NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Powiedz dla gienia co i jak. Ze jestes senna i wstawanie do pracy to koszmar... nie wiem ja naszczescie nie musialam sie wysilac. A, ze w porzadku to napewno bedzie. Bo inaczej nie moze byc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 wiem, tylko ze ja tak nie lubie, nie umiem sie prosic... mój M uwaza ze mi sie nalezy i koniec :P no i dlatego stresa mam..... a jak powie ze nie bo nie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Dziewczynki....byłam z tym u gienia wcześniej ale olał sprawę i powiedział wtedy że nie wiadomo dlaczego bo szyjka ok, macica ok.... a krwawienie było...:(:( I Teraz zmienilam lekarza ale termin na 19 mam.....zastanawia mnie co mogą oznaczać te plamienia akurat przed @...:(może wreszcie zlecą mi jakieś konkretne badania....:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 kurcze do 19 to jeszcze troche czasu... obys trafiła na dobrego gina tym razem !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Nerusek to pomysl, ze nie prosisz dla siebie a dla dziecka :) Szarlotka, no coz to przyszlo ci czekac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 wiem i dlatego ide dzisiaj... mam nadzieje, ze nie bedzie robił problemow :) ze ludzki bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 halo jest tu ktos??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 nerwusek będzie dobrze zobaczysz nie martw się głowa do góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Ja jestem:):):):)...ale zaraz spadam z pracy do domciu.....i tak jak pisałyście, zostaje mi czekanie:(:(:(....kurde felek..ale mamy lekarzy w tych czasach....już 4 cykl z głowy zamiast zaraz zlecić jakieś badania konkretne.....:(:(:(Myślałam że może kóraś z was też tak ma że przytulanka przed @ kończą się plamieniami//// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Joanka przykro mi że @ do Ciebie zawitała- oby ostatni raz. nie poddawaj się i walcz dalej. szarlotko mam nadzieję że ten ginek Ci pomoze w ustaleniu czemu tak właśnie sie dzieję po pranku. ja jutro do niego idę i potem piątek i poniedziałek- mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. nerwusku bądz dzielna - wszystko bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ale jakoś mi smutaśno :( chciałabym żeby się udało ale wątpie w to :( zero nadziei we mnie w tym miesiącu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 hej slonka. ja wrocilam wlasnie z zakupow. nerwusku nie stresuj sie napewno dostaniesz l4 i bedziesz wypoczywac z dzidzia. a u mnie dzis 8 dc i dwa dni do wizyty w szpitalu:( tak bardzo bym chciala zaczac staranka a nie moge.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Justys Maleńka musisz wytrzymac i nie denerwowac sie teraz !!! badanka szybko Ci zrobia i zaczniesz staranka ze zdwojoną siłą :) a wtedy to bedzie sie działo :P ja staram sie nie stresowac dzisiejsza sprawa..... dzięki ze jestescie ze mna !!! wczoraj na forum (innym) przeczytałam ze trzeba byc głupim zeby isc na zwolnienie w ciazy.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 hej ja tez wrocilam z miasta. u mnie 14 dc i lepszy humor M co prawda na popoludnie do pracy ale bede na niego czekala w nocy i dalej staranka. skorzystam z waszej rady i pojde go ginia ale juz w przyszlym miesiacu. termin @ mam na 19 kwietnia wiec poczekam poza tym tak teraz pracuje ze nie bardzo moge. a co u was? Joanna30 tak mi przykro ale jeszcze damy rade. zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 kochana a co cie obchodza inni. to zwolnienie jest dla ciebie i dzidzi. lepiej wypoczac i urodzic zdrowe i silne dziecko niz biegac przez 9 miesiecy i miec pozniej problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Justys ciesz się kochana że w ogóle chcą Cię badać nie to co u mnie......przynajmniej lekarz się Tobą zajmie:)badanka porobisz i wszystko z głowy....:).. Nerwusek...nie daj się !!!!!!!!!! Bierz L4 i koniec!!!! Co za pacan .....ja sama też bym wzięła zaraz na początku ciąży...a co będę się przemęczać:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Dzięki ! a juz myslałam, ze tylko ja jestem taka dziwna !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 nerwusek wiesz to zalezy jak sie kto czuje. u mnie babeczka pracowala do 8 miesiaca. moja bratowa skonczyla swoja zmiane i poszla rodzic, kolezanka byla rano na uczelni w czestochowie a po poludniu dzwoni ze urodzila syna, ale moja siostra cioteczna musiala od samego poczatku byc na l4 bo caly czas ja mdlilo i zawroty glowy miala, tak ze nie ma regoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ja na twoim miejscu tez b ym brala zwolnienie i spokojnie w domku siedziala. zdrowie masz tylko jedno i dzidzia musi sie dobrze rozwijac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 dlaczego tzreba być głupim żeby iśc na zwolnien ie w ciąży?? osobiście uważam że kobieta powinna zaraz jak się dowie iśc na L4 żeby wypoczęła i sie nie stresowała a wiadomo każda praca chociaż najlepsza wiąże się ze stresem co wpływa neagtywnie na kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 wiec mam nadzieje, ze gin dzisiaj zrozumie.... a własciwie nie wiem co mam mu powiedziec, przeciez bylam u niego tydzien temu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Ja nie planowalam zwolnienia od samego poczatku. Ale wyszlo inaczej... Teraz siedze i sie nudze i poszlabym chociaz pogadac z ludzmi... Co innego jak siedzialam na bezrobociu. To tu do kumpeli na piwko, to na imprezke to cos innego... A teraz... zmulka... no, ale to dla dobra Niunki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Nerwusek a gdzie pracujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 najlepiej powiedz mu prawde ze sie boisz ze cie boli i masz stresujaca prace :P no troche naciagnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 pracuje w banku na obsłudze :( moja praca to katorga dla mnie !!!!!! pracuje po 8 czasami 10 godzin... ciagły kontakt z kientem no i pieniedzmi, strsior jest niezły :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 A u mnie w pracy dzisiaj właśnie była koleżanka ....początek 9 miesiaca i dopiero idzie na L4 ale żałowała że wcześniej nie poszla bo nie jest kompletnie przygotowana materialnie na dzidzię tzn..ciuszków,łóżeczka.....nic nie ma bo nie było czasu.....:( A teraz już tak się źle czuje że też nie ma siły po sklepach łazić...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 no i nadźwigac sie musze tych segregatorów, kasetek... wrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 jqak ja marze o tym zeby kupowacciuszki i wozek. oddala bym wszystko co mam zeby uslyszec placz swojego dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Top powiedz, ze siedzenie 8h jest meczace, w krzyzu cie boli i brzuchal... Dotego czeste bieganie do ubikacji. Jak masz klienta nie bardzo wypada zostawic go. Rozdraznienie, sennosc.... i wogole... Napewno da, a jak nie to rodzinny moze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 nina to chyba marzenie kazdej z nas :) a marzenia sie spelniaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach