Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mathea

Misja-Zostac Mamą

Polecane posty

👄dzieki dziewczyny ze moge z Wami popisać::D Mam 29 lat( w tym roku skoncze:) mieszkam za granicą(uk).... i w tym roku nadeszła pora na powieksznie rodziny:D z jakim skutkiem to sie dopiero okaże:D

pumka,a moze bedziesz miec 3 dzieci, w tym 2 z mala roznica wieku? w ten sposob przynajmniej w czesci twoje marzenie sie spelni ;-). Ja zawsze chcialam miec trojke haha,a tu nawet na to jedno przyszlo mi czekac... Mysztorek,dopiero zaczynasz starania czy jestes w trakcie? :-)

Mathea masz na mysli bliźnięta? bo wiesz co u mnie jest duze prawdopodobienstwo genetyczne bo moja tesciowa jest z bliźniaczkow i tesciowej mama czyli mojego meza babcia.

ja marzę o 3- 4 dzieciaczków:) Sytuację materialną, mamy dobrą i zanim zacznę poważną pracę chciałabym mieć juz jedno dziecko! teraz pracuje na pół etatu w gastronomii i jak będę w ciąży to na pewno pójdę na zwolnienie bo raca dosyć ciężka:( no jestem na 4 roku studiów zaocznych, wierzę że wszystko uda mi się pogodzić!:)

ja tez mysle od razu o zwolnieniu bo pracuje na terenie huty wiec klimat nie bardzo sprzyja no i do tego 8 godzin przy komputerze tez nie za bardzo :(

Dam znać :) Ja pochodzę z Trójmiasta. U mnie było tak: najpierw trzeba skończyć studia, potem znaleźć dobrą pracę, potem popracować i poszaleć. Nie było czasu nigdy i zawsze myślałam spokojnie około 30 będzie dzidziuś. Zaczęłam się starać w czerwcu i nagle okazało się, że nie zachodzimy. Mam już porobione prawie wszystkie badania: hormony okej, owulacja jest, mąż w porządku, teraz zobaczymy co z hsg

tak 27 mam lat tzn w tym roku 28 ale dopiero w październiku :)

pierwsza propoba byla w zeszlym roku...... ale mielismy straszna nerwowke wiec sobie odpuscilsmy.... mysle ze tak na 100% zaczniemy w kwietniu, jak wrocimy z urlopu..... ale ... z moch obserwacji wynika ze wczoraj lub przedwczoraj.... moglam miec dni plodne, a wczoraj jakos nas naszlo i poszlismy na calosc....:D wiec .....:D:D:D moze.... juz nie pisze dalej:D:D:D:D

Pumka, bliznieta,trojaczki... ;-).A tak na powaznie to masz jeszcze kupe czasu,zeby yrodzic nie jedno ale kilkoro dzieci,wiec z ta mala roznica wieku moze ci sie udac. Jesli chodzi o mnie to takze po zajsciu chcialabym przestac pracowac. Praca nie jest ciezka pod wzgledem fizycznym,ale to niestety praca po 10 godzin dziennie,przy komputerze,nieco stresujaca.

kombinuje z tymi suwaczkami czy sa one dla was dostepne do otwarcia bo nie wiem czy ja je dobrze kopiuje ????

ja je moge otworzyc to wy pewnie tez :) ok uciekam bede wieczorkiem papapa :)

zawsze moge na ciebie liczyc Mathea dziekuje tak to one maja sie własnie otworzyc :)

U mnie się otwierają :) Ja raczej bym nie wytrzymała w domu. Mam nadzieję, że wszystko będzie oki i będę mogła pracować. Chociaż mój mąż mówi, że nie ma mowy, bo dużo pracuję i przy kompie i dotego mam mnóstwo stresów. Ale ja jestem pracoholiczką niestety. I dlatego też zastanawiam się nad zmianą, bo jak zmienię to na pewno będę chciała pracować, a wiem, że powinnam wtedy posiedzieć w domu.

trzeba sie czyms zajac zeby nie zwariowac siedzac w domu na tym zwolnieniu :)

HaHa maz sie smieje ze tyle godzin siedze przy kompie. Oficjalna wersja-ucze sie. Ale niestety musze uciekac bo mam kurs dzisiaj a potem lekcje rosyjskiego. Brrr... U mnie jest juz piata...

witam ponownie, ja jestem z kujawsko-pomorskiego, wiec daleko od Was, u mnie było tak, że najpierw studia, jak je skończyłam to pojawiła się myśl że wreszcie zaczniemy się starać, ale stwierdziłam, że jeszcze przydałaby się praca, udało mi się zaczepić w szkole i jest fajnie , więc teraz dziecko, jednak gdybym nie znalazla pracy to o dziecko i tak byśmy się starali, tak bardzo tego chcę że nie odpuściłabym, chociaż teraz widzę że muszę trochę odpuścić bo nigdy nie zajziemy w tą upragnioną ciążę, wiadomo los jest przewrotny, jak czego ś bardzo pragniemy to to i tak nie wychodzi szkoda że nie mam okazji z moim narzeczonym gdzieś wyjechac, bo musi on pracować.

witaj anulka :) nigdy nie myslalam o tym ze jak sie ciagle mysli o tym zeby zajsc w ciaze to sie nie zachodzi ze niby to blokuje ale slyszalam takie opinie od roznych dziewczyn na forum ale jak nie myslec o tym skoro sie bardzo chce ja dopiero pierwszy cykl bede wyczekiwac ale sa ty dziewczyny ktore staraja sie juz dłuzej pare cykli ja nie wiem ja chybabym zwariowala :(

no ja teraz 5 miesiac, i chyba zwariuję, nie wiem jak tak dlugo wytrzymalam i nie oszalalam:)

to chyba ta nadzieja ze moze to juz juz akurat ten miesiac - podtrzymuje na duchu i daje wytrwałosc na dalsze próby - bo inaczej to szalenstwo :(

ja mam jeszcze obawe co do jednego jajnika bo juz trzy razy mialam na nim torbiel i on moze nie funkcjnowac prawidlowo wiec nastawiam sie ze w tym cyklu raczej nie zajde w ciaze bo teraz bede jajeczkowac z tego własnie jajnika wiec hmmm ach tam zobaczymy ale do 10 marca jeszcze dłuugooo :(

Dziewczyny cos cichutko u nas.... Czyzby wszystkie ciezko pracowaly nad dzidziusiem? ;-) Ja wlasnie wrocilam do domu nieco zdolowana. Kolejna moja znajoma jest w ciazy... A ja w tym cyklu prawdopodobnie nie bede sie staraac bo moj maz ma sluzbowy wyjazd w tych dniach. To jeszcze nic pewnego,ale wystarczy zeby pogorszyl mi sie nastroj :-(