Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Ja co prawda mia艂am robiony brzuch ale my艣l臋, 偶e z innymi cz臋艣ciami cia艂a jest podobnie i s膮dz臋, 偶e powinna艣 by膰 w miar臋 sprawna w poniedzia艂ek. Pewnie nie b臋dziesz podskakiwa膰, ale to chyba i tak nie wchodzi w zakres pracy zawodowej ;-) Pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
do Dajcie Spok贸j Powiedz mi czy bardzo odczuwa艂a艣 b贸l podczas zabiegu? I jak to jest zaraz po, mo偶na wbi膰 si臋 w swoje ciuszki? Dziewczyny pisa艂y, 偶e musia艂y zak艂ada膰 o rozmair wi臋ksze spodnie z powodu opuchlizny. Jak my艣lisz czy pare dni po body jet jest to zauwa偶alne dla "najbli偶szego otoczenia", wola艂abym 偶eby mojaj mama nie wiedzia艂a co zrobi艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Je艣li robisz uda i kolana to raczej nikt tego nie zauwa偶y. Ja m贸wi艂am ludziom tylko 偶e mia艂am zabieg i tyle. Nikt si臋 nie dopytywa艂. Zawsze mo偶esz zabajerowa膰, 偶e mia艂a艣 operowane 偶ylaki ;-) Ja po zabiegu nie czu艂am 偶adnego b贸lu, nawet nie musia艂am bra膰 paracetamolu. Tylko miejsce po odessaniu troch臋 mnie ci膮gn臋艂o i przy wi臋kszym napi臋ciu mi臋艣ni mia艂am wra偶enie, 偶e szwy mi si臋 rozrywaj膮, ale oczywi艣cie nic takiego si臋 nie dzia艂o. Musisz tylko si臋 oszcz臋dza膰, du偶o chodzic, 偶eby zapobiec zakrzepicy, no i robi膰 sobie zastrzyki (ja jestem tch贸rzem i prosi艂am o to kole偶ank臋).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Aha! Je艣li chodzi o ubrania, to po zabiegu najwygodniej b臋dzie Ci nosi膰 dres. Do pracy za艂贸偶 po prostu co艣 lu偶nego - moim patentem by艂y legginsy i tunika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaaaaa
Chce si臋 cz艂owiek czego艣 dowiedzie膰 na takim forum... i kurde nie da rady Zawsze musi wra艣膰 si臋 mi臋dzy komentarze reklama. Tym razem Elite zareagowa艂o Pi臋knymi piersiami kt贸re czuj膮 si臋 艣wietnie i tylko troszeczk臋 zmniejszy艂y si臋 po zabiegu. Ot ciut Nie tak jak innym. W dodatku dosta艂y super prezent bo b臋d膮 mog艂y si臋 zapakowa膰 w nowy staniczek i to ie byle gdzie w showroomie Chantelle No nie teraz to ju偶 na pewno tam zrobie sobie moje cycki. Skoro dostan臋 nowy stanik... to trzeba! Chcia艂am zareagowa膰 po pierwszym wpisie ale sie powstrzyma艂am . Ten drugi o kole偶ance te偶 z super cycuszkami to ju偶 mnie ca艂kiem rozwali艂. Tylko ja to widz臋??!!!

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 Jestem kilka godzin po zabiegu.Obieca艂am sobie ze opisze wra偶enia dla tych kt贸re tak jak ja chcia艂y wiedzie膰 jaki jest pr贸g b贸lu body-jeta. Ca艂o艣膰 oceniam bardzo dobrze aczkolwiek znieczulenie podawane zastrzykiem a potem tzw "kaniul膮" troch臋 boli i dodatkowo rozpiera sk贸r臋 wi臋c nieprzyjemne. Ja mia艂am odessane boczki i by艂a obawa 偶e nie zbierze si臋 tyle t艂uszczu ale Doktor pobra艂 porz膮dnie. Same pobieranie t艂uszczu ta kaniul膮 nie jest bol膮ce ani nieprzyjemne, ja nic nie czu艂am, wr臋cz usypia艂am na stole. Najgorszy dla mnie byl biust. Zastrzyk znieczulaj膮cy w piers by艂 OK ale potem doktor naci膮艂 2 cm otw贸r przez kt贸ry w艂o偶y艂 kaniule do piersi wraz z p艂ynem znieczulaj膮cym. Wsuwal mi do piersi w kilku miejscach i TO BOLAAAA艁O. Powiedzia艂 偶e w piersiach sa wi臋zad艂a czy jakie艣 sploty czy cos takiego i dlatego mo偶e bolec. Potem seria ma艂ych strzykawek z dlugggga ig艂膮.Doktor wstrzykiwa艂 tymi strzykawkami po 10 ml pobrany t艂uszcz do piersi.Takie sobie uczucie...do zniesienia. Wstrzykuje sie tyle ile pier艣 przyjmie, tzn. tak aby ci艣nienie w piersiach nie by艂o zbyt du偶e i 偶eby t艂uszczyk nie wyp艂ywa艂 z naci臋cia. ok 100 ml przy ma艂ych do 250 ml przy wi臋kszych piersiach. Po zabiegu by艂am taka sm臋tna, lekko os艂abiona. Tak wr贸ci艂am do domu, troch臋 zacz臋艂o bolec jak pu艣ci艂 艣rodek znieczulaj膮cy, ale do prze偶ycia.B贸l to ci膮gni臋cie jakby naci膮ga艂 mi kto艣 skore, odczuwalny przy podnoszeniu i siadaniu. Pisze doktor i w formie m臋skiej, 偶eby nie robi膰 tzw. "reklamy" i nie zdradza膰 p艂ci lekarza.Potem mo偶e mnie kto艣 os膮dzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
Za艂amkaaaa a ty kt贸r膮 klinike reprezentujesz, 偶e tak si臋 w艣ciekasz, co???

Udost臋pnij ten post

Witam, Wybieram si臋 na bj na nogi (uda wewn, zew, kolana ; jest co odsysa膰). Na pierwszej konsultacji lek stwierdzi艂 偶e odessie 3L, pomy艣a艂m super ale jak odby艂am konsultacj臋 mailow膮 z drugim lekarzem (moim zdaniem bardziej do艣wiadczonym) kt贸ry widzia艂 zdj臋cia noich n贸g stwierdzi艂 偶e odessie k 1L. Za艂amka. Stwierdzi艂 偶 nie mo偶na tak du偶o w praktyce. Czy mia艂y艣cie taki przypadek 偶e oddesali wam za ma艂o, 偶e jest efekt taki sobie? Moje nogi by艂y zawsze moj膮 bol膮czk膮 i chce sobie zrobi膰 raz a porz膮dnie. Pom贸偶cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Ju偶 tylko par臋 dni do moich konsultacji i czym bli偶ej tym gorzej w mojej g艂owie. W艂a艣nie dochodze do wniosku 偶e jak zrobi臋 sobie to brzuszysko i i uda to strac臋 najlepszy towar na piersi. I zacz臋艂am rozmy艣la膰 czy si臋 sama nie przekona膰 jak to jest z tym przeszczepem. Mi w sumie nie zale偶y na powi臋kszaniu a jedynie na tym by odzyska膰 to co wyssa艂y ze mnie dzieci. Wi臋c nawet jak si臋 cos wch艂onie to zawsze b臋dzie lepiej ni偶 teraz. A i do ewentualnego uzupe艂nienia cos si臋 tam w贸wczas na ciele znajdzie. Dzi臋ki Boj膮ca za swoje wra偶enia. Dajcie spok贸j we偶 sobie nick do serca ja mam podobne odczucia. Takie neutralne posty jak np boj膮cej opisuj膮ce sam przebieg zabiegu i nie poruszaj膮ce kto i gdzie dopiero kol膮 w oczy. Te偶 wola艂abym poczyta膰 i偶 komu艣 robi艂 zabieg pan X moje wra偶enia osobiste s膮 ..... Moje cia艂o zareagowa艂o tak........... Zdaj臋 sobie jednak spraw臋 偶e takie pisanie obraca si臋 r贸wniez w drug膮 stron臋. Wkrada si臋 reklama podk艂adaj膮 si臋 ludzie i ludziska w opiniach. Ja nie widz臋 tu wyj艣cia. Mo偶e po prostu niech pisze kto ma odwag臋 a my od razu nie podno艣my na tak膮 osobe g艂osu gdy偶 w膮tek zosta艂 przyduszony na opinie o lekarzach i klinikach. Sama si臋 zastanawiam kto tak naprawd臋 w tym mia艂 interes. I tak samemu trzeba obiektywnie patrze膰 na te wszystkie wpisy. Ja w ka偶dym b膮d藕 razie znowu si e gryz臋 do b贸lu i pewnie dopiero po rozmowie z lekarzem rozwiej臋 te ob艂oczki my艣li k艂臋bi膮ce si臋 nad moj膮 g艂ow膮.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
A ja w艂a艣nie jestem po endermologii (2 tyg. po bj) i o艣wiadczam, 偶e NIE BOLA艁O. Co prawda brzuch mia艂am robiony na trybie uj臋drniaj膮cym, ale ju偶 tali臋 na ci膮g艂ym (chocia偶 na niskim poziomie) i by艂o ok. A co do naszej ostatniej awantury na forum - czy te偶 zostan臋 podejrzana o reklamowanie kliniki jak napisz臋, 偶e moje piersi po zabiegu wcale si臋 nie zmniejszy艂y? Bo tak w艂a艣nie jest. Ale to indywidualna sprawa, i niech ka偶dy o tym pami臋ta zanim rzuci kamieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
Szanowne Panie mo偶e Panowie, Jestem z "bran偶膮" sprz臋tu medycznego zwi膮zany od zawsze :):). Ka偶da uwaga jaka pojawia si臋 na forum powinna by膰 brana pod uwag臋. Ka偶dy z Nas ma sw贸j rozum i powinien zanim podejmie decyzj臋 porz膮dnie si臋 nad ni膮 zastanowi膰. Bez dw贸ch zda艅 najwa偶niejszy jest zawsze operator urz膮dzenia - w przypadku liposukcji lekarz. Zawsze powinno si臋 wybiera膰 kliniki kt贸re maj膮 du偶e do艣wiadczenie w zabiegach liposukcji. Nigdy nie sugerujcie si臋 tym 偶e kto艣 daje jakie艣 staniki za darmo - ma艂o istotne. Zawsze kierujcie si臋 referencjami lekarza ale nie na takim forum - bo tu moderatorami tematu s膮 osoby na pewno zwi膮zane z tytu艂em, i osoby kt贸rym zale偶y na reklamie swojej osoby czy kliniki. co do Body-Jeta jest to sprz臋t przyzwoity ale nie doskona艂y. Piersi nie b臋d膮 nigdy 艣wietne po body-jet, ale mog膮 by膰 dobre ale to te偶 zale偶y od umiej臋tno艣ci lekarza. Pami臋tajcie dzisiaj za ka偶dym sprz臋tem typu body-jet stoi firma PR kt贸ra zajmuje si臋 m贸wieniem i pokazywaniem 艣wietnych efekt贸w po body-jet ale to nie do ko艅ca ok, wi臋c polecam zawsze podejmowanie przemy艣lanych decyzji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bojaca dobra rada
Pisze doktor i w formie m臋skiej, 偶eby nie robi膰 tzw. "reklamy" i nie zdradza膰 p艂ci lekarza.Potem mo偶e mnie kto艣 os膮dzi膰. Tak Napisa艂a Bojaca - 偶enuj膮ce reklama niech w ko艅cu opu艣ci to forum , bo ju偶 przeginacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Czemu si臋 tak obruszacie 偶e b臋dziecie pos膮dzone o reklame skoro jeste艣cie pacj臋tk膮 wyra偶aj膮c膮 swoj膮 opinie. To juz robi si臋 chore. Jak mi si臋 co艣 spodoba lub nie to na pewno wam to opisz臋 bo skoro rozgo艣ci艂am si臋 w body jet rodzince to poczuwam si臋 do takiego obowi膮zku. I na pewno zaznacze 偶e to jest MOJA OPINIA I MOJE ODCZUCIA Ja nadal rozmy艣lam na temat cycuszkowych post贸w. I takdochodze do wniosku 偶e wiele jest wpis贸w od dziewczyn kt贸re robi艂y sobie piersi i ich problemem by艂o to czy oby starczy mi tego t艂uszczu. Du偶o si臋 m贸wi o tym 偶e t艂uszcz musi by膰 taki a nie inny (st膮d ta ca艂a procedura wydobycia jego jako艣ci) i porusza si臋 tenat z kt贸rego obszaru jest on najbardziej wskazany. Jak czytam wasze wpisy dochodz臋 do wniosku 偶e najwi臋kszy problem z wch艂anianiem maj膮 w艂a艣nie takie osoby kt贸re nie mia艂y za du偶o tego t艂uszczyku. A jakie jest wasze odczucie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzduraa
o jakim najwiekszym doswiadczeniu mowimy? Body Jet jest na rynku od kilku miesi臋cy i to czy jakas klinika ma go od sierpnia a druga od wrzesnia czy pa偶dziernika to 偶adna roznica. To nie jest roznica kilku lat. Ja bylam w kilku miejscach na konsultacji i te miejsca ktore mialy urzadzenie pierwsze sa najdrozsze, pewnie splacaja teraz ten PR.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
M贸wimy o do艣wiadczeniu osoby wykonuj膮cej zabieg. Jak pewnie osoby zainteresowane wiedz膮 metoda liposukcji nie jest obecna na Polskim rynku od sierpnia. Metoda liposukcji body-jet mo偶e i od sierpnia ale to nie ma znaczenia dla osoby maj膮cej do艣wiadczenie w liposukcji czy robi j膮 tym czy tym, trening ma znaczenie. To tak jak jazda samochodem z manualn膮 skrzynia bieg贸w i zmiana na automatyczn膮. Mam nadziej臋 偶e ....bzduraaa zrozumie temat do艣wiadczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
A co do ceny. To taki jest rynek. Par臋 lat temu zabiegi smart-lipo by艂y poza zasi臋giem dla wi臋kszo艣ci os贸b dzisiaj s膮 ta艅sze od Body-jet ale to jest dzisiaj 5 minut czas body-jeta kt贸ry przeminie w nast臋pnym roku i pojawi si臋 lepsze urz膮dzenie nowsze etc i zabiegi body-jet b臋d膮 ta艅sze. Tak jest ze wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzduraaa
je艣li masz na mysli do艣wiadczenie w liopsukcji to oczywi艣cie masz racj臋. Ja odebra艂am te informacje o do艣wiadczeniu w body jecie. Co do smart-lipo to zabiegi sa ta艅sze bo sa beznadziejne. Sama dowiadywa艂am si臋 ponad rok temu w jednej klinice, kt贸rej jestem klientka czy b臋d膮 mieli smart lipo to mi powiedzieli, 偶e nie bo nie jest to dobry zabieg a oni byle czego klientom nie oferuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j
do Daxima: dzi臋ki za sensown膮 wypowied藕! Nie dajmy si臋 zmarginalizowa膰 na tym forum, bo oka偶e si臋, 偶e wypowiadaj膮 sie na nim tylko osoby, kt贸re s膮 "przed" zabiegiem. do Twinss: czy Vaser umo偶liwia podanie odessanego t艂uszczu do piersi? Jaki twoim zdaniem zabieg poprawiania biustu by艂by lepszy od bj? Oczywi艣cie nie mam na my艣li implant贸w, bo wygl膮daj膮 sztucznie ;-) Prosz臋 o odpowied藕 fachowca i z g贸ry dzieki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
Prosz臋 o e mail, nie chc臋 robi膰 zamieszania na forum i z艂ej roboty koleg膮 z body-jet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Dla mnie poy偶sza wypowied藕 jest 艣mieszna. Nie wierz臋 w istn膮 rewolucj臋 z nowym rokiem. Po pierwsze kliniki kt贸re zainwestowa艂y w konkretny sprz臋t (kt贸ry jak widac si臋 sprawdza i jest zaintersowanie i ruch w temacie ) nie rzuc膮 si臋 na jaki艣 cud. Liposukcja to liposukcja i jako艣 mi ci臋偶ko sobie wyobrazi膰 co mozna wymysle膰 a偶 tak od tej techniki odbiegaj膮ce. Dla mnie body jet jest dost臋pne na moim terenie i to dla mnie tez duzy plus. Nie ka偶dy robi zabiegi w Wawie gdzie kliniki s膮 "za ka偶dym rogiem". Zamiasat robic tyle zamieszania i tunelowych podchod贸w przedstaw nam rzetelne informacje. Przecie偶 o ile to ju偶 ma atest i jest opatentowane to informacja powinna by膰 form膮 og贸lnie dostepn膮. Dlatego osobi艣cie nie chc臋 tego dla maila. Jestem cz艂onkiem forum wi臋c je艣li sie tu wypowiadasz s艂ucamy. Reklamy osobi艣cie tez nie chc臋 bo nie jstem chirurgiem plastykiem nie mam kliniki i nie kupie jakiegos nowego cudu. Podyskutowa膰 o kierunkach i kolejnych osiagnieciach o tak prosz臋 .... ja przysz艂y kr贸lik do艣wiadczalny zamieniam sie w s艂uch.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
... z艂ej roboty soim kolegom od body jet to chyba nie jeste艣 w stanie zrobi膰 ... chyba 偶e we藕miesz sie za odssysanie. Je艣li handlujesz tym sprzetem to chyba pomyli艂y Ci sie fora...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
... bo na tym to robisz ... ale jak w przeciwie艅stwie tego co piszesz ZAMIESZANIE ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
Widzisz Daxima Ja w przeciwie艅stwie do Ciebie nie mam p艂acone za to 偶eby m贸wi膰 jaki Body-Jet jest 艣wietny. R贸偶nimy si臋 mi臋dzy innymi tym 偶e wiem o czym pisz臋. Ty starasz si臋 by膰 "bohaterk膮" - takim panem Ziobro forum. Dodatkowo jestem lekarzem kt贸ry te zabiegi wykonuje. Nie pracuj臋 na Body-Jet bo nie wi臋偶臋 w metod臋. A b艂yskotliwo艣膰 r贸偶ni si臋 tym od g艂upoty 偶e rozumie si臋 tekst pisany. 呕ycie tak wygl膮da 偶e raz ma swoje 5 minut jedno urz膮dzenie czy metoda a za chwil臋 pojawia si臋 co艣 innego i nie chodzi tu o Vasera Smart Lipo czy inne urz膮dzenia. Jeste艣 na 100% moderatorem dyskusji kt贸ry powinien najpierw poczyta膰, nauczy膰 si臋 troch臋 o temacie w kt贸rym chce uczestniczy膰 a potem udziela膰 rad, i prowadzi膰 dyskusj臋 na tematy kt贸rych nie do ko艅ca rozumiesz. 艁膮cz臋 wyrazy szacunku i jestem przekonany 偶e w kolejnej wypowiedzi b臋dziesz stara艂a si臋 dyskredytowa膰 ka偶dego kto jest obiektywny i nie kocha Body-Jet. No ale c贸偶 tak膮 masz prac臋 i rozumiem to. :):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fugitive3
sorki, ale topic jest Body-jet wiec dlatego bedziemy o nim mowic! No i Panie Doktorze, "nie wierze" pisze sie przez RZ... Naczytalam sie tu i w inych jezykach, napatrzylam na filmiki na you-tube i jak na razie, nie widze, zeby cokolwiek bylo lepsze od BJ. A "moja" pani Dr, ktora zrobila pelno liposukcji w swoim zyciu a na mnie wyprobowala BJ (firma jej pozyczyla na 2 dni) powiedziala, ze juz nigdy nie zrobi klasyczanej suchej liposukcji i bedzie meczyc szefa, zeby kupil aparat do kliniki. Tak. pozdrawiam 4.5 tygodnia po

Udost臋pnij ten post

Od jakiegos czasu sledze ten watek na kafeterii i ta obsesja na punkcie reklamy jest irytujaca. Przez to wlasnie osoby, ktore poddaly sie zabiegowi BJ boja sie ujawnic nazwiska lekarzy, ktorzy wykonywali zabieg pisza tylko o tym jak przebiegal sam zabieg i jak reagowalo ich cialo po, a przeciez dla nas zainteresowanych zabiegiem jest tak samo WAZNE, kto go przeprowadzal (lekarz, klinika) mysle, ze rowniez temu ma sluzyc to forum. Dlatego prosze Was podajcie nazwiska lekarzy, wymieniajcie kliniki i nie martwcie sie o to, ze ktos Was posadzi o reklame ,jest nas tu wiele ktore tego na pewno nie zrobia i ktorym naprawde bardzo pomozecie. W koncu i tak istnieje cos takiego jak konsultacja i wtedy kazda/kazdy z nas zdecyduje, ktora klinike wybrac. Co do kolezanki Bojaca to akurat nie jest reklama, korespondujemy ze soba i moge Was zapewnic, ze to osoba jak najbardziej wiarygodna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
O prosze jaki nerw Najwyra藕niej problemy nie tylko ze s艂owem pisanym ma Pan. Jestem pacjentk膮 co podkre艣lam. Nikomu nie udzieli艂am jeszcze ani jednaj rady. Pr贸buj臋 wda膰 si臋 w rzeteln膮 dyskusj臋 z osobami kt贸re mia艂y w temacie do艣wiadczenie przej艣cia body jet na sobie. Jestem specjalist膮 od nieruchomo艣ci i nie mam 20 lat wi臋c takie ataki wytkn臋 Ci臋 palcem i sobie pokrzycz臋 tylko dlatego 偶e tak膮 mam ochote to nie ze mn膮. W necie ludzi ponosi wyobra藕nia najwidoczniej pana r贸wnie偶. Jak pan jest chirurgiem plastykiem to czemu pan nic nie wnosi pozytywnego czyt. merytorycznego do w膮tku. Dla mnie osobi艣cie takie pojawianie si臋 i sianie tekst贸w a co wy wszystkie g艂upie baby wiecie nied艂ugo b臋dzie super inna metoda ja wiem tylko nikomu nie powiem niczego nie wnosi do w膮tku. To jest moja opinia i mam prawo j膮 wyrazi膰. Niec pan sobie poczyta ze zrozumieniem i ponownie wda si臋 w merytoryczn膮 rozmow臋. Ponownie zapytuje jako pacjentka i nie na maila, bo ja niczego nie ukrywam o t膮 now膮 metod臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daxima
Do KImii Mam nadziej臋 偶e nasz specjalista przeczyta Twoj膮 wypowied藕 gdy偶 napisa艂a艣 to co ja chcia艂am by do nas i do niego dotar艂o. Mo偶e te s艂owa pojmie lepiej. Ja si臋 pod nimi podpisuj臋 i te偶 szukam takich wypowiedzi. Pozna艂am dzi臋ki temu w膮tkowi osob臋 kt贸ra b臋dzie mia艂a zabieg w mojej klinice. Fajnie jest zagadn膮膰 do kogo艣 nawet na maila. Jako艣 tak ra藕niej. Dzi艣 jest body jet dzi艣 jest m贸j czas na podj臋cie decyzji. Jestem przed ni膮 i tylko o tym chc臋 rozmawia膰. I mam potrzeb臋 tu by膰 gdy偶 szukam os贸b takich jak ja. I to jest moja sprawa i potrzeba. A tak wracaj膮c do tematu przygotowuj臋 si臋 do rozmowy. I mam pytanie odno艣nie tyc lek贸w limfatycznyc. Czy kto艣 z wami porusza艂 ten temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
Daxima czerwieni臋 si臋. Masz obsesje nowej metody kt贸rej nie ma. Ok kto艣 musi ust膮pi膰 szkoda energii. Napisz prosz臋 o jakich l臋kach limfatycznych piszesz - mo偶e pomog臋 :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twinss
Do Fugitive3 To tylko pozazdro艣ci膰 znajomo艣ci j臋zyk贸w. Gratuluj臋 decyzji i wyboru w mojej ocenie body-jet jest dobry ale nie doskona艂y. I dzi臋kuj臋 za lekcj臋 ortografii do matury jak znalaz艂. :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Kobietki, kt贸re s膮 po body jet napiszcie czy te偶 mia艂y艣cie takiego "stracha" przed zabiegiem. Ja okropnie si臋 boj臋, nie tyle co b贸lu, ale efektu ko艅cowego. Chcia艂abym mie膰 szczup艂e n贸偶ki, ale czy ten zabieg jest naprawd臋 skuteczny. Prosz臋, napiszcie czy jeste艣cie zadowolone z body jet i czy nie 偶a艂ujecie po czasie. Ja mam zabieg w pi膮tek i z jednej strony nie mog臋 si臋 doczeka膰, a z drugiej mam coraz wi臋cej w膮tpliwo艣ci.

Udost臋pnij ten post