Vonk 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Witam poweekendowo, pachnącą ekipkę :) Mam nadzieję że nie pomyliłam Agnieszek: Lorika, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!! Wychylam, niestety tylko kawkę za Twoje zdrowie i czekam na duuuuży kawał torta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 lorika--> niech wszystkie życzenia staną się życiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 lorika 100 lat ]kwiat] Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin ps.ja już w pracy i ogrom roboty na dzień dobry :O ale mnie przywitali ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Lorika ----> tamten nie wyszedł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 cześć tu odzywa się mamuska oczywiście bp. lorika nie wiem ile latek ale napewno jesteś młódka i życzę, aby resztę Tweojego życia popłynęła bez dymnie. Wirtualnie ślę bukiet no i jeszcze całus Mi weekend minął okropnie z winy lokomotywy.Ale przeżyłam bez myśli o papierosie. Teraz w pracy się delektuję czerwoną herbatką, jakąś z grejfrutem. Nawet dobra. Dla reszty . Poz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 mamuska----ta z grejfrutem moja ulubiona:) i najlepsza:)zapijam się nią w robocie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 lorika najserdeczniejsze zyczenia,zdrowia szczescia i wytrwalosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Witam lorika z okazji urodzin życzę ci dużo zdrowia pomyślności :D spełnienia się wszystkich twoich marzeń i nigdy więcej śmierdziela i przesyłam ci ten skromny bukiecik ten pierwszy torcik torcik pyszny ale ten drugi to cos pięknego dzięki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina36 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Lorika [kwiatek} 100 lat w szczęściu, zdrowiu i pomyślności oraz BP!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aszati 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Nie palę już 11 dni, ale czuję że z dnia na dzień jest coraz gorzej. Pierwsze dni były eleganckie a teraz bardzo się meczę. Też tak samo mieliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Aszati - ja też miałam rozterki, niektóre dni były okropne, ale postanowiłam sobie , sama sobie, że muszę wytrzymać . I wytrzymuję. Teraz nawet po kolizji z "lokomotywą" nie myślę o chwycenia fajki. Raczej o talerzu aby w niego pier...ć. Mam nadzieję, że wytrzymam. Tego samego Ci życzę. Pozdrawiam cieplutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Aszati, taki problem to norma....kazdy chyba z nas, rzucających,najbardziej ucierpiał w tych dniach, gdzie euforia z postanowienia troche slabnie....Ale to tak już jest, że smierdziel będzie się domagał swojej porcji/działki nikotyny. Taki "głodek'. Musisz go pokonać. Nie jest łatwo, ale ilościami dni BP osłabisz go, az sobie pójdzie w cholere i ewentualnie jeszcze zapuka do Twoich drzwi:p tak jak do moich po prawie 5 latach BP:( Ale po takim czasie to już lajt:D:P Trzymam kciuki- pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Hejka Aszati----no ja tez mialam ciezkie dni wszyscy w kolo obrywali ja sama nie wiedzialam co chce,byly dni ze myslalam ze zlapie tego smierdziela ale sie nie dalam,teraz jest juz lepiej a niepale ponad 80 dni,zycze CI wytrwalosci i trzymam kciuki mamuska--- Pozdrowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 jovik--- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina36 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 witajcie u mnie 39 dni BP. Szczęśliwi ludzie, którzy nie palą:) A Gdzie nasza żabka? Może by nas podsumowała? Miłego dnia dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Aszati u mnie już 266 dzień bp. Jest to mało do innych, ale dla mnie bardzo dużo. Żabka proszę o meldunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Żabka pali papierosy... i chyba dała sobie czas na poukładanie swoich spraw....:( Na pewno wróci z mocnym i ostatecznym postanowieniem o BP. I za to trzymam kciuki:D i czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Ale mnie gonia w pracy , mówie wam :O nie mam na nic czasu , a miało byc tak pieknie ;) rzucam tylko Czesc załoga i zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aszati 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Ach mam nadzieję, że szybko mi ta ochota minie :P. Byłam na imprezie w niedziele i do piwka nie zapaliłam. Już drugi raz :). Mam nadzieję, więc, że będzie dobrze :). Pozdrawiam wszystkich :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 BP -08 06 2010 1. zlosliwiec >>>>>>>>>1886 BP 2. jovik >>>>>>>>>>>>>1676 BP 3. dudka >>>>>>>>>>>>>1052BP 4. sadny dzien >>>>>>>>836 BP 5.neri11 >>>>>>>>>>>>> 667 BP 6. bella 1962>>>>>>>>>> 587 BP 7.Pachnąca aga>>>>>>>>549 BP 8. ojejkujejku >>>>>>>>549 BP 9. Madziuchna 04 >>>>>>515 BP 10. Regres >>>>>>>>>>>>>403 BP 11.Vonk>>>>>>>>>>>>>>>278 BP 12.Jullka 01 >>>>>>>>>>>268 BP 13. mamuska44 >>>>>>>>265 BP 14. Farbowana_lisica>>>212 BP 15. lorika >>>>>>>>>>>>>148 BP 16. Witch321 >>>>>>>>>>142 BP 17. Grace R >>>>>>>>>>>139BP 18.kairanka >>>>>>>>>>112BP 19. basiek1 >>>>>>>>>>>>84BP 20. Bronka12 >>>>>>>>>79 BP 21. monamas>>>>>>>>>>>39 BP 22. Paulina >>>>>>>>>>>>39 BP 23 caphirinia>>>>>>>>>>>>18 BP 24.veroniqueee>>>>>>>16 BP 25.Aszati >>>>>>>>>>>>>>>12BP 26. bitch>>>>>>>>>>>>>>>8BP 27. żaba>>>>>>>>>>>>>>>7 BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Mamuśka mi wychodzi 265 ale może mam błąd . więc jeśli możesz to potwierdź czy jest 266 :D Jovik" Żabka pali papierosy..." zonk :P Aszati trzymaj sie dzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jovanka1 Napisano Czerwiec 8, 2010 Zabciu- niech bedzie nawet zonk---> byle bys nie palila i od tych 7 odliczała TYLKO dni niepalenia...bez wpadek. Tu się NIE PALI:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 To z góry to moje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Jak słowo daje zacznę wam tylko liczniki wklejać :( i ani słowem nie będę pisać bo po co?? Ja Pisze ze miałam wpadkę (nie pierwszą przyznałam się ) i co jakiś wielki lawinowy opier^^l mi się zebrał :( Ja wam pisze że nie pale ze dorosłam wreszcie do decyzji a wy mi że ja wcale nie rzuciłam palenia ze mam wrócić jak rzucę (??) :( Ja się chwalę że wytrzymałam 2 dni a wy co??" 78 papierosów ?? *za dużo palisz " "lokomotywa" "przykleic peta do buzi" "duża przesada z ilością" Itp Wiecie może ja się nie znam może tu jest jakiś limit więc proszę o wyjaśnienie Czy tu mogą być osoby które paliły tylko do 20 papierosów a jak ktoś więcej to już za duży nałóg był :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Ostatni raz wypowiem się w tej kwestii. Topik ma swój tytuł , więc pomagamy ludziom, którzy rzucili, wspieramy w stanie niepalenia! NIEPALENIA!!! Możemy założyć inny, drugi topik, na którym będziemy sie wspierać w innych życiowych sparawach, czemu nie??? Zabka- chyba dobry pomysł? Ale tutaj wspieramy się w niepaleniu !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Żabka- poza tym... w końcu to rzucasz dla siebie, nie dla nas... chcesz pomocy? Damy Ci ją... nie chcesz widocznie, chcesz rzsucić ale w stanie walki ze śmierdzielem najnormalniej sięgasz po niego!! To jest walka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 i co jakiś wielki lawinowy opier^^l mi się zebrał " Droga żabko ,zle odbierasz nasze wpisy ... NIkt cie tutaj nie bedzie głaskał po główce bo zdarzyła ci sie wpadka ( kolejna,jak sama piszesz) Taki opierdol powinien byc dla ciebie motywacją .Na miłe słowo na tym topiku trzeba zasłużyć sobie ( wszyscy tutaj nie maja lekko . nałóg czeka za rogiem i kazdego może na nowo dopaść ...Zapaliłas żaba ? Trudno ale ja chwalic cie tutaj na topiku za to nie bede , wiec nie oczekuj miłego słowa w stylu " a nie przejmuj sie i nie pal od jutra" bo to nie o to w tym chodzi I tak jak pisała Jovik na tym topiku "NIE PALIMY " a drugie tez mądre słowa że nie robisz tego dla nas , lecz tylko i wyłacznie dla siebie .... Ja wam pisze że nie pale ze dorosłam wreszcie do decyzji " żabko to sie okaże z czasem , czego ci z całego serca życzę Mówic jest prosto , teraz nam to udowadniaj swoją abstynencką postawą A teraz moje gratulacje za 7 dni :D ps.Dziękuje żabko za liste , wkładasz w to wiele pracy , przeklejasz cyferki , sumujesz , rachujesz ) za to wielki buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 mam chwile oddechu w robocie wiec sobie poczytałem zaległosci ;) Banda bez szluga Wielkie Pozdro :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 żabko---- :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina36 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 żabko:) Trzymaj się dzielnie. Dasz radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach