Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hydra ajkju

gdzie, w jaki sposob poznaja sie i zakochuja w sobie osoby po 27.roku zycia?

Polecane posty

Gość ppaaahcacha
Imo, to powtarzanie zdania, te wielkie litery, super efekt wiesz co to ironia ?

Gość taki jeden 123
powodzenia a niech zgadnę nie unikasz zapewne kontaktu wzrokowego z rozmówcą i nie odmawiasz jak facet Ci proponuje np podwiezienie czy tam pomoc bo uznajesz to za naturalne w pewnym sensie (jak chce to czemu by nie) jednocześnie dajesz im mylny sygnał "zainteresowania" Right ?

Imo niestety, ale ten krok to chyba w miejscu zrobiłeś.:D A poza tym jak to ująłeś laseczka idzie do spania ze swoimi wypukleniami.:classic_cool:🖐️ Dobranoc.;)

Gość IMO13715
Narka laseczka - tylko nie śpij na brzuchu. :P A prędzej, czy później i tak dobiore się do fotek.

Gość powodzenia a
zawsze patrze rozmowcy prosto w oczy, niezaleznie czy to kobieta czy mezczyzna. poza tym jesli facet chce pomoc np drzwignac cos ciezkiego za mnie (jakos podwozka nigdy nie wchodzila w gre) to dlaczego by sie nim nie wysluzyc :D czasami jest to chwilowe zainteresowanie, ale czesciej egoizm, chec schlebienia sobie :)

Gość ewaowaewa
nie ma dwóch takich samych ludzi, każdy w sposób inny się kształtuje, każdy ma inne predyspozycje do zachowań,bycia i interpretacji otaczającego go świata. Dlatego rodzice wychowując w sposób bardzo podobny oboje dzieci i tak nie będą wstanie wychowac dwóch takich samych ludzi, ponieważ ich przekazy, nauki, lekcje, padają na rózne podłoża (id człowieka) Oczywiście bycie dobrym rodzicem, czyli umiejętność przekazania małemu cżłowieki poczucia jego własnej wartosci co samo zaowocuje zbudowaniem przez dziecko fundamentów na którch będzie w stanie solidnie budować swój dalszy rozwój z większym prawdopodobieństwem wpłynie na niego pozytywnie niż negatywnie.

Gość ewaowaewa
a ile masz lat ?

Gość ewaowaewa
taki jesteś młody a tak sie poddajesz :/ nie możesz się nad soba tak użalać, trzeba hartować swój charakter bo skoro nie dostałeś dobrych fundamentów od rodziców to sam je stwórz, krok po kroku, ale do tego trzeba chęci i więcej optymizmu. Sam siebie skazujesz na niepowodzenia, po co ? Lubisz czuć sie ofiarą? To Ci pomaga bo wtedy inni na Ciebie w końcu zwracają uwagę i choćby w takich sposób wzbudzasz ich zainteresowanie ? Nie bazuj tylko na współczuciu weź sie z życiem za bary i pokaż że możesz być w centrum zainteresowania poprzez inne zdecydowanie bardziej pozytywne cechy, bo na pewno je masz tylko głeboko schowane i zakurzone.

Gość prawiczek z warszawy
"Jeden to nie wiem skąd, ale chyba wykupił od kogoś mój nr telefonu." - to jest bardzo ciekawe. Mi się zdarzało zaczepiać dziewczyny w miejscach publicznych. Chciałem jednak czegoś więcej, szukałem ideału, byłem bardzo głupi. Zmądrzałem trochę.

Gość taki jeden 123
Prawiczek bez wiary z taka stopką "Jestem żywym gównem, niech mnie ktoś rozdepcze. Przegrałem życie, możecie po mnie jechać ile wlezie" To aż jest chęć Ci przyjebać serio serio...skoro sam masz takie niskie mniemanie o sobie to się nie dziw że inni Cie traktują tak samo. Liczysz na litość ? Nikt Ci w realu nie powie jesteś fajny ble ble ble. Sam musisz wiedzieć że jesteś fajny i wtedy dla jednych będziesz fajny dla innych nie. Pracujesz teraz ? czy nic nie robisz?

Gość hydra ajkju
kurde, z mojego topiku zrobil sie gabinet psychoterapeutyczny dla prawikow :O

Gość ja tak sie zastanawiam
czy po 27 roku życia to nie zostają juz same wybrakowane towary

"nie dziura ozonowa tylko zniewieścienie poczuli że już nie mają mocy nad kobietami, bo kobiety same na siebie potrafią zarobić są niezależne i już nie mają nad nimi kontroli nie są w stanie ich od siebie uzależnić i poczuli że sa malutcy proste jak drucik." Muahahahaha!