Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhheee

Moj kuzyn nie chce mi pomoc! a to rowniez jego obowiazek!

Polecane posty

Gość autorko przyznam ci racje
TWOJA CIOTKA ZAWIODLA SWOICH RODZICÓW! teraz jej syn! jako ich wnuk powinien im tą krzywde wynagrodzić,oni nie mieli obowiązku go chcieć! Współczuje takiego aroganta w rodzinie :O

Gość ja wam współczuje wszystkim
głupoty dziadkowie są dlatego chłopaka obymi ludźmi.. :O Ja nigdy bym na Twoim miejscu nie poprosiła go o pomoc, zrozum w końcu że to nie jego dziadkowie!!!!!!!!!!!!!!!! jakby oni byli ludźmi to by przyjeli go z otwartymi ramionami jak byli zdrowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie dopiero wtedy gdy śmierć im w oczy zajrzała:O na miejscu kuzyna to jeszcze byś dostała w pysk za to że jesteś nachalna jego pieniądze , jego sprawa On sobie bez nich poradził to oni niech sobie poradzą bez niego i zobaczą jak to miło gdy ktoś się nie chce. Życze Twoim dziadkom by zdechli w męczarniach [czesc[

Gość jak kasa to dobry ale gdy on
kogoś potrzebował bliskiego to nikogo nie miał:(

Gość kuzyn wyrzekł się dziadków
on napewno wspomni te słowa gdy sam będzie potrzebował pomocy a nikt go nawet nie odwiedzi :classic_cool:

Gość u333
Jak widze tak puste kobiety jak autorka to szlag mnie trafia, czego ona oczekuje od tego biednego chłopca od tego że będzie on utrzymywał jej rodzine, bo oni nie są jego rodziną. Dziadkowie nie mieli miłości ani do córki ani do wnuka a teraz co? chcą by stał się ich rodziną,aż mi łzy lecą gdy myśle o tym biedaku ale też mam ubaw z tego jak potraktował tych staruchów!

Gość gge2
Twój kuzyn jeszcze kiedyś pożałuje swojej decyzji:)jak kiedyś będzie miał własne dzieci,wnuki to zobaczy co jego dziadkowie czują teraz

Gość autorko wspolczuje
Twojemu kuzynowi tak glupiej, materialistycznej rodziny! Jak mozesz pisac to co piszesz? wiecznie piszesz ze to jego dziadkowie sratatata....skoro to jego dziadkowi to dlaczego traktwali go gorzej niz obcego czlowieka? Nie umiesz zrozumiec ze on ma prawo postapic tak jak postepuje i wiekszosc ludzi na jego miejscu by tak zrobila? Daj mu w koncu spokoj!!!! Odczep sie od niego materialistko....tylko kasa i kasa...maja swoje renty, emerytury to niech sobei jakos radza...przypomnieliscie sobie o kuzynie tylko dlatego ze ma kase...gdyby byl biedny to ciekawe czy byscie tak dazyli do zgody?Gdy nie pracowal i nie mial kasy to mieliscie go w dupie! A teraz kochana rodizna sie znalazla "to jego dziadkowie wiec ma obowiazek" otoz nie ma zadnego obowiazku...dziadkami sa tylko na papierze a nie w rzeczywistosci! Wez sie opamietaj kobito i daj mu wkoncu spokoj skoro mu go nie dawaliscie 26 lat to chociaz teraz dajcie! Albo gfo wyzywaliscie albo teraz nie wyzywacie ale cheecie kasy...z takim egoistycnzym materialistyczny podejsciem w zyciu sie nie spotkalam! jestem tak oburzona ze nie masz pojecia...!!!!!!!!!!!!! dla mnie ejstem bezczelna i chamska!

Gość autorko wspolczuje
gge2 ale Ty glupoty gadasz...jej kuzyn na pewno nigdy dzieciom i wnukom nie zrobi takiego swinstwa jakie jemu zrobiono! wiec nie mow ze ebdzie zalowal. Najpierw dziadkowie mowili mu ze jego matka powuinna byla go usunac ze ejst niechcianym bachorem, ale teraz gdy ma kase to nagle chca kontaktu...a dlaczego nie chca tylko samego wybaczenia? bez kasy od niego? no dlaczego? dlatego ze to zli ludzie i tyle! kochaja wnuka dopiero jak ma kase....tyle na ten temat! jak mozna byc tak egoistyczna idiotka! bo az we mnie kipi jak czytam autorko Twoje brednie! bezczelna jestes i tyle!

