Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość gość
Nigdy nie wierzyłem w żadne pigułki pomagające schudnąć i to był wielki błąd.Dzięki zielonej kawie odchudziłem się bez męczarni nawet z mojej dużej wagi. Chciałem schudnąć czuć się młodziej i zdrowiej. Zły stan samopoczucia. Mniej siły. Każdy, kto ma kilka kilogramów za dużo wie o co mi chodzi. Musiałem coś z tym zrobić. Tabletki z ekstraktem pomogły mi ograniczyć apetyt. A kiedy nie jesz za dużo (czytaj nie żresz jak świniak), ilość spalanych kalorii niezbędne do odchudzenia była znikoma w porównaniu do kuracji odchudzającej bez zielonej kawy. Jeden, dwa, po sprawie. 28 kg mniej w nieco ponad trzy miesiące i od razu czuję się zdrowy. Odmłodziło mnie to o jakieś 10 lat. http://www.dolinakawy.pl/zielona-kawa.html Polecam

Gość Maria Wawa
A ja kupuję zielona kawę na http://odchudzaniezefektami.pl łykam dwie tabletki dziennie i przez 3 miesiące już mi spadło 18kg. Także jak chcecie schudnąć to ja tą kawę polecam:)

Gość PannaMigotkaaa
A czy ktoś z tu obecnych pił slim coffee? Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii

Gość GP NATASZA
nie, ja kilka tygodni temu trafiłam na be slim z zieloną kawą i jak na razie biorę tylko te pastylki. Jak porównywałam be slim z innymi suplementami na rynku, to okazuje się, że te "moje" tabletki mają najwięcej wyciągu z zielonej kawy - 600 mg, a cena naprawdę nie jest wygórowana - ok. 19 zł.

Gość gośść
Witam, czyli nie tylko ja mam ten problem dokonałam wpłaty 4 czerwca i cały czas czekam na przesyłkę, a maile dokładnie takie same: czy sprawdzałam skrzynkę itp. Należy coś z tym zrobić i zgłosić. Nie wiem jak wy Panie, ale ja nie będę kolejną potulną ofiarą. A na marginesie - ten gościu musi ostro kontrolować wszystkie strony pod względem opinii na swój temat...

Gość Tytula
Na temat zielonej kawy to nie mogę nic powiedzieć ,ponieważ nie znam jej. Natomiast znam slim coffe i trochę mogę powiedzieć na jej temat. Jest smaczna , zwiększa metabolizm , daje sporą dawkę energii. Co najważniejsze skutecznie wspomaga moje chudnięcie.

Gość AsiaMasia
Ja popijam slim coffee i łącze picie małej czarnej z suplementem na odchudzanie. Jestem na diecie i biegam trochę, więc wspomagam się nim. I przez miesiąc straciłam 3,5kg.

Gość cincin99
Na mnie zielona kawa niestety nie podziałała,ale za to bardzo dobrze spisał się Foreverslim.Dzięki tym tabletką moja przemiana materii w końcu przyspieszyła.Po trzech miesiącach bo tyle musi trwać kuracja w końcu pozbyłam się całej nadwagi która towarzyszyła mi od kilkunastu lat.

Gość Kamila1187
Ja mogę polecić zieloną kawusię. Nie zmieniłam sposobu odżywiania, a straciłam już 2,5kg. http://zielona-kawusia.pl

Gość gość
Światowa Organizacja Zdrowia ( WHO ) uznała Zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały dodatkowo bardzo szerokie i dobroczynne dla człowieka spektrum działania Ziół( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming. Zioła Tybetańskie to naturalny susz ziołowy nie tabletki czy proszki oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez ryzyka jo-jo.

Gość gośćGocha
moja mama chudnie na zielonej kawie 1kg tygodniowo, wcześniej bez kawy tylko po 0,5kg to na tym chyba polega jej działanie - wspomaga odchudzanie tj. jakby przyspiesza czy intensyfikuje utratę wagi, jak ktoś nie liczy na cuda a jedynie na doraźną pomoc to polecam te tabletki http://tnij.com/RLXOt - te właśnie kupiłam mamie

Gość gość
Ja próbowałam wielu zielonych kaw i tych w tabletkach i do picia lecz bezkonkurencyjna dla mnie okazała się ta z www.zakawowani.pl . Nie wiem co w niej jest innego (pewnie inna mieszanka kaw), ale udało mi się juz schudnąć 5 kilo - oczywiście w połączeniu z ćwiczeniami, ale wcześniej 1 kg udawało mi się schudnąć w 1 miesiąc, a tu już 5 w ciągu 2 miechów. Dla mnie świetna, ale jak ktoś myśli, że tylko pijąc zieloną kawę uda mu się schudnąć to chyba wierzy w cuda.******* dieta muszą być:)

Gość Bardotka89
Ja jestem zainteresowana kupnem IQGREEN zielona kawa.Naczytałam sie sporo o zielonej kawie i jej właściwościach a te tabletki podobno sa bardzo skuteczne.Muszę coś zrobić bo na samej diecie jakoś mi nie idzie.

Gość ada lemoniada
gość, ja też stosowałam ta zieloną kawę z www.zakawowani.pl i faktycznie się głodu po niej nie czuje. Pierwszy raz w życiu udało mi się dzięki niej schudnąć 6kg i już przez ponad pół roku żaden kilogram nie wrócił:) Może nie jest pyszna, ale cóż się nie robi dla zgrabnej sylwetki:)

Gość kostek44
Dziwi mnie, żę prawie wszyscy albo wymieniają nazwy albo podają linki do konkretnych produktów. Zalatuje to reklamą, a coś jak tak mocno trzeba reklamować po prostu bywa nieskuteczne. O ile na początku się tym zainteresowałem tak teraz widzę, żę to jest zwykła lipa.

Gość ada lemoniada
Hej, ja podaje linka skąd kupiłam, bo wcześniej piłam już 2 inne zielone kawy, jedną kupiłam w sklepie stacjonarnym a druga to brazylia santos zielona z allegro i obie nic nie działały. Moim zdaniem to chyba musi być specjalnie wyselekcjonowana mieszanka, a nie obojętnie jaka kawa tylko zielona. Pewnie zależy od tego ile tego kwasu cholorogenowego ma:/

Gość gość
ile tych kaw mozna na dzien> i czy ona podnosi cisnienie?

Gość gość
a i jeszcze jedno , na opakowaniu pisze ,ze te same ziarenka mozna zalac 3 razy ponownie, ( mam ta w ziarenkach ), wiec mozna az tyle kaw ? 3 nawet lub 4? bo mi lepiej smakuje niz zielona herbata , na ktora nie moge juz patrzec i mam na nia odruch wymiotny, ale nie wiem co z ta kawa , prosze o odpowiedz jak ktos wie i dziekuje

Gość ada lemoniada
Jeśli chodzi o tą w ziarenkach, to podobno faktycznie można zalewać kilka razy, ponieważ kwas chlorogenowy się bardzo wolno uwalnia z takich całych ziaren. Tylko, że skuteczność taka filiżanka zielonej kawy też ma kilka razy słabszą. To tak jakbyś zalała sobie kawę paloną w ziarnach. Ciężko ją zaparzyć... Ja bym kasy nie traciła na taką w ziarnach.

Gość gość
wlasnie parzac po raz kolejny wydobywa sie z nich coraz lepszy smak i ma ładniejszy kolor, ponoc najwiecej schodzi wlasnie ona

Gość gość
Je stosuje już od dłuższego czasu tą zieloną z www.zakawowani.pl i tak jak ada jestem zadowolona. Schudłam już tyle ile chciałam, ale dalej ją piję bo bardzo dobrze się po niej czuje. Świetna! Tabletek nie próbowałam, bo ogólnie tabletek staram się unikać:)

Gość gość
jak najbardziej tak. Zielona kawa działa pobudzająco, mamy więcej sił i energii, pobudza. Dodatkowo reguluję przemianę materii dzięki czemu jest właśnie polecana jako suplement diety podczas odchudzania się. Na chudzianka.pl/ekstrakt-z-zielonej-herbaty-kontra-kapsulki-zielonej-kawy jest fajny artykuł, porównanie zielonej kawy z zieloną herbatą.

Gość gośćmonicia
Kapsułki z zielonej kawy (w moim przypadku Green Coffee Bean 1600) naprawdę działają. Początkowo byłam bardzo sceptycznie nastawiona do pomysłu odchudzania się za ich pomocą. Dużo czytałam o właściwościach zielonej kawy i przekonałam się, że jest ona bezpieczna dla mojego organizmu. Kupiłam pierwsze opakowanie i widzę po ubraniach, że zaczynam chudnąć.

Gość Simonn
Zielonej kawie dalam dwa miesiace, zazdroszcze ze wam pomaga, jak ktos chce i mieszka w lublinie to chetnie oddam zielona kawe do parzenia, bo nakupilam jak glupia. na poczatku czerwca zaczelam szukac kolejnego rozwiazaina a wlasciwie ratunku, booo jade do Wloch pod koneic sierpnia :D yeeeeah! obiecalam sobie ze musze byc laska i koniec. Lecimy z kolezanka, wiec trzeba wyrwac jakichs wlochow ;) mialam z poczatkiem czerwca 9 kg do zbicia i powiedzialam sobie ze chocibym miala zjesc spod siebie to schudne! mama zawsze mnie wspierala, no i najpierw byla z. kawa, potem byl hormon wzrostu, naturalny oczywiscie ;) 3 tabletki dziennie od poczatku czerwca, od tygodnia sie nie wazylam bo wagi w domu nie mam ale moje ulubione spodnie zrobily sie luzne i cellulit caly prawie zniknal, to chyba najlepsze info . nawet bardzo nie cwicze bo i nie mam kiedy i wlasciwie przy tym nie trzeba potow z siebie wyciskac. balam sie ze to jakies szkodliwe, ale zobaczylam na pudelku ze ma wszystkie te europejskie normy i produkt spelnia wytyczne, wiec jest przebadany i zatwierdzony. to jem jak kaza, dostalam diete do tego od jakiegos profesjonalisty, ale ja chyba nie mam tyle samozaparcia. jem prawie jak w tej diecie ale czasem robie odstepstwa:) ale wyniki po samym suplemencie tez robia swoje.

Słyszałam o dobroczynnym działaniu zielonej kawy na spalanie tkanki tłuszczowej i przyspieszenie przemiany materii. Jest dosyć popularnym składnikiem środków termogenicznych. Ale nigdy nie piłam, ciekawa jestem jaka jest w smaku i czy dużo różni się od kawy czarnej.

Gość gość
ja parze w ziarenkach . kolor ma slomkowo-oliwkowy i smak podobny do zielonej herbaty ale jak dla mnie o niebo lepszy , jest jak herbata , a parzona moze wyglada jaka kawa , nie wiem

Gość Ewelina z Poznania
Kilka tygodni temu zaczęłam stosować zieloną kawę w tabletkach, dzięki której jestem na dobrej drodze do szczupłej sylwetki. Zaczęło się od tego, że natknęłam się na tą stronę: http://e-zielonakawatabletki.com/