Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eureka1979

test ciążowy a inseminacja

Polecane posty

Gość golbi
Dziewczyny znowu mam problem :( odebrałam wyniki na cytomegalowirus w klasie IgM i mam wynik 1,540. Czy wiecie cos moze na ten temat??

Cześć Ja jednak robię sobie miesięczną przerwę. Moja psychika była do bani. Dostałam od siostry książkę, bardzo fajna \"Sekrety\". Jest o życiu ,polecam do przeczytania. Zaczełam po niej inaczej myśleć o naszych sprawach.

Gość mada_811
SPORTSMENKA-ty uparciuchu za wcześnie zrobiłaś bete tak samo jak ja i potem żalowałam,wynik wyszedł mi na 3-4 tydzień ciąży a p0tem jak zrobiłam 2 to spadł,tak jak powiedział ci lekarz po 2 tygodniach trzeba robić mi ovitrelle też zafałszował wyniki,także głowa do góry,myślę że tak samo tobie jak i mnie przydała się taka lekcja:)

Gość mada_811
EUREKA 1979-SUPER ŻE CI SIĘ UDAŁO ZA PIERWSZYM RAZEM,MOJEJ KOLEŻANCE TEŻ SIĘ UDAŁO,NAJWIDOCZNIEJ NAM PRZYJDZIE JESZCZE POCZEKAĆ,JA JESTEM NA RAZIE NA BEZROBOCIU CHCIAŁAM JESZCZE WYKORZYSTAĆ TE DWA MIESIĄCE NA INSEMINACJE ALE PIENIĄŻKÓW BRAK I MUSZĘ ŚMIGAĆ DO PRACY,ZASTANAWIAM SIĘ RÓWNIEŻ NAD INSEMINACJĄ W VITROLIVE W SZCZECINIE,POZDRAWIAM:)

Gość eureka1979
mada 811, trzymam kciuki, w razie pytań pisz, G◘olbi i jak ? Dowiedziałaś się coś ? Co się dzieje ? Martwię się. JA czuję się dobrze, normalnie, zero objawów i aż mnie to przeraża, za tydzień usg to dam znać co i jak ale wiem i wierze ze bedzie wszystko ok.

Gość golbi
dzwoniłam i lekarz powiedział ze to watpliwy wynik i zeby za 3 tygodnie zrobic jeszcze . I zeby sie nie martwic . Takze narazie nie mysle o tym:)

Gość eureka1979
Jeny Golbi nie martw się, będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki.

no dziewczyny ja dzisiaj byłam na bete w innej klinice, bo tu mają być wyniki już dzisiaj na wieczór, rano zrobiłam zwykły teścik i powiem wam że po minutce pojawił się taki cień drugiej kreseczki, a po 5 minutach taka jaśniutka kreseczka... ledwo co widoczna, aż pokazałam męzowi czy to nie zwidy, ale On też mówi że widzi taką lecitką jasną drugą kreseczkę, ale troszkę się martwię bo ja już dzisiaj mam 26 d.c. i miałam nadzieje że będzie ona dobrze widoczna, no ale i tak wszystko rozstrzygnie badanie z krwi...

Gość eureka1979
sportsmenka - trzymam kciuki, daj znać wieczorkiem co z betą.

sportsmenka - byłoby super gdyby Ci sie udało :) jasnością kreski sie nie przejmuj, ważne że była :)

nie trzymajac was dużej w niepewności ogłaszam wynik - 14,8 mlU/ml nie jest to rewelacyjny wynik, ale daje szanse, w srodę mam powtórzyć bete i miejmy nadzieje że prawidłowo przyrośnie - trzymajcie prosze kciuki by przyrastała szybko :) jeszcze boję się cieszyć, ale cała się trzęse i rycze...

Gość eureka1979
sportsmenka - aż mi się łezka zakręciła, trzymam kciuki, Golbi odzywaj sie czasem czy wszystko ok z Tobą.

Gość mada_811
SPORTSMENKA TRZYMAM KCIUKI ,KRESECZKA SŁABA BO TO WCZESNA CIĄŻA I STĘŻENIE BETY JEST NISKIE,ALE WSZYSTKO JEST NA DOBREJ DRODZE:)

Gość golbi
ja tez trzymam kciuki:) a u mnie ogolnie ok tylko strasznie sie mecze w nocy bo nie moge spac :( jutro ide na badania mam zrobic hcg i progesteron.

Gość eureka1979
to daj znać co i jak. Ja w sobotę mam wizytę, usg i takie tam, boję się ale mam nadzieję że bedzie ok,

golbi - nie śpisz, bo pewnie nie masz czym się zmęczyć :) będzie dobrze, trzymam za was kciuki, za ciebie Eureko też i za wizytę :)

Gość Iskierka06

Gość Iskierka06
witam jestem nowa jutro mam zrobić bete hcg jestem po pierszej inseminacji po stymulacji Gonalem może któraś z was też brala gonal , jestem ciekawa wyniku

Gość Iskierka06
witam mam dopiero jutro wynik ale dzisiaj mam plamienia i już mam doła! dzękuje za odpowiedz pozdrawiam

Gość Iskierka06
wyjaśniło się beta poniżej 0.100

iskierka - szkoda :( wiem co czujesz, ja to przeżywałam 3 razy; ale trzeba iść dalej i nie poddawać sie, powodzenia.

Gość dorota7878
hej parę dni temu byłam u lekarza i ten dał mi skierowanie na laparoskopię i jestem trochę przerażona tym zabiegiem, może któraś z Was miała? A co tam u Was wszystkich słychać jakoś tu cicho

Gość eureka1979
dorota7878 - ja miałam przed inseminacja laparoskopię, nic strasznego, byłam 5 dni w szpitalu, najpier obeserwacje, tabletki, w dniu zabiegu lewatywka :), po zabiegu - masakra bo pod narkozą to nie wiedziałam co się stało a dziś ? # miesiac mojej ciąży i mojej kruszynki, jutro wizyta u Gina, miłego weekenda dziewczynki

Dorota - ja nie miałam laparoskopii, mój lekarz mówi że muszą być powody skierowania na ten zabieg a nie jakieś widzi mi się, bo to jakby nie patrzeć operacja. Czyli jednym słowem korzyści muszą przewyższać ewent skutki uboczne, mój mnie nie wysyła, ale za to będę mieć histeroskopię. eureka - który to juz tydzień ?

Gość dorota7878
mój lekarz twierdzi że jak trzy razy sie nie udało to trzeba zajrzeć do środka i zobaczyć czy przypadkiem coś tam nie przeskzadza , mój mąż trochę niezbyt jest za tym zabiegiem, sama niewiem co można jeszcze zrobić, zabieg mam dopiero w sierpniu, dlatego będziemy jeszcze teraz raz próbować karolcia a co to jest ta histeroskopia? eureka napisz jutro jak tam twoje szczęście pozdrawiam

a miałaś pierw robione HSG - sprawdzanie drożności jajowodów? jest to o wiele mniej inwazyjne badanie, i zazwyczaj dopeiro jak przy nim wykryją jakieś zmiany, kóre trzeba usunąć to wysyłaja na laparoskopie, ale na pewno nie robi się jej po porstu w celu diagnozy opisałam dlajednej z dziewczyn jak przebida to badanie na 6 stronie jak by co - pozdrawiam