Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

samotni rodzice

Polecane posty

hmmm to mnie teraz Alebazi skołowałaś,ciężka zagwozdka,skoro codziennie widuję się z Karmelkiem ...to ja już sama nie wiem :P

MEE - nic z tego - wystarczy, ze przypomnę Ci jednego z KK i od razu wrócisz na właściwe tory i skończą się wszelkie wątpliwości co do Twojej orientacji :-)

Racja Dudzia,2 dni bez bluzek,spanie w trzy w namiocie...normalnie love

No to ja moze jednak nie powinnam zadawać się z wami??????? Bo i mnie przyjdzie zmienic orientacje.... Chociaż, co w tym zlego, tak trudno teraz o normalnego faceta( sorki panowie z forum) a tyle cudownych tu kobiet, wiec moze jednak warto:D:P

KK mi nie przypominaj ,bo będzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tylko dla mnie zabrakło miejsca w tym namiocie :-( Może to i dobrze bo gadałyście cały czas i by, oka nie zmrużyła, a tak to przynajmniej się zdrzemnęłam - nawet pomimo chrapania dwóch facetów :-D

Dudzia i Ty jeszcze narzekasz,ze nie spałaś w namiocie?????????????????????????? Toż to grzeszysz dziewczyno, gdy miałaś dwóch facetów pod bokiem!!!!!!!!!!

Jej..szoku dostałem chyba... A mieszkam w Tychach na mąkołowcu..za ile mam się Ciebie spodziewać?

Gdzie Karmelek? też chętnie powspominałaby tę ciasną ,krótką ,duszną noc A SM? ona też mogłaby coś powiedzieć o obracaniu się na 2 bok na komendę ;-) miałyśmy w namiocie jednego 10 letniego faceta a Dudzia dwóch dorosłych,nasz chociaż nie chrapał

I co mi po tych dwóch pijusach - ani kwiatów nie przynieśli, ani ręki nie podali przy wysiadaniu z łóżka ...... ech .....

Już lepiej, wiem już z jakiego powodu nałykała się tych tabletek..Ulżyło mi..Ale zostawili ją na obserwacji na kilka dni

Dzudzia, ja tylko o tym myslalam!!! Wiec zupełnie nie wiem o co tyle hałasu:P ktoś tu jak widać ma bardziej wybujałą wyobraźnie:P

Robetrh, kobieta lubi byc tajemniczą, wiec nie zdradzę jak to bedzie długo trwało.... :D

Mamy masę cudnych wpomnień z tego wyjazdu ,kupa śmiechu,zabawnych sytuacji i fajne fotki po tym wszystkim zostały.

Żartowałam, pewnie, Maxx się ucieszy z męskiego towarzystwa - bo on sam na tyle bab to umęczony bywa :-P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się