Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

a ja sie zaczernilam ;) hehe Mizi, to niezle, pewnie tam ladnie juz wymiatasz po niemiecku :) wiesz.. to zależy, podobno w kazdym miescie inaczej. u mnie... nie ma reguly. sa dni kiedy mozna zarobic 500zl, a sa tez takie (jak np dzis) kiedy nie dzieje sie kompletnie nic...

Sumer ładnie Ci w tym czarnym:-) Ty tez teraz w pracy jestes? i jak to jest ..na zmiany pracujecie, jakies dyzury macie? przypomiało sie Wam cos smiesznego, bo ja juz zaczelam z prawiczkiem klikac na innym temacie..zle ze mna:-0

dzieki, lubie czarny ;) ja już nie w pracy, pracuje tylko w dzień. teraz sie relaksuje saczac winko i sluchajac sade :) a propos prawiczków.. kiedyś przyszedł chłopiec 18 lat, prawiczek. koledzy zrobili mu prezent na 18-nastke ;) wszystko trwało 3 minuty :D a co najlepsze byl pozniej moim stalym klientem i zawsze sie tak konczylo ;) bardzo go lubilam, taki slodki, delikatny chlopaczek :P a kiedy Twoj mąż wraca? :)

Fajnie..ten pisze ze jest po 30..ale chyba mnie wkreca;-) Moj jest w szpitalu i jak dobrze pojdzie rehabilitacja za 2 tyg powinnam go miec w domku:-)Mial przed swietami powazny wypadek, przezylam za swoje, bo kuzwa sama z nim esemesowlam ,wiedzac ze jezdzi szybko:-(ale coz sie stalo..juz pawie dobrze ale wszystkie obowiazki na mnie spadły..teraz sma padlam i musze lezec w lozku..ale mam laptka i Was:-)

O kurcze :( to strasznie długo ! trzymam kciuki, żeby faktycznie to było za 2 tyg, a nie dłużej :) swoja droga, dlugo juz w 'celibacie' zyjesz :P lece do wanny, zaraz do Was wracam :)

no wiem..ale co poradzic:-( on jest wierny.wiec ja tez..chociaz kusi mnie ze hoho:-P jak tak popatrze na pary obejmujace sie, to az mnie trzesie ze złosci.. Wykap sie ..ja poczekam;-)

Gość mizi69
no ja juz w domku a wy gdzie? juz po kapieli?

Gość mizi69
larwka a ty gdzie na romansie z prawiczkiem? a tak poza tym 100 euro zarobi kazda dziewczyna w najgorszy dzien a nie najlepszy,,,no ja jeszcze na szczescie nie mialam dnia zeby zarobic tylko 100 eu

jestem..to nie romans chcialam go namowic na sex z babka ale sie nie da..za to znalazł mnie moj przyjaciel netowy Konio.lubie tego drania :-P

Juz po kapieli :) Mizi, to Ty milionerka pewnie juz jestes :D musze Wam powiedziec, ze Wam zazdroszcze... Macie sie do kogo przytulic.. Czujecie sie kochane.. To takie wazne.. Ale fajne z Was dziewczyny, nie jest to zazdrosc destrukcyjna, tylko taka 'z podziwem' :) ja siedze sama w mieszkanku i tak tu głucho! no poza grzmotami, bo burza :P

Gość mizi69
to tem konio koko

tak Konio do niedawna gej a za moja namowa juz bisex:-P taka jestem wredna baba;-)

Gość koniokrattt
wracajac do tematu Larwo uwazam, ze ten kto nie ma szacunku to siebie samego nie zasluguje na szacunek innych osob. dziekuje za uwage

Sumer kochana nie smutaj..mam podobnie:-) Fakt ze kiedys moj sie pojawi ale długa droga przed nami, zeby wyzdrowial..a Ty znajdziesz i pokochasz kogos super i dla Ciebie:-) Mizi Konio sie kłoci zawsze z Koko..ale ogolnie super jest:-P mnie tez bluzga ale lubie to..to takie tam bleblanie:-P

Gość mizi69
no ja tez pije z mezulkiem piwko on oglada wiadomosci,a milionerka jeszcze nie jestem,zaczynamy budowac i dlatego wszystko co na stronie pojdzie na dom a jeszcze trzeba zabezoieczyc sie na statosc,a poza tym nie marudzisz ja tez tak nieraz mam,no ja na koniec wrzesnie bede w pl moze piwko razem?

Gość koniokrattt
bo larwa masz cos z kurwy za przeproszeniem - dlatego lubisz jak ktos toba pomiata :P:P:P:P:P

Gość iczi
tak jak kazda kobieta

Gość mizi69
sumer ja nie szukalam on mnie znalazl ,u ciebie moze bedzie podobnie ze twoj cie znajdzie tu czy tam wazne ze znajdzie

Konio mozliwe ze mam:-P jestem dama na salonach i kurwa w łózku ale tylko dla swojego meza:-) Nie dowalaj mi juz bo chora jestem;-)

eee koniokrat! każdy człowiek ma coś z kurwy, niestety.. :P No pewnie kiedys spotkam kogos takiego.. Ale przede mna tez dluga droga ;) w sumie, to ja młoda jeszcze, mam kupe czasu ;) mizi, piszę się na to piwko ! :)

Gość mizi69
koniokrattt-ja lubie dominantne gry moze zabawimy sie w pomiatanie tylko ze to ja jestem dominantna????

Gość djcndhbc
Co wy tutaj robicie po nocachzamiast przy facetach swoich byc :-) larwka,ty masz faceta?bo ciebie to widac non stop wieczorami

Gość koniokrattt
summer - tepa pipa jestes ze tego nie slyszalas...az sie w pale nie miesci larwa - przeciez ja doskonale wiem jaka i gdzie ty jestes ;p inaczej bym tak przeciez nie napisal...:P mizi- wsadz sobie waz ogrodowy w cipe i odkrec kurek na full 🖐️

Gość mizi69
nad adria w niemczech pracuje sie dobrze ale zyc bedziemy nad morzem

Gość koniokrattt
chora? :P jaka chora? zdrowa jestes bo jajka i chooje ci w głowie ;p

Nie no Konio zawszemidowalał jak pisalam z Koko..teraz zaczal bo znowu pisze z Wami..ale z niego serio bardzo dobry chłopak;-) Tak serio to mialabym nawet ochote sie z nim przespac,zreszta on wie o tym;-)

Gość djcndhbc
Tak sie zastanawiamco to za męzczyzna moze poslubic czy wdac sie w zwiazek z prostytutką.