Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sugar_kane

CAŁKOWITY zakaz palenia w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość matacz ,,,...
przypomne tylko , ze hałas bardzo ma zły wpływm na organizm ludzki

Daj jakieś naukowe wpisy, a nie z wikipedii :) Ja proponuję zamknąć każdego mężczyznę, w końcu KAŻDY ma przy sobie narzędzie gwałtu!

Gość hejze go
popadacie w skrajnosc

Będzie taka na disco chodziła, ale tym że ogłuchnie na starość się nie przejmuje, bo to przecież zdrowia nie dotyczy, a będzie można jakiegoś wyrwać fajnego.... Tylko pomyśl sobie że będziesz mieć utrudnione zadanie, wyrwiesz i jak się okaże że pali, to pozamiatane... A tak to widziałaś od razu czy palący czy nie :D

Gość hejze go
najlepsze to bylo w plazie :D:D plaza w sosnowcu- 1 pietro kącik z jedzeniem, deserami itd siedzisz sobie jeszcz w sfnkxie albo obok deserki a tu ktoś dymi nad glowa W CENTRUM HANDLOWYM

Gość nie chce mi się nitz
erudytka - :D @hejze go teraz pewnie do kazdej dokladnie i dziękuje Bogu ze juz wiecej nie bede zaczadzona i poparzona od ludzi z papiersoami w rece na parkiecie... Szkoda, że ja nie będę mogła nigdy iść potańczyć. Wyobraź sobie, że już do końca życia nie idziesz na dyskotekę. Właśnie od dzisiaj. Bo państwo tak zarządziło. Fajnie? @matacz ty tłuku pancerny! W zasadzie to są argumenty dla nas, nie dla przeciwników palenia...

Gość nazywam się Konononowicz
A dodać należy, że równie szkodliwe są dymy spalinowe zawierające porównywalną ilość substancji smolistych, dlatego samochody powinny poruszać się co najmniej 100 m. od najbliższych zabudowań.

Gość matacz ,,,...
oczywiscie - bo zakazy są ograniczeniem wolnosci jezeli sa głupio respektowane i ograniczają wolnosc innym kosztem innych .

Gość hejze go
mam faceta :) który nie pali, ponieważ tego kompletnie nie akceptuje. Nie bedzie mi się facet trul:) ja chce z nim byc do konca zycia.. Po rozmowie o papieropsach rzucił i juz mija 2 rok jak nie pali i nie zatruwa mi zycia :)

Gość hejze go
czemu nie bedziesz mogla ? bo ne wytryzmasz bez papieroska?:D

Serio wolno było palić w Plazie?? W życiu nie widziałam tam nikogo z papierosem :O No cóż, przegapiłam swoją szansę na zasmradzanie środowiska, chlip!

Gość hejze go
seksu bym zakazałą ale z przypadkowymi ludzmi;d w zwiazku ok:D:D

Gość hejze go
No u góry przy gastronomii było można :o paranoja :D

Gość nazywam się Konononowicz
Oczywiście w każdym mieście należy umieścić instalację wentylacyjną by ani drobinka spalin nie dostała się do płuc niewinnych pieszych. Jeśli miasto na to nie stać to albo niech sprzeda szpital, albo przykro mi: nie ma ruchu samochodowego, nie będziecie mi tu truć dzieci.

"hejze go czemu nie bedziesz mogla ? bo ne wytryzmasz bez papieroska?" Owszem, nie wytrzymam. Tak cię to śmieszy? Bo mnie średnio. Ty bez dyskoteki też nie możesz wytrzymać i co, nabijam się z ciebie?

Gość hejze go
AACH :D zaraz się ogarniam iwychodze pooddychać swieższym poowietrzem:d

O kurczę, ja również nie mam dobrego zdania o osobach "dających" na prawo i lewo, ale "seksu bym zakazałą ale z przypadkowymi ludzmi" - to już jest chore :-O Ty tak na serio?

W Krakowie już z 3 lata nie wolno w galeriach palić, ani w centrach handlowych, na przystankach... A właśnie, jak teraz z przystankami? Dotąd było że nie wolno pod wiatą, a jak wiaty nie ma to 10m od znaku przystanku, teraz jak jest? I idąc ulicą jak jest?

@ nazywam się Konononowicz Widzę, że na tle polskich polityków prawie niczym się nie wyróżniasz :D Oby tak dalej!! ;)

Nawet w związku można chorobę dostać, jak partner sobie nowej dziurki poszuka na boku, więc w trosce o zdrowie i dobro obywateli należy wprowadzić całkowity zakaz seksu, dopuścić tylko wirtualny tudzież z podpiętymi elektrodami do głowy, a zapłodnienie tylko przez in vitro, żeby zmniejszyć ryzyko zachorowania na chorobę weneryczną!

Gość hejze go
no to mi przykro że nie masz władzy nad samym/a sobą. ja jestem czlowiekiem, w piwnicy sie nie zamkne

erudytka - no właśnie mieszkałam w Krakowie i jakoś mi się zakodowało, że nie wolno palić w galeriach handlowych. A z przystankami... Hm :classic_cool: Ja wychodzę z założenia, że przystanek to wiata ];-) no, chyba, ze jest np oznaczony innymi płytkami. To wtedy staję na granicy tych płytek. Albo za wiatą, z tyłu, o ile nie ma błota. I już nie stoję na przystanku :classic_cool: A już najbardziej zacznę uwielbiać stawać za wiatą przystanku w miejscach, gdzie chuligani powybijali szyby. Cóż, przecież nie odpowiadam za ICH szkodliwe zachowanie (chuliganów) więc co mnie to OBCHODZI - ja jestem OK i ZGODNIE Z LITERĄ PRAWA.

nie chce mi sie nitz - trzeba będzie założyć klub palaczy, wejście za akceptacją regulaminu (podpisać albo wykupić kartę członkowską), mam nadzieje że coś takiego przejdzie w naszym chorym kraju :D Trzeba się będzie umówić na kafeteryjnego dymka :D Ja zaraz idę auto sprzątać bo sprzedaję, pewnie niedługo w nim też nie będę mogła zapalić :o

Ona nie ma władzy nad samą sobą, bo nie wytrzyma bez papierosa, ale Ty władzę nad sobą masz, mimo że nie wytrzymasz bez dyskoteki? :D Dobre, dobre, przedni dowcip :D

"hejze go no to mi przykro że nie masz władzy nad samym/a sobą. ja jestem czlowiekiem, w piwnicy sie nie zamkne" O to chodzi, że ja również. Do klubów, barów, dyskotek dla niepalących nie chodziłam NIGDY wychodząc z założenia, że ich prawo bawić się w strefie wolnej od dymu. Rozumiesz teraz, jak debilna jest ta ustawa? Jest po prostu źle i krzywdząco dla części społeczeństwa sformułowana - i dlatego przeciwko niej protestuję.

nie chce mi sie nitz No ja na swoim przystanku (jest wiata, ba! nawet dwie!) stoję zawsze tuż za :P I są takie fajne szczelinki u góry i na dole.... :D Natomiast jak był bez wiaty to było że nie można w odległości do 10m od znaku, nie wiem czy teraz zmienili właśnie :/