Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość bułka z serem
http://i26.tinypic.com/14csax0.jpg -> chyba mi gorąco.... no ok może brzydki to zle okreslenie, ale trochę karykaturalny owszem, chodzi mi generalnie o to, że od roku 90 przeszedł masakryczną metamorfozę, z ciemnoskórego stał się biały jak śnieg (to akurat nie jego wina), nos poprawiał chyba niezliczoną ilość razy, to przecież widać, mial makijaz permanentny ust, brwi i oprawy oczu, co czynilo go troche taka porcelanową laleczką no, nie umiem tego okreslic. ale przystojniacha z niego nadal nie przecze :P na this is it jak byla scena kiedy MJ pokazywal tancerzom kroki, stali w kolku nie wiem czy kojarzycie i byl ubrany caly na czarno w rurkach i marynarce, bosko wyglądał :P ahh ten MJ

Gość ukf
perfekcjonista...trochę się w tym pogubił jeśli chodzi o operacje...

Gość ukf
szit jak on kręci tym tyłkiem i palcem w tym złotym wdzianku.....no comments:classic_cool:

Gość ukf
mi tak w ogóle marzy się czarny facet...np taki Wesley Snipes...shit

Gość serwatka w proszku
she's out of my life- cud miod dla uszu

Gość xyzzzzzzz
ukf, co się stało z Twoim czarnym nickiem?:P

Gość dorota----------
pop corn :D

Gość Marika Jackson
Gość Marika Jackson
Gość Marika Jackson
Gość niefankaMajka
No szkoda, że nie nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Ale powiem wam w tych jego piosenkach NA PEWNO są jakieś satanistyczne kody bo są lepsze a tak ich nie śpiewam. Nie - nie mam ich w głowie. A trochę posłuchałam tego THIS IS IT i NORMALNIE mnie opanowało :( No i tyle :( Ale nawet nie muzyka czy słowa tylko... no właśnie nie wiem co mnie opanowało. No bardziej muzyka i to klikanie w palce. No a powinien mieć SPIEW opanować nie? Takie dziwne to. Tak jakby w ogóle śpiewać nie chciał. Nie umiał jak se ten nos zrobił to już nie umiał. Ale czy on w ogóle lubił śpiewać? ???

Gość niefankaMajka
Jak to jest słuchajcie - bo wiecie - już jestem se starym dziadziem (Majkel Dżekson) no to se pośpiewam coś WOLNIEJSZEGO na tej scenie i złażę - np. takie THIS IS IT. Głosu i tak nie mam już - ryczę jak ropuch to czy tam zachrypnę czy nie i tak nikt nie zauważy. Ale se szanuję zdrowie. No to nie - idzie i tańczy te swoje BAD oraz DANGEROUS. Żeby być bogiem, nie? Żeby wszyscy go oklaskiwali jako boga na scenie. :( Patrzcie - ale go znali wszyscy i ta rodzina i wszyscy. Dziękują...Bogu teraz, że wreszcie kitnął i tyle.

Gość niefankaMajka
No bo stare przeboje a zwłaszcz płyty BAD i DANGEROUS to dam dzieciom, żeby se na scenie poskakały jak jestem normalny/a - a sam-a to coś wolniejszego i mogą mi towarzyszyć. Jak to miały być koncerty wspomnieniowe. Ale zobaczcie jaka to jest pycha - pycha boga dosłownie. A już go z tej sceny zrzucali inni wrzeszcząc mu za kogo ty się debilu uważasz? i nic :( no to co można było więcej. Bo on był moralny - za takiego sie uważał ten gwałciciel dzieci, którego kasa od kicia wyratowała na pewno :(

Gość niefankaMajka
te koncerty już w ogóle racji bytu nie miały jako...wspomnienie. MOIM ZDANIEM. A jak umarł to tylko lepiej zarobili se wszyscy na nim - i słusznie. Bo co? Pooglądać WAMPIRA Z NEVERLAND? Jedynie, że nie zgłosił tych koncertów w ...Transylwani jak dla mnie. A tak? umarł i każdy widzi jakim był wielkim artystą - wariatem. I umarł śmiercią głodową. Jak taka jedna fanatyczka religijna niemiecka. I tyle mądrego zrobił :( Plus 3 klony czy tam test tube kids (dzieci z proówki) - na jedno wychodzi. :(

Gość niefankaMajka
Moim zdaniem jak tak się wszystko razem weźmnie pod lupkę to on się uważał za boga. No i tyle. A to dobrze, że się nie zsikał po tym ostatnim śmiertelnym zastrzyku. Bo skończył jak kundel. Dosłownie :(

Gość niefankaMajka
Powiem wam NIE DARMO są modlitwy - OD NAGŁEJ I NIESPODZIEWANEJ ŚMIERCI zachowaj mnie Panie. Ten idiota musiał w ogóle sobie tego nie przemyśleć bo wystarczyłoby żeby się pogodził z tą rodziną i też by ocalał. Cokolwiek no. To nic. Zaś był bogiem, koncerty, jak za nim chodzili,żeby się pogodzić to nic. No i tak skończył. Można co prawda powiedzieć, że śmierć Pana Jezusa była coś w tym stylu no ale to by na scenie się musiał przekipnąć. Poza tym on raczej nie podejrzewał , że umrze choć kto to tam wie. "Ja tego nie przeżyję" - no może wiedział co mówi? No to mógł powiedzieć "idę na śmierć" - ale po co? Żeby zarobić? No to tak nie musiał. Idę na śmierć żeby BYĆ BOGIEM. I tyle :(

Gość niefankaMajka
No to najpierw rodzina zabiła jego, póxniej on zabił rodzinę, a teraz znowu jest on , ale mimo wszystko triumf rodziny i po cichu przeprosiny raczej dla nich, że tak to wszystko wyglądało no ale chyba rozumieją, że kasa i tyle. Kasa , kasa, kasa i tyle się kto przejął pięknym pogrzebem.

Gość LECZ SIEEEEE
!!!!!!

Gość LECZ SIEEEEE
co za psychol, Boze. nie ma wlasnego zycia tylko zyje zyciem gwiazd i wymysla na ich temat debilstwa.a jak strasznie sie przejmuje!wszystko wie lepiej. zostaw Michale w spokoju tepaku i idz do lekarza

Gość niefankaMajka
MOIM ZDANIEM dopóki był jeszcze CHOC TROCHĘ czarny to może być. Ale jak sie wybielił już to już był ...no biały? :( Biały wizualnie. A słuchajcie - czemu on se tak przybrudził to ubranie? Albo ta kosmiczna maska - tak jakby spawał coś. Może to miał być jego żywot? Ale wybielenie się jego to był już jego koniec. PS. Ale po co mu czerń jak się wybielił, nie? Np. nie że się wybrudzę tylko ubiorę się w strój młynarza własnie. I tyle. MOJE ZDANIE :(

Gość niefankaMajka
Jakie on by mógł śpiewać piosenki po swoim wybieleniu się? Biel jest to kolor który lubię Biel to kolor sniegu i proszku do prania No właśnie - czy on lubił biel? To po co się tak wybrudził na tym jednym zdjęciu? Miał być tam cały biały przecież. ? :( Ps. ale żałość :(

Gość niefankaMajka
On nie lubił koloru białego bo by miał blond włosy jak aniołek, nie? A on miał czarna perkukę. A oczy se miał zrobić niebieskie. Niebieskie te - szkła kontaktowe. On i tak był cały śtucny. :(

Gość młoda Gazela
spieprzaj dziadu!