nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 hey NowaTu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 dziękuję za wsparcie dziewczynki :) co ja bym bez was zrobiła jesteście wielkie :) dziękuję :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 podziekujesz jak zatestujesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 U mnie byl co 28 dni regularnie od pol roku, bo duphaston mi regulowal. Robilam w 29dc popoludniu i szok bo widzialam 2 kreske. Fakt, ze powtorzylam 30dc z rana i juz byla wyrazna. Ale juz jestem pewna, ze jak jest ciaza to test napewno pokarze!!! Wszystkjie wiemy jak wyglada test negatywny, a pozytyw to jednak pozytyw. Ja bym zatestowala... Pomysl ze juz mozesz sie cieszyc :D Co ma byc to bedzie, tak sobie pomyslalam przed testowaniem!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karten Napisano Kwiecień 19, 2010 ja jeszcze ma 8 dni do testowania tak sie boję że znów przyjdzie @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 NowaTu święte słowa co ma być to będzie podjęłam decyzję jak @ nie przyjdzie do końca pracy to testuje po pracy i jutro rano !!! niech się dzieje co ma się dziać !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Napewno beda 2 kreski... ja pisalam w slowo slowo co ty po pracy robie test hehe moje slowa!!! I super!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 WITAM WAS SERDECZNIE I POWEEKENDOWO :-) Wstalismy z mezem o 8 juz, bylismy w Bibedornce, ale musze jeszcze isc do Reala bo duzo rzeczy które chciałam nie było tam. Berbelek no ja uwazam ze dobrze postepujesz czekajac z tesowaniem :-) Po co sie niepotrzebnie stresowac prawda??? A do mnie ma przyjsc podobno ten zestaw do robienia kolczyków, i czekam i czekam na niego i nie ma jeszcze :( A ja juz chce !!!!!!!!! Werna no ja ma weselu w srodku tygodnia tez jeszcze nie byłam :P Moza młoda para chce sie pobrac w ten dzien w którym sie poznała :P Tak romantycznie :P:P:P:P WERNA kazda z nas bedzie w ciazy! :):) Kamilla no to słodkich snów :-) A bardzo CIe meczy zgaga? To jednak masz wolne?????? Szartlotko to spokojnej i szybko mijajacej pracy :-) Bede trzymała kciuki z całych sił za wizyte dzisiejsza :) Napisz po co i jak!!!!!!!! Ja na swoja jeszcze musze mega długo czekac......... Justysia no widzisz, kazdy cykl jest inny :-) Głowa do góry :-) Nerwsuek to ciesze sie ze kiełbaska smakowała :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 BERBELEK i tez tako mozna! To owocnego testowania! Pamietajcie, ze niewazne co robicie, kiedy testujecie itd ja jestez z WAMI i trzymam kciuuuuuuuuuiku!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 no to berbelek, trzymamy mocno kcuki za Ciebie popołudniu!!!Ja mam jeszcze 4 dni do testowania, ale boję się tego strasznie.... boję się kolejnego rozczarowania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Werna ja też się boję rozczarowania ale przed chwilą rozmawiałam z M i on też mi mówi że mam już testować co ma być to bedzie ale chce miećtak mocno tą rybcię wszytskie znajome mówi że się starają albo że im się udało a na ulicy tyle kobiet z małymi dziećmi i w ciąży jakiś szok mam chyba obsesję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 berbelek, to przybij piątkę ja mam tak samo. Moja siostra, kuzynka i teraz koleżanka z pracy ,wszystkie zaciążyły. Dookoła pełno kobiet z dziećmi, wózkami i brzuchami, tylko ja cały czas taka pusta... Ale Twój M ma rację, jeśli ma wyjśc 2 kreseczka to wyjdzie, czy dzisiaj czy jutro. Mam ciche przeczucie, że jednak Ci się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Werna nawet nie wiesz jakbym chciała to moje marzenie :( ale martwią mnie te bóle jak na @ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 tak podobno jest, bóle jak na @, więc nic jeszcze straconego :) nerwusek właśnie o tym pisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 ale wam zazroszcze ze juz bedziecie testowac w najblizszych dniach a ja:( boze jak ja nie lubie czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 no u mnie takie bóle jak przed @ jak szybko wstanę albo się trochę zmęczę to mnie brzuch boli na dole jak zawsze przed @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 justys ty juz niedlugo tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 justyś, ale pomyśl sobie, że Ty masz właśnie szansę na udane staranka, a my? możliwe że przegapiłyśmy owulkę i zaś kolejny miesiąc stracony. Więc nic tylko działaj :) głowa do góry!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 ale przez to ze owulka sie przesunela to dluzej musze czekac:( kurcze oby ten czas szybko zlecial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Werna a ty też masz podobne bóle jak te moje ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karten Napisano Kwiecień 19, 2010 ale my biedne musimy cierpieć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 zleci justyś, zobaczysz, w naszym miłym towarzychu zleci :) berbelek, no ja mam podobnie jak ty, cycki mnie dość mocno po bokach bolą i czasem coś zakłuje w dole brzucha. Od czasu do czasu też mnie zemdli, ale już sama nie wiem co o tym myśleć. Wg. mnie było troszkę za mało staranek i mogliśmy przegapić owulkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karten Napisano Kwiecień 19, 2010 ja właśnie wzięłam łyka kawy i mama chyba zgagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karten Napisano Kwiecień 19, 2010 werna a moze akurat sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Werna ja chyba nei miałam teraz owulki :( zero oznak jej :( i też mało staranek było bo mój M cały czas w rozjazdach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 jesteście dziewczynki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Hej, jestem, wróciłam z zakupów z reala, mojej przesyłki nie ma dalej :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 dzisiaj jadę do galerii i pewnie zakupię test. Znając życie to nie wytrzymam do soboty, tylko zrobie test już w piątek rano... Cholera, a może lepiej nie kupować? Ehhh już mam dość.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Berbelku niekiedy wytarczy jeden złoty strzał i juz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 19, 2010 Werna no ja nie mam w domu. Lepiej w moim przypadku kupic test przed samym testowaniem bo jak mam w domu a cos czuje nie tak to odrazu robie :( Teraz mi nie trzeba bo jajniki zablokowane, bez owulacji itd itd itd :(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach