Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrla333

TERMIN NA GRUDZIEŃ :) 2011

Polecane posty

ja tam wole wiedziec wszytsko :P moja kolezanka miala cc i powiedizala ze se nie wyobraza naturalny porod a blizny praktynie nie widać :) kazdy ma inna opinie na ten temat . ja nadal jestem za cc :)

a ja urodze tak jak bede mogla, cesarka tylko jak bedzie potrzebna. i nawet o tym nie mysle bo nie chce sobie glowy zaprzatac niueprzyjenymi sprawami. opini jest milion. ja nie mam nic do cesarki. nie jestem uprzedona a moglabym bo moja przyjaciolka miala cesarke i dochodzila ponad rok do siebie. ale nie sugeruje sie jej przypadkiem. zycie i tak ma swoj scenariusz dla mnie :)

zalezy kiedy wyjade na zakupy. lipiec moze? najpozniej wewrzesnium porobie zakupy dla dziecka

karrla - ja preferuję wózki marki chicco i maxi cosi. Zakupy rozpoczniemy na przełomie sierpnia i września myślę.

Hej dziewczyny. Witam po weekendzie:) właśnie nadrobiłam zaległości Eska będzie dobrze nie martw się. A ja już po wizycie :) i............ wszystko cycuś galncuś i gitara gra reszta badań zlecona i zrobiona i tak siedzę gadam z ginem i on do mnie no to widzimy się za 3 tygodnie. (a ja rybka) i usg dopiero wtedy będę mieć robione bo dziś jeszcze byłam w ostatnim dniu 10 tygodnia a według niektórych lekarzy 9 tygodniu (a na nfz robi się je między 11 a 14 tyg). więc myślałam ze mu coś zrobię. ja już bym chciała widzieć dzidzię :( a mąż to się ze mnie śmieje że bliźniaki będą bo taki już duży brzuch mam prawie 90 cm w najszerszym miejscu a to dopiero koniec 10 tyg, kiedyś podobno jak nie robili jeszcze usg to jednym z kryteriów ciąży mnogiej był obwód brzucha w 13-14 tygodniu powyżej 100 cm - to mi już nie dużo brakuje . A za te 3 tygodnie to się może dopiero zdziwię. Nawet moja mama mi się dopytuje czy już wiem że na pewno będzie jedno a nie dwa czy więcej:)

Soniówka, suwaczki się chyba popsuły. Zauważyłaś? Masz na suwaczku dokładnie ten sam tydzień co ja a jesteś przecież tydzień do przodu. Hmmm....

suwaczki sa w porzadku. musialas na moj pierwszy kliknac a to jest termin pierwszy wyliczony z mieisaczki. zobacz na ten dolny suwaczek :) buzka ;*

hej dziewuchy jestem i ja :) i mój potworny ból głowy :) widzę że co niektórzy za mną tęsknili :* pamiętam o was ale jak mam 12 godzinne zmiany to jak wracam padam na pyszczek i nawet nie mam siły włączyć komputera ;/ Dziś nie poszłam do pracy bo okropnie się czuję heh na szczęście od kiedy jestem w ciąży wolno mi chodzić do pracy w kratkę heh dziewczyny teraz część oficjalna stworzyłam pocztę dla nas gdzie możemy wysyłać swoje zdjęcia, zdjęcia z usg nasze brzuchy :) i podać dane kontaktowe w tym np numer telefonu ( co pewnie przyda się dopiero jak już będzie czas porodu będzie można dać znać jednej z nas i ta powiadomi resztę na forum :)) wiem że u innych dziewczyn np majówek się to sprawdziło :) zawsze fajnie wiedzieć z kim się rozmawia i jakoś bardziej się poznać poczta oczywiście jest dla chętnych ale żeby mieć do niej dostęp należy wysłać swoje zdjęcie na adres grudniowki2011@wp.pl i oczywiście podać nik z forum :) żebyśmy wiedziały o kogo chodzi :) wtedy ja odeślę hasło i będzie można się już logować na razie ja będą odsyłać ale mam nadzieję że znajdzie się jeszcze jedna chętna która mi w tym pomoże i myślę że dwie osoby wystarczą na dyżurne od poczty :) co wy na to ?? a to zdjęcie to po to by uniknąć jakichś głupich podszywów pomarańczek i jakoś tak żeby zobaczyć że każda poważnie podchodzi do tego bo jednak są i będą tam nasze dane osobowe i zdjęcia tak że zapraszam :)

hej pablinka super pomysl :) ale ja nadal nie mam jak robic zdjec wiec wysle wam stare albo cos :)

może być stare albo coś :P a ogólnie dziewczyny jak u was samopoczucie ? ja nie wiem gdzie ta energia i pozytywne nastawienie z 2 trymestru bynajmniej nie u mnie heh umieram na ból głowy a na dodatek po takim 12 godzinnym maratonie kręgosłup mnie aż pali z bólu wiem że sama sonie winna jestem z moją nadwagą ale aż boję się pomyśleć co bedzie jak chociaz trochę przytyje ;/ essska cieszę się bardzo że lekarz cię uspokoił 🌼 i na połówkowym przy dokładnych pomiarach dzidzusia na pewno rozwieją twoje wątpliwości :)

o i chętną juz mamy super :) głównie chodzi mi o to by odsyłać dziewczynom wiadomości bo jak ja w pracy to czasem mogą 4 dni czekać :P mam nadzieję że znajdzie się więcej chętnych heh

ja sie czuje wporzadku ale aleria mnie rozwAla a nie moge zadnych lekow wziasc wiec siedze przy zamknietych oknach o_O to ja wysle zdjecie razem jak z moim jestem zebys miala pewnosc ze to ja bo ty nie masz mojego nk ok? zaraz dosle

oki soniowko to czekam na wiadomość :) i zaraz opisuję :) ja już na szczęście alergie mam za sobą tutaj wszystko kwitło prędzej niż w PL no a poza tym tutaj ciągle pada więc nie ma takiego natężenia pyłków

pablinka email dobry napenwo? grudniowki? przez "o"? zebym nie wyslala komus zdjecia swego ;P

oki doki na razie nic nie ma zaraz spr jeszcze raz! Tymczasem muszę się zwlec z łóżka i zrobić coś do jedzenia bo za chwile głowa będzie dodatkowo z głodu boleć :P heh czytałam że pisałyście o zakupach :) dla dzieci ja wózek i łóżeczko kupuje w lipcu ale to dlatego już w lipcu że będziemy akurat w Polsce a tam mam te rzeczy upatrzone tutaj łóżeczka drogie a wózki jakoś mnie nie urzekły. Ja też będę kupować na allegro ale najpierw dany model chce sobie obejrzeć gdzieś w jakimś sklepie i dopiero zamówię podoba mi się kilka modeli i dlatego dopiero po oględzinach na cos się zdecydujemy :) a inne rzeczy to już po troszku zaczęłam kupować mam już kombinezon na zimę dwa pajacyki jakieś body śpiworek :) kupuje juz po troszku bo jak zrobiłam liste i zobaczyłam ile rzeczy muszę kupić to się zdziwiłam i na pewno na raz nie dałabym rady finansowo a tak co miesiac cos stopniowo na pewno będzie łatwiej :)

hej ja też wysłałam tylko że z "lewego" maila :) siedzę w kościele w sukni ślubnej niestety to moje ostatnie aktualne zdjęcie

pablinka mam jeszcze jedna sprawe dotyczacxa maila ale nie moge tego napisac tu na forum. moze do ciebie na prywatnego maila? bo niestety na forum prywatnym tez nie moge. ehm :)

pisz na prywatnego jest podany na forum :) widzę że pomysł się spodobał super :) madzianetko czekamy na zdjęcie :)