agnes19 0 Napisano Styczeń 4, 2010 chcialam w tym tygodniu ale nie da rady, no ksiadz bedzie chodzil, wiec musze jakos sie wziac za sprzatanie:P ja spalam oczywiscie bo mnie mdlilo, ja mam wrazenie ze mi sie dopiero zaczyna Banmon i potrwa to dluzej niz do konca stycznia:) Ale dam rade, dla mojej Kruszynki wszystko:P Trzymam kciuki za nowa prace, zeby przynajmniej blizej bylo, a nie tyle kilosow:( ja mam 20 do miasta, a czasami jest katastrofa, najgorzej w soboty i niedziele, bo trzeba chodzic do 7 i czekac!!! A nie mowilam Gogus moja Kochana ze dzidzia leniuszka miala?? Ale widac zlitowala sie nad mamusia i teraz to bedzie czadu dawala jeszcze troszki i zobaczysz na brzuszku raczki nozki, moze z glowki dostaniesz:P w kazdym badz razie teraz Ty i R bedziecie coraz mocniej odczuwac ta osobke trzecia, miedzy Wami:) Martwie sie o dziewuszki co daweno nie pisaly:( mam nadzieje ze wszystko jest ok:P tylko bardzo zajete:) ja pod koniec lutego porzypomne sobie jak to jest z malym maluszkiem, bo ta ciotka urodzi:P a ostatniego szkraba, najmlodszego w rodzinie witalam dwa lata temu, wiec dopoki nie urodze bede miala zajecie:P Tym bardziej ze bedzie chlopak, a mi sie marzy, ze tam jednak siedzi Gabriel:P Tak czy inaczej to tylko cicha nadzieja, ja kocham moja Kropencje bez wzgledu na plec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 4, 2010 gdzie reszta babeczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 4, 2010 hej dziewczyny! Ale wam dobrze wszystkie w domku siedzicie :) Goguś ty sie weź za wychowanie tej małej besti, kto to widział żeby własna matke kopać ;) Banmon tez mam zamiar wziąść sie za szukanie nowej pracy, no chyba że coś się zmieni...:P Agnes idż lepiej na to usg, ksiądz jak kocha to poczeka, a ty nie będziesz sie przynajmniej dłużej denerwować :) A ja zaraz smigam na basen bo wieki juz nas tam nie widzieli ;) a od Nowego Roku trzeba sie za siebie zabrać , bo sie człowiek straszliwie zapuscił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Pojde pojde po ksiedzu:P tez poplywalabym sobie w basenie:P ehh..!!!! ale zimno:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 4, 2010 kafe mi wmawia że wpisuję błędne hasło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Ej Agnes przecież ksiądz nie bedzie u Was cały tydzień :p nic sie nie martw bo nudności sie niedługo skończą :) Ola fajnie że idziesz na basen :) tez bym poszła tylko lenia mam a do basenu mam 10 minut na butach :p No mój maluch już walczy o swoje i rozpycha sie jak mu niewygodnie ;) no ale mam już półmetek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 4, 2010 no ostatnio z tym kafe ciągle coś sie dzieje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 4, 2010 ostatnie podejście jak mi tego nie wyświetli to sie obrażę :P Ola mnie to nawet dzisiaj troche nogi po basenie bolą ;) doszłam do wniosku że bez względu na to czy będę w ciąży czy nie to i tak chcę zmienić pracę nie wiem tylko jeszcze czym ja się chcę dokładnie zajmować :o dziś niby trochę posiedziałam w domu ale za to jutro chyba za karę, muszę wstać przed 6 i pawdopodobnie dopiero przed 18 będę w domu w ogóle mam okropny humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Banmon pogroziłas i sie udało ;) po dobroci tu sie nie da :p A co Ty jutro tak długo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 4, 2010 aj szkoda słów wkurza mnie po prostu ta praca, jestem uzalezniona od osoby z którą jeżdżę no i jutro tak wyjdzie, cholery dostaję, strasznego nerwa mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majoweczka09 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Witam:) Szczesliwego Nowego Roku Zycze wszystkim.. Ja juz na ostatnich nogach..Wczoraj odszedl mi czop sluzowy... A wy jak sie czujecie? Bede sie starala zagladac sporadycznie,chociaz to trudne bo za chwile rodze i zajmuje sie szalona 5 latka :) Wiec zrozumcie...pozdrawiam serdecznie..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Styczeń 5, 2010 część laski Majoweczka powodzenia :) Banmon współczuję ci 50 km dziennie, napewno znajdziesz coś innego, trzeba czasu . Ja też muszę zmienić prace... Agnes a ty do lekarza i to już, ksiądz jest ważniejszy , sprzątanie domu czy dzidzia??? I mówię ci że będzie Ania :-p albo Gabrysia może być :) U mnie zima jak sto diabłów :-o jutro ma znów sypać i -10 st w radiu już ogłaszali ze wszystkie szkoły będą zamknięte, szkoda że pracy nie zamkną ale jak będzie sypac jest szansa ze się zwolnię ze wzgl na pogodę :) A ja sobie pije winko dziś białe i mam do tego taki pyszny francuski serek mniammmm Goga fajnie ze dzidzia daje o sobie znać jak to zlecialo już 20 tygodni. A co z reszta ? Amerie wrocilas już? Marta co u ciebie jak brzuszek? A ja się pochwałę : mam już 28 lat dziś bo jest już po 12 więc mam urodziny :-o Ale stara jestem ehhhh Zdrowko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Hope WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, spełnienia wszystkich marzeń u nas dziś z rana pokazywało -9,5stopnia Hope ma racjie z tym usg, w koncu ksiadz nie bedzie siedział od pon do piatku przez całe dnie u was :D :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Styczeń 5, 2010 hej laseczki. Wieki mnie nie było, bo byłam no wolnym miedzy swietami a nowym rokiem. Prawie 2 tyg błogiego luzu. Wyspałam sie za wszystkie czasy ;-) Nie zaglądałam do Was , bo niestety przez ten cały czas nie miałam neta. W domu sie calkiem zepsuł, a na dodatek to radiowka wiec jak pogoda taki internet ;P Miałam ostatnio wizyte u gina. Mój dzieciaczek rozwija sie prawidłowo. Wiec jest ok ;-D STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................20...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................12............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................8.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Cześć HopeU wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń!!! Ale mi sie dzisiaj spało, a miałam wcześniej wstac i iść na jakieś zakupy :o trudno pójde teraz :) U mnie znowu śnieg zaczyna sypać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Cześć dziewczynki:) Mnie tez wieki nie było ale pamiętam o Was:) Agnes widze ze humor Ci dopisuje,fajnie:)Ale i tak bedzie dziewczynka,na pewno:) Hope wszystkiego najlepszego!!! zdrówka i szczescia Ci zycze Ja całymi dniami coś robię jak to w domu,wiadomo. I pracuję tez w domku i powiem Wam ze czasem wolalabym wyjśc do pracy gdzieś..no gdziekolwiek...Chociaż taka praca w domu tez ma swoje plusy:)Ehh moze trzeba pomyslec o jakims własnym biznesie...no zobaczymy:) Ale 50 km jak banmon chyba bym nie wytrzymała. Banmon mam nadzieje ze uda Ci się znalezc cos bliżej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Styczeń 5, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.......22.............................. ....???? -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 Joasia1982.......... 27...........przerwa........ ...ok 22.01.2010 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................20...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................12............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................8.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Hej dziewczyny:) Tak zazdroszczę tym które są w ciąży...mam taką fazę...jak nam się nie uda, nie wiem co zrobię, nie wyobrażam sobie nie mieć dzieci, czemu akurat ja, ja to mam w życiu akurat takie szczęście...mam doła, próbuję się trzymać i nie myśleć o tym, ale czy to się da...tak chciałabym znać przyszłość, czy będziemy mieć naszego dzieciaczka.. Wpisuję przerwę w staraniach, bo co to za starania, jak prawie szans nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Joasia wiem że to się tak łatwo mówi i sama mam mega doły i załamania ale wiem że trzeba mieć nadzieję(a w każdym razie próbować ją w sobie pielęgnować) medycyna i zycie zna wiele przypadku że niby szans na cos tam nie ma a się okazuje że jednak los postanawia spłatać 'figla' wbrew wszelkim sądom ;) Smile ja bym chyba chciała w domku popracować, chcociaż wiem że pewnie cięzko by mi było narzucić sobie dyscyplinę :o ale myślę, że dałabym radę bo i tak nie bardzo miałabym co robic jakby mój M był w pracy ;) dziewczyny ale zmęczona dziś jestem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Styczeń 5, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 Joasia1982.......... 27...........przerwa........ ...ok 22.01.2010 Smile...................22...........7......................ok.22.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................20...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................12............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................8.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Zapomniałam się wpisać do tabelki:) Banmon samodyscyplina w moim przypadku musi być, bo gdy nie zrobię czegoś jednego dnia to na drugi dzień bede musiała robić dwa razy więcej- to juz nie ciekawe:) No ale nikt nademną nie stoi tylko sama wiem co mam robić,bezstresowo a to ważne przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 5, 2010 bardzo ważne, poza tym sama sobie normujesz godziny pracy, jeśli wolisz pracować popołudniu to pracujesz, jeśli rano to pracujesz rano, zawsze można wyskoczyć i cos załatwic na mieście.... bardzo fajna sprawa, ach.... rozmarzyłam się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 5, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 Joasia1982.......... 27...........przerwa........ ...ok 22.01.2010 Smile...................22...........7.................. ....ok.22.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................20...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................12............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................8.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek ustawiłam według dat ;) wychodzi na to że ja na końcu szarym zostałam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Hej dziewczyny ! Hope "to ty stara dupa jesteś" :D żartowałam. Wszystkiego najlepszego!!! Joasia ja myslę że uda wam sie w ciągu najblizszych 3 miesiecy, w koncu bedziecie na wspomaganiu ;) zobaczysz, ja jestem tego pewna :) a co do dołów to ja właśnie w jednego wpadłam, niedługo @ i juz wiem że i tym razem nic z tego :( Praca w domu - marzenie, ale wiem doskonale że się do tego nie nadaję ;) leń jestem i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 5, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29...........5 + 2.................. ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 Joasia1982.......... 27...........przerwa........ ...ok 22.01.2010 Smile...................22...........7.................. ....ok.22.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................20...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................12............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................8.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Wpisałam sobie który to cykl, jak sie dobijać to do końca :O A co z Marzenką i Pauliną ? bo Monita o ile pamietam jednak dostała @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Ola hola hola, a co to za negatywne myślenie ;) jeszcze do @ ci sporo zostało, trzeba wierzyć że się uda ;) a propo wspomagania, to dziewczyna z innego topika też była na wspomaganiu i miała cykle monitorowane (z tego co pamiętam to chyba nie bardzo jej pecherzyki chciały rosnąć i w ogóle bardzo długie cykle miała) no i w grudniu na jednym z monitoringu okazało się że ma dwa pęcherzyki nadające się do pęknięcia i wiecie co.... test zrobiła przed Wigilią i okazało się że dwie kreski :D teraz tylko czekam aż do gina się uda i zobaczymy czy to może bliźniaki się szykują :D dodam jeszcze że się 13 cykli starała więc Joasia uszy do góry, wspomagacze ci pomogą :) Ola jak tam na basenie było? wypluskałaś się ;) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 5, 2010 z tego co pamiętam to marzenka chyba jednak dostała @, no a paulina to już sama się pogubilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 5, 2010 doczytałam się na topiku że dziewczyna której wam mówię miała przepisane clo na cykle bo strasznie długasne miała, no i proszę jak pięknie zadziałało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Hej Banmon ! Na basenie sie wypluskałam, to tego ludzi mało było bo zimno sie u nas zrobiło :) Niestety spadek formy wprost proporcjonalny do przyrostu tkanki tłuszczowej :P jutro tez smigamy :) A co do @, ja po prostu porównuje do tego jak to wszystko (cycki itp) wygladało jak sie nam wczesniej udało, no i wiem że teraz nic z tego. Ale i tak sie łudzę i szukam objawów na siłę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Kurcze poszłabym chetnie do lekarza się przebadać, ale tutaj jestem juz spalona. W papierach mają ta ciążę biochemiczną i nie mam co ściemniać że staramy sie dłużej ehhhh... A do Londynu nie za bardzo widzi mi sie jechać ( ok 5 godz w jedna stronę ) zreszta czytałam gdzieś niezbyt pochlebne opinie o tych polskich klinikach. Chyba psychika mi siada :O A miało być tak pięknie, małż ma 10 stycznia urodziny to byłby swietny prezent , ale cóż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Ola ty się jeszcze nie łam, dobrze wiemy że mozna mieć idealne objawy ciążowe i dostać @ a można nie mieć żadnych objajów i okazuje się, ze to ciąża.... już się nauczyłam że reguły nie ma, poza tym każda ciąża jest inna i każdą się inaczej przechodzi i pewnie te poczatkowe objawy też się od siebie różnią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Styczeń 5, 2010 Banmon że kazda ciaza jest inna to słyszałam nie raz, ale wydaje mi sie że u jednej kobiety ciąże zaczynają sie podobnie, na podstawie znanych mi przypadków ;) co ma być to będzie... kupiłam test i jak do soboty nie dostanę @ to go zrobię, bo w sobotę bedzie urodzinowa impra i chce wiedzieć czy moge zalewac smutki czy nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach