Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

ava valentajn

Pilnie poszukuje cho膰 jednej osoby, ktora nie podda sie po kilku dniach.

Polecane posty

Dzie艅 dobry:) Przyznaj臋 si臋, 偶e moj膮 diet臋 weekendow膮 szlag trafi艂;/Du偶o w ci膮gu dnia nie jad艂am(ale nie by艂y to potrawy dietetyczne bo nie chcia艂o mi si臋 wymy艣la膰 a i czasu nie mia艂am) ale w sobot臋 i niedziel臋 pi艂am piwsko i jad艂am po nim wieczorem;/na wadze przyby艂o 400g, ale od dzisiaj ju偶 wracam na dobre tory. Ruchu te偶 troch臋 mia艂am, bo wpad艂 kolega pomaga膰 w remoncie, wi臋c jak ch艂opaki robili to ja ci膮gle sprzata艂am, jak sprzatn臋艂am w 艂azience i posz艂am do pokoju to 艂azienka znowu by艂a ca艂a uwalona i tak w k贸艂ko, tragedia po prostu, mam ju偶 dosy膰 tego remontu i tego syfu, z wielk膮 przyjemno艣ci膮 p贸jd臋 dzisiaj do pracy, tam przynajmniej jest czysto:p Zjad艂am teraz na 艣niadanie muesli z mango i bior臋 si臋 po raz 1000000000 za sprzatanie tego okropnego syfu. Do p贸藕niej:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nataszaa 1993
Tak ja jem 1500, zda偶a si臋 cz臋sto 1700 lub 1800 chudne systematycznie, ale du偶o biegam i 膰wicze na stperze, brzuszki itd. na brzuchu juz lekko zarysowane miesnie :D i starczy z brzuszkiem :D Po weselu nie oodmowilam sobie 2 kawa艂kow ciasta, mieska, i grzybowej :D a i tak na wadze mniej :) 61,8 kg. 58 kg. nadzchodze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
Hey dziewczyny Ja wczoraj dobilam dzie艂a slodyczowego i bylo 2000 kcal hehe Dzis dopiero owsianka i kisiel bez cukru, bo od rana laze i robi臋 co mi tylko przyjdzie do g艂owy w zwi膮zku ze sprz膮taniem. P贸藕niej sie odezw臋 bo id臋 na d艂ugi spacer a potem 膰wiczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nataszaa 1993
A dziewczyny, jakie polecacie herbaty? pijecie jakies? :)

Udost臋pnij ten post

Co tu taka cisza??:p Ja nie wiem co si臋 ze mn膮 dzieje, czy to wina @, mojego weekendowego wyskoku, czy braku czasu i warunk贸w do gotowania, no nie idzie mi za choler臋 ta dieta...:(wczoraj si臋 stara艂am a i tak ze偶ar艂am 2 kromki bia艂ego chleba z serem 偶贸艂tym, bo w biegu przed wyj艣ciem do pracy nie wiedzia艂am co mam zje艣膰, nic nie mia艂am naszykowane i z艂apa艂am pierwsze lepsze i szybkie.P贸藕niej ju偶 tylko wypi艂am kefir 0% ca艂e szcz臋艣cie. A dzisiaj od rana znowu, zapomnia艂am 偶e co艣 komu艣 obieca艂am, mam sprawy do za艂atwienia i nie wiem o kt贸rej wr贸c臋 do domu, wi臋c ze偶ar艂am w pracy kanapki z ciemnej bagietki oczywi艣cie z serem 偶贸艂tym, bo dla wegetarian z produkt贸w do kanapek to za du偶ego wyboru tutaj nie ma, a moj膮 sa艂atk臋 greck膮, kt贸r膮 wzi臋艂am na 艣niadanie zjem w trasie p贸藕niej. Po powrocie do domu znowu remont, brud...aj mam dosy膰. Dobra nie marudz臋 wi臋cej id臋 sobie popracowa膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂od贸weczkamaj贸weczka
Dzie艅 dobry :) no mi udaje si臋 trzyma膰 dyscyplin臋 mimo 偶e chwilami mi ci臋偶ko poniewa偶 nadchodzi @ i w tym czasie ze偶ar艂abym konia z kopytami i pi臋膰 s艂oiczk贸w musztardy chrzanowej :) tak mi si臋 chce s艂onego i ostrego , najlepiej zagryzanego czekolad膮 偶e odda艂abym za to dusz臋 ;) no ale jestem 艣wiadoma 偶e je艣li teraz wytrzymam to p贸zniej kiedy miesi膮czka ust膮pi , b臋dzie mi du偶o 艂atwiej :) i brzucho zdecydowanie ust膮pi , poniewa偶 w tej chwili jest nad臋ty jak zawsze przed miesi膮czk膮 a poza tym sowicie pojony wod膮 i herbatami - czerwon膮 i zielon膮 , a do tego wod膮 z cytryn膮 , mam te偶 jeszcze jeden mankament , podczas diet nie wypr贸偶niam si臋 regularnie , tak samo przed @ i dlatego postanowi艂am sobie wczoraj pom贸c , kupi艂am bioscadyl , zjada艂am dwa , pi艂am tak jak kazali bardzo du偶o wody , i nic , troch臋 mnie brzuch poza偶yna艂 i to wszystko :( no trudno , jako艣 musz臋 to przetrwa膰 , najwa偶niejsz臋 偶ebym dosta艂a jak najszybciej @ i wtedy my艣l臋 偶e b臋dzie l偶ej :)

Udost臋pnij ten post

ruchu u mnie zero bo : po pierwsze primo ;) - nie mam czasu po drugie primo ;) - wlaz艂o mi co艣 w krzy偶 po trzecie primo ;)- m臋czy mnie to okrutnie i sapi臋 jak lokomotywa po czwarte primo ;) - nie znosz臋 膰wiczy膰!!! Kupi臋 sobie kijki i zaczn臋 spacerowa膰 , to jedyny wysi艂ek , na kt贸ry mnie sta膰 ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
witam mnie tez srednio idzie.po weekendzie na ktory mam wolne od diety nie umiem sie wdrozyc, o ile rano jadlam normalnie to pozniej poprawilam chipsami z kolezanka:O spalilam bo zmusilam sie do cwiczen pomimo ze bolal mnie brzuch.byl aerobic,rower,cwiczenia na brzuch i rozciaganie.dzis przewiduje podobnie z tym ze musze zmasakrowac dzis wszystkie partie. poki co wsunelam owsianke i bede musiala pozniej isc cos kupic,teraz nie moge bo czaszka mi peka:Oaz mam ochote skoczyc z okna na glowke zeby sie znieczulic, masakra:O solutionn nie przejmuj sie chlebem jesli po nim nie dojadasz dodatkowo to nic zlego ci sie nie stanie. glodoweczko tylko nie przesadzaj z bisacodylem z doswiadczenia wiem ze uzaleznia jelita.ja tez zawsze mialam mega problemy stad praktycznie codzienna owsianka rano.wiem ze z srodkami wspomagajacymi nie ma zartow kiedys o malo sie nie przekrecilam bo nic nie dzialalo (zaczynalam od ziolowych)a potem po prostu tracilam przytomnosc z bolu,facet o malo zawalu przeze mnie nie dostal bo tak wylam.najlepiej probowac regulowac wszystko dieta ewentualnie domowymi sposobami.ja pamietam ze pomoglo mi cos co nazywa sie gest muszli.meczylam sie juz dlugo, tabletki i ziolka dzialaly znikomo wiec postanowilam ze sprobuje i ku mojemu zdziwieniu naprawde dalo rade.to naturalna metoda choc malo smaczna (pije sie olbrzymia ilosc slonej wody).plakalam a pilam robilam to co trzeba i sie udalo od tamtej pory jakos problemy sie zmniejszyly wlasnie w polaczeniu z owsianka.a tak niekonstytucyjnie to pomaga mi tez papieros. co do cwiczen moze czas zmienic nastawienie i mowic sobie "lubie cwiczyc"?jak masz problemy z kregoslupem to musisz uwazac, u mnie tez sie czasem odzywa bol po tym jak sie uszkodzilam w trakcie a6w.btw spacery to tez forma aktywnosci fizycznej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
no ja juz po aerobicu 45 min chociaz tyle mi sie udalo, glowa przeszla po tabletce i magnezie.teraz zrobie ramiona, uda i tylek.brzuch i rower zostawiam na wieczor bo nie wydole.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 laseczki! :) Nie poddawa膰 si臋! W ko艅cu s艂oneczka ostatnio coraz wi臋cej, przyjdzie nam pokaza膰 troch臋 cia艂a! Wi臋c zaciskamy po艣lady i pompeczki! :D g艂od贸weczkamaj贸weczka, ja te偶 nie znosi艂am 膰wiczy膰! :P to ca艂e pocenie si臋, m臋czenie, brrr ohyda! Ale zmusi艂am si臋 raz, drugi, trzeci i teraz 膰wicz臋 codziennie! To jest taka chwila dla mnie, kiedy mog臋 si臋 odstresowa膰 po pracy, rozci膮gn膮膰 mi臋艣nie i podnie艣膰 poziom endorfin! ;) Aha i odk膮d 膰wicz臋 nie mam ochoty na s艂odycze! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
ja zrobilam co mialam zrobic i 3 serie brzuszkow po 30 dolozylam ale wieczorem i tak mnie czeka masakra brzucha. wiem skad u mnie chec na slodkie- dostalam bardzo nieplanowany okres:Ono ale nic brzuch nie boli to moge cwiczyc normalnie.dzis zjadlam owsianke,kefir,kawalek babki, 2 cukierki czekoladowe(s艂odkim bylam czestowana sama bym nie kupila a bylam bardzo glodna) i teraz na kolacje cappucino bo zakupow nie zrobilam nadal.z glodu mi niedobrze niestety. nalazilam sie dzis jak kretyn bo do rodzinki, do kumpeli, z jej psem na spacer (bo skrecila noge) i znow do rodzinki i dopiero wlazlam do domu. co do cwiczen faktycznie chce sie mniej slodkiego (pomijajac okres)i tez kiedys nie lubilam cwiczyc ale wlasnie jak chce miec...po kilku razach to samo wchodzi w krew i staje sie przyjemne,to bardziej jak ukojenie ciala i duszy (zwlaszcza jak sie zje cos nieteges:D).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
No i po rowerku 80 min wyj膮tkowo i brzuch zrobiony.zostaje mi czeka膰 do rana na 艣niadanko;)

Udost臋pnij ten post

Witajcie Dziewczyny :) jak si臋 trzymacie? ja 艣wietnie , tyle 偶e mam cisk na s艂odycze okrutny , ale to przez zbli偶aj膮c膮 si臋 @ ... p贸ki co udaje mi si臋 z tym walczy膰 , kupi艂am kilka batonik贸w musli wi臋c w chwili kryzysu si臋gam , od wczoraj zdarzy艂o mi si臋 dwa razy i cztery landrynki ,, to ca艂e moje grzechy , poza tym jestem dzielna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
Pisa艂am wcze艣niej ale nie doda艂o posta. Ja juz po owsiance i masa偶u ze spalaczem .zaraz biore sie za okna Mam nadziej臋 ze dzis zn贸w sie uda dac z siebie wszystko.

Udost臋pnij ten post

Witam dziewczyny .. nie bylo mnie troch臋 bo czasu brak艂o , u mnie ogolnie ok , dieta nadal trzymana, cho膰 m膮偶 s膮dzi ,偶e si臋 g艂odz臋 .. bo w sumie jem bardzo ma艂o. Pajdo co do 膰wicze艅 .. pos艂u偶y艂am si臋 ta stron膮 co mi da艂a艣 i robi臋 teraz 70,80 brzuszk贸w oczywi艣cie z przerwami, ale idzie dobrze, wczoraj zrobi艂am aerobik na nogi i takie mam dzi艣 zakwasy ze szkoda gada膰. Pajdo a co my艣lisz o skakance ?? czy zast膮pi bieganie, bo nie mam czasu na to by wyj艣膰 i pobiega膰 :( . Mieli艣cie racje ze to nie tak 艂atwo zgubi膰 , na pocz膮tku zesz艂o szybko 3 kg , a teraz 1 kg w d贸l ,cho膰 i tak mnie to cieszy .

Udost臋pnij ten post

i co najwa偶niejsze , zauwa偶y艂am zmiany na brzuszku troch臋 jakby taki mniejszy , lub mi si臋 wydaj臋 . Ale og贸lnie czuje si臋 tak jakby lepiej ,, bardziej szczuplej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
okna umyte,firany i zaslony wyprasowane i powieszone teraz relax przy kawce:)spalone ponad 400kcal hehe beciulko skakanka jest swietna sama kiedys skakalam poki nie odezwal sie kregoslup, przy godzinie skakania ja spalam ponad 400kcal a im wyzsza waga tym spala sie wiecej wiec jest super. ja tez mam cholerne zakwasy chyba po innym aerobicu (w ktorym jest wlasnie duzo skakania) i po tym rowerze co wczoraj przywalilam 80 minut.dzis bedzie spokojniej chyba. pamietaj o tym zeby robic tez test brzuszkowy np co tydzien zeby wiedziec czy przejsc do nastepnego etapu. ja na ten moment z brzuszkami jestem na 200 z przerwami ale robie tez inne cwiczenia na brzuch wiec wychodzi mi ich naprawde mnostwo i chyba wlasnie bede musiala test zrobic bo skoro daje rade wiecej to pewnie jestem znow kawalek dalej.mnie sie ten program brzuszkow bardzo podoba bo sklania do coraz wiekszego wysilku,jak kiedys probowalam podnosic sama poprzeczke to konczylo sie na tym ze uznawalam ze nie dam rady i robilam ciagle tyle samo a tu ktos stwierdza ze dam rade tyle tyle zrobic i tego sie trzymam:)

Udost臋pnij ten post

Woo, pajda ale szalejesz tak od rana :D Ja to dopiero wsta艂am i zjad艂am 艣niadanio-lunch :D Dziewczyny, fajne s膮 膰wiczenia z ta艣m膮 gimnastyczn膮! Szczeg贸lnie jak za艂o偶ysz j膮 na nogi, wtedy masakruje si臋 mi臋艣nie ty艂ka :D A co do aerobiku, to ja bardzo lubi臋 Pump It Up, chocia偶 jest ci臋偶ki. Zawsze mam zadyszk臋 jak go robi臋. L偶ejszy jest ten z serii Turbo Jam - Cardio Party. Jego 20 minutow膮 wersj臋 mam zawsze w telefonie - w Wielkanoc 膰wiczy艂am go sobie i dzi臋ki temu nie przyty艂am ani grama jedz膮c torciki te艣ciowej, czyli jakie艣 3000 kcal dziennie ;) Teraz zakocha艂am si臋 wr臋cz w Cardio Axe z serii Brazill Butt Lift :D 30 minut ta艅cowania samby, lambady i kr臋cenia dupk膮 :D Super sprawa i to w do艣膰 wolnym tempie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
chce miec masz na mysli pump it up z tymi laskami z call on me?bo jak tak to wlasnie ten wredny aerobic zrobil mi takie zakwasy:Dzrobilam 2 razy pod rzad i lydki wrecz spuchly:Dfaktycznie jest morderczy bo inne dluzsze nie sa dla mnie tak meczace jak ten.zobacze sobie ten brazill jak mi internet zalacza porzadnie bo teraz mam wykorzystane dane i sie wlecze i zawiesza dlatego tez nie moge robic poki co tae-bo. co do mojego szalenstwa to jeszcze wyszorowalam dywan:D2 bite godziny go maltretowalam wiec kalorii spalilam od groma. jeszcze czeka mnie twarozek dzis i cwiczenia na wszystkie partie z masakra brzucha wlacznie. poki co siedze przy pol litrowej zielonej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
jasny gwint jaki ten twarozek byl pyszny:)juz zapomnialam jak bardzo go lubie:Pszkoda ze tylko 100g:P

Udost臋pnij ten post

Mniam, te偶 uwielbiam twaro偶ki :D Serki wiejskie te偶! :) Ja dopiero szykuj臋 si臋 do obiadu - grillowane sznycle z indyka z mizeri膮 i kasz膮 j臋czmienn膮 :P Potem odpoczynek, trening, kolacja i lulu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
Mnie jeszcze czeka spacer ale kr贸tki. Zaczynam mie膰 z艂y humor z g艂odu:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nataszaa 1993
A ja dzi艣 zjadlam 2300 kcal Bo偶e... wszystko przez grilla, i pyszne kielabski ;( potem sa艂atka owocowa, i 艣wie偶utka bagietka jezu terazm mam wyrzuty sumienia, biegania dzi艣 by艂o 30 min, oide na steper teraz i porobie brzuszki. Jutro chyba detoks jedzeniowy... porazka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
Natasza spokojnie po prostu jedz jutro normalnie.takie wyskoki nap臋dzaj膮 metabolizm o ile nie s膮 za cz臋sto.

Udost臋pnij ten post

Natasza, nie stresuj si臋! Ja po miesi膮cu zastoju wagowego mia艂am w艂a艣nie kilka takich kalorycznych dni i tak mi to przyspieszy艂o metabolizm, 偶e od razu 1 kg zlecia艂! :) Ja ju偶 po treningu! Nawet nie chce mi si臋 je艣膰 kolacji taka jestem pe艂na po obiedzie! Jednak co mi臋sko, to mi臋sko nie藕le zapycha ;) Dzi艣 da艂am sobie w ko艣膰 膰wiczeniami z hantlami, a偶 si臋 boj臋 jutrzejszych zakwas贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
Po艂o偶y艂am sie o wp贸艂 do 1 i juz na nogach po spacerku .ci臋偶ki dzie艅 dzisiaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajda ze smalcem
Ja juz po jednym ataku na brzuch i dw贸ch masa偶ach, pali sie t艂uszczyk a偶 mam brzuch gor膮cy:D

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 dobry :D Dziewczyny czy Wam te偶 sp贸zni艂 si臋 okres podczas diety? Powinnam dosta膰 kilka dni temu , czuj臋 si臋 tak jakby mia艂 nadej艣膰 , ci膮gnie mnie na wszystko cu nie ucieka , do tego mam nad臋ty brzuch i tak zapryszczon膮 twarz jak nigdy w 偶yciu , a okresu brak... powinnam si臋 martwi膰?

Udost臋pnij ten post

Witam:) g艂od贸weczka - mi si臋 sp贸藕ni艂 okres par臋 dni, i chyba kt贸rej艣 dziewczynie tez tak偶e mysl臋, 偶e nie masz si臋 czym martwi膰:) Melduj臋, 偶e remont na uko艅czeniu:)wczoraj siedzia艂am tam ca艂y dzie艅, g艂adzie sko艅czone, dla mnie zosta艂o sprzatanie ca艂ego domu, bo facet w艂a艣nie maluje.No i kaloryfer musz臋 pomalowa膰 i parapet, ale to ju偶 jak okna nam wymieni膮:) Wczoraj z braku czasu zjad艂am 2 jajka na mi臋kko z 2 kromkami 偶ytniego, p贸藕niej talerz barszczu ukrai艅skiego i pomara艅czk臋 na kolacj臋, a dzi艣 moja waga pokaza艂a +1kg:(po co ja na ni膮 w艂azi艂am??z艂a jestem strasznie i ju偶 odechcia艂o mi si臋 tej diety, ale wiem 偶e nie mog臋 si臋 podda膰. Id臋 teraz na 艣niadanko, ale nie wiem co mam zje艣膰 bo lod贸wka pusta a kasa b臋dzie dopiero jutro po 16;/ Odezw臋 si臋 wieczorkiem jak b臋d臋 w pracy, bo dzisiaj znowu czasu w dzie艅 nie b臋d臋 mia艂a. Mi艂ego dnia:)

Udost臋pnij ten post

A co do tego aerobiku Pump it up to ja go sobie chyba w styczniu 艣ci膮gn臋艂am jako jeden z pierwszych i na nim 膰wiczy艂am, by艂am przera偶ona 偶e mam 0 formy, ale p贸藕niej si臋 w艂a艣nie na necie naczyta艂am 偶e to jest jaki艣 masakrator, a ja g艂upia na pierwszy raz sobie go wzi臋艂am:p Przyznaj臋 zakwasy bo nim s膮 okropne, 偶y膰 si臋 nie da, dlatego po 4 razach przerzuci艂am si臋 na 30 day shred z gillian michaels i po paru razach wlaz艂a mi rwa kulszowa, my艣la艂am 偶e umr臋;/ Teraz jak ju偶 sobie posprz膮tam w domu to b臋d臋 mia艂a miejsce do 膰wicze艅 i zaczn臋 chyba od tej gillian i zobaczymy czy mi si臋 ta rwa znowu odezwie, jak tak to zaczn臋 na razie zumb臋 ta艅czy膰:)

Udost臋pnij ten post