Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

Witajcie dziewczyny! co za dzień o matko. Izulek 2006 bedzie dobrze, trzeba w o wierzyć, czasem lekarze sie mylą lub zbyt pochopnie wydają diagnoze, albo sprzet maja wadliwy. Za pare miesiecy kuzynka nie bedzie juz o tym pamietala przytulajac zdrowego bobaska. No wiec powiem wam dziewczyny ze dzis mialam pobudke o 5 rano heh, ktos do nas sie dobijał do nas, mysle co sie dzieje? poszlam otworzylam sasiadka przyszla z wiadomoscia, ze wie gdzie jest moj zaginiony kot heh. Kot sie znalazl, ledwo zywy strasznie odwodniony, musialam zarazw do weterynarza z nim isc, dostal 2 kroplowki, i do wieczora zostal w gabinecie na obserwacji. okazało sie ze jeden sasiad zamknał go w garazu co jest kilka domów od nas, glodzil go przez pare dni w jakiejs skrzynce, masakra normalnie myslalam ze zabije dziada. Tak mu dałam popalic, chcialam dzwonic na policje, ale mnie moj uspokoił. co za ludzie naprawde.

Gość izulek_2006
ale leszcz ....kotek napewno dojzie do siebie....

Kuźwa jaki chory debil!!! Ja bym zadzwoniła na policje!!! niech ma facet nauczkę!!!!!!!!

ale napisalyscie babki!!! po pierwsze ja juz sie lapia ktora to ktora nie mam zdjeci Loonah, Gucci Animaje na nk znalazlam w Izy znajomych reszte was kojarze i o kazdej wiem co i ajk a a i kotka nie widzialam marika nie widzialam jzu wszytskie kojarze Superburek pytanie, Ty pisalas ze Twoich mezczyzn do pracy wyrzuchasz czy jakos tak...nie rozumeim czy zle zkumalam>> tez sie ciesze ze was poznalam, uwielbiam pisac do was u mnie bez zmian, bol cyckow:)) glowy... czekam na usg... Animaja zgadzam sie z tabelka wiec jak piszemy cykl staran zamiast tydzien ciazy? dobrze zrozumialam?? ktora tareaz testuyje??\ z mojego doswiadczenia!! testujcie w dniu @@ nie wczesniiej!!!ale ja raz robilam to nie mam doswiadczenia:)) calusy musze leciec Iza zadroszcze Ci ze nie musisz pracowac! ale ja mam zamiar pelno zwolnien w ciazy brac, 2 lata nie bralam!!!!!!!!!!!!i nie doceniaja!! wkleja tabelke, ale nie wiem jak to poprawic troche...

wyslijcie mi foty ktorych nie mam elfik152@wp.pl a ja odesle caluje

wy tez miacie jakies kody???\ oczywiscie ze spotkanie jak dzieciaczki bede mialay po roku!! :)))

Rozowa chmurka nie znalazlam profilu na nk przeslij jescze raz! animaja nie mozesz otworzyc mojego zdjecia???

sory babki jescze raz.. Eliza to Elix?? Marlena Gucci?? a kto to MOnika??I malgorzata??? dzieki:)))

sory juz wiem Malgorzata to nasza paula przeciez:)))

Gość izulek_2006
oczekujace.... Beciabe............23...........6... .........??........malop xena64.............25...........1.........28.01.2010.... mazowieckie. krisana.............25...........1.........01.02.2010... . oriananana........25...........5.........05.02.2010....< br /> mamusiaa25.......25...........1.........08.02.2010.... dolnośl. krzaczor...........23...........1.........08.02.2010.... śląsk satyna18...........21...........3.........18.02.2010.... wlkp. Paula_27...........27..........14.........27.02.2010.... wlkp oOomadalenaoO..20...........2.........28.02.2010.... zach.pom Gucci24............24..........20?........02.03.2010.... po m. staaarająca.......26...........4.........02.03.2010.... małopolskie B.P.2300...........23..........10.........04.03.2010...w arm.mazur) aga_ton............25...........12........07.03.2010. .....mazowieckie basiula3............24...........2..........07.03.2010 ........lubuskie Różowa chmurka..25...........4.........08.03.2010... lolitka...............25............4........06.03.2 010.....małopol. tak zeby bylo bardziej wyraznie ZACIĄŻONE: NICK WIEK TC TP MIASTO elixx 22...........6..................19.09.2010 ........Bielsko-B aniamaja... 29...........6................ 11.10.2010 ......... zach.pom marika30 32......... 6................ 12.10.2010.... ......pom. izulek_2006 25 4 25.10.10 zach.pom 2 KRESKI CZEKAJACE NA POTWIERDZENIE jablko. 29 .6 kuj.pom kotka 27 5 śląsk susy?

Gdzie wszystkich wywiało? Jakieś beznadziejne kody teraz trzeba pisać...bezsensu...same utrudnienia:(

superburek dzwoniłaś??? mam nadzieję że z tymi kodami tak nie zostanie co?

Gość izulek_2006
gowniane kody... niby nic a jednak tak denerwuja apeluje do stworcow tego gowna....usunac to albo przeniesiemy sie na nasza klase hee hee

nie dzwonilam:( musze sie psychicznie nastawic na ten telefon;P caly dzien czytalam o tych inseminacjach i metlik w glowie mam jeszcze wiekszy!dola mam i po piwo do sklepu poszlam...idac jakis dziadek mnie zaczepil i pyta"ej kochasiu,nie chcesz zarobic paru groszy?"ja mu na to"ja kobieta jestem:)" (rozmiar biustu D hehe) a dziadek na to "eee to kobieta,nie widac!!!" te kody przez pol dnia mi nie wchodzily,wiec odlozylam komp i wzielam sie za sprzatanie,nawet ciasto upieklam hehe

nikt sie nie zniecheca do pisania!!! superburek!!! my najtrwardsze!!! Malgorzata to zem ja:)) dobre, uwielbiam Twoje teksty!!! ja juz w domu...dostalam mandat bo nie maialam pasow bo mnie brzuch i cycki bola ale nie powiedzialam policji bo sie wstydzilam dupa blada;;; 100 zeta poszlo!!!!!!!!!!!!!!! moj M nie krzyxczla, zaplaci za mnie Kochany MOJ!!!

no co Ty wiesz nic nie widac 7 tydzien, bede mu sie tam tlumaczyc!! wstydzilam sie...brzuch mu pokazywac czy cos.. a Ty powiedz na co do lekarza sie umawiasz?? na inseminacje??? dobrze przeczytalam wczesniejsze posty??

tak,na inseminacje mam dosc czekania... 2lata staran to chyba wystarczajaco duzo by zrobic krok do przodu...

a Ktos Ci powiedzial ze akurat to najlepsze?> lekarz??od tego sie zaczyna tak?

tak,bywam w klinice nieplodnosci i takie jest zalecenie lekarza-nastepny krok-inseminacja...podejscie 3razy,a potem in vitro:( choc po ostatnim weekendzie licze na CUD:)

Kocur juz w domku :) tylkko cos dalej mnie jajnik kłuje :(

jak ja jesrtem to nie ma babek:()(( caluje mysle o was:))

Gość elixx
Trudno za Wami zadążyć!!!!! :):):) Co do tabelki, to się jak najbardziej zgadzam,bo nie ma za bardzo sensu,by śmiecić co tydzień, wklejając nową. Jabłko, jak będziesz mieć kartę ciążową,to Ci policja może naskoczyć :P a Eliza, to ja :) Superburek, będdzie dobrze-musi przecież być. Cuda się zdarzają, a jak Wy chcecie mieć maleństwo,to napewno dopniecie swego! :) BP 2300, to normalnie sadysta jeden!Za kotami nie przepadam,ale nie wiem jak można tak traktować żywą istotę! Nie wiedziałam o co Wam chodzi z kodami...już widzę... :/ Iza, miejmy nadzieję,że lekarze dmuchają na zimne i nie jest tak źle.Każdy rodzic będzie się musiał namartwić o swoje dzieci... Paula, kto wie czy Ty następna nie jesteś w kolejce do ciąży :) a wtedy trochę luzu na L4 :) Basiula, ja teeż nie rozumiem większości zastosowań lekarst,o których piszą ty dziewczyny :) Marika30, dziwię się,że jak lekarz chciał sam Cię wysłać na L4,a Ty twardo,że jeszcze do pracy :) Ja od razu uległam,ale to z powodu mdłości.Też tak miałam,że po pracy musiałam się zdrzemnąć,bo poprostu padałam! A tak wogóle, to trudno za Wami zadążyć, bo jak się nie śledzi tego forum przez dzień,dwa, to normalnie jest tyle do nadrobienia,że ho,ho!!! :) ale to akurat dobry sympton :)

jabluszko kochane ja sie martwie ze moze jakas torbiel mi sie tam robi i dlatego kłuje, na ciaze nie licze, zwlaszcza gdy teraz biore te okrope globułki :(

Gość izulek_2006
hej dziewczyny moje Kochane....jakos dzionek zleciał....jutro mam dzien badan mocz krew wr grupa krwi..tylko nie wiem jak po tych antybiotykach wyjda badania...naszczescie wyzdrowialam w 3 dniu...zastanawiam sie czy brac te reszte 7 dni...jeju pierwszy miesiac a ja juz mam w sobie pol apteki...