nerwusek26 0 Napisano Luty 9, 2010 Witam :) jak tam samopoczucie...? u mnie tak sobie, pogoda troche dołuje :( szarlotka u nas tak samo 21 dc... i za tydzień się okaże... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość S28 Napisano Luty 9, 2010 CZEŚĆ KOCHANE BABAECZKI:) JA ZA TO DZIŚ TRYSKAM ENERGIĄ WIĘC TROSZKĘ PRZESYŁAM I WAM:) U MNIE 20 DC WIĘC DOŁANCZAM DO NERWUSKA I SZARLOTKII TYDZIEŃ I COŚ POWINNO SIĘ WYJAŚNIĆ. PIERSI PĘKAJA JAJNIKI BOLĄ I TAK CO MIESIĄC A MOŻE MOŻE .....TEN LUTY BEDIE UDANY. Powiem wam, ze jestem optymistyczna babką ale jak ta wstręciucha ( @)przyłazi to dwa dni jestem innym człowiekiem , narazie daję rade myślę,że też dzięki wam ale marzę o miesiacu w którym jej nie będzie!!! A teraz idę dokończyć dobra kolacyjkę tak mnie na gotowanie napadło jak nie ja przynajmniej mąż skorzysta:) spagetii będzie mniam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 9, 2010 Powiem Wam, ze kurde wyglądam koszmarnie :( do tej pory zdarzało mi sie dostac jakiegos pryszcza, ale teraz ciągle cos, kilka na raz mi wyskoczyło, na czole pełno... masakra :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 9, 2010 Nerwusek witaj w klubie pryszczaków:) mnie w tym miesiącu też tak wypryszczyło więc dzis juz maści użyłam a w weekend mam weselicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 9, 2010 halo !!! gdzie Wy wszyscy jesteście...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 9, 2010 no wreszcie ktos sie pojawił... czyzby wszystkie pracowały nad dzidziusiem ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 9, 2010 Nerwusku ja jeszcze nie pracuje bo mam @. 5 dzien, mam nadzieje ze lada dzien sie skonczy i nie bedzie plamień :( Temperatura niska bo 36,2 wiec mam nadzieje ze jakos te cykle sie stabilizuja. Jutro rano ide na badania. S28 trzymam kciuki zeby luty był dla CIEBIE udany :P:P:P Szarlotko no ciagle wydatki :( Maz pracuje, ja mylslałam do pracy jakiejs dorywczej ale jak teraz sie niezaczniemy starac o dzidzi to z moimi problemami hormonalnymi nigdy sie niedopczekamy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 9, 2010 A my dopiero co wróciliśmy ze szkoły tańca....:):)Jeszcze tylko mąż pożegnał się z mamą i jutro jego wyjazd:(:(:(:(Tragedia...będę wam się tu codziennie żalić....:(Bo mi smutno że sama zostaję....:(Ito do Walentynek:(.....Piersi dalej mi pękają ale za to nerka!!!! Horror!!! Ruszać się nie mogę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 10, 2010 Dzień dobry kobietki:)....Ja już na nogach,chociaż wzięłam dzisiaj wolne. Zawożę męża do Bielska a stamtąd jadą już autokarem nad morze.....:(kurczę mam takie jakieś złe przeczucia.......dawno mi się to nie zdarzyło,ale na każdym kroku chce mi się potwornie płakać....już nieraz się poryczałam jak mąż nie widział.....NIeraz to poprostu nie mogę się pozbierać....:(Mam nadzieję i to ogromną że moje przeczucia się nie sprawdzą.....Dziewczynki co do samopoczucia poza tym to 22 dc...temperatury nie mierzyłam codziennie w tym cyklu, dzisiaj mam 37,2.....Nerka mnie dalej pobolewa..piersi bolą jak zawsze:)...a właśnie co to oznacza jak w każdym cyklu tak bolą???? Mniej więcej od 19 dc?? Poza tym nic mi nie jest....mam tylko trochę jakiegoś śluzu i się zastanawiam czy to nie od tego częstego monitoringu ,może na ten żel do usg mam uczulenie czy co??? Dziewczynki pocieszcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 10, 2010 szarlotka ty to jak skowronek rano wstajesz:) Co do czarnych mysli to juz ci pisałam, że będzie ok i nawet nie zorientujesz się a mężuś będzie spowrotem , ja też jestem panikara a potem sama z siebie się śmieję bo okazuje się że wszyscy wracają zdrowi i uśmiechnięci a ja mam niepotrzebne zmarszczki przez te zamartwiania się:) musimy wyluzować bo na starość zbankrutujemy na kremy przeciwzmarszczkowe:) Co do bolących piersi to mam tak samo, ja myslę, że może to wiązać się z owulacją i silniejszymi wtedy hormonami ale to luźna myśl, bez medycznych podstaw! Miłego dnia wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 10, 2010 S28...bo mi się nudzi:)he he:)Teraz to dopiero będzie nuda jak chłopa w domu nie ma:):):).....Dzisiaj zdążyłam już odwiedzić go rano w pracy....pracownikom obiecałam że wpadnę jak go nie będzie hihihi:)....a teraz pakuje mi się za plecami....chlopom naprawdę bije czasami i to konkretnie...a nam za złe mają nasze zboczenia:):)....się zastanawiam co ja będę robiła przez te dni....chyba remanent w szafach dziecka....bo nie wiem co już ma za małe.....no i popracuję nad sobą,sauny,siłownie,nowy basen nam otworzyli-wypróbuje:) Laski a wy dzisiaj śpicie że tu tak cicho?????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 10, 2010 WITAM MOJE DROGIE Ja jestem dobita, ciagle na cos brakuje kasy, a tu jeszcze kolejny rachunek przyszedł :( No pieknie :( A malutkiej już kupiłam taki słodki kaftanik kremowy z rózyczkami na 68 cm juz :P Śliczny :P:P:P:P SZARLOTKO ja tak trzymam kciuki za TWOJE objawy :P Ból w krzyzu, piersi, podwyzszona temp :P A ile masz przewanie długosc cyklu???? U mnie 6 dzien cyklu i mam jeszcze @ lekko. Byłam dzisiaj na tym badanaich horomonalnych i zapłaciłam 115 złotych :( BO to badanie na toksoplazmoze miałam wypisane te oba cos sie robi. W piątek pójde po wyniki bo sie czeka na to jedno badanie do dwóch dni. Ach a we wtorek bym poszła na ziyte do gienkolog. Mam nadzieje ze @ sie skonczy i juz plamien nie bedzie. Wiecie nie wiem czy kupowac jakas wódke lekrzowi do którego chodzi mój maz i robił mu zabieg czy po rostu maz mu wiecej zapłaci za wizyte :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 10, 2010 Czekajaca...ja bym dodała flaszkę:) A co do moich dni cyklu...książkowo 28 czasem zdarza się 27.a dzisiaj mam 22 dc...:)Ale wiesz...poprzedmnio miałam te same objawy i dupcia...więc się nie łudzę.... Dziewczynki właśnie odstawiłam męża w Bielsku..:(:(:(smutno mi bo jakoś pusto w domu:(:(:( jutro do pracy trzeba iść a tak mi się nie chce:(..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 10, 2010 Czesc :( boze jakies fatum nade mna jest chyba, tzn nad moim mężem... wczoraj stułkł żebra a dzisiaj rozwalił głowę :( właśnie czeka na kierownika, bo musza protokół z wypadku napisac... wiec siedze i czekam na telefon bo do szpitala jedziemy :( boże co za tydzień !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 10, 2010 Nerwusku przykro mi :( A jak sie maz czuje? Nic mu sie powaznego nie stało? No tak SZARLOTKO najgorzej sobie robic nadzieje :( Lepiej byc miło zaskoczonym prawda? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 10, 2010 nerwusek, naprawdę mąż ma pecha mam nadzieję że to nic poważnego!!!! Dziewczyny a czy wy pamiętacie, że jutro tłusty czwartek i można bezkarnie sie pączkami opychać:) Ja jutro mam gości więc cała furę pączków musze kupić:) Jeśli chodzi o staranka to z mężem dzielnie działamy nawet chyba ponad propgramowo:) , któraś z was napisała zreszta słusznie że lepiej się nie nastawiać i być miło zaskoczonym ale ja jakoś nie potrafię! Tak bym juz chciała nawet sprawdzałam , ze jak by ten cykl się udał to dzidzia byłaby w listopadzie, prawie w moje imieninki, no cóż................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 10, 2010 dziewczyny mężuś ok, zrobili mu prześwietlenie głowy, tylko sączy mu sie krew jeszcze... :( jakby sie cos działo to mamy do szpitala... S28 działaj działaj... i powiem Ci ze ja tez juz bardzo bym chciala...niby nie mysle a jednak... :( pewnie ten cykl bdzie znowu bez efektów i znowu bedzie dołek... :(:(:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 10, 2010 Nerwusek to dobrze, że z męzem ok!!!!!!!!!!!!!! co do starań to ja w każdym cyklu mam nadzieje, że to ten i gdy przychodzi @ to tak jak pisałam wcześniej już kiedyś tak ze dwa dni potrzebuje ,żeby wrócić do równowagi i pogodzić się z tym, ze trzeba znów ruszyć do boju o dzidziusia i tak 6 cykl wzloty i upadki Gdzie jest ta góra na horyzoncie bo dołków mam już dość...... trochę posmęciłam ale to na tyle dalej mam nadzieję więc siup... do łóżeczka roobić dzidziulka:) Miłej nocki babeczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 11, 2010 Hej dziewczynki.....A ja już zupełnie sama bez nawet maleńkiego kontaktu z mężem:(JUż wypłynęli więc zasięg telefoniczny zerowy....:(:(smutnooooo mi:(Zaraz się zbieram ,muszę jeszcze swojego ojca odebrać z serwisu samochodowego,nowy samochód ma i wiecznie coś się w nim pierniczy!!...Nie ma to jak nasze graty:)Chodzą zawsze i wszędzie:) Dzisiaj 23 dc...temp 37,3...nerka mi w nocy nie dokuczała ale jak wstałam zaraz ją czułam...zobaczymy w ciągu dnia...piersi w nocy mi doskwierały ale mam wrażenie że już mi przeszły te bóle...eeeeh czuje ze cykl stracony....:(Znów będzie załamka...Kurczę tak mi smutno jak tu sama jestem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 11, 2010 Szarloteńko dla otuch CAŁUCHY :) :) :) dzielna jesteś dasz radę, smutasy na bok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia !!! odezwę się wieczorkiem kobitki , lece do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 11, 2010 Mężuś dzwonił:)Jeszcze są w porcie...mieli szkolenia...mój ma dzisiaj fajne zajęcia np.idzie ziemniaki obierać:):):):)Chyba się specjalnie nie najedzą skoro on ziemniaki obiera bo z tych ziemniaków to 1/10 zostanie!!!!!:)Ale cieszę sie że udało mu się zadzwonić :):)Obiecał że jak tylko będzie się zasięg pojawiał to będzie się odzywał......kurczę jak ja tęsknię!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(....i do tego jeszcze świadomość nadchodzącej @.....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 11, 2010 Miłego tłustego czwartku WAM zycze! Ja byłam rano po paczki, uogtowałam na obiadek zmiemniaczku, usmazyłam kotleciki z kurczaka i do tego suróweczka :) A teraz lece sprzatac. Musze zetrzec kurze i umyc podłogi. S28 no i dobrze ze sie staracie :) Ja mam jeszcze @, juz słabo cieknie no ale jest wiec musze poczekac z mezem :( Nerwusek to dobrze ze maz sie ma lepiej! Szarlotko bedzie dobrze, maz szybko wóci!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s28 Napisano Luty 11, 2010 PĄCZKOWY DZIEŃ WIĘC MUSI BYĆ MIŁY I SŁODKI:) jA TEŻ KUPIŁAM 10 PĄKÓW ALE NIE NIE .....NIE ZJEM ICH SAMA, ŁAKOMCZUCH ZE MNIE ALE MAM GRANICĘ:) ZA GODZINKĘ NA OBIAD WPADAJĄ GOŚCIE, WIĘC ZARAZ BĘDĘ MIAŁA CAŁY DOM LUDZI, OBIADEK GOTOWY, CHOĆ LEDWO SIE WYROBIŁAM. pS . W OSTATNIM CYKLU DOKUCZAŁ MI BÓL PIERSI A TERAZ KILKA DNI BOLAŁY I JAKBY PRZECHODZI, BRZUCH NIE BOLI, JAJNIKÓW JUZ NIE CZUJĘ , OJ OJ......CZYŻBY NICI, NO ZOBACZYMY a TERZA NAMIERZYĆ PĄCZKA I MNIAM MNIAM ....WCINAM:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 11, 2010 hej Dziewczynki :) jak Wam mija tłuściutki czwatrek ...??? :P ja właśnie wybieram sie na obiadek ze znajomymi. Pączków dzisiaj zjadłam 2 sztuki :) powiem Wam ze w srodę mam dostac @ a jakos nic sie nie dzieje... własciwie piersi normalne, jajniki nie bola.... co jest??? odezwe sie wieczorkiem :) Buziaczki dla Was kochane :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 11, 2010 A mnie piersi bolą:(....ale słuchajcie nerka mnie wykańcza...jutro robię na cito badanie moczu.....dzisiaj jeszcze mnie odwiozą mówię wam....ból straszny i nie wiem co jest!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 11, 2010 Szarlotka a to napewno nerka? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 11, 2010 No nie wiem:(:(Tak przypuszczam prawa strona z tyłu ,dokładnie na wysokości talii.....ból straszny....przy każdym ruchu....kręgosłup to nie jest....chociaż krzyż mnie boli ale to co innego...:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 11, 2010 hej dziewczyny. widze ze duzo sie tu dzieje. ja mialam urwanie glowy w tym tygodniu. ale na szczescie jestem juz po egzaminach i mam dobra wiadomosc bo okazalo sie ze cysta sie zmniejsza. w ciagu 2 tyg juz 5 mm mniej:) teraz tylko z utesknieniem czekam na @ bo to bedzie oznaczac ze bede mogla zaczac sie znow starac. pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Luty 11, 2010 Szarlotko mam nadzieje ze to tylko ból krzyza a nie nerki :( TRZYMAM KCIUKI! Justys to super ze cysta sie zmniejsza! JESTES NA DOBREJ DRODZE :p U mnie 7 dzien @, jest słąba ale strasznie sie ciagnie :( Dziewczyny jaki jest najlepszy wiesiołek na poprawe sluzu??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 11, 2010 Czekajaca kup oeparol lub poprostu pod nazwą olej z wiesiołka firmy GAL....ten pierwszy ma bodajże 550 mg olejku, drugi 500 ....ale jest dużo tańszy....:) Wiecie co ja już nie wiem co mnie boli.....mam wrażenie że to nerka ale przestaje boleć i jakoś mi lepiej jak zmienie pozycje kręgosłupa....to ja już durna jestem......:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach