Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Gość lolcia52
no wlasnie u ciebie moniczka to moze nie byc tak latwo obliczyc te dni plodne ja bym radzila albo sprubowac testow owulacyjnych albo wizyty u ginekologa

No to tak mniej wiecej juz obliczyłam, czyli tak jak podejrzewałam ,czyli w nastepnym tygodniu wielkie starania o dzidzie :)

Gość lolcia52
staraj sie staraj:) ile sil :P

Gość lolcia52
kochane a bierzecie juz kwas foliowy?

Gość lolcia52
no ja tez biore:) ale chyba bede musiala zaopatrzyc sie w wieksze opakowanie:p

Ja biore dopiero od tygodnia, ale słyszałam ze najlepiej jest brac miesiąc przed planowaniem a potem jeszcze 3 miesiące po zajściu.

Gość lolcia52
monisia a za ile bierzesz slub?

Gość lolcia52
mi gin powiedzial ze do 36 tygodnia ciazy bede musiala brac jak juz zajde:) a jak zajde to dopiero 2 tygodnnie od daty @ mam sie u niej zjawic:P

lolcia52- jak sie zaręczaliśmy to mieszkalismy jeszcze osobno i postanowilismy ze weżmiemy slub a potem zamieszkamy razem,mieszkamy juz razem 1.5 roku a slubu jeszcze niewzielismy i nawet nie planujemy narazie.

Gość lolcia52
aha:) ja biore slub za niecale 2 miesiace:) i troszke sie denerwuje ale pozytywnie:)

Gość lolcia52
ja poszlam na badania kontrolne bo mam nadrzerke:( i zapytalam sie tak mimochodem czy moze mi wyliczyc kiedy bede miec owulacje a ona na to ze wlasnie mam i jestem w samym srodku sztytu:) zrobila nawt usg dla pewnosci i zeczywiscie ... ucieszylam sie bo jakbym nie poczla to bym ja przegapila bo myslama ze bedzie dopiero za kilka dni:)

No to gratulacje,wsumie w tamtym roku w lutym moja mama poraz drugi wychodziła zamąż i mieliśmy zrobić taki podwujny slub ale jakos niewyszlo,potem mielismy zrobić z bratem ale tez niewyszlo,a teraz juz nawet otym niemyślimy,papier nic niezmieni.

Gość lolcia52
:) oczywiscie ze nic nie zmieni:) ale ja jestem chyba bardziej tradycyjna ale oczywiscie nie do konca hahahah:)

Gość lolcia52
u lakaza bylam chyba 12 albo 11 :)

Gość lolcia52
sorki zle popatrzylam na kaendarz 13 lub 14

he hehe no tak do końca to chyba nik już niejest,może dlatego niespieszy mi sie do ślubu bo tak sie wychowałam że moja mama po rozwodzie z tatą bardzo długo żyła z mężczyzna bez ślubu i dlamnie to była normalka.

Gość lolcia52
u mnie trz bylo podobnie z rodzicami ale koncu sie pobrali:) ale jakos zawsze chcialam byc panna młoda i to jeszcze młoda panna młoda:P

Gość lolcia52
wlasnie jeszcze nie wiem czekam do 2 sierpnia....:) narazie niczym sie prubuje nie sugerowac ale trudno to zrobic:) narazie nie mam objawów przyjscia@ wiec lekkie nadzieje mam:)

no to kazda dziewczyna kiedys by chciała stanąć przed ołtażem,ale mnie sie jeszcze jakos niespieszy,zobaczymy moze kiedyś.

Gość lolcia52
pewnie ze tak:) na kazdego przyjdzie pora:)

Gość lolcia52
nie nie bralam szczerze muwiac z narzeczonym nigdy sie nie zabespieczalismy bazowalismy tylko na kalendarzyku