Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Ciaza w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość Adgjm
Jejku jaj mi sie nic nie chce..

Gość limonkowa ja
okapi właśnie mnie też to denerwuje że w Pl nie wyboru i kobieta jest tak przedmiotowo traktowana..

hey dziewczyny:) ja tam dzisiaj sie czujecie?? ja jak zwykle nie mam dolegliwości ciążowych;p brzusio coraz bardziej widoczny, już nie wiem w co mam sie ubierać;p jak tam wam nauka idzie?:)

MamaKangurzyca, ja jestem z okolic Poznania i niedawno poronilam moje malenstwo w 9 tyg i tez bym byla mloda mamusia. urodzilabym w marcu 2011, termin mialam w dokladnie moje urodziny.

Witajcie dziewczyny :) Ja mam skończone 19 lat, ale zapewne jak urodzę będę miała rocznikowo 20. Przeczytałam cały wątek, ale miesza mi się kto na jakim etapie ciąży jest i jak mu się układa.. Ja jestem w 34 tygodniu ciąży, mieszkam z ojcem dziecka 150 km od rodziny, studiuję zaocznie i modlę się o to, by coś w życiu osiągnąć... oby mi i Wam się udało!

askuo, bardzo ci współczuje,ja nie wyobrażam sobie straty mojego maleństwa. musisz sie bardzo mocno trzymać. ja mam teraz ogromną motywację żeby dobrze sie uczyć i dobrze skończyć szkołę:) chociaż czasami dopada mnie straszny leń to jednak po chwili wezme sie do tej nauki;p a w waszym otoczeniu znacie może jakieś młode mamy?:)

ja znałam całe mnóstwo, ale odkąd wyprowadziłam się do innego miasta to nieszczególnie.. do tego przebywam cały czas ze studentami, którzy prowadzą zupełnie inne życie niż ja teraz :) ale mam na roku mężatki, a także młode mamy, jednak nie trzymam z nimi jakiegoś bliższego kontaktu :)

Gość ktooś
zobaczcie tutaj dużo pisze na ten temat : tiny.pl/hwwpm :)

mamo_kubusia_kochanego samopoczucie fantastyczne, rozpiera mnie energia, której niestety na tym etapie ciąży nie spożytkuję, ale cóż.. synek cuda wyprawia mi w tym brzuchu :) Przepraszam jeśli mieszam, ale kończysz liceum czy studiujesz?

zdaje podstawe.polski matematyke angielski,ucze sie zaocznie i przy moim bardzo aktywnym synku nie bede miala glowy zeby jeszcze cos dobierac.teraz jest ciezko mi sie coklwiek nauczyc a w maju bedzie mial 11 miesiecy to wtedy juz w ogole.

Gość kolejne
szmaciska, które nie myślą jak rujnują rodziny i pasożytują na nich. Potem podrzucanie bachora rodzinie. Rodzeństwo cierpi z tego powodu, nie może mieć więcej pieniędzy bo bachor szmaciska kosztuje, a dziadkowie odejmą dziecku, aby dać pomiotłu. Szkoda, że nie ma przymusowych skrobanek dla takich ścierw.

Gość Adgjm
Szmate to Ty masz w domu a my jestesmy kobietami!

a co to komu do tego skad te dziewczyny maja kase, gdyby rodzina nie chciala pomagac to by nie pomagala :) a szmate to w glowie masz skoro gadasz takie bzdury. dziewczyny sa bardzo dzielne i dojrzale. nie musicie mi wspolczuc :) jak nie tym razem, to nastepnym sie uda. na razie priorytet to studia. a bym baaardzo chciala doswiadczyc ruchow maluszka u mnie w brzuszku. ale no coz... takie jest zycie.

kolejne: Tobie to chyba szkoda szczescia innych;D nikt Cie tu u takie komentarze nie prosi wiec sobie odpusc.Takich ludzi to nie mogę.;D a szmate to sobie znajdz w swoim otoczeniu. jak tam kobietyki samopoczucie dzis?:)

hej dziewczyny ale mnie dzisiaj w szkole wymeczyli brzuch mnie od wczoraj boli :( ehh generalnie nie za ciekawe samopoczucie

bebe, wyprowadziłam się do Olsztyna we wrześniu.. wcześniej mieszkałam żyłam w małej mieścinie - Olecko :)

hej dziewczyny!;) jak tam dzień wam minął? tu w Poznaniu cały dzień lało, trochę dzisiaj zmarzłam mam nadzieję że sie nie przeziębie. w przyszłym tygodniu ide do szkoły porozmawiać z dyrektorką i wychowawczynią. moja mama już gadała z wychowawcą przez telefon i w szkole, wcale nie było źle. a jak tam u was szkoły już wiedzą?

Gość limonkowa ja
dopiero wstałam :) ale mam do zrobienia pare rzeczy dziś więc musze się streszczać. Primo i najważniejsze, za 4 h jade do gin. dowiedzieć się czy wszystko jest ok i czy to syn czy córka :) nooo i jeszcze do fotografa, bo musze ten duplikat świadectwa załatwić bo mi sie zgubił :/ a wy jakie macie plany na dziś? :)