Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Berbelku kochanie jak sie czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 15, 2010 wiecie co wlasnie przestal mnie bolec ten jajnik wkoncu, nadal jest spuchniety ale juz mniej. teraz tylko co jakis czas zakluje raz z lewej raz z prawej. ciekawa jestem co sie tam w srodku dzieje. no coz dzis jeszcze M pomecze jakby co bo moze jednak nie wszystko stracone. buziole dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 Kamilko ja tez wiem ze @ bedzie ale mimo to zakładam się dla rozrywki :):):):) Czekająca dzięki- trzeba teraz czekać ja już nic zrobic nie mogę za to Ty wiele i wierze że się uda- dobrze że udało Ci się znaleźć taniej leki. ale powiem Ci że nie jest tak źle cenowo- bo np duphaston kosztuje ok90 zł na 2 miesiące !!! ja już tez tyle kasiory wydałam na leczenie że teraz to już bym sobie jakąś bryczkę kupiła. ale jeszcze troszkę powalczę o dzidzika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Justy pewnie ze sie uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 justys no to niezłe przeboje z tymi naszymi jajnikami mamy- co cykl to coś nowego ale poradzimy sobie z tym jakoś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 justys no to niezłe przeboje z tymi naszymi jajnikami mamy- co cykl to coś nowego ale poradzimy sobie z tym jakoś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Justys mialo byc :) Wiolkcia troche zaluje ze odpuscilam sobie ten cykl i @ bedzie no ale trudno juz nic nie poradze niestety, moze nastepnym razem chociaz tez watpie zeby sie udalo. Ale w Was wierze ze @ nie przyjdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 15, 2010 JUSTYS no napewno nie wszystko stracone :) Działaj :-) WIOLKCIA no pewnie ze trzeba walczyc do wtedy kiedy jest nadzieja. To na jeden cykl duphaston 45 złotych tak? To jest 100 % ? To Yasmin co kupowąłam 100 %. Kamilko a co u CIEBIE????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 Kamilko a u Ciebie wszystkie wyniki oki tak?? Słonko a może że odpuściłaś to dobrze:):):) a jak tam przygotowania do ślubu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 no niestety 100% się płaci;/;/;/ tak sprzedawane sa po 20 tabletem czyli starczy na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 15, 2010 No ja zawsze miałam Luteine a Luteinka kilka złotych zawsze kosztowała, koło 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Przygotowania powoli ku koncowi sie na szczescie zblizaja jeszcze sukienka do przymiarki koncowej i garnitur bo tez musielismy szyc na miare, zaproszenia rozdane, obraczki zamowione, a najgorsze jest to ze przymiarke mam w przyszlyn tyg. jak @ bedzie:/ A czuje sie chyba na okres, cycochy bola nieziemsko az pod pachami czuje, podbrzusze pobolewa, dzis rano tempka 36,9( 13 dzien wyzszych temp. sama nie wiem po co mierze skoro @ ma byc, chyba z przyzwyczajenia:) ), wiecznie chce mi sie jesc, a do tego warcze na wszystkich ( jak to M mowi wqrwica przedmiesiaczkowa;) ). Czyli podsumowywujac wszystkie objawy zapowiadajace @. Czekajaca niestety tabletki anty sa drogie, ale jezeli moga pomoc w spelnieniu marzenia i przyblizyc choc troszke do celu to warto wydac kaske;) Wierze ze wszystko pojdzie po Twojej mysli kochanie i za 3 miesiace wrzucisz fotke z tescikiem na ktorym beda II kreseczki:) Szarlotko a Ty gdzie sie podziewasz? Znow M meczysz;) Buzialki dla reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 15, 2010 Kamilka no to przygotowania juz ku końcowi sie maja :-) Super! Jak bedziesz miala foteczki sukienki to pochwal sie :-) No tak, maja mi pomóc te talbetki i zaraz po odstawieniu mamy sie starac :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Wiolkcia wynikow cytologii jeszcze nie odebralam bede w srode wiedziala co wyszlo, a tak to ok. Moja gin powiedziala ze jak do wrzesnia sie nie uda to zrobimy monitoring i reszte badanek hormony itd. Ufam jej i w to co robi bo naprawde jest dobra. Teraz mam 5 cykl bet tabletek anty, w poniedzialek zacznie sie 6. Dzis 23dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 Kamilko te objawy można interpretowac dwojako:) jeszcze tylko 2 dzionki i się dowiemy ktora z nas miała racje :):):):):) fajnie że już wszystko gotowe masz na ślubik :):):):) to teraz przymiareczka i odbebnic tą całą scene" tak nie opuszczę Cię az do śmierci" :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Naszczescie ku koncowi:) a zdjecia na pewno przesle:) Czekajaca teraz podstawa jest pozytywne nastawienie jezeli ono bedzie to wszystko pojdzie gladko nawet dietka;) Chetnie zabrala bym te pare kilo od Ciebie skarbie bo wiecznie slysze ze chudzielec jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 15, 2010 Noooooooooooo Cezkająca to za trzy miecgy dzidzia:):):):) Kochana nie jest źle!!!!!!!!!! Powiem Ci że rokowania masz przecież bardzo dobre....tzry miesiące z tabletsami, w tym czasie schodniesz....potem owulka lub CLO i gotowe!!!!!!!!!Kochana tak jak Ci kiedyś pisałam kol,eżanka z tym samym schorzeniem ma dwójkę zdrową....a u niej nawet jakaś wada macicy była i kazali jej macice operować a on aich olała:)I ma dwójkeczkę:):) U mnie 9dc...staranka oficjalnie rozpoczynamy jutro :)a nie oficjalnie już daawno się rozpoczęły:):):):):):) Dziewczynki u nas dzisiaj śłiczna pogoda...czekam na M , już zamknął firmę i wraca do domciu także za godzinkę powinien być....jemy obiadek i mam nadzieję ze mnie gdzieś wyrwie:):)L)L:):) Aaaaaaa i jeszzce jedno byłam z nim u lekarza ma cholesterol cholernie wysoki...i dostał leki plus dieta....:)jak ja mam kurwa gotować jak ja lubię porządne żarcie:(:(:(:(:(:(:(a tu się okazuje że tylko ryby i białe mięso, owoce i warzywa a zupy nie na mięsie tylko na kostce fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj:(:(:(:( Dziewczynki zaraz was poczytam do końcva bo nie wiem co się u kogo dzieje....tylko wyszukałam co u Czekającej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 15, 2010 kamilla a ja mysle ze jednak @ nie przyjdzie do ciebie:) wiolkcia trzymam kciuki caly czas:) czekajaca te ceny sa powalajace, ja bralam duphaston na podtrzymanie po dwie tabletki codziennie i za 4 tyg to zuzylam 4 opakowania wiec kasy poszlo full i to na marne. masakra z tymi cenami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 to jak bedziesz miała wyniki to daj znać. tylko powiem Ci że do wrzesnia to bardzo długo z czekaniem na monitoring. nie może już teraz zacząć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Wiolkcia moj M to tak sie stresuje ze po prostu az widac po nim:) Przez ta pogode to bym caly czas spala teraz jestem w pracy dzieciaczki maja drzemke poobiednia i najchetniej poszla bym spac obok nich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 oj ja też bym chętnie sie zdrzemneła ale nie ma takiej opcji teraz. trzeba zjeść obiada, umyś sie i do pracy;/;/;/ bardzo mi się nie chce. ja na slubie bardzo się stresowałam- tzn tylko podczas przysięgi myslałam by się tylko nie pomylić- a jak juz wyklepałam to normalnie odrazu ulga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Wg niej i usg ktore mi robila wszystko wskazuje na to ze owuloacje sa bo jest widoczne cialko zolte na tym jajniku z ktorego byla owulka i powiedziala ze wszystko ladnie wyglada. Jak mialam usg na poczatku cyklu to byly tez widoczne pecherzyki. Ja jej ufam bo dzieki niej moj najmlodszy brat zyje:) Justys dziekuje za mile slowa ale naprawde bardziej wierze ze do ciebie @ nie przyjdzie i zmienisz tabelke niz ja. Objawy mam typowo na @ wiec sie nie ludze ze sie udalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 no dokładnie justys czsami wydajemy kupe kasy na te leki a one i tak nic nie dają. no ale cóż zrobić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 W urzedzie to szybko 15 min i po sprawie gorzej w kosciele;) Moja sukienka jest w kolorze ecru, dluga i taka lejaca bez zadnych kol i falbanek cos w tym stylu http://www.moda.na14.pl/joomla1///images/rsgallery/display//5879%20Sweetheart%20suknia%20slubna.jpg.jpg Moze byc do urzedu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 Słonko ja nie mówię że ona jest niedobrym lekarzem. ale skoro wiesz że owulacja jest to ekstra. tylko wiesz ja z własnego doświadczenia mówię ze dłużej niż pół roku nieudanych starań wystarczy by zacząć sie badać. bo widzisz np u mnie leczenie trwa już drugie pół roku (:(:(:( i to wszystko się rozciąga w czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 bardzo ładna :):):):) pewnie ze może być. ja miałam do urzedu jasną beżową , któtką i fakt urząd to pikuś w porównaniu z tym w kościele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 15, 2010 znowu załapałam jakiegos doła:( wkurza mnie to że nie wiem co z ta owulacją temp rano o 8godz 36.9 już nic nie wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 kruj tej na zdjeciu jest taki jak mojej:) Wiem wiolkci ze nie chodzi Ci o to ze jest zlym lekarzem, a czekam do wrzesnia bo bralam tabletki anty dosc dlugo (5 lat) i powiedziala ze ok 3 miesiace beda sie normowaly wiec wychodzi pol roku po odjeciu tamtych trzech:) i zaczne badanka i monitoring jak sie nie uda do wrzesnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 15, 2010 Monia to mozliwe ze owu juz byla powiem Ci ze ja tez sie zbytnio na tym nie znam;) Justysia moze Ci skarbie wytlumaczy ocb:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 15, 2010 ja na tej temperaturce to już wogóle się nie znam więc nic nie moge doradzić. no naprawde bardzo ładna sukieneczka- bardo mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach