Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Hej:( Brzusio boli i chyba @ przyjdzie :( Jak dojade do pracusi to sie odezwe.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 hej jak tam u was dziewczynki?? co słychać ?? ja wróciłam do "żywych" :) przeziębienie prawie zwalczone :) dziś u mnie 12 dc więc już niedługo pranko się zacznie :) mam nadzieję że teraz się uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 czesc slonca. wczoraj sie nie odzywalam bo mialam lekkiego dola...... wczoraj pokazal sie jasno brazowy sluz a dzis od rana sa plamienia brazowe:( wiec resztka nadziei sie rozwiala:( o 16 mam wizyte u gina i bedzie po wszystkim...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 czesc slonca. wczoraj sie nie odzywalam bo mialam lekkiego dola...... wczoraj pokazal sie jasno brazowy sluz a dzis od rana sa plamienia brazowe:( wiec resztka nadziei sie rozwiala:( o 16 mam wizyte u gina i bedzie po wszystkim...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justys ...slonko...poczekaj na tą wizytę i nie daj za wygraną , niech Ci zleci jakieś badanie konkretne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie 17 dc... żadnych objawów niczego:)może trochę piersi zaczynają z boku pobolewać czyli tak jak co miesiąc....to świadczy o owulce chyba u mnie ,bo jakoś zaczynają boleć po owulacji.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 szarlotko tylko ze ja wiem ze to juz koniec.... i zadne badania tu nic nie pomoga. dzisiaj mam usg i jeszcze jakies tam badanie bo juz wiem ze w ciaze moge zajsc ale zarodek sie zle zagniezdza lub wogole nie trafia tam gdzie powinien.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Hej Dziewczynki :) ja mam urlopik wiec odpoczywam :D Justys Słoneczko spokojnie, jeszcze pare godzin wytrzymasz... Jestem z Toba maleńka !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Hej Dziewczynki :) ja mam urlopik wiec odpoczywam :D Justys Słoneczko spokojnie, jeszcze pare godzin wytrzymasz... Jestem z Toba maleńka !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 powiem Wam, że ja tez sie bardzo denerwuje... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 hej:( No wiec chyba bede musiala zmienic tabelke i zmienic na kolejny 3 cykl staranek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justys sciskam Cie kochanie mocno. A Ty nerwusku jak sie czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 nerwusku nie denerwuj sie slonce. przeciez wszystko jest ok z toba. jestem pewna ze dzidzia tez sie ma dobrze i ze bedzie sie swietnie rozwijac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla a dostałaś juz @ ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 :( Justysia ma racje bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 kamilla a ty już dostałaś @?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 :( Justysia ma racje nerwusku wszystko bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 kamilla a ty już dostałaś @?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla czuje sie dobrze, brzusio coraz mniej pobolewa nawet cycki bola... ale jakis niepokój wewnetrzny przed ta wizyta... :( A co u Ciebie, piszesz ze musisz zmienic date... nie rozumiem ....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Sama nie wiem. Boli mnie brzuch jak w @(nie jest mocny ale odczuwalny) ale na wkladce nic nie ma tylko podczas wycierania w toalecie na papierze zauważyłam taki pomaranczowy wpadajacy w brąz śluz(sory za dosłowny opis) co prawda nigdy tak nie mialam i termin za 3 dni... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla spokojnie nie nakręcaj sie, brzusio ma prawo pobolewac ja na @, staraj sie o tym nie myslec (wiem ze to trudne bo ja tez mysle a nie powinnam )... zajmij sie czyms... umowiłas sie do ginka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 dziewczyny jak ja sie boje..... znow pojde na usg a tam nic nie bedzie:( to jest takie niesprawiedliwe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justys nie wiem co mam Ci napisac, tak bardzo chciałabym zeby było dobrze !!! Trzeba w to wierzyc !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 tak sobie mysle ze chyba po tej wizycie pojade do innego lekarza jeszcze..... no wiecie zeby zobaczyc co mi inny doradzi. czytalam ze te poronienia prawie w 100 % spowodowane sa niedoborem progesteronu, jak gin mi nie zapisze jakichs lekow z progesteronem to co miesiac beda takie cuda. sama mu powiem o tym ze chce takie leki bo wiem ze biorac je mozna zajsc w ciaze i sa wieksze szanse jej utrzymania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 tak sobie mysle ze chyba po tej wizycie pojade do innego lekarza jeszcze..... no wiecie zeby zobaczyc co mi inny doradzi. czytalam ze te poronienia prawie w 100 % spowodowane sa niedoborem progesteronu, jak gin mi nie zapisze jakichs lekow z progesteronem to co miesiac beda takie cuda. sama mu powiem o tym ze chce takie leki bo wiem ze biorac je mozna zajsc w ciaze i sa wieksze szanse jej utrzymania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 dobra dziewczyny jade teraz z M do tesciow a od nich juz prosto do gina wiec odezwe sie dopiero po wizycie tak kolo 18. mam takiego stresa ze chyba oszaleje. ale objawy juz ustepuja.... piersi juz mniej bola, brzuch tez nie boli, mdlosci nie ma.... wiec odpowiedzi lekarza jestem juz pewna.... to do uslyszenia pozniej. buzka. pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justys koniecznie daj znac jak najszybciej :) Buziolki :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 WITAM WAS MOJE DORGIE PO WEEKENDZIE! :) Berbelek to super ze juz sie lepiej czujesz :) Justys nie martw sie na zapas, trzymam mocno kciuki i daj znac po wizycie! Szarlotka to jak 17 dc to trzymam kciuki :) Nerwusku to miłegbo odpoczynku na urlopie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 U mnie 53 dzien cyklu i temp 35,9 A okresu ani widu ani słychu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 justys 3mam kciuki ... 3maj sie ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 U mnie rano temp 37,1 trzeci dzien z rzedu ale co z tego...:( Czekam teraz czy @ sie rozkreci no ale przecież z moim fartem na pewno sie rozkreci... :( jak sie wali to wszystko po koleji:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach