Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bynia.

starania o dziecko

Polecane posty

ostatni okres miałam 8 listopada stosunek odbył się 19 i 22 list cykle mam rózne co 28 29 30 dni kurde bardzo bym chciała chociaz nic narazie nie czuje wiem ze jest zbyt wczesnie ale niektore kobiey po prostu czuja ze sa w ciazy ja tak nie mam juz nie moge doczekac sie okresu a raczej jego braku:)

Gość samotna 89
chyba za rzadko się ruchasz :D🖐️

Gość to chyba niemożliwe
skoro 1 dzień cyklu był 8 listopada to dziś masz 17 dzień cyklu. Jak to stosunek był w 19 i 22?

Gość to chyba niemożliwe
a 19 i 22 list. już rozumiem. No wiesz nawet jak się udało tego 22 to jeszcze plemnik mógł się nie połączyć z komórką, a potem taka komórka wędruje około 6 dni do macicy żeby się zagnieździć i dopiero wtedy można mówić o ciąży. Więc teraz nic a nic nie możesz czuć. Najwcześniej za jakiś tydzień.

Gość zezujące oko
to chyba niemożliwe - ty nawet, kurwa, nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem :(🖐️

Gość to chyba niemożliwe
siedzę sobie teraz za tapczanem cicho popiskując i merdam frywolnie swoim kosmatym ogonkiem

Gość to chyba niemożliwe
znam to uczucie kiedy człowiek bardzo by chciał, a tu co miesiąc wielka nadzieja i wielkie rozczarowanie. Mnie to zajęło 11 miesiecy, a teraz jeszcze niespełna 4 i będę tuliła mojego maluszka. Powiem Ci, ze co miesiąc doszukiwałam się jakiś objawów i miałam je wszystkie: mdłości, ból jajników, tkliwość piersi, odpowiedni śluz, wrażliwość na zapachy, częste sikanie, zachcianki itd, a jak zaszłam to w tym cyklu akurat nie miałam nic więc do samego końca nie mogłam uwierzyć ze się udało. Czułam się wyjątkowo nie w ciąży.

to super gratulacje mam nadzieje ze i nam sie uda jak nie teraz to w nastęnym cyklu:) jeszcze raz gratuluje juz niedługo utulisz swojego bobaska:)a wiesz co będziesz miała?

Gość TheOleska
ja sie juz 2 lata staram z mężem

Gość zuza3232
My staramy się 5 miesiąc i 29 się okaże czy się udało czy nie...

Gość to chyba niemożliwe
Córka na 90%, a na 100% to się okaże po porodzie.

Gość zuza3232
Fajnie,jeszcze żeby to gadanie miało jakąś moc sprawczą to już byśmy miały po troje dzieci :D

na luz kobitki :) i wszystko się uda :) ja tak się zablkowałam, że nie dawali nam szans na dzidzie naturals

zuza ale w gronie zawsze łatwiej,mnie juz kolezanki powoli nie chca słuchac cały czas tłukę temat o dzidzi:)a tu wszystkie mamy ten sam temat

Gość zuza3232
A ja co miesiąc mówię sobie,teraz to będzie spontan,nie myślę o dziecku itd.a potem co? Nadchodzi druga połowa cyklu,wiadomo,wtedy już hormony jakieś takie bardziej na serio i myślenice,udało się czy nie,ciekawe czy dostanę @ itd.Teraz np.zaczęło mnie boleć gardło,mam stan podgorączkowy i myślę,zażywać lekarstwa czy się oszczędzać...Na test zdecydowanie za wcześnie,znając życie wstrzymam się z lekami,będę twarda,a potem przyjdzie okres i będę sobie mówić,ej kobito i na co Ci były te męczarnie,mogłaś zażyć lekarstwa i spokojnie przejść chorobę... I tak to właśnie jest u mnie :)

u mnie jest tak samo ja to juz nawet sie w wannie nie kąpie tylko biore szybki letni prysznic:)durne cochociaż wierze ze w koncu sie uda a moze i jeszcze w tym miesiącu?czekam do 6 listopada na @

Gość zuza3232
Mnie mąż nie chce słuchać,bo wiadome,faceci z innej planety,On wierzy w totalny spontan i co ma być to będzie itd.czyli w to,co ja chcę wierzyć a mój umysł robi swoje.Koleżanki,w sumie mogłabym,ale kolejny miesiąc ...ileż można...sama bym się wkurzała jakby mi ktoś cały czas o tym mówił,więc tak sobie tkwię w jakimś zawieszeniu razem ze swoimi rozmyśleniami :)

zuza - wiem o czym mówisz ... u mnie trwało to długo, aż w końcu ... zaplanowałam urlop zagranicę, zaczęliśmy remont w domu, miał byc spływ kajakowy, na imprezach nie żałowałam sobie zabawy i alkoholu dla zabawy (bez przesady :) ), przyspieszyłam w życiu o 300% i ... nawet nie wiem kiedy TO się stało - dosłowanie

a mój mąż twierdzi że mu ryję banię:) tym gadaniem.ale fajny prezent na swięta by nam się trafił co?

Gość zuza3232
Zażywam kwas foliowy,zrobiłam badania ale pomyślałam sobie,że w paranoję całkiem nie popadnę,ale i tak kiedy mam ochotę napić się piwka,jednego Reddsa to już znowu myślenice...czy mogę,czy nie powinnam,to męczące jest.Już mówiłam mężowi,coś tu jest nie tak skonstruowane,bo po zapłodnieniu ewentualnym powinien się drastycznie zmieniać kolor włosów albo coś,żebyśmy wiedziały:STOP,CIAŻA teraz się kobito oszczędzaj :D O ile łatwiej by było....

podobno udaje się wtedy gdy się tego najmniej spodziewasz tak jak mówi emulinek:)jk w tym miesiącu się nie uda ,to w następnym bez liczenia obserwowania itd spontan

Gość zuza3232
Mój ma podobne zdanie Byniu... Jutro do Was zaglądnę,bo dzisiaj już muszę oddać Mu dostęp do komputera... :) Miłego wieczoru dziewczyny.Do jutra mam nadzieję,będziecie? ;)

zuza hehe nooo fakt, ja miałam więcej objawów gdy w ciąży nie byłam, niż jak już zaciążyłam :)