wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 berebelku widać będzie coś ale raczej nie będziesz słyszeć jeszcze serduszka. dzięki karten ja także życzę by Ci sie udało. u mnie to już napewno pozamiatane bo już sutki przestają być wrazliwe więc zbliża sie ten małpiszon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Zgadzam sie z wiolkcia Karten co kobitka to inny sluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 na a ja dzisiaj mam dostać @, jak narazie jej nie ma, ale pewnie przylezie... może się też przesunąć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 ale stwierdzi czy to ciąza na 100% czy nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 a ja mam dzis jeszcze czule piersi i sutki to moze cos byc czy tez nie ma reguly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Czekam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 werna oby nie przylazla ;) berbelku wiecej wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 niestety na to też nie ma reguły- jedne piersi bolą do dnia @ a inne wogóle nie bolą nawet przy ciąży. niestety to wszystko to jak wielka loteria- albo się uda i @ nie będzie albo bonus i @ :( te czekanie jest najgorsze bo zawsze jakaś nadzieja jest. Kamilko to testujesz jutro?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 ja też mam czułe piersi i sutki, ale tam raczej suchawo.... no trudno.... nie udało się.... Berbelku no pewnie, że stwierdzi ciaże, bez problemu :) Koleżanka z pracy szła w 5 tygodniu u już było pięknie widać :) Karten, mogło by Ci się udać, życzę Ci tego kochana :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 werna trzymam kciuki oby jej nie było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 szarlotko czekamy na Twoje piekne firanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 dziekuje wam Werna ja tez ci tego zycze z calego serducha wszystkim tego zycze zeby w koncu nam sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 poszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 to co może się zapiszę na przyszły tydzień co sądzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 wiolkcia jak sie nie rozkreci to pewnie tak narazie jest ten sluz juz bardziej czerwony ale tylko na papierze i jak na razie nic nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 ja myślę ze to własciwy termin- sprawdzi czy sie ładnie zagnieździł zarodek i najwyzej na serduszko przyjdziesz 2 tyg później :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Zapisuj sie slonce:) Powtarzalas test?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Berbelku śmiało się zapisuj :) Będziemy czekały na relację z badania i może jakieś zdjątko dostaniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Kama oby jednak to nie byłą @. informuj nas na bieżąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Karten uda nam sie do wakacji;) Werna slonce dostalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Wernus nic mnie nie boli na wkladce tez nic tylko na papierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Wiolkcia mialo byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 kamilka, no ewidentnie jest druga kreseczka, bardzo jasna ( mój tel. też taki stary rupol, że wiele nie widać) ale jest :) ja myślę, że to baaardzo wczesna ciąża i dlatego testy nie pokazują jeszcze dokładnie. Moja koleżanka z pracy też miała jakieś śmieszne plamienia a ciąża jest, więc śluz różowy o niczym nie przesądza :) Ja tam w Ciebie wierzę słońce ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 no widzisz kamilko werna potwierdzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 kamilko tak bardzo bym chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Kamilko wszystko jest na dobrej drodze :):):)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 a co z mysią ??? dziś też ma termin @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 wklejam tabelkę, żeby była pod ręką :) NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko mysia owsia..........26.............8.................23.04......B rzesko s28 ...................24............7.................25.04 ......Warszawa wiolkcia..............28............12.......... .....25. 04....Zabrze karten...............28..............2................28. 04....jelenia gora evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg justys1818...........21...........5...................02. 05......Żywiec Joanka 30............29............3...................5.05.......W awa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice nina1985............24............8...................13. 05....Radomsko nadi8...................23...........12.................? ???...Jelenia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... Agnieszkaa112......20............6.................19.03. ...częstochowa kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ..????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............ 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ...........?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 werna a ty dzis testowalas bo juz mi sie wszystko pokićkało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Jak sie @ nie rozkreci to powtorze jutro ale mam zle przeczucia ze sie rozkreci:( śluz jest juz bardziej czerwony niz rozowy :( Trudno nie teraz to moze nastepnym razem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach