Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sto szesnaście kg

głodówka po raz trzeci w życiu. nic innego mi nie pozostało.

Polecane posty

lena ty jesteś lanauk a ok lenauk1 więc spokojnie... ja was odróżniam :) i czytam ze zrozumieniem... 4 godziny na siłowni to chyba jak kulturystka wygląda!!!

zmień forum najlepiej bo tutaj przeszkadzasz. wróciłam po długiej wędrówce. zaparzyłam herbatę odchudzającą i koperek. zjadłam talerz zupy kapuścianej. a teraz biorę sie za angielski. udanego wieczora!!! :)

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
widze ze ktos sie tu podszywa za autorke heeheh

Kaliopi Nemea kim ty jestes zeby mowic ,ze ktos ma forum zminic?forum,jak nazwa wskazuje jest dla wszystkich,skoro nie pasuja ci komenty,to po co tu jestes?

Gość W.I.K.T.O.R.I.A
Autorka siedzi całymi dniami w domu i podszywa sie za innych hehehe trudno sie nie połapac ;) Beznadzieja no dajcie spokój

oj,uwiez,mozna sie polapac....sama sie pogubila,z tym netem......dala doopy:)

Gość skow87
Nie jestem kulturystka:)Taka mam po prostu prace-2 godziny rano i 2 wieczorem na silowni Pomagam innym naprawiac cialo jak to napisalas a przy okazji korzystam dla siebie:) Prowo?Widze,ze kafe niezle ci mozg uszkodzilo:O Jak moje 4 godziny treningu to prowo to ty jestes projektem:D A ty olu nie baw sie w rzecznika prasowego lenauk czy tam skow:O Takie 2 smieszne sroczki jestescie:D

Gość tak na temat sie wypowiem
Rozumiem, ze lenauk i skow78 to jedna i ta sama osoba.... W zyciu nie spotkalam tak zawzietej osobki. Kochana, nie dasz rady calemu swiatu. Wyobrazam sobie, ze siedzisz przy kompie i ocierasz piane z ust. No sorry, ale tak mi sie objawiasz.... Nic na to nie poradze. Przeczytalam kilka twoich postow na innych watkach no i sorry, ale jestes paskudnym trollem albo osoba w nie najlepszym stanie psychicznym. Atakujesz ludzi i wyzywasz, nawet kolezanka z innego watku probuje cie wyciszyc i odciagnac twoja uwage, niestety bez rezultatu. Ja rozumiem, ciaza, pozniej porod, hormony buzuja ale takie ataki to osmieszaja ciebie sama. Nic nie osiagniesz przez wyzywanie sie na innych na forum. Przeczytaj sobie 'na zimno' swoje posty i przemysl bo to dno. Kultury za grosz i obycia, takie zachowanie to gdzie indziej uprawiac prosze, na forum dla niespelnionych, agresywnych prostaczek- wariatek, a nie na forum o dietach. Skoro nie masz nic ciekawego oprocz inwektyw do napisania i uwazasz, ze autorka to grubas to co ty tu jeszcze robisz???? Radze przeniesc sie na inne forum bo oklaskow za chamstwo nie dostaniesz. Pa!

A jednak nie, to nie te same osoby. Sorry, skow78 to nie do Ciebie bylo. Powyzszy post byl do lenauk.

juz wiem, post byl do lenauk i do skow78 a nie do skow87! Buziaki.

Gość skow87
tak na temat sie wypowiem -brawo za ten wpis:) Mi sie ta osoba tez kojarzy z takim wstretnym trollem z piana w ustach i tak latwo daje sie wyprowadzic z rownowagi:D ciii bo w dziub od zainteresowanej dostaniemy tzn w pysk jak to sie wyrazila:D

Gość lenauk
O CO WAM CHODZI POMARANCZKI?CO SIE TAK PIENICIE?JA TRAKYUJE TO FORUM JAKO NIEZLY UBAW!A TAK ,JAK Z WAS DAWNO SIE NIE USMIALAM!!!1

Gość lenauk
NIEZLE SIE BAWIE WASZYM KOSZTEM,A WY NADAL SIE WKURZAJCIE!MAM TO GDZIES!:)

dla waszej wiadomosci,nika zmienilam,bo sie podszywaja pode mnie inne osoby,a stupki nie zmienilam celowo,poniewaz nie mam nic do ukrycia! milego szczekania!a ja sie posmieje!:)

Gość a co to stupka?
:Onie dość,że złośliwy trolik to do tego jeszcze analfabetka:O

O bledach to ja nie wspomnialam bo za duzo by bylo na raz. He he he he. Rece opadaja, bledy i jeszcze zero czytania ze zrozumieniem. Ja nie lubie jak ktos w obrzydliwy sposob mobbing uprawia. I moge sie zgadzac czy nie zgadzac z metoda odchudzania autorki tego topiku ale nie widze potrzeby obrazania ludzi i chamskich prob sciagniecia do swojego pozimu. Bo to co bylo zaprezentowane to prostactwo i chamstwo w najmniej eleganckim wydaniu. Tylko jeszcze jedno dodam, za moment dowiem sie jaka to jestem smieszna i ile radosci lenauk sprawiam swoimi postami, a ja bym wolala zeby dziewczyna przeczytala ze zrozumieniem moj post, zeby dotarlo ale niestety niektorym osobom nie bedzie to dane nigdy. Bardzo latwo polaczyc sily z koleznka z innego topiku i wyladowywac swoje frustracje i humory na innej osobie, dobrze wiedzac ze poczatki diety sa zawsze najciezsze. Probowac zalamac dziewczyne jest obrzydliwe i wstretne, swiadczy o obrzydliwej naturze tego czlowieka ale pamietaj kochanie- CHARAKTER ZAWSZE WYCHODZI NA TWARZ. Idz do lusterka, przekonasz sie.

kochana,przeczytaj topik od poczatku,zobaczysz kto kogo obrazil!!nie bede siedziec cicho jesli ktos wyzywa mnie publicznie od k..w i sz..t!!ja nikomu nie ublizam,wiec topik na wlasne zyczenie spiprzyla autorka!

tak na temat sie wypowiem,nie siej propagandy,jest jeszcze tylko jeden topik na ktorym jestem od poczatku,i nie przypominam sobie zebym kogos obrazila!

Gość skow87
tak na temat sie wypowiem-dokladnie:)Dwie sroczki wyznaja zasade,ze w kupie sila i zakrakaly autorke:O skow78 widzisz zdzblo w oku blizniego a belki we wlasnym nie dostrzegasz:O podziwiam autorke za rownowage psychiczna:) ciesze sie,ze jest silna i nie wchodzi w jalowe dyskusje,nie tlumaczy sie, nie zauwaza komentarzy,ktore nic i tak nie wnosza:)

skow87,uwazasz,ze autorka jest taka cacy?oto jej plugawe slowa: CO JA PISZĘ K**WĄ JESTEŚ NAJZWYKLEJSZĄ.

Gość mASTER32
CO TU SIE DZIEJE, CZY WAM COS SIE POROBIŁO W GŁOWY CZY JAK? czytam od początku i śledzę ten topick, ale jak na początku był ciekawy tak teraz ocieka złem. co wy wyprawiacie do jasnej ciasnej??? ty co podliczasz innych i osądzasz ich wypowiedzi, wiesz, że ten kto sądzi będzie sądzony? a ta twoja głupia podmiana nicków to żenada , sama sobie odpowiadasz na pytania i na zaczepki!!!! lecz sie bo jak w twoim wieku jest tak źle, to co to będzie na starosć???

mASTER32 slucham?zauwaz,ze jedna osobka ma moj nick,gdy ja go zmieniam,ona takze,to jest chore!

Gość mASTER32
[zgłoś do usunięcia]lenauk lenauk@tlen.pl'; DODAM JESZCZEZE PRZEGLADAM INNE TOPIKI O ODCHUDZANIU I NIE RAZ NATKNELAM SIE NA POSTY KOLEZANKI,KTORA CHWALI SIE CO ZJADLA LUB WKLEJA LINK ZE SWOIM TOPIKIEM!!!JA SIE PYTAM,PO CO TO ROBI SKORO I TAK MA NAS GDZIES!!! AUTORKO,JESTES SAMOTNA PRZEZ SWOJ CHARAKTER!!!NAJPIERW NAD NIM POPRACUJ,POTEM ZAJMIJ SIE WAGA! [zgłoś do usunięcia]lenauk lenauk@tlen.pl'; NIE ZYCZE SOBIE WREDNA,GRUBA SZMATO WYZWISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEST ES CHAMSKA,WULGARNA,ZAKLAMANA!!!!!!!!!!!!! 10.01.2011 75,4kg nie dziwię sie już że autorka nazwala cie kurwą. przeczytałem z uwagą jeszcze raz by wysledzic w którym momencie kto zaczął. lenauk jesteś pierdolnięta, podżygasz do kłótni, rzucacz sie do autorki a jak ona zareaguje to wtedy przekręcasz kota ogonem i łżesz jak pies, ze to nie ty, ale autorka cie zaatakowala i wyzwala od kurw. przecież wyraźnie napisane jest , sama jej napisalaś : WREDNA, GRUBA SZMATO. czego soie spodziewasz? podziękowań? ja nie pozostał bym tylko na kurwie, uwierz mi.

Gość skow87
master uwazaj bo Ci lenauk w pysk da:D

napisalaj jej tak,ale ona pierwsza wyzwala mnie od szmat a post w ktorym to zrobila zglosilam do usuniecia,wiec i tak nie bedzisz naprawde wiedzial kto zaczal!dotarlo?

Gość mASTER32
nie ściemniaj!!!! wpadłem tu już kilka razy i czytalem, dzisiaj rano przeczytalem wszystko jak leci, a parę chwil temu znowu poczytalem po kolei i nie wmawiaj mi, ze to autorka pierwsza, bo wyraźnie widać kto zaczął. głupota jak widze nie zna granic. swoją drogą dlaczego kontynuujesz bycie na tym topicku, skoro możesz z powodzeniem załozycć swój i dyskutować tam dowoli? weź pomysl logicznie, jaki jest sens tego co robisz? i to jeszcze nie na temat piszesz. ja już mam cie dosyc. nie tylko za to co od początku pisalaś ale i za próbe wcisnięcia mi, ze to autorka ciebnie najpierw wyzwała od szmat. powodzenia w ściemnianiu gruba popierdólko. prawdopodobnie tak zawalasz na necie, ze mąż na kochanki chodzi, bo inaczej sie nie da. dziecko dzieckeim, ale ale jak widać ty nie masz swojego zycia. uzależniłaś się od neta, gorzej niż alkoholicy od wódy. żal mi twojego dziecka... ;(