1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 a po mnie też ktoś wskoczy na trasie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Czekaj, może Ty masz bliżej Tomaszów. Wszystko jedno - tam jakoś dotrzesz :-P Tylko pod jednym warunkiem - że będę spać blisko toalety lub wyjścia jeśli znów będziemy latać do wygówki na dworze ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 no i pod warunkiem, ze bede miala czym ten kibel zapełnić;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Tak tak - na Śląsku może być:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 o kim teraz Dudzia pisze, ze blizej Tomaszów???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 To mnie proszę przygarnąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 eweline, jakie przygarnąć????????????? skoro ma byc na sląskiu, to jestes gospodynią:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 No przecież mówiłeś, że Ty dużo podróżujesz - to chyba w okolice dajmy na to Częstochowy dasz radę dotrzeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 No kto z nas ma najbliżej Tomaszowa? Zakręcona pijanico :-D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 ja juz nie chce zadnej wygodki na dworze, tylko super exclusive!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Otwórz Google Maps i wszystko stanie się jasne :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 o kurczę alebazi -no tak;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 O ile tym stanie jeszcze pamiętasz gdzie mieszkasz :-D :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 czyli że jedziemy do Eweliny? Bo ja już nie nadążam za Wami Kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 ja mam problemyy z orientacja:O sama sprawdz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 no i jak piszesz, jestem juz nieco zakrecona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Nie jedziemy do Ewlwiny tylko gdzieś na południe. ALEBAZI - masz bliżej jedno i drugie :-D EWELINA - ostatnio byliśmy w domkach bez kibelka i było SUPER !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 a Ktosiu, tylko Ewelina i Ewelina:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 nie bylo super, bo bylo beznadziejnie zimno, bylam ubrana do sapania jak cebula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Spoko - może być:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Łódź-Tomaszów 52 km, Łódź-Piotrków 50 km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 ale faktycznie swietnie sie bawilismy, to prawda,ja narzekam gdy jest zimno,bo uwielbiam upały;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 A na poludnie czyli dokładnie gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 jak zaoszczedze na wodzie w kiblu, to pojadę wszedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 widzę ze tu się plany zmieniają co 2 minuty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Może byc Piotrków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 ALEBAZI nie słuchajcie - ona nie wie jak było bo zaraz poszła spać. A my z KARMELKA tańczyłyśmy, robiłyśmy jaskółki i takie tam i wcale nie było nam zimno. Ba, byli też ochotnicy na nocną kąpiel w lodowatym mulistym jeziorku :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 i żeby bylo nieco taniej, to nagotuje bigosu- co Wy na to??? hmmm, tylko jak ja go zatargam do tego Tomaszowa bądż Piotrkowa???????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 A kto to wie gdzie tym razem wylądujemy. Ja tak o tym poludniu bo tam są prawie wszyscy - chyba tylko ja, ALEBAZI, ANETA i CHRUPECZKA są na odludziu :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 Te mądralińska, a zapomnialaś już, ze te jaskólki, to ja osobiście fotkowałam, no tak Dudzi PESEL sie kłania hihihi a spac poszłam bo napracowałam sie wcześniej przygotowujac nam zarełko na wyjazd( myłam ziemniaczki):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach