Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 i(n(k(A)

Nie.nie odezwe sie i nie, nie napisze

Polecane posty

Go艣膰 IlonaW
Tak. Na stronie z og艂oszeniami. Mia艂 wpisane inne miasto - oddalone ode mnie o kilkadziesi膮t km. Ja r贸wnie偶 nie poda艂am swojego prawdziwego Nie wiem wi臋c czemu do Niego napisa艂am, skoro w danych mia艂, 偶e mieszka daleko. Na profilu mia艂 zaszyfrowany nr gg. Z艂ama艂am szyfr i napisa艂am. I oto jeste艣my razem, bo okaza艂o si臋, 偶e jednak jeste艣my z jednego - ma艂ego, miasta.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 edytabe
cze艣c laski ale 艣wiat jest pokr臋cony!@!!! m贸j mnie za bardzo szanuje... byli艣my na d艂uga艣nej i przyjemnej randce, ale bez ca艂owania... a ja chcia艂am to powt贸rzy膰. po wszystkim zdoby艂am si臋 na odwag臋 偶ebyu spyta膰 dlaczego, i w ko艅cu zwabi艂am go do siebie, przyszed艂 pogadali艣my. mi艂o by艂o tylko ze ja si臋 zapyta艂am co z tym ca艁Owaniem, nawet si臋 troch臋 zbli偶y艂am,a ten mi stanowczo odm贸wi艂!!!! 偶e mnie za bardzo szanuje, i nie! 偶e musi pozna膰, a dzieli nas odleg艂o艣膰 spora, ja chcia艂am i艣膰 na 偶ywio艂, poczu膰 troch臋 blisko艣ci, a wysz艂am na jak膮艣 szlauf臋!!! nerwy mnie roznosz膮, wstyd mi przed nim, co najmniej jakbym chcia艂a seksu... i teraz ju偶 na pewno nie napisz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i(n(k(A)
IlonaW o prosze to fajnie :) :) edytabe ee tam napisze :D spokojnie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edytabe
ni cholere mnie wstyd straszny dopad艂 i sama nie zaczn臋 kurcz臋 ju偶 chyba lepiej samej i bez emocji by膰 ni偶 si臋 tak wkurza膰 bez sensu nigdy 25l. mi nikt nie odm贸wi艂 a rzadko si臋 za to zabieram

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keya90
Edybe mo偶e to dobrze o nim swiadczy ze nie chce sie z niczym 艣pieszyc... poczekaj jeszce troche a jak sie nie odezwie to zr贸b pierwszy krok zobaczysz co z tego wyjdzie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keya90
Edytabe przeprasza:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edytabe
ha no lepiej moralniaka wywali膰 na kafe ni偶 w realu, nieprawda偶? napisa艂:) kompletna ze mnie wariatka czasami, wpad艂am po uszy powiem wam. wracam do domu- z maj贸wki - i wzdycham do tych jego b艂臋kitnych oczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keya90
o cz艂owieku to ju偶 po Tobie:) Zartuje powodzenia 偶ycze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IlonaW
A ja w艂a艣nie wr贸ci艂am z pracy i czekam na wiecz贸r. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i(n(k(A)
Uu widze,ze gdzie nie gdzie milosc kwitnie :D Fajnie :) A ja doszlam do wniosku,ze juz mi nie zalezy :P Tak z dnia na dzie podejlam decyzje :D heh jakos to bedzie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IlonaW
To dobrze, jak si臋 odezwie, to si臋 mi艂o zaskoczysz, teraz domowa cz臋艣膰 pracy. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niki:)
Dziewczyny widz臋,偶e toczy si臋 tutaj ciekawa rozmowa mo偶e i ja si臋 dorzuc臋 ze swoim poblemem.:) Od kilku miesi臋cy mia艂am na oku ch艂opaka, kt贸rego nie zna艂am i widywa艂am jedynie przelotnie, ale postanowi艂am sobie, 偶e za wszelk膮 cen臋 zbli偶臋 si臋 do niego.:) W ko艅cu uda艂o mi si臋 znale藕膰 go na nk,odwiedzi艂am jego profil ale nic nie pisa艂am. Uda艂o si臋-sam si臋 odezwa艂.:) Okaza艂o si臋, 偶e te偶 ju偶 od d艂u偶szego czasu przyci膮gam jego uwage. Wymieniali艣my si臋 tak kilka dni niezobowi膮zuj膮cymi mailami, w ko艅cu postanowi艂am zrobi膰 odwa偶ny krok i zostawi膰 mu sw贸j numer tel. Przez 5 dni nic, ale w ko艅cu zadzwoni艂 aby si臋 upewni膰 czy przypadkiem zn贸w mnie nie spotka艂 w tym i w tym miejscu. Rozmawiali艣my prawie godzin臋, nawet us艂ysza艂am kilka komplement贸w. Niestety nie um贸wili艣my si臋 na osobiste spotkanie, tzn postanowili艣my, 偶e wybierzemy si臋 na spacer ale bez 偶adnych konkret贸w kiedy. My艣la艂am, 偶e b臋dzie inaczej ale nie chcia艂am naciska膰. Po telefonie napisa艂am mu smsa,偶e bardzo mi mi艂o 偶e zadzwoni艂,odpisa艂. Ja napisa艂am mu jeszcze jednego ale on milczy ju偶 dzie艅. No i zastanawiam si臋 czy co艣 mo偶e znowu pisa膰 czy czeka膰?? Dodam,偶e ten egzemplarz nale偶y raczej do nie艣mia艂ych.:) Mam nadziej臋,偶e znajdzie si臋 kto艣 kto przeczyta moje wypociny.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IlonaW
Ja bym napisa艂膮 co艣 niezobowi膮zuj膮co wieczorem. Na jednego narazie nie odpisa艂, mo偶e po prostu zapomnia艂. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IlonaW
A ja mam powa偶ny problem, bo Bozia pokara艂a za ciekawo艣膰 - jak mawiaj膮, to w ko艅cu pierwszy stopie艅 do piek艂a. :D Wczoraj siedzia艂am ju偶 w 艂贸偶ku, a 偶e sypiam nago, to siedzia艂am jak mnie Pan B贸g stworzy艂. Wtedy przypomnia艂am sobie, 偶e On zostawi艂 u mnie aparat i podkusi艂o mnie 偶eby obejrze膰 zdj臋cia. Niestety, niechc膮cy zrobi艂am sobie zdj臋cie - z szokenem na twarzy - O_o (tak, zdziwi艂am si臋, 偶e mi fleszem po oczach pizn臋艂o. :P) i z go艂ymi cyckami, bo siedzia艂am do pasa przykryta ko艂dr膮. :D Pr贸bowa艂am to usun膮膰, ale za groma nie wiem jak, zamontowane s膮 jakie艣 zabezpieczenia przed usuwaniem i mo偶na tylko za pomoc膮 kabla, kt贸rego nie mam. :P Teraz pytanie, dzisiaj musz臋 odda膰 ten aparat - co robi膰?:) Masakra, ale mia艂am wczoraj polewk臋 ze swojej g艂upoty, wygl膮dam na nim jak Wytrzeszcz z tym i owym na wierzchu, w towarzystwie zrolowanego sad艂a, bo siedzia艂am zgarbiona. :D Jakie艣 rady?

Udost臋pnij ten post

Zastanawia mnie te偶 dlaczego odrazu nie zaproponowa艂 jakiej艣 konkretnej daty tego spaceru. A mo偶e da膰 mu troszk臋 od siebie odpocz膮膰, da膰 zat臋skni膰? Bo jak narazie to opr贸cz jego telefonu, to ja inicjowa艂am ka偶dy kontakt. A je偶eli ju偶 pisa膰 to co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sfsdsfdsddd
zat臋sknic ale za czym jak sie nie spotkali艣cie nawet. ehh..... nienawidze tego u m臋偶czyzn 偶e musza odpoczywac od kontaktu e mailowego czy telefonicznego..

Udost臋pnij ten post

No w艂a艣nie te偶 nie wiem-on wie jak ja wygl膮dam, ja wiem jak on, ale nie spotkali艣my si臋 jeszcze nigdy tak twarz膮 w twarz.:) Mo偶e da膰 mu zat臋skni膰 za tym, 偶e si臋 odzywam, chocia偶 z drugiej strony sk膮d mam takie g艂upie my艣li 偶e t臋skni za mn膮 ch艂opak, kt贸ry ledwo mnie zna...My艣l臋 tak tylko dlatego,偶e ja sama t臋sknie. Ech ci faceci, nie wiadomo czy zgrywa膰 tak膮 oboj臋tn膮 czy prostu z mostu da膰 do zrozumienia,偶e si臋 podoba. A mnie ju偶 korci, 偶eby co艣 napisa膰, chocia偶 nawet nie wiem co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemu tak reaguje.
A moj dzis mnie nie wpsucil do domu.Zaszlam do niego wracajac z pracy.Powiedzial ze ktos u niego jest.Niby kolega ale niewierze w to.Jetsem zalamana.

Udost臋pnij ten post

Yyyy...to rzeczywi艣cie do艣膰 podejrzane. Czy偶by si臋 wstydzi艂 Ciebie przed koleg膮? Bo jakie艣 to naci膮gane. Trzeba by艂o czeka膰 a偶 wyjdzie od niego ten "go艣膰".;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemu tak reaguje
A ja mysle ze jednka nikogo u niego nie bylo.Tylko tak mowil zeby nie byc ze mna sam na sam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestes zayebista
ilona w :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IlonaW
Ja bym bardziej obstawia艂a, 偶e by艂a tam kole偶anka, kt贸ra o Tobie wie, jednak dla Niego to kto艣 wi臋cej ni偶 kole偶anka. Mnie by nasz艂y bardzo g艂upie my艣li. I na pewno bym sobie nie posz艂a.. Rz膮da艂abym aby mnie wpu艣ci艂 ju偶, w tej chwili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keya90
niki ja na twoim miejscu bym jeszce poczeka艂a a jak sie nie odezwie pierwszy to spr贸buj jeszce raaz sie odezwac a je偶eli on nie przejmie inicjatywy to trudno:p Ilona o cz艂owieku powiedz mu co zrobilas posmiejcie sie razem i popros zeby da艂 Ci kabel zebys mog艂a usun膮c:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keya90
Czemu nie reaguje, wiesz co pogadaj z nim rzeczywiscie to wygl膮da jakby albo jak膮s laske ukrywa艂 albo wstydzi艂 sie Ciebie przed kolegami tak czy tak to nie jest przyjemne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i(n(k(A)
Dziewczyny... Bo ja go juz nie rozumiem.. Chcia艂 moje zdjecie nie wiem po co :O ! Ale dobra wys艂a艂am mu :P. (pomijajac fakt,ze jestem cholernie nie fotegeniczna :( ) Czy takie stwierdze moge traktowac jako komplement czy nie "nie wiem dlaczego Twoim zdaniem 藕le wychodzisz na zdj臋ciach. Uwa偶am, 偶e elegancko wysz艂a艣 i dzi臋ki w og贸le za przes艂anie je"????? A tego typa to ja wogole nie rozumiem :O :O :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i(n(k(A)
??;P

Udost臋pnij ten post

mysla艂am, ze juz ten topic przepad艂 :D a tu patrze dalej rozminka ;) nie wiem czy pami臋tacie jak wam napisa艂am, 偶e tamten powiedzia艂 mi, ze mnie kocha ja sobi臋 z tego zgnilam itp ;] i si臋 nie odzywa艂, wczoraj sie odezwa艂, pisalismy troch臋, potem mi powiedzia艂, ze chyba znalaz艂 sobie dziewczyn臋 i ma nadzieje, 偶e co艣 z tego wyjdzie ;] haha a mnie zatka艂o ;o :D a ja g艂upia zamiast jakos zareagowa膰, to powiedzia艂am, ze super i 偶ycze powodzenia, ale mam nadzieje, ze pogadamy od czasu do czasu.. on wtedy mi napisa艂, ze chyba tak ... i dziwnie si臋 z tym czuje, bo wiem, 偶e nie b臋dzie juz do mnie dzwoni艂, nie b臋dziemy juz rozmawiac.. mo偶e mu powiem, 偶e go kocham hahah :D ale nie no nie kocham go ;p ale zalezy mi na nim haha jakie to g艂upiee ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i(n(k(A)
A moze jestes zauroczona nim tylko... To i kochanie i nie kochanie :) Ej Ty a co myslisz o mojej wypowiedz hmm?? :D

Udost臋pnij ten post

dlaczego to mia艂by nie byc komplement ;) ch艂opak nie powie Ci od razu ze oo jaka zajebista jestes, bo nie chce zosta膰 wy艣miany. I tak og贸lnie oni nie m贸wi膮 o uczuciach ;D haha oni wola jak si臋 ich chwali ;) mo偶e nie powinnam tak zareagowa膰 ha ;] no ale co sobie zartujemy a on do mnie Kocham Cie ;o haha i to tak g艂upio wysz艂o ;) mo偶e powinnam mu zrobi膰 jak膮s k艂otnie za t膮 panne, ale przeciez nie jestem z nim ;] o dobra wale go ;D o ! haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i(n(k(A)
Masz 100 pomyslow na minute :D Jejku, jaka Ty zakrecona jestes :D :P! Nie da sie kogos kochac tak szybko :P. Mozna byc zakochanym,zauroczonym ;D Ale milosc przychodzi z czasem ;p :) Ilona i co wykabinowa艂as z tym zdjeciem ?? :D :D :D

Udost臋pnij ten post