Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda W.

Chyba już czas zabrac się za siebie!! Kto się przyłączy do odchudzanka?:))

Polecane posty

kochana nie traktuj tego w ten sposob:** moja kuzynka mając 22 lata tuz po urodzeniu dziecka miala wycinany jajnik, bratowa to samo- ona miala 24 lata wtedy... masz swoją dzidzie i ciesz sie z tego jak mozesz:))) no i faktycznie uwazaj na siebie kobieto!! nie wiem jak to jest z cwiczeniem w takich wypadkach, ale chyba najlepiej byloby sie skonsultowac z lekarzem..

no ja mam 24 lata ale z ta utrata kobiecosci to troszke z zarem powiedziałam. mam dziecko i jestem szczesliwa ze w ogóle mam bo miałam nie miec wcale. trudna wytna to wytna wazne zebym zdrowa była i miała zanse syna wychowac. a co do dietki to trzymajcie kciuki kobity dzis za mnie bo jedziemy wieczorem do znajomych zebym sie nie skusiła na słodkie bo juz dzis zaliczylam gonga i zjadłam kawałek chałwy buuuu sankcje trzeba zastosowac!!!!!

witajcie dziewczyny jutro przeczytam dokalnie was co pisalyscie bo dzis jestem mega zmeczona.ale mialam wlasnie romantyczna kolacje z moim kochanym swiece i mega micha slatki z rzodkiewki salaty ogorka szczypiorka itd itd bylam w szoku. odchudzanie 2010 ma m pytanie ide tak kosztuje w londynie nocleg?chcialabym wybrac sie w wakacje na 3 dni do londynu i licze koszty

czesc kobietki, ja dopiero z pracy no nie mam sily juz na takie zycie :( od rana do wieczora siedzisz przy biurku a nawet ci dobrego slowa nie powiedza, a jak wychodzisz o 20h30 to mowia a gdzie ty tak wczesnie ;) ale dieta dzis utrzymana z malym wyjatkiem - magnum z migdalami na deser - no normalnie glupia jestem, moj mi daje a ja lape wyciagam i dopiero w polowie sie zorientowalam ze to przeciez 300 kcal :) tak ze zaraz ide czyms pomachac zeby spalic. Nawet chcialoby mi sie wyjsc pobiegac, ale nie wiem, jakos zimno juz... Co tam u was kobietki? Ach, dzis rano sie zwazylam (zepy potwierdzic wage wyjsciowa w stopce) i okazalo sie ze waze 58,2 - chyba sie jakos strasznie odwodnilam wczoraj, bo to nie mozliwe, ale i tak sie ucieszylam) :)

zagubiona, najtaniej w Londynie to bed&breakfast, ceny sa rozne ja widzialam nawet takie gdzie za jedynke placi sie 18 funtow (z tym ze ne wiem jak to wyglada w srodku) ale srednia cena to tak 45 funtow za dwojke. Ja czasto latam do Londynu i po prostu uwielbiam bed & breakfast'y :) ostatnio za dwojke placilam 80 funtow za caly weekend. (No i w niektorych sniadanie ci do lozka przynosza, nie trzeba schodzic ;) Jest taka dzielnica w Londynie (miedzy dworcem Victoria i palacem Backingham), ale nie pamietam jak sie nazywa gdzie kazdy dom to bed & breakfast, warto tam sie zatrzymac.

Witam Was kobietki ponownie:) Boże co za pogoda.Czy ten deszcz przestanie wkońcu padać?? No to Wennabe zaszalałas ładnie:) z tym Magnum.No ale cóż raz nie zawsze :)

wiem wiem! mea culpa :( za to pomachalam sobie kazda czescia ciala (przez 45 minut - power yoga) - a teraz wszystko mnie boli a najbardziej biodra hehe, nie wiedzialam nawet ze tam sa miesnie w sumie dzis przekroczylam o 150 kcal przez tego cholernego loda, a nawet nie byla to wielka przyjemnosc bo tak sie szybko topil ze go zjadlam w 3 minuty :)

Widzisz Wannabe nie ma co wyciągać ręki po loda :)) następnym razem niech mężuś zje dwa;)

witajciee jaka tu cisza od rana:) magnumem sie nei przejmuj widac organizm potrzebowal a co po diecie rzucisz sie na wsyztskie slodycze i tylko jojo bedzie ja dzis mam znow latany dzien.kolo 12 jade do szkoly. a na 15 do pracy i znow do 22 niestety.ale za to jutro popudnie mam wolne i ide na silownie z moim kochaniem:)

siemanko:) ja juz po sniadanku:) teraz jeszcze herbatka i kawa i poranek zaliczony:) wczesnie jem sniadanie, nie?:)))) a potem mykam, ale jeszcze mam czasu sporo, wiec jeszcze cwiczonka zrobie:) hehe chlopak mnie wczoraj wepchnął pod sztange i mowi podnos:) ale troche mnie przecenil:) 50kg nie podniose:))) ale 30 dalam rade heheh:) on to jedna reka podnosi :D i sie ze mnie podsmiechiwal i strzelal popisowe co to on nie potrafi zrobic z tymi 30kg... mowie wam normalnie jakby dziecko dostalo prezent pod choinke:)))

zaprosilam ci na nk juz kobieto ja bym w zyciu nie powiedziala ze odchudzasz sie śliczna laska z ciebie

ooooj jak komplement:))) dzięki bardzo:) wiesz... no trzeba sie odpowiednio do zdjęcia ustawić hehehehe:)))) a ty za to chyba w stopce nieco cyganisz;p

na najnowszym foto z n-k mam juz to swoje 78kg, po miesiącu brzuszków, efekty widoczne są tylko w górnej częsci brzucha, bo na dolnej i na tych nieszczęsnych boczkach ciągle "oponka";/ cięzko tam zgubic tłuszcz i rozbić go ćwiczeniami bo nie wiem jakie cwiczenia na to stosowac?

hmm uwierz ze chcialabym mniej wazyc ale niestety:( zaraz musze uciekac do pracy:(tak mi sie niechce ze szok

witam kobietki w kolejnym dniu odchudzanka to juz mój 5 dzień ::) ale wczoraj wieczorem dałam troszke ciala zjadłam kilka chipsików i sałatkę ale sałatka taka w sumie nie tucząca bo bez majonezu tylko z jogurtem naturalnym więc luzik ale nie skusiłam sie na nic słodkiego. dziś juz jestem po śniadaniu szklance wody a teraz biore sie za ćwiczonka. kupiłam duze hula-hop:) ale widze ze nie tylko ja dałam ciałahihihihi ale nie przejmujemy takie grzeszki są dopuszczalne od czasu do czasu:) obysmy częściej w taki sposób nie błądziły miłego popołudnia:)

hmmm co do nk to jak któraś z was chce to moge na maila wyslać. esti_tom@interia.pl ale ja nie wstawiam swoich zdjęć w sumie bo troche obciach mam takie stare ze ślubu itd a teraz to raczej tylko zdjęcia mojego synka tam lądują.

potem jak wszyskie zbierzecie sie i pozapraszacie na nk przez link ktory dala odchudzanie2010 znajdzcie mnie "ostatnia dodana marta m:)"jetsem sluchajcie mam nowa motywacje i jeszcze jak facet jest motywacja to ok do odchudzania ale jak kobieta by drugiej pokazac swoje ja to juz mam mega power:) mojego wspolokatora z mieszkania laska nie nalezy do lasek o niskiej wadze ale wazy napewno mniej niz ja ale jak ja poznalam 3lata temu to ona byla prawie tej samej wagi co teraz a ja o wiele chudsza ale niesteyy przytylam takie zycie ok nie wazne ale wkurwia mnie na maxa jedziemy tego 10 lipca na jedno wesele i gada typu jak ona to odchudza sie i wogole jak fajnie wejsc w nowy mniejszy rozmair i wkurwia mnie tym bo specjalnie robi to tak bym czula sie gorsza.i mam cel musze byc chudsza od niej byc piekniejsza:D na wesele w grudniu na ktore tez razem jedziemy po trupach do celu ale pokaze kto tu jest wazniejszy i piekniejszy eh:) waleczna marta sie we mnie odezwala:P

no i w koncu mowisz sensownie:) odezwal sie w tobie real fighter:) i tak ma byc:)))) co sie bedzie jakas pindolina nosic nie?:))))) hehhee:))) dajesz, dajesz:) zobaczymy co potem powie:P:) czy dalej sie bedzie nosic jak paw:) a ja juz po brzuszkach:) dumna:))) 4 serie:) 1x70+1x60+2x40:)))))))))) teraz czas na nogi:) potem pomacham sztanga:))) heh:) ciaooo:) do pozniej:)

czesc dziewczyny!!! udalo mi sie dotrzec do naszego pieknego kraju, cudem, bo tylko katowice i budapeszt lecialy, reszta lotow zostala odwolana! zalewa nas tu strasznie! mam nadzieje ze przestanie padac, bo nie wiem co dalej bedzie :( wazylam sie wczoraj i dwa kilo poszlo :) oby tak dalej:) trzymajcie sie!!! buzka