Gość gge2
Ludzie się zmieniają,a jej kuzyn postępując w ten sam sposób wcale nie jest lepszy od nich.:O A co jeśli oni mu coś zapisali? bo ich sumienie ruszyło,nie warto żyć nienawiścią bo rodziny się nie wybiera.:( Oni pewnie teraz chcą mu to wynagrodzić:)

Gość autorko wspolczuje
szkoda ze sie "zmienili" dopiero gdy potrzebuja kasy...gdyby nie potrzebowali to by go nadal mieli gdzies...a jezeli mu cos zapisali to dobrze, rpzynajmniej w ten sposob wynagrodza mu lata meczarni i upkorzen

Gość gge2
Czyli jak on im nie da pieniędzy na głupie leki to dobrze?:O a jak oni mu coś zapiszą to też dobrze:O. Jego matka też zawiodła swoich rodziców i on padł ofiarą! Teraz on powinien im udowodnić że jego narodziny wyszły im na dobre! że może urodził się po to by pomóc im w ostatnich miesiącach życia:(

Gość czytam i myślę
A co niby mają mu zapisać, skoro na leki ponoć im nie starcza? Najwyraźniej nic nie mają. ;)

Gość właśnie dlatego dla chłopaka
najlepiej będzie jak o nich zapomnie, więc autorko powiedz dziadkom by sobie wyobrazili że ich córka go usuneła:classic_cool::classic_cool: do kogo by się wtedy zwrócili?:D:D:D

Gość no i przyszła koza do woza
złe czyny wracają do nas :classic_cool:

ale ty jestes pojebana do tkaich dziadków to tez bym sie nie odzywała proponowlai abocje , potem adopcję nie kontaktowali się a teraz kochany wnuczek dawaj kase! spie*dalaj staruchu

Gość do peacelove
Ja jeszcze bym im kopa w doope zasadziła na droge:D

Gość każdy jest kowalem swojego
losu

Gość ja nie oceniam
Autorko! Porozmawiaj jeszcze ze swoim kuzynem na spokojnie:),powiedz mu że dziadkowie chcą z nim porozmawiać:) napewno się ucieszy! bo on potrzebuje tego by go ktoś przytulił:)

Gość popieram tego kuzyna
:)

Gość nie wstane tak bede lezal
ja nie oceniam - jestes nienormalna, tak jak autorka. Jazda stad i dajcie spokoj temu kyznmowi maretialisi wstretni

Gość ja nie oceniam
Przecież chłopak odbił się od dna! Teraz gdyby im pokazał że jest lepsze to oni napewno by się zawstydzili!:(

a dlaczego ma im pokazywac? Ma im to pokazywac dawaniem kasy? Niech spadaja! autorce chodzi tylko o to aby kuzyn dal kase i ejszcze myslala ze zdobedzie tutaj poparcie. bez przesady jakim trzeba byc wstretnym czlowiekiem zeby tak myslec? Jak trwoga to do Boga...czyli jak dziadkom brakuje kasy to do wnuczka nagle chca....poza tym autorka napisala ze on jest w takiej samej mierze cih unukiem jak ona. Otoz blad...w takiej samej mierze ale genetycznie...nic poza tym! Wnuczka jestes ty, on jest dla nich obcym czlowiekiem. Njzabawniejsze ejst to jak ludzie czesto przyominaja sobie o kims z rodizny albo znajomych gdy potrzenuja kasy

Gość ja nie oceniam
Nie pomyślałaś o tym jak by było dobrze gdyby wnuk pojednał się z dziadkami. Takie sytuacje są możliwe:)

Gość do nie wstane tak bede lezal
Postaw się lepiej na miejscu dziadków autorki! a nie na miejscu jej kuzyna!

No odpowiedz!

Gość nigdy na twoim miejscu
nie poprosiłabym kuzyna o coś takiego! on nie poczuł wtedy satysfakcji tylko żal że teraz gdy oni są w potrzebie to sobie o nim pomyśleli:(

no i odpowiedzi nie dostałam

nie sledze caly czas tematu wiec dopiero teraz odpisuje...otoz nie ebde sie stawiala na miejscu jej dziadkow...bo nigdy takim wstretnym czlowiekiem nie bede...ale to tylko i wylacznie ich wina! mieli wnuka w dupie i to gleboko, kopali go tak mocno jak tylko sie dalo a teraz kochany dziadzius i babcia chca sie pogodzic...szkoda ze tylko po to aby dostac kase! Ale oki postawie sie na ich miejscu....otoz bedac tak wstretnym czlowiekiem zwrocilabym sie do wnuka o pomoc finansowa, bo oni godnosci i sumienia nie maja...ale gdybym byla normalnym czlowikiem z odrobina serca poprosilabym wnuka o wybaczenie...tylko o wybaczenie a nie o kase! tyle na temat!

Gość obowiazek to maja rodzice
wobec dzieci i na odwrót:D, jeśli chce ktoś wsparcia rodziny to niech najpierw o tą rodzine dba:)