Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Witam :) Ale ze mnie spioch :P To chyba przez to spanie na koldrze :o Hmmm a ja dzis moze wybiore sie na dzialke na grila z kolezankami, taka pogoda :) Zakleta, ja ostatnio lezalam w szpitalu, byla na sali kobieta, 8tc plamienia (brudzenie), obserwacja, leki, wypis po kilku dniach, po badaniu wszystko okazalo sie wporzadku. Nieraz organizm tak reaguje, ja w dzien spodziewanej @ mialam pomaranczowa plamke widoczna na bieliznie, a Ty jak sama napisalas, "wytarlas" ja sobie, wiec nie byla zbytnio widoczna :) Burzliwie sledzisz swoj organizm :D Ooooo to teraz bedziesz czekac na pierwsze powiekszajace sie zyly na biuscie i na rosnacy beben :D pozdrawiam. Ps. MNie córa rano zbudzila, tak sie rzucala, jakby byla u siebie :D

hej dziewczynki:) na początku gratulacje dla JAK ZAKLECIEM ZAKLETA:) moje samopoczucie ostatnio jest do bani a dokladnie od kiedy zaczal sie okres...tyle ze po okresie juz dawno ani sladu a samopoczucie sie nie zmienia: raz jest zimno za chwile mi goraco, boli mnie czesto glowa, prawie codziennie mam wzdecia, raz placze (nawet jak pomysle o czyms przykrym) zaraz znow sie smieje, czesto mam dola jest mi smutno choc nie znam powodu itd... CZY MYSLICIE ZE TO Z POWODU ODSTAWIENIA TABLETEK??HORMONY SZALEJA??

W dokmku posprzątane, ja ogarnięta, piesek zadowolony bo własnie wrucił ze spaceru, i juz moge z wami troszke popisać,ale widzeże tu mało chętnych do pisania. Czy odpowie mi któraś na pytanie kture zadałam wcześniej?

Ja też niedawno odstawiłam tabletki i od tamtej pory boli mnie głowa i nic mi sie niechce,

przeczytalam twoje pytanie:) ja mam tak ze po tym jak sie kochamy boli mnie jajnik prawy czasem nawet tak kluje ale pozniej przestaje nie wiem czemu tak sie dzieje

Gość lolcia52
hej kochane oczywiscie gratulacje dla zakletej:) nic sie nie mart bedzie dobrze:) a monisiu moze ci sie przesuneły dni płodne..i sa wczesniej wies po odstawieniu tabletek to nigdy nic nie wiadomo:P

Gość lolcia52
wiesz ja nie malalam takiej sytuacji bo nigdy nie bralam tabletek ale z tego co opisalas to wyglada to na dni plodne

Gość lolcia52
a ja kochane czekam na okres ale na rzie nie mam dalej zadnych objawów w sumie jeszcze 4 dni zobaczymy

Gość lolcia52
wiesz co moze jest powiekszony bardziej wrazliwy ...

Mnie czasami pobolewały jajniki ale odrazu po okresie,a teraz to niewiem, okres miałam juz jakiś czas temu,bardzo prawdopodobne jest to ze moze dni płodne mi sie przesuneły,to wsumie było by super,to teraz zostaje czekanie na @ albo lepiej na jego brak :)

Gość lolcia52
w sumie@ jest mi nie potrzebna:P:P kurcze mam takie przeczucie ze przyjdzie ... ale obiecalam sobie ze nie bede testowac w tym miesiacu:)

Mnie bolał tylko podczas stosunku, My kobiety to mamy przechlapane ciągle nas coś boli :)

Gość lolcia52
mnie tez czasem boli..ale po tem przechodzi.. no niestety taki los kobiety

Gość lolcia52
zobaczysz szybko ci przeleci :)

Gość lolcia52
ja mam dostac 2 08 i juz nie moge sie doczekac czy przyjdzie czy nie

Gość lolcia52
ja bym wolala chlopca :)

muj facet tez sie uparł na chłopca, a mi to wsumie bez róznicy aby tylko było zdrowe i jedno hehehe.

wiecie wczoraj czytalam taki topik ze ciaza to nie blogoslawienstwo tylko katorga. troche sie wystraszylam tym co tam sie naczytalam. babki pisaly ze nie wspominaja tego okresu zbyt dobrze ze cytuje"rzygaly dalej niz widzialy" ze bolal krzyz puchly nogi itd a porod byl okropny strasznie bolesny... owszem byly tez wpisy kobiet u ktorych porod przebiegl bez zaklocen i ciaza tez ze przez 9 mscy czuly sie swietnie....ale niektore wpisy byly naprawde okropne

Gość lolcia52
mi sie podoba imie kuba ..lub franus :P ale zeby bylo zdrowe:P i jak najszbciej