Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmandaRose

minus 10 kilo do wkacji-kto ze mna???

Polecane posty

Moja waga trochę spadła, jednak czekam na dalsze efekty ;) Właśnie zjadłam kawałek kabanosa i chętnie bym sięgnęła po więcej, jednak nie mogę tego zrobić...a to takie trudne ;/ ;) Chcę już wieczór :)

A ja jakoś czuję się coraz grubsza:( Nie wiem dlaczego. Dzisiaj dwa kefiry i dwa jogurty naturalne w planie( 800 kcal). Chłopak zrobił mi też zdjęcie w bieliźnie, chce zobaczyć jak wyglądam teraz i jak po diecie.

Z tym zdjęciem to dobry pomysł. Pewnie będzie można jakieś efekty zobaczyć. Ja poza ważeniem się, mierzę się. Takim sposobem wiem, że mam 3 cm mniej w biodrach :)

Gość mama alania

Gość mama alania
chej dziewczyny obecnie waze 73 kilo w pazdzierniku urodzilam synka podczas ciazy przytylam 23 kilo zgubilam 10 a do zrzucenia zostalo mi 13 mam nadzieje ze uda nam sie schudnac i wrocic wrescie do formy wspirajmy sie i chwalmy tylko sukcesami powodzenia

Gość mama alania
dziekuje ślicznie wzrost 171 cm waga 73kg 4.05 2009r.

A pochwal się nam w jaki sposób udało ci się zrzucić te 10 kg? My tu wszystkie do tego dążymy:)

Witaj Mamo alania :) Mocno trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że uda Ci się wrócić do poprzedniej wagi. I gratuluję już tych 10 kg! :)

kochane ja od dzisiaj jem mnostwo kapusty kiszonej- ma 20 kcal w 100 gramach!!:) bede sie nia wrecz opychac!:) mniam:) dzisiaj moj jadlospis nastepujacy: I sn: 2 kanapki razowca ze sliwka pus jogurt grapeifrutowy 250g- kolo 350kcal IIsn: jogobella i sok marchwiowy- 320kcal potem grahamka- 100kcal, bake rollsy- ok 300 kcal, sok marchwiowy-70 i na kolacje 2 rzodkiewki i 290g kapisty kiszonej w przyblizeniu hmm 80 kcal:) wiec w sumie w 1250 sie zmiescilam wiec super:) do tego trening na uczelni mialam przez 1h wiec mysle ze z 200 kcal spalilam:) a wieczorem zalicze orbitrek minimum 30 minut, 2 x 10 pompek, oraz abs 8 minut na brzuch:) ja rowniez witam nowa odchudzaczke i gratuluje juz osiagnietego wspanialego wyniku:)

wlasnie zjadlam jogurt z jakimis chrupkami - 150 kalorii ;/ nie jem kolacji w takim razie

Gość mama alania
chej dziewczyny 10 kilogramów stracilam zaraz po porodzie ,synek ,wody płodowe, łożysko itp...wiec niema sie czym narazie chwalic

Wiedziałam, że ta chwila w końcu nastąpi, miałam dzisiaj napad ;/ Czuję się taaka pełna. Już do końca dnia nic nie zjem ;) muszę się wziąć w garść.

hej, ja dzisiaj sie trzymam tak jak zawsze, ale wczorajszego dnia nawet nie komentuje, chce o tym zapomniec ;/ zaraz ide cwiczyc.

aha i mam jeszcze pytanie dziewczyny. czy oplaca sie robic 200 brzuszkow zaraz jak wstane rano a potem zaraz zjesc sniadanie? bo tak myslalam ze moge zrobic rano 200 i wieczorem drugie 200?

cukrowa wato: uważam, że lepiej zrobisz 100 brzuszków przed śniadaniem i godzinę po śniadaniu kolejne 100:) ja Wam moje drogie powiem, że staram się trzymać dietę, ale jak jestem głodna to muszę zjeść. pamiętam, chociaż żeby jest mniej kalorycznie :) dziś niewiele poćwiczyłam, ale dobre i to: po 100 podnoszeń na każdą nogę, 50 skręto-brzuszki (coś w tym stylu) od początku a6w - bo zaniedbałam poprzednią serię 5 minut rowerku w powietzu i 200 \"skakanek\" a jak Wam idzie?

Doczepiam się do topiku dziewczęta ;) Cóż... mam 172cm. wzrostu i 59kg. Może to nie jest dużo. nie popadam w żadną depresję bo nie wyglądam wcale źle, jednak chciałaby,m ważyć gdzieś koło 50kg. mam pewne powody...ale myślę że nie musze ich opisywać. po porostu chcę dojść do celu :) zależy mi przede wszystkim na takich partiach ciała jak: pupa i uda. macie jakieś rady?

Gość MaxHeWas
Cześć dziewczyny , moja dziewczyna ma 175cm i waży 60kg , jest wysoka i chuda jak patyk i do tego ma duże piersi .Dla mnie wygląda cudnie , bo taką zawsze chciałem mieć dziewczynę czyli "wysoką brunetkę " .A ona się ciągle zamartwia i stosuje jakieś diety ciągle praktycznie nic nie je , już wszyscy po niej jedziemy że ma jeść ale ona nic sobie z tego nie robi bo twierdzi że jest gruba ! a wszyscy przecież widzą i mówią jej że jest chuda .Już nie wiem co mam robić jak ją przekonać do tego i totalnie wychodzę z sił

Dam sobie głowę uciąć,że tak samo jak mojemu głowa ciągle ci lata na ulicy za innymi. Ja mam to samo. Bla bla bla jesteś jedyna, najpiękniejsza i temu gapicie się na inne. Widać ją to dobija tak samo jak mnie. Ale o tym,że którejś to może nie pasować i ranić ją to wy faceci już nie pomyślicie. Gdybyś dawał jej dostateczny powód dla którego czułaby się dla ciebie atrakcyjna to by tego nie było.A słowa to nie wszystko.

A poza tym o co ty człowieku pytasz na forum na którym wszystkie się odchudzają? Dosyć to dla mnie dziwne.

Dziewczyny stosujecie jakieś kremy wspomagające spalanie tłuszczu?

tak, ja używam, choć raczej tłuszczu nie spalają a wygładzają i ujędrniają skórę (stosuje na nogi i uda). Moim preparatem jest Nivea Goodbye Cellulite (bardzo odpowiada mi zapach). efekty są widoczne, po 2-3 tygodniach regularnego wcierania (najlepiej przez chłopaka - połączenie przyjemnego z pożytecznym ;)

dodaję opis jesdnej dziewczyny, z którym w pełni się zgadzam: (nivea good-bye cellulite) "poza antycellulitowym działaniem super nawilża i ujędrnia skórę. Przyjemna niebieska, żelowa konsystencja z cudownym świeżym zapachem sprawia, że cellulit faktycznie znika i to bez większego wysiłku. Opakowanie - tuba zawiera 200 ml tego wyjątkowo wydajnego specyfiku z L-karnityną.".

Cukrowa wato, te ćwiczenia jak najbardziej ci pomogą i powinny wpłynąć dobrze na wyrzeźbienie ciała ;) jeszcze stosujesz dietę, więc jak najbardziej ok ;) Wszystko z umiarem i nie powinny rozrosnąć ci się mięśnie :) Jeszcze hula-hop jest dobrym rozwiązaniem :) Ja stosuję balsam ujędrniający NIVEA, jestem zadowolona ;)