Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justynko trzymam mocno kciuki!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 U mnie rano temp 37,1 trzeci dzien z rzedu ale co z tego...:( Czekam teraz czy @ sie rozkreci no ale przecież z moim fartem na pewno sie rozkreci... :( jak sie wali to wszystko po koleji:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justynko trzymam mocno kciuki!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla no ale temparatury nie masz @ :-) Podwyzszona narazie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla no ale temparatury nie masz @ :-) Podwyzszona narazie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Tak wyzsza ale brzuch pobolewa jak w @ troche lzej ale boli no i na papierze w kibelku mialam pomaranczowy wpadajacy w braz sluz ( sorry za dosłowny opis) wiec pewnie sie rozkreci... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamila niekoniecznie taki sluz moze oznaczac okres! Moze to byc plamienie implatacyjne :) Ja trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla ja też trzymam mocno kciuki :) będzie rybka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Ból jest jakis inny nie czuje całego podbrzusza tylko raz jeden jajnik raz drugi boli i nie caly czas jak w @ ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 widzisz Kamilla sama piszesz że ból jest inny ... do czasu kiedy @ nie przyjdzie jest nadzieja i myślę że nie przyjdzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 No i @ zaczyna sie chyba rozkrecac... :( w kibelku na papierze była juz odrobina krwi i miala bardzo czerwony kolor... Jutro zmienie tabelke:( Przyszla malpa 3 dni wczesniej... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 No to nam Koleżanka pojechała ładnie....! My tu sie wszystkie nawzajem wspieramy, nie wybieramy sobie lepszych, ciekawszych... wiec nie wiem czemu tak nas oceniłas... :( Kamilla jak dostaniesz @ to wtedy zmień tabelke, na razie spokojnie... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamila nie badz złej mysli, moze to jeszcze nie @! A jak masz regularnie wiec nie powinna przyjsc chyba wczesniej co ???? Zaciskam piąstki !!!!!!!!!!! EVIKA a czemu czujesz sie ignorowana? Jest niekiedy tyle wpisów ze nie mozna sie połapac kto ile napisał i co! Wiec nierezygnuj z naszego topiku! Im nas wiecej tym lepiej! Nerwusek jak samopoczucie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Ja juz jutro wyjezdzam na swieta! Bo bede matka chrzestna wiec musze byc wczesniej i wogóle pomóc mojej mamie która jest po operaacji. A jak nie dostane @ do swiat to juz bedzie koło 60 dc :( Tylko sie załaamac :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Marzec 29, 2010 hej ja juz po pracy. juz @ pojechala dzis 6 dc zaczynamy treningi :) justys wszystkie jestesmy z toba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Marzec 29, 2010 hej ja juz po pracy. juz @ pojechala dzis 6 dc zaczynamy treningi :) justys wszystkie jestesmy z toba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Hej:( @ zawsze mialam co 28 dni czasem byl 1 dzien poslizgu ale nigdy nie mialam wczesniej i to az 3 dni. W toalecie polecialy mi ze dwie kropelki "zywej krwi" bez zadnych skrzepikow, podpaska czysta , bol brzusia taki dziwny nie sa to skurcze jak przy @ tylko taki punktowy bol troszke ponizej pepka i promieniuje az do pachwiny raz czuje w prawej raz w lewej pachwinie no i brzuch nie jest spuchnięty jak przy @. Najdziwniejsze jest to ze zaczely mnie jeszcze bardziej bolec piersi i czuje w nich goraco. zawsze od razu przestaja bolec w momecie kiedy @ przychodzi... :( Juz sama nie wiem co myslec... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Marzec 29, 2010 Nina no top odpoczynku po pracy zycze! Kamila sama twierdzisz ze to jest inny rodzaj bólu niz podczas @ i doszły jeszcze bolace piersi wiec czekac cierpliwie :-) Jak @ sie nie zacznie to zatestuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 Krew na papierze jest czerwona taka jasna... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 29, 2010 taka wpadajaca w pomarancz przy @ jest za zwyczaj ciemna az bordowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 hej wrocilam.....rybci nie ma :( mam za to powiekszony jajnik i plamienia sie zwiekszyly. lekarz powiedzial ze to juz poczatek pseudo miesiaczki czyli poronienia,ktora wyczysci srodek...... we wtorek jade do szpitala na 3 dni na badania. lekarz zlecil wszystkie mozliwe badania hormonow i jeszcze kilka innych zeby dowiedziec sie co zle dziala i w ktorym etapie cyklu. jak juz beda wyniki to zacznie leczenie. wiec ten miesiac zero staranek bo nie wolno, byc moze dopiero koncem kwietnia albo w maju bede mogla sie starac. ale jestem juz dobrej mysli:) jak juz sie wylecze to wtedy napewno zaowocuje to dzidzia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 justyś po badaniach będziesz wiedziała co i jak i jak lekarz cię wyleczy to kwestia dzidzi będzie tylko chwilką wtedu uda Ci się napewno a teraz głowa do góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justys Słoneczko przykro mi ze rybci nie ma ale najwazniejsze ze lekarz podjął jakieś działania i bierze sie "za Ciebie" !!! Na pewno wszystko będzie dobrze :) Czekająca co z Tobą ...??? nie masz jeszcze @ ??? U mnie samopoczucie ok, tylko denerwuje sie wizytą u ginka... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla a Ty testowałas...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Kamilla a Ty testowałas ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 nerwusku bedzie dobrze:) mi sie niestety nie udalo ale ty bedziesz za 9 miesiecy szczesliwa mamusia:) mi sie tez predzej czy pozniej uda, pewnie bede ostatnia na tym topiku bo wszystkie zdazycie w miedzyczasie zaciazyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 29, 2010 nerwusku bedzie dobrze:) mi sie niestety nie udalo ale ty bedziesz za 9 miesiecy szczesliwa mamusia:) mi sie tez predzej czy pozniej uda, pewnie bede ostatnia na tym topiku bo wszystkie zdazycie w miedzyczasie zaciazyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 29, 2010 Justys a jesli jest cos nie tak, jesli w macicy nic nie ma??????? A Ty szybko sie wyleczysz i do dzieła, zobaczysz ze rybcia bedzie wczesniej niz Ci sie wydaje !!!! Ja w to wierze !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 29, 2010 justys bardzo mi przykro,ze jednak nie bylo dzidzi... badz dobrej mysli,teraz cie dokladnie sprawdza i wyeliminuja problem,dlatego jak juz zaczniecie sie starac to bedziesz w pieknej i radosnej ciazy,urodzisz sliczna dziewczynke i trzymajac ja na rekach szepniesz "warto bylo poczekac" kochana jestesmy z toba :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach