Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skyline

Gdzie są normalni, fajni faceci w okolicach 40stki??? Refleksje z Sympatii.pl

Polecane posty

Jestem po rozwodzie, rok na sympatii (23 tys. wejść na konto i...nic), byłam na kilkunastu randkach i im dłużej tym bardziej jestem rozczarowana... Większość facetów szuka dużo młodszych kobiet, czyli mną interesują się tacy w okolicach 50tki!!! Większość kłamie i zaniża wiek, więc nawet jeśli piszą że mają 44 i dają fotki sprzed 5 lat, to i tak przy pierwszym spotkaniu prawda wychodzi na jaw (dosłownie). To żenada... łysi, brzuchaci, zapuszczeni, przychodzą na spotkanie w starym swetrze lub rozciągniętym podkoszulku... I za kogo się mają??? Myślą że na nich polecę??? Jestem zadbana, szczupła, atrakcyjna, nie wyglądam na swoje lata...zawsze na spotkanie przygotowywałam się - umyte włosy, zrobione paznokcie, sukienka... I co? I okazuje się że nie warto. Panowie...litości... Wiara w Was upada.

Gość dfgdfg
a ty ile masz lat?

Gość abeee
Mam takie same doświadczenia.

Gość dfgdfg
masz 40 lat i na kogo liczysz ? :O 30 latka ? rozumiem gdyby ci faceci szukali 20-30 latek wtedy można powiedzieć że szukają dużo młodszej :O

Gość abeee
Nie z tego. Dfgdfg: na 40+ Trudno zrozumieć?

Gość Grzegorz Kleszcz
nie żartuj sobie niechlujstwo to jedno... ale jak masz 40 lat to nie oczekuj zainteresowania od 30 latków (poważnego zainteresowania)

Gość Eleeene
a co powiesz jak moja przyjaciolka pojechala na randke . Przyjechal facet l 51 ( nauczyciel ) totalnie zaniedbany , zarosniety i zmierzyl ja taksujacym wzrokiem i powiedzial :jestes podobnej budowy co moja nieboszczka , to nawet jej staniki beda pasowaly na Ciebie. Przed randka wydawal sie normalny , a na niej totalna zalamka . Uciekla natychmiast. To dopiero pech :-P

Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Radzę dobrze przeczytać temat tego wątku i to co napisałam a dopiero potem się wypowiadać. Że też zawsze jakiś troll się trafi... Abeee - a długo szukasz? Napisz coś więcej

Gość abeee
Grzegorz K: nie czytasz ze zrozumieniem?

Gość sdsgdgdfg
"czyli mną interesują się tacy w okolicach 50tki!!" oł noł!!! a paniusia chciałaby fajnego 30 latka ?

Eleeene - ale super historia...daj spokój... I co, nie reflektowała na te staniki? Chyba wariatka. A może kiecki też miał? ;-)

Gość Grzegorz Kleszcz
cytuję: Większość facetów szuka dużo młodszych kobiet, czyli mną interesują się tacy w okolicach 50tki!!! trzy wykrzykniki!!! oburzona i zdziwiona - pisz z sensem to może uda sie przeczytac ze zrozumieniem :P

Gość abeee
2 lata. I w związku z tym, o czym piszesz podeszłam do sprawy z poczuciem humoru i w efekcie znalazłam tylko/aż świetnego kumpla w swoim na szczęście wieku ;)

Abeee, to fajnie że choć kumpel. Ja z kolei poznałam b.fajną dziewczynę. Możemy przy okazji wymienić się wiedzą na temat "supersamców"... Wychodzi jedno - kłamią jak najęci i kręcą na kilku frontach naraz.

Gość Grzegorz Kleszcz
idź umyj włosy :) aha i zrób paznokcie

Gość abeee
To znajomość na wagę złota :) Nie zamieniłabym go na żadnego supersamca ;)

Gość Eleeene
czemu uciekasz , fajny temat zalozylas .Mozna porozmawiac i pozartowac.Na weslo nalezy brac takie historie . To normalne przy szukaniu partnera.Nie uciekaj , wdzieczny temat.

Gość nigdy nie korzystałam
z portali, nie miałam takiej potrzeby, ale z tego zo słysze to tam chyba ciężko trafic na kogos sensownego.... moze porozglądac sie powinnyście w pracy, rozpytac wśród znajomych czy nie mają jakis wolnych kumpli, moze sympatie z dawnych lat tez juz są po rozwodzie...

Frodka-ale wybacz.....Panowie w okolicach 50-siątki to chyba coś w sam raz dla 40-laki?? poza tym... heh:) mam nadzieję, że z tym portalem randkowym to był twój zart:):)

Gość abeee
Eleeene, słusznie prawisz. Moja koleżanka, która podeszła do tematu energicznie bawi nas od roku opowieściami o gwiazdorach portali randkowych. Lepsze, niż kawały :D

Gość dkdkfkfkk
Te, rozgarnięty Grzegorzu, jaki numerek stoi między 30 a 50? No...? I dodam dla ułatwienia, że nie o taki numer i takie stanie chodzi, o jakim pomyślał twój zakuty durny łeb. Bossh... gdzie sieją takich matołów???

Gość TERMINATOR 4
a sie pytam gdzie sa te kobiety normalne w wieku 24-30 lat sam mam 28lat i od 3 lat sam bo nie ma kobiet do zwiazku a jak sie znajdzie jakas to tylko poto by wyssac z ciebie wszystko i isc dalej wiec pytam gdzie kobiety te poczciwe z uczuciami gdzie sa???

Próbowałam na te różne sposoby...niestety... a w pracy... Nie ma opcji niestety.

Gość nadh
Panowie w okolicach 50-siątki to chyba coś w sam raz dla 40-laki?? ja mam 40, mąż 47 i wszystko jest w jak najlepszym porządku, nie wiem skąd oburzenie u autorki

Gość Grzegorz Kleszcz
hahahah i sie stare kobiety obruszyły - i znów nie przytrzymały moczu :D wam juz 53 tys wejść nie pomoże - co najwyżej poznacie nowych nieumytych właścicieli swetrów :D