Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkky.l,,dg

Jesli usunęłaś dziecko bądz chcesz je zabic OGLADNIJ TO !!

Polecane posty

Gość hjkky.l,,dg

MAM nadzieje,ze TOBĄ wstrzasnie! http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://abortioninstruments.com/&ei=bhfvTsCTM8fh4QTHxc3oCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCQQ7gEwAA&prev=/search?q%3Dabortioninstruments.com%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DhYw%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1360%26bih%3D586%26prmd%3Dimvns :( małe aniołki powinny żyć !!

Gość turururubum1
Eeeee tam nie działa i wogóle denny temat :(

Gość psiakrew!!!!!
OBEJRZYJ a nie OGLADNIJ!!!! :O

Gość hjkky.l,,dg
Ja sie popłakałam... dramat !!

Gość pffffa.llaaa
Idź na uj z tą durną propagandą :o "The world's most pressing problem" to jest brak godnego życia milionów już urodzonych ludzi, a nie zarodki i płody.

Gość hartatedemi
sa gorsze problemy ktore dotykaja ludzi.... aborcja jest okropna ale jestem za... czesto jest tak ze tym ''dzieciom'' nawet nie bije serce i praktycznie nie da sie ich nazwac ludzmi...

Gość mnbvczlkjhgfdsa
no co ty opowiadasz..zaraz ci pojada ze szmata kurwa jestes i ze twoja matka tez powinna cie usunac buhahaha

Gość Obejrzałam kawałek
i mi wystarczyło żeby serce mi się na małe kawałeczki rozpadło z bólu!!!!Jestem zszokowana i wyć mi się chce!!!!Małe niewinne dzieciątko...O Boże

Gość Obejrzałam kawałek
Po co ja to włączałam!?Ktoś obejrzał do końca?Mi wystarczył początek.

Gość tyttytr
mi wystarczy ze niemal codziennie w mediach slysze i czytam w prasie jak male dzieci sa katowane na smierc lub martetowane latami i umieraja w meczarniach, wtedy jestem za tym aby lepiej juz tacy psychole dokonali aborcji plodu niz za zycia dziecko tak okrutnie znecali sie nad nim

Gość jak mozna nie uznac tych istot
za czlowieka?jaki trzeba miec charakter zeby zrobic cos takiego!

ja obejrzałam do końca, ale szczerze? sama jestem matką ale jeśli kobieta która nie chce dziecka, niech je lepiej usunie w takiej fazie niż potem skatuje żywego noworodka na śmierć,czy wywali dziecko na śmietnik,udusi workiem czy poduszką. a Najlepiej jak taka kobieta wogóle w ciążę nie zajdzie.. najbardziej przeraził mnie fragment jak ten płód poruszał się w tej metalowej misce...

Gość Jezu Przenajświętszy
To jest dramat. Nigdy bym nie usunęła ciązy. Az mnie boli brzuch i jest mi niedobrze po tym filmie.

Gość oopiuiyhgjuhk
Film polecany matkom którym sie wydaje,ze dziecko od poczecia NIE JEST DZIECKIEM -NIE JEST ZYCWĄ ISTOTA a zlepkiem komórek! Może wstrzasnie Matkami i uratuje chocby jedno małe istnienie!

Gość mojekontoweczko
Oglądnij hehe Skoro jesteście takimi przeciwniczkami aborcji może po przekonaniu "kobiety bez sera" by "nie zabijała" płodu weźmiecie sobie na wychowanie 2-3 takich cudem ocalałych? Łatwo jest szczekać i palcem nie kiwnąć.

Gość mentaI cut
"mi wystarczy ze niemal codziennie w mediach slysze i czytam w prasie jak male dzieci sa katowane na smierc lub martetowane latami i umieraja w meczarniach, wtedy jestem za tym aby lepiej juz tacy psychole dokonali aborcji plodu niz za zycia dziecko tak okrutnie znecali sie nad nim" no przecież po to są te informacje

Gość mojekontoweczko
Aborcja to aborcja, gdyby uznawana była za morderstwo to kobiety jej dokonujące lądowałyby za kratkami a nie lądują.

Gość mojekontoweczko
To kwestia indywidualnego podejścia. Nie chcesz dokonywać aborcji to nie dokonuj. Twoja koleżanka chce więc to robi. To, że Ty byś sobie z tym emocjonalnie nie poradziła nie oznacza, że ona nie będzie szczęśliwa. Jedni są zdolni do nurkowania inni się boją jedni w kradzieży cukierka nie widzą nic złego inni tak. To, że Tobie coś się nie podoba nie oznacza, że ktoś inny tego nie zrobi.

Gość Nigdydzieci niechciałam
Ale tak patrze na swoją córkę (taka fajna,taka śliczna,taka kochana,takie mądre dziecko,dobre)ja bym chyba juz tu z wami nie pisała gdybym kilka lat temu podała ją aborcji i pozbyła się jej nie narodzonej-wrrrrrr!!!!! I co taka baba czuje? Ja czułabym się beznadziejnie-dorosła osoba nieprzydatna do niczego,nosiła pod sercem bezbronną istotę i kazała go rozerwać na strzępy w obawie przed własnym celulitem i koniecznością wzięcia odpowiedzialności...no to w sumie egzamin z życia oblany-żyć dalej nie ma sensu!

Gość No Dokładnie!
Tak jak piszesz!

Gość Rewatywa
Wiecie ale tak sie zastanawiam... -Ok baby puste,bez mózgowia-ok. -Ale ci lekarze?-kim oni są? -Rozumiem że kasa ich popycha,ale żeby aż tak? No bo wiecie zamordować staruszkę dla kilku tys. to co innego niż zamordować takie bezbronne dziecko! To nie moga byc ludzie! Musze się dowiedzieć czy mój gin robi takie rzeczy,bo jeśli tak to przestane do niego chodzić!

Gość kaa55
Ten film to nie aborcja,tylko morderstwo.Przecież to były juz całkiem ukształtowane płody,pewnie jakiś 20 tydzień.Masakra.Swoją drogą jak można tyle czekać na wykonie aborcji,to się nie mieści w głowie,te babska nie mają sumienia w ogóle.

O ciąży dowiedziałam sie jak juz okres sie spóżniał i jak poszlam do ginekologa on stwierdził 10 tydz a na monitorze zobaczyłam głowkę bijące serce i nóżki i rączki także już widziałam małego człowieczka który tam sobie pływał,ruszał się,żył sobie.

Widzialm rozne filmy o aborcji ale ten mna wstrzasnal! Najbardzije to dziecko na samym poczatku ktore jest wyciagane i tak zwisa z glowka jeszcze w srodku :( a potem sie rusza na tej misce :( Ale mi sie wydaje, ze u tej kobiety to byl juz pewnie 16tydz bo dziecko jest bardzo rozwiniete i duze :( to nie jest zarodek tylko maly czlowieczek :(

Aborcja tak właśnie wygląda. Moje pokolenie uczyło sie o tym już w podstawówce i dokładnie tak to wyglądało 25 lat temu i tak samo wygląda dzisiaj ABORCJA TO BIZNES!

Z TYCH PŁODÓW PÓŹNIEJ RÓŻNE RZECZY WYTWARZAJA BIZNES BIZNES I JESZCZE RAZ BIZNES NIESTETY DZIECI GŁOSU NIE MAJĄ A ICH STARE GŁUPIE SZMATY PIES JE JEBAŁ TRAGEDIA PO CO TO NA ŚWIAT PRZYCHODZI???????????????