Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagajaga

brak seksu i nieporozumienia w związku

Polecane posty

Gość elka 34
wyzywanie to gra ponizej pasa rozumiem powiedziec cos w zlosci, ale nazwanie matki swojego dziecka 'szmata' to przegiecie

Gość elka 34
mam nadzieje, ze znajdziesz prace i nie bedziesz na utrzymaniu takiego chama on teraz czuje sie silny bo zarabia ja tez mam problemy z mezem, ale moj maz nigdy mnie nie wyzwal

piękna pogda dzis lęcę z córcią do piaskownicy pozdrawiam wszystkich i dzięki za słowa otuchy

Gość elka 34
trzymaj sie

rusłan doskonale rozumiem takie pojęcie. I to na pewno nie są to panniusie, które wyglądały przecudnie i robiły na samcach ogromne wrażenie na każdej dyskotece i skuszone pawimi piórami, puszczały się w kiblu. Później o zgrozo dzieci znajduje się na śmietniku, czy stanowi przeszkodę bo się "NIE DOTARLI".

Dziecko to naprawdę trudny sprawdzian. Przynajmniej ten pierworodny. Często niestety tak się składa, że staje się sprawdzianem związku.:( :O Ludzie, to nie zabawka. I tu naprawdę nie ma czasu by wam psycha siadała. Tu trzeba być z kamienia.

Gość ghjkl
witam to ja jestem tym winowajcą tych grzechów. A czy jagajaga pisała ze jak siedzi w domu i zajmuje sie dzieckiem to cały dzien siedzi na allegro a dziecko ogląda bajki? a napisała ze nie potrafi rozmawiac rozwiazaywac problemy tylko ucieka w milczenie (2 dni milczenia a pozniej jakgdyby nic sie nie stało zaczyna dalej zycie nie rozwiązaując problemu)? pisała ze nie daje sie dotknąć tylko odrazu agresywnie wybucha? łatwo jest oskarzac jak sie zna tylko jedną stronę.

Gość ghjkl
zajmowanie sie dzieckiem to nie siedzenie pół dnia na internecie a dziecko 18 miesieczne ogląda bajki, a pozniej pół godziny przed moim przyjsciem wielkie gotowanie bo ojciec przyjdzie, nic dziwnego ze wtedy jest wsciekła skoro jej nie starcza czasu.

Gość ghjkl
ma samochód zeby wozic swoją dupkę a ja sam jezdze komunikacją miejską, i jeszcze ma problem ze dziecko zawiezie do dziadków.

Masz rację. Nie znamy historii od drugiej strony. Więc teraz rzućmy monetą by się dowiedzieć się, kto jest orłem a kto reszką. :P :P

Gość ghjkl
facet zawsze bedzie najgorszy bo jak kobieta krzyczy w związku to jest wszystko ok, ale jak juz facet podnosi głos to zaraz sadysta, tyran. Facet musi a kobieta to co?????

Gość ghjkl
wszystko mozna rozwiazac wszystko mozna zniesc ale trudno jest sie domyslac. Jeśli kobieta nie potrafi rozmawiac, przytulic, pogłaskać, tylko jej wypowiedzi przepełnione są agresją albo nic nie mówi to zawsze bedą nerwy. Trzeba umiec rozmawiac mówic co lezy na sercu a nie wszystko trzymac w sobie. ale niewazne. najwazniejsze ze to zawsze facet jest ten najgorszy.

Gość marta ;)
a to juz z pracy wrociles wczesnie to ugotuj obiad i zaskocz milo swoja pania

Gość marta ;)
postaraj sie troche to odplaci ci tym samym

Gość ghjkl
i co jeszcze moze mam jej masaz zrobic, jak zrobie obiad to nie usłysze nawet głupiego słowa ze smakowało, tylko jeszcze komentarze w stylu ze cos nie tak zrobione.

Gość marta ;)
buahahaha a iles razy ten obiad zrobil a jak nie obiad to wez dziecko na spacer pokaz ze ci zalezy a nie fochy strzelasz

Gość marta ;)
biedactwo pokrzywdzone he he

Gość ghjkl
niech lepiej ona napisze jak czesto ona na te spacery chodzi. jakoś nie bardzo czesto. byłem ostatnio na spacerach z dzieckiem i jakos tego nie zauwazyła. miała czas na internet. i niech nie pierdoli ze ona tak sie wszystkim zajmuje. nie gadajcie mi ze to taka ciezka praca w tym domu. generalnie jej chodzi o to zebym ja wszystko robił a ona by chciała chyba odpoczywac bo wiecznie zmeczona jest. mowiłem zeby poszła do lekarza bo przeciez od narodzin dziecka jeszcze nie była to siedzi w domu i jakos nie moze sie ruszyc bo wiecie milion powodów. Ostatnio zamiast zanieść dziecka kał na badanie to nie zaniosła do dzis dnia bo jakos kasy nie miała. a Tusz do rzes sobie kupiła bo to przeciez takie wazne. od 2 dni miała poprawe moja kobieta robiła ciasta obiadki, to była ta zmiana, no cóz ale jakos sie do mnie nie odzywała bo i po co? jej duma by ucierpiała. ach ludzie szkoda gadac. juz wole zeby odemnie odeszła i niech ktos inny sie z nia meczy bo ja mam juz dosyc wiecznego narzekania ze jej nic nie pomagam. Kobietom się wydaje ze facet to ma zarabiac na dom i to zadna łaska ale kobieta nie potrafi byc miła dla swojeg chłopa.

Jak można dopuścić, że kobieta krzyczy w związku. :O Ma milczeć jak świętojański baranek. Nie wystarcz jej, że zawsze ma rację. Albo to utemperujesz albo wskakuj w bambosze. :O

Gość marta ;)
uzalasz sie i skupiasz tylko na sobie i swoich pretensjach ty jej ona tobie nie rozumiesz tego oddalacie sie od siebie tylko

Gość ghjkl
sama napisała ze ma znajomych co babka nie musi pracowac a maz jej nie wygania. no i co to ma znaczyc? ze ona tez chce sobie w domu lezec na dupie? ale ona ze mna juz nie chce byc bo podobno ja juz nie mam pieniedzy.

Gość marta ;)
a jesli uwazasz ze 'siedzenie' w domuz dzieckie to relaksik to wybacz le jestes w wielkim bledzie zostan ty na pare dni i sam sie przekonaj

Gość ghjkl
siedziałem i wiem ze jest to meczące, ale nie myslcie sobie ze facet chodzi do pracy odpoczywac.

Gość marta ;)
taaaaa.... a ja wlasnie myslalm, ze w pracy sie odpoczwa.... ale sie pomyliam.....

Gość marta ;)
taki zapracowany a siedzi na kafe i sie uzala obiad lepiej ugotuj w domu cos zrob pokaz ze ci zaezy

Takie tematy są dobre do pewnego momentu. :O Najpierw jest poważnie, później są komentarze a za nimi zaraz obozy za i przeciw a jak już wszyscy się do siebie przyzwyczaja, to zaczyna się pogaducha :D 🖐️

Gość marta ;)
a moze jeszcze czekasz by ci kobieta ze spaceru z dzieckiem zimne piwo przyniosla bys mogl sobie popracy odpoczac

Gość ghjkl
dobra ide stad bo miałem sie nie denerwowac. Duzo na forach jest podobnych sytuacji ale przeciez to nie my jestesmy w ciazy i to nie my sie zmieniamy, my faceci jestesmy cały czas tacy sami tacy sami jak przed ciażą. tylko wam rosną wymagania, co facet powinien a co nie. wogóle sie nie liczycie z nami wtedy kiedy sie pojawia dziecko. i jak tu budowac uczucia jak facet schodzi na dalszy plan. wy oczekujecie wtedy jednostronnej miłosci i oddania nic nie ndając wzamian

Gość ghjkl
nie piję :)