Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sto szesnaście kg

głodówka po raz trzeci w życiu. nic innego mi nie pozostało.

Polecane posty

Gość walec padalec
jade jade jade i cie lena mordo rozjade

a ja mam na was wyjebane.....mi waga tez leci!!lat mam 34 i odchudzam sie po ciazy!!dlaczego nie macie odwagi zalogowac sie?lenauk1 mam gdzies twoje marne docinki...

Gość lenauk1
Kochane ide spac bo maz do obowiazkow wzywa;) a ty lenauk pilnuj i sie bardzo skupiaj na tym czy autorka zjadla ogora,gruszke i herbatniki w jakiej ilosci Sledz czy ma faceta i przyjaciol.Wypytuj skad miala na karnet Zyj jej zyciem bo swoje musisz miec baaaardzo nudne💤 Aha odnosnie darmowego internetu-mieszkam w malym miasteczku ok 50 tys mieszkancow i tu sa miejsca gdzie mozna usiasc z laptopikiem i sobie bezplatnie korzystac z internety.Takie laweczki internetowe Lenauk jakbys miala jeszcze jakies pytania to chetnie odpowiem:0 pozdrawiam

Gość walec padalec
bardzo cieakwe dzieki temu forum uhahahahahahha no wlasnie o tym mowimy, idiotko!!

Gość 34 letnie capisko
idź bachoru podetrzyj dupu

34 letnie- capisko,WARA OD MOJEGO DZIECKA!walec padalec-TE PADALEC,DZIEKI TAKIM KRETYNOM JEST CIEKAWIE.....

NAUCZCIE CZYTAC SIE ZE ZROZUMIENIEM,CZASEM NAWET NIE ZAJAZYCIE JAK KTOS WAM DOP....I

Gość 34 letnie capisko
twoj bachor jest z ciebie dumny lahahahahahahahahah

34 letnie capiskoTAK,A TWOJA MATKA Z CIEBIE RACZEJ NIE KONIECZNIE!

Gość lenauk1
do lenauk z czarnym nikiem, moj osttani post byl kierowany do ciebie z napisem kocham cie:) reszta to podszywacze.... pewnie autorka sie spomaranczowila:P

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
nieukiem i pojebbana to jest tu tylko autorka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nadrobiłam zaległości... i stoję po stronie leny!!!! Forum nie jest od wyzywania się innych pierdół!!! jeżeli ktoś zaczyna to człowiekowi samemu się włącza agresor!!! a autorka jest kłamca totalnym i tyle w tym temacie!!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllee
ale wy pojebani jesteście.... każdy niech sie odchudza na swój sposób. macie sie kurwa wspierać grubasy a nie nogi sobie podkładać!!!!!!!!!! jakie to wsparcie skoro tylko koćić się chcecie?????????/ kurwa mać stare pierdoły!!!!!!!! weźcie sie za siebie albo załózcie sobie inny temat do waszych pogawędek, bo ja jestem z tych co chcą poczytać o odchudzaniu. jakie do cholery z was kobiety skoro napierdalacie jedna na drugą jak którejs uda sie schudnąć pół kilo????????/ do kurwy nędzy weźcie sie za siebie bo inaczej żaden z nas was nie zechce stare pojebane dwunogie blondynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i odpierdolic sie od tej strony skoro cos wam tu nie gra!!!!!!

właśnie się wzięłyśmy!!! skoro jesteśmy na tym topiku nieprawdaż?? ech... autorka niech się odchudza... będę czekać na kolejny jej topik pt głodówka po raz czwarty start z wagi 150 kilo!!! żegnam....

jejku... dyskusja wrze jak szalona, a obiecywały, że odejdą... ważę dzisiaj tyle co wczoraj... na śniadanie zjadłam tabletkę chromu, po czym poszłam na spotkanie, ale nic z tego nie wyszło, wiec wróciłam do domu. teraz na obiad zupkę z pieczarek i wody ugotowałam i zjadłam jedną miseczkę. o dziwo smaczna jest. pieczarki dają taki smak, że nie chce się soli, ani innych przypraw. wypiłam póki co zwykłą herbatę. oraz kawę parzoną. za chwilę zrobię sok pomidorowy na drogę, bo znowu wychodzę tym razem do wieczora mnie nie będzie. wezmę sok ze sobą, bym nie miała żadnych zachcianek po drodze, bo to w końcu dużo godzin... a sam chrom może nie wystarczyć. ćwierć szklanki soku mieszam z 3/4 wody przegotowanej. w termosik i w drogę!!! :) miłego popołudnia!!! ;) :) ;)

Gość hej Kaliopi i super
wspieramy Cie Olaskar mlaskar, czy cos tam, jestes smieszna tylko tyle i tak za duzo, jak dla ciebie

Gość waga ta sama
waga ta sama bo woda zeszla, a teraz musisz jesc zeby schudnac ot tyle..:P

Gość onnnaaaaaaaaaaaaaa
Dzien ósmy - perypeti z życia grubdej zakompleksionej i zakłamanej baby ;]

Gość 76876
tylko te wasze wpisy pomarańczki dowodzą że jesteście równie zakompleksione jak autorka. Głównie takie osoby podnosza sobie swoje równe zeru poczucie wartości przez wyzywanie sie na innych. Dno, drogie panie...

lenauk34 letni pojeb,Z WIEKIEM KLAMALAM,a to dlatego,ze na tym topiku to podstawa!!!! od mojej rodziny z daleka,zalosny gowniarzu!!!! lenauk1(podszywacz)-czyzbys zeczywiscie byla autorka topiku,skoro piszesz o darmowym necie,autorka miala o tym napisac!!!:)jestescie zalosni,nie logujecie sie,bo lepiej wyzywac sie zupelnie anonimowo!coz za odwaga!

Gość lenauk1
tlumaczysz ta swoja wage urodzeniem dziecka-rozumiem,ze byla to ciaza blizniacza:D chyba,ze masz 180cm wzrostu to tez ci te kg wybacze:P kochana nie irytuj sie tak bardzo-to tylko forum;) polecam wiecej dystansy do wszystkiego a przede wszystkim do siebie samej:)

Gość lenauk1
i sie nie bede logowala bo zwyczajnie nie mam czasu,zeby tu przesiadywac prowadze normalne zycie w realu a nie w wirtualnym swiecie zmykam kochana na silownie i tobie tez polecam pocwiczyc rusz to swoje wielgasne doopsko i spal troche kcal zamiast spalac sie wewnetrznie:P

lenauk1,dystans do siebie posiadam,nie musze schudnac za wszelka cene!i czego niby zazdroszcze autorce?tego ze jest 32 kg ciezsza ode mnie?zalosne!ciaza blizniacza nie byla,kobiety zazwyczaj tyja ok 10-15kg,to norma,wiec sobie odpusc!

moim dupskiem nie przejmuj sie....zaloze sie,ze wygladam lepiej od ciebie,pomimo tego,ze urodzilam 4 miesiace temu!:)

Gość lenauk1
no kochana teraz to zgrzeszylas:O cwicze codziennie 4 godziny iod kilkunastu lat-cwiczylam praktycznie do dnia porodu wiec w ciazy przytylam 6 kg:) i tym sie wlasnie roznimy-ja wyzywam sie na silowni,ty na forum bo twoje zycie realne jest bardzo nudne adios[czesc[

jak narazie ty sie wyzywasz!!!gratuluje.skoro tyle musisz cwiczyc,to masz duzo do naprawienia w swoim ciele!:)mi wystarczy raz dziennie!:)

lenauk1 wszystko zależy od budowy ciała do 15 kilo jest dozwolone przytycie w ciąży!!! Ja sama przytyłam 8 kilo tylko ale się pilnowałam mocno... a mały ważył ponad 4 kg jak się urodził!!! Każdy tyje jak chce i kiedy chce i nie tobie oceniać kto ja wygląda... swoja drogą 4 godz na siłowni to ty masochistka jesteś i tyle!!!

Ola,Ty naprawde wierzysz w te 4 h?to jest prowo....pozatym chyba zmienie nick,bo nie podoba mi sie ,ze takie persony podszywaja sie pode mnie!