szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Hej dziewczyny....a u mnie powtórka z rozrywki....znaczy się znów krwawienia....:(mam dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I już mi się nic nie chce..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Nina nie ma sprawy :-) Ja nie zauwazyłam ze jestem na poczatku a w sumie nie wiem kiedy bede miała @ wiec sie przesunełam dzisiaj na koniec. SZARLOTKO nie załamuj sie! Bedzie dobrze! Musi!!!!!!!!!!!!!!!! Ja lece do meza :-) Musze sobie humorek poprawic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Hejka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 hej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Ty slonce tez masz taki dziwny posmak w buzi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 nawet nie wiem jak go opisac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 posmaku nie mam dziwnego ale wydaje mi sie, ze mam czasem wiecej śliny i czasem mnie łapie zgaga ale to pewnie po niezdrowym jedzeniu :-) ale jaki to posmak tak mniej wiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Mialas kiedys robiona u kosmetyczki galwanizacje lub jonoforeze?? Sa to zabiegi z uzyciem pradu stalego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 nie mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 W kazdym badz razie podczas tych zabiegow jest taki metaliczny posmak i ja wlasnie teraz taki mam. Jestem po kosmetologii jak cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Kamila kiedy bedziesz robic test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Pewnie 22 bo wczesniej chyba nie ma sensu, a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 ja w poniedzialek, minie wtedy 12 dni od owulacji i bede pozniej czekac na @, czytam teraz o witaminach dla M, podobno Androvit jest dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 a kiedy ma byc @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 hej nerwusek to ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 hej berbelku widze ze humor lepszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 hej KAmilla powiemy Ci że humor lepszy ale zawsze jest ale :( wszytsko wskazuje na to że @ przyjdzie jednak ale zawsze mam nadzieję jeśli nie przyjdzie do czwartku-sądzę że może się w tym cyklu spóźnić bo miałam dużo stresu i byłam chora a to wpływa na termin @ - to w piątek będę testować ale chyba nie będzie takiej potrzeby a ty jak?? czytam o twoich objawach sądzę że Ci się Udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Ale jeszcze @ nie przyszla?? Szczeze powiedziawszy sama nie wiem co myslec , brzusio mnie pobolewa jak w @ raz na jakis czas.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 w czwartek, wiesz- ja juz czasami nie mam sily myslec o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 nie Kamilla jeszcze nie przyszła zobacze czy przyjdzie ale pewnie tak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Bedzie dobrze kochaniutkie. Musi byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 hej dziewczynki jak po nocce? ktora w waz zagadala wczoraj na gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 hej a u mnie juz raczej nici z tego cyklu bo chorubsko mnie dopadlo:( bol glowy, katar itd... no i dzis doszedl bol podbrzusz..... tylko taki smieszny bo zaczyna sie po lewej stronie i przechodzi w prawo. no coz to juz 20 dc a ten cykl przewiduje na 32 dni albo nawet 34 dni...:( pozdrowienia:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 justys glowa do gory. caly czas mi powtarzacie do dopoki nie ma @ to jest szansa i nadzieja. kiedy sie czegos najmniej spodziewasz zazwyczaj to dostajesz. ja niewiedziecz czemu dostalam @ dwa dni przed czasem - cykl 24 dniowy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 no wlasnie, tylko ze ja poprzedni cykl mialam 26 dni a wczesniej po 36, 32 wiec nie wiem ile potrwa ten:( a tym samym nie wiem kiedy ta owulka przekleta byla czy dopiero bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 justys wiec caly czas sa nadzieje. ty kobieto nie licz kiedy moze byc i czy juz byla. kozystaj z pieknego dnia, z mezem na spacer a potem przytulanki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 hejka co tam słychać ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 hej berbelku a ty zdaje sie mialas termin @ i jak zbliza sie czy nie i bedzie rybcia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 berbelek mow co i jak ? testowalas? nadi a co u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach