Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnna 28

KTÓRA z Was zdradziła będąc w związku i dlaczego? JA TAK....

Polecane posty

komiś odpuść mu :) bo się dzieciaczyna zapluje do końca oszczędź mu wstydu

Vampire sam dla milosci zrobiłbys wiele , czy walczysz o swoja love jak jest sama lub z innym? czy sobie odpusciles.fakt autorka powinna o tym wczesniej pomslec ale kazdy z nas pragnie milosci, wiem nawet ty chociaz jetes pol skurwielem

Gość ---komiczne
11:54 komiczne (komik1112@o2.pl) "Vampire - jak sie nauczysz pisać wg ogolnych zasad składni polskiej oraz semnatyki, to pogadamy bo niestety wpisów w stylu "a we k**wa lataj bo ja tego jak po k**wa ulicy bede se k**wa na ten" nie rozumiem" najpierw sam się doucz a potem poprawiaj innych. Termin, o który Ci chodziło to semantyka :) nie używaj słów, których nie potrafisz nawet poprawnie przepisać z wikipedii :) o kopiowaniu nie wspominam, gdyby było wklejone - byłoby bez błędu :) gratuluję opanowania wiadomść z 5 klasy podstawówki. pozdrawiam

tylko ze ta laska jest tu złą oferma, kurwa oświecę was kobiety tez mają rozum i tez powiny sie stosowac do zasad i tez być odpowiedzialne, a pizdunia poprostu teraz chce sie wybielić, w swoich oczach a wy kurwa jej w tym pomogacie o bo jak inaczej, pzreciez nic złego sie nei stało, oj nie kocha teraz to otkręci itp. a pomyslał ktoś o tym że ten facet mąż ma tez uczucia i ze sobie nie zasłużył na cos takiego.... kurwa ludzie z kafe czasem mnie przerażają

"regres bo ja juz taki jestem pół duszy romantyka pół sk**wiela" z romantyka jest w Tobie tyle co i ze skurviela - czyli nic... to, ze sie rzucasz i bluzgasz jest oznaką słabości, gówniarstwa i bezradnosci... z byciem skurvielem nie ma nic wspolnego, wiec nie uzurpuj sobie tej cechy, bo byc skurvielem, to trzeba umieć synku

\"... i życzę wam, moi kochani, aby życie pozwoliło wam dotrzymać tych ślubów\". Mądry ksiądz .......... no nie wiem czy taki madry, czy raczej rozumiejacy ludzka potrzebe do usprawiedliwiania sie generalnie kazdy moze zdradzic w tych czy innych okolicznosciach, tylko jeden czlowiek powie - moja wina, bylem egoista a inny powie: - takie zycie - ludzie nie sa monogamiczni - bylem/bylam niedoceniana - serce nie sluga itp itd

Sami nie pierdol mi tu o love,kurwa bo tolove jej tak samo szybko przejdzie jak sie zaczeło kieyś love musiala czuć i do męża bo kurwa po co bys ie z nim zwiazywała, mze kurwa tez na się co se z nim zapoznawała, potem chodziła itp. PIERDOLENIE SMIERDZI TU SUKĄ NA KILOMETR

"najpierw sam się doucz a potem poprawiaj innych. Termin, o który Ci chodziło to semantyka" buahaha - faktycznie czeski błąd to ogromny problem :D słowa semantyka uzywam tutaj wielokrotnie, bo problamtyka znaczenia słow to powszechyna problem

Zawsze szczery a inny powie - nie zdradze, ona/on na to nei zasługuje (nawet jesli sie kocha/lub nie)

Gość znajoma z forum
"najpierw sam się doucz a potem poprawiaj innych. Termin, o który Ci chodziło to semantyka" :D Padłam z tej głębokiej uwagi nad przestawioną literką w poscie Komicznego

Vampire nie pierdole bo dupą nie ruszam:) Rozumiem ze Twoja żona może Cie nie kochać--mieć Cie ogólnie w dupie,czuć coś do innego,mało tego należec do Niego duszą i ciałem,ale MA BYĆ Z TOBĄ BO CI OBIECAŁA LOVE DO KOŃCA ŻYCIA? wiesz to śmieszne?;)

lusiu do czegoś się przypierdolić trzeba komiczne łaskawie podał pomarańczy punkt zaczepienia :D

komiczne - frajer jesteś i tyle a skurwielem jestem czy Cis ie to widzi patałachu czy nie, a co do sabości jestem zawziety w swej słabości a to kurwewska mieszanka

Zawsze szczery a inny powie - nie zdradze, ona/on na to nei zasługuje (nawet jesli sie kocha/lub nie) naturalnie, mialem na mysli okreslanie tzw. przyczyn natomiast to co piszesz to sztywny kregoslup moralny i dobrze, jesli nie sa to puste slowa, ale z tego co sie zorientowalem to wiekszosc zdradzajacych twierdzi, ze nigdy nie przypuszczalo ze potrafi zdradzic - i nie to nie jest "zycie" to zwyczajna slabosc ludzkiej natury i uleglosc wobec pokus (egoizm)

Gość intimity
onaaaaaa28??? nie jesteś czasami z Przemyśla???

Gość AUTORKO TOPICU JESTES TAK
NAIWNA IDIOTKA ZE PO PROSTU BRAK MI SLOW... :(

a rodzice Vampia podczas ciąży odbyli wycieczkę do Czarnobyla..." no możliwe :) nawet dzisiaj mozna sobie wykupić wycieczke do miasta Prypeć :P

Sami nie ale kurwa na litość boska ajk ktoś ma taką lotną naturę ze nie potrafi się utrzymac jednego to po chuj się hajta, czaisz baze Sami Ty gdybyś miała jeszcze raz przezyć życie, wiedziałabyś że nie wezniesz ślubu, bo to nie dla Ciebie, sama jesteś mądra po szkodzie

Gość VAMPIRE MA RACJE
I ODJEBCIE SIE OD NIEGO :P

Gość ---komiczne
głupi ten topik, spadam, a ty jak się na czymś nie znasz to się nie wypowiadaj i nie poprawiaj ludzi, na których argumenty potrafisz odpowiedzieć tylko trollizmem :) nareczka, życzę owocnej nauki... chociażby obsługi przeglądarki intenetowej :) papatki

Gość gagagagagaga
no a ja się zwrócę do autorki : ja też zdradziłam ,ale nie po ślubie będąc w związku : dlaczego? bo partner przestał okazywać mi uczucia, zaczał być chłodny , obojętny ,pozatym brakowało mi seksui-jestem nimfomanką ale nie była to jakaś miłość ,związek tylko sam seks, on wie o 2 zdradach a zdradziłam go 6 razy ... on planuje ślub ze mną za rok,ale szczerze mówiąc nie chce być z facetem którego oszukiwałam... pozatym zdaje sobie sprawę że jestem w toksycznym związku i cięzko mi byłoby odejść,on jest byłym narkomanem a ja byłam molesotwana on często na mnie krzyczy i boję się że coś mi zrobi... zaczęłam chodzić na terapie osób uzaleznionych od seksu oraz do psychologa zobaczymy czy to coś da

zawsze szcery młody jestem i jeszcze ne zdradziłem iz amierzam sie tego trzymać, nie wiem co los mi przyniesie, ale wiem jedno ze jak człowiek chce to potrafi i można kurwa odmówić, a nie zdradzac a potem nagle pomyślec ze nc nie czuję do męża że jednak to nie to - pierdolone słówka aby obronić swą zakurwiałą dusze

Gość hhhhhj
vampirek to taki typ człowieka który wmawia sobie ze "zle" rzeczy robią tylko bardzo źli ludzie,w ten sposób czuje że jemu się nic takiego nie przytrafi:) jego dziewczyna nigdy nie odejdzie,nie zdradzi,nie zakocha się-bo tak robią tylko te które mają kurewski charakter a ona przecież nie ma:) dlatego każdą osobę która zbłądziła tudzież zrobiła coś co mu się z jego wizją świata nie zgadza musi napiętnować,zbluzgać i zeszmacić -aby udowodnić sobie że ona po prostu była "zła z natury", musi oddzielić "tą złą" od "tych dobrych" to go uspokaja :)

heheh ni ale wzięłam ślub i myślałam ze samo lubienie wystarczy potem dziecko ......próby odejścia od męża ,a teraz są efekty :) proste --nie kocha męża ma odejść teraz a nie za 10 lat. nie ma uczuć ,nie ma podstaw do harmonijnego związku,bo jeśli teraz nie odejdzie to za jakiś czas znajdzie sie inny Nie oburzaj sie Vampir takie jest zycie -----;)

jedyny co tu sie zna na zyciu to zawsze szczery przynajmiej jeszcze mi tu nie usprawiedliwiał autorki, albo coż przeoczyłem

dlaczego? bo partner przestał okazywać mi uczucia, zaczał być chłodny , obojętny ,pozatym brakowało mi seksui-jestem nimfomanką zdradzilas, bo masz ze soba problem i tyle a nie dlatego, ze partner przestal okazywac uczucia i cokolwiek nie powiesz to niestety ale tak wlasnie jest

Gość hhhhhj
w otoczeniu nigeryjskich studentów melioracji czuję sie świetnie, choc przybieram poze pasywną :classic_cool: