Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mallgos

STARAM SIĘ O DZIDZIUSIA

Polecane posty

no waikiki w koncu :) do tylka Ci nakopie, ze sie nie odzywasz :) u mnie dalej brak @ dolegliwosci juz tez brak, tylko caly czas tzn dzis mniej czuje jajika. przyszlam wlasnie z pracy zjadlam co nieco obiadu, ale wlasciwie to nie mam na niego ochoty. Zaraz nastawie pranie. Milego dnia, zagladne pozniej :)

no waikiki w koncu :) do tylka Ci nakopie, ze sie nie odzywasz :) u mnie dalej brak @ dolegliwosci juz tez brak, tylko caly czas tzn dzis mniej czuje jajika. przyszlam wlasnie z pracy zjadlam co nieco obiadu, ale wlasciwie to nie mam na niego ochoty. Zaraz nastawie pranie. Milego dnia, zagladne pozniej :)

no hej dziewczęta U mnie nerwów ciąg dalszy, normalnie aż mnie rzuca - wszystko wskazuje na to, że mam hiperprolaktemie - no i wszelkie poradniki twierdzą, że właśnie przy tej dolegliwości w połowie cyklu nerwy strzelają, że hoho a potem pojawia się etap płaczu bez powodu. Oznacza to, że ta cholerna prl nie spada :(. A najgorsze jest to, że chodzę jak bomba zegarowa, czuję się tak spięta, jakby tornado we mnie szalało, aż spać nie mogę - masakra :/. Siostra pocieszyła mnie, że efekty działania bromergonu najwcześniej widać po 3 m-cach, no to u mnie jeszcze 2 tygodni brakuje. Tylko czemu gin powiedziała, że w ciągu tych 3 m-cy musi się udać??? - ja to chyba jakiś specyficzny przypadek jestem. No ale przejdźmy to przyjemniejszych tematów :) Jak Wam idą przygotowania do Świąt??? Ubrałyście już choinki, czy robicie to dopiero we Wigilię??? :) :) :)

Ja juz mieszkanko przybralam swiatecznie w weekend, ale nie bede miala choinki bo wyjezdzamy wiec tylko bedzie sama stala :( Juz nie moge sie swiat doczekac! uwielbiam biesiadowac z rodzinka! Jedynie boje sie tych ciaglych wizyt u gina, zastrzyku, przytulasow w wyznaczonym czasie pod dachem rodzicow... ale chlopak pociesza ze damy rade :D:D ajak u Ciebie mallgos przygotowania?

mallgos a nie chcialabys zmienic leku? po norprolacu ja po 3 miesiaiach mialam poniezej normy. ja jeszcze nic nie mam przygotowane. Jak mnie nerwy tłuką teraz to amskara. Niech jzu dostane ten @ i przynajmniej nie bede zyc nadzieja.

Gagatka a ja tam wole abys nie dostala :) i to przez 9 miesiecy!!!! Teraz masz najgorszy czas, ale zaraz wszystko minie i bedzie wiadomo. Nic sie nie denerwuj, wiem ze latwo pisac. Moze zajmij sie dekoracjami swiatecznymi to czas szybciej zleci!

dorka nie mam ochoty jakos. Jedyne na co sie skusiłam to w rekach wypralam pare spodni M. i kilka swoich bluzek!! Troche mi przeszlo. I kazalam M. kategorycznie zabronic mi robienie testu przed piatkiem. Wiec sama ukrecilam na siebie bicz i teraz musze czekac potulnie do paitlu. Dlatego jak mam nie byc w ciazy to niech @ juz przyjdzie. I mam takie jedno pytanko, jak 17 dc lekarka stwiedzila ze juz po owulce i pecherzkl ladnie pekl to kiedy nadchodzi @ mi wyszlo ze jutro. Dobrze obliczylam??

Gagatka, jezeli w 17dc juz bylo po owu, czyli powinnas dostac @ ok 30dc - zakladajac owu byla 16dc (wg zasad, ale wiadomo ze wszystko moze sie delikatnie przesunac...) a ktory masz dzis dzien?

Gagatka, to nie nakrecam... ale dzis juz powninnas dostac @ @ przychodzi ok 14 dnia po owu i u mnie na prawde sie to sprawdza... A kiedy przestalas brac luteine/duhpaston?

🖐️🖐️ A ja dziś dostałam @, myślałam , że w pracy umrę , tak mnie boli:-(:-( Poprostu super:-( Dostałam w 32dc. Ehhhh.....:-(:-(

Gagatka... nie chce krakac....ale moze... kurcze ja jak odstawie duhpaston to w przeciagu 5 dni mama @! przewaznie po 3 dniach... :(:( Przykro mi ze przylazla....

W sumie to nawet sie ciesze, dostalam wkoncu bez brania luteiny, po czesci to jest jakis sukces. Boje sie , ze w tym cyklu nie bedzie tak dobrze bez clo. gagatka🌼 a ja Ci życzę żebyś jednak nie dostawała z wiadomych względów:-)

Gagatka podejrzewam, że dostanę inny lek - bo teraz to i tak w styczniu muszę zrobić badania i jak nie ma efektu to z pewnością gin zacznie działać inaczej :) Dorka u mnie wszystko jeszcze w proszku, podejrzewam, że porządki zacznę powolutku w weekend i w następny dokończe, choinkę ubierze mąż. A całe Święta praktycznie poza domem, bo u rodziców i u teściowej. No i w tym roku mam to szczęście, że kompletnie niczego nie przygotowuję - wszyscy dali mi spokój wiedząc jaka jest sytuacja. Podejrzewam, że nie byłabym w stanie niczego zrobić, bo i tak od miesięcy mam problemy ze skupieniem, jestem strasznie przemęczona i kompletnie nie mam motywacji do robienia czegokolwiek - no gin mi wyjaśniła, że to przez prl i prosiła, żeby się nie przemęczała :) A tak poza tym to prezenty mam już obmyślone muszę tylko wyskoczyć do miasta i kupić, no i szukam "kreacji" na Wigilię - czyli same przyjemne sprawy :) :) :)

Gagatka spokojnie takim myśleniem jeszcze faktycznie sprowadzisz @ do siebie. Pamiętaj, że w pierwszych m-cach ciąży można jeszcze krwawić :) Oj dziewczęta za co ta pokuta, jak my się namęczymy dla tych dzidziusiów - straszne :/ Ja do tej pory łudziłam się, że nie trafiamy we właściwy dzień no ale skoro u mnie nie ma owulacji to ciąży nie będzie - 10 pasków poszło i nic :(. Teraz już tak optymistycznie do tych pasków nie podchodzę, chyba wolałabym tego nie wiedzieć. No i zaczyna się klasycznie jak co miesiąc po połowie cyklu ból piersi (torbiele dają znać o sobie), ból podbrzusza i nerwowość. A już taka spokojniutka byłam i prysło jak bańka mydlana. Dobrze, że lubie Święta to chociaż się nie zdołowałam, bo myśl o choince, ozdobach na ulicy, posiadówkach z rodzinką zawsze poprawia mi humor :) :) :) - przynajmniej w tym m-cu zaoszczędzę na testach ciążowych ;) :)

Witajcie laseczki🖐️ Dorka 31 d.c. nic mnie już nie boli tylko troszkę cycki.:) Ja na święta jeszcze nie sprzątałam i nie wiem jak się do tego zabrać. Dzisiaj przed pracą zrobiłam pranie.:) No w końcu mamuśki się odezwały ale wam fajowo takie dolegliwości to i ja bym chciała mieć.:P:D

Gość Atka1112_ATKA1112
HEJ. mELDUJE,ŻE JESTEM 2 DNI PO TERMINIE SPODZIEWANEJ @. PÓKI CO OBJAWÓW @ NIE MAM. aLE NAPEWNO JUTRO PRZYLEZIE. ZABLOKOWALAM SOBIE KONTO, TO JA ATKA1112

dziewczyny przykro mi, ze wstrętne @ sie pojawiły ale tak sobie zerkam w kalendarz, ze wasze owu teraz wypadną w okolicy wigilii :) może wtedy akurat zaskoczy :D tego Wam życzę! i trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!! hm...ale podpadlam Gagatce :o będę już grzeczna obiecuje :) ...ale nadal nie wiem co mężowi kupić na prezent :( 😭

Cześć laseczki 🖐️🌼😘 Kurcze dziewczyny nie wiem co mam robić test negatywny, okresu brak ,nic mnie nie boli troszkę cycki.😭:( Dzisiaj mam 32 d.c. Ja też nie mam pojęcia co kupić facetowi najfajniejszym prezentem były by 2 kreski i innego pewnie by już nie chciał.

Oj dziewczynki przyro mi ze przelazla @.... Mam nadzieje ze szybko przeminal a swiateczny czas zajmnie wam mysli i moze sie akurat wtedy uda, gdy czlowiek bedzie zaaferowany swietami.... zuzka moze zadzwon do swojej gin... a bierzesz caly czas duhpaston? On moze wstrzymywac @.... i do czasu kiedy nie przestaniesz to moze nie przyjsc... U mnie dzis w pracy wszyscy w jakims paskudnym humorze... a w wyjatkowo dobrym :) Przed praca kupilam kilka ozdob do domku i bede dzis dalej stroic :) Swita sa najlepszym lekarstwem na wszystko!