Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik pogladowy

Czy sa tu jacys Panowie, ktorzy lubia puszyste kobiety?

Polecane posty

Gość gośćnowy
BTW, po co mnie dzieckiem nazywać? Czy ja kogoś wyzywalam gdziekolwiek od staruchów? x misiek, zrestzą toTY SAM decydujesz jakimi ludźmi się otaczasz. Skoro otaczasz się otyłymi, leniwymi i twierdzisz, ze bycie otylym jest normalne to Twój problem. Szkoda tylko, że przez to cierpią dzieci (otyłość u dzieci jest w Polsce porażajaca).

Gość gośćnowy
Misiek, Ty piszesz, że 112kg kobieta jest wspaniała i zadbana...a ja zauważam, że normalne rozmiary w Polsce to i 38 i 40 (a przykłady widze w moim otoczeniu) i to ja piszę brednie....

Misio ale tu nikt nie napisał,ze ta kobieta wyglada jak typowa 40 latka,tylko był podany przykład, 1 przykład kobiety w srednim wieku jak przypuszczam.No wiadomo że skóra sie zmienia z wiekiem,ale chodzilo jej ze ma budobna budowę do tej kobiety znajoma matki.

>>>misiek, zrestzą toTY SAM decydujesz jakimi ludźmi się otaczasz. Skoro otaczasz się otyłymi, leniwymi i twierdzisz, ze bycie otylym jest normalne to Twój problem.<<< W moim otoczeniu jest jeden medalista olimpijski :), dwóch medalistów z ME i jeszcze niedawno jeździłem na trzydniowe balangi, organizowane przez kolegę dla zaprzyjaźnionych byłych i aktualnych sportowców :). Więc przestań mi wciskać, że promuję otyłość i bezruch !!! x >>>Szkoda tylko, że przez to cierpią dzieci (otyłość u dzieci jest w Polsce porażajaca).<<< Tak. Znacząco zwiększyła się po skomercjonalizowaniu sklepików szkolnych i wstawieniu do podstawówek automatów z niezdrowym świństwem. Bardzo trudno jest w takich warunkach przyzwyczaić dziecko do zdrowego żywienia :(. Może zacznij udzielać się w takiej sprawie, zamiast udowadniać wszystkim dziewczynom z nadwagą, że są gorsze?

Gość gośćnowy
Sama nie mam normalnego rozmiaru, więc nie wiem co tak rusza faceta (?) że probuje wmówić, że 70-100 kg, rozm. 44-50 u kobiet to jest są przeciętność i typowość. x Może za kilka lat jak wlaśnie się roztuczy dzieci i mlodzieć to tak niestety będzie.

Gość gośćnowy
"Może zacznij udzielać się w takiej sprawie, zamiast udowadniać wszystkim dziewczynom z nadwagą, że są gorsze?" Zacytuj moją wypowiedź gdzie mówię, że sa GORSZE. Ja mówię o TYPOWOŚCI I PZRECIETNOŚCI! A Ty nadwagę uznajesz za TYPOWĄ. x Ojej, to teraz chwalimy się medalistami? Też znam, i co w zwiazku z tym? x Naprawde jesteś po 40? Bo nie chce mi się wierzyć.

>>>Misiek, Ty piszesz, że 112kg kobieta jest wspaniała i zadbana...<<< Nie. Ja napisałem, że KONKRETNA, znana mi dziewczyna, ważąca 112kg była zabdana i miała wspaniałe powodzenie wśród mężczyzn (wliczając w to propozycje matrymonialne :) ). To nie oznacza, że każda ważąca 112kg kobieta jest zadbana i wspaniała. x >>>a ja zauważam, że normalne rozmiary w Polsce to i 38 i 40 (a przykłady widze w moim otoczeniu) i to ja piszę brednie....<<< Nie mam pojęcia o rozmiarach damskich ubrań. Jestem jednak pewien, że dziewczyna z wklejonego przez Ciebie zdjęcia nie jest TYPOWĄ PRZEDSTAWICIELKĄ CZTERDZIESTOLATEK.

Gość gośćnowy
Przy okazji, w więksozści przypadków za otylością dzieci stoją RODZICE, a nie żadne automaty w szkołach. Jak się wpaja dziecku zasady to mimo sklepików ono nie będzie rzucac się każdego dnia na tony slodyczy. x Najlepiej zwalac, że dzieci i młodzież jest sama sobie winna a rodzice umywają rączki i zwalają na tv, internet i słodycze (no od kogoś dzieci mają dostęp do tego). x Dzieci musza mieć skąd brać wzorce, pomijam osoby chore takie jak gość14, ale jej dziecko widzi/będzie widzieć że prowadzi zdrowy tryb zycia więc tez się tego nauczy.

Gość gośćnowy
Pisałam o rozmiarach kobiet w ogole, także o moich rówieśniczkach. Tego już nie zauważyłeś. A laska na focie ma rozmiar obstawiam 38, czyli MEDIUM. Z d**y ta nazwa się nie wzięła. x I jak pisałam, ja się nie mieszczę w "kanonie" ale do nikogo się nie burzę, że to powie. Oburzę się jak bedzie się umniejszać mi na rzecz otyłości. x I jedynie o tym była ta dyskusja. A teraz wybacz, dziecko ma wazniejsze sprawy niż dyskusja z 40latkiem. Chcecie to bądźcie chorobliwie otyli, niestety to się odbije na Waszym zdrowiu za kilkanascie lat.

Gość gośćnowy
Bo ja pisze tez od początku o otyłości, nie o kilku kg nadwagi. Pozdrawiam

Gość gość
Weronika Grycan w playboyu .. Weronika Grycan nago

Gość gość
dlaczego nie ma otyłych kobiet w playboyu ? Czy one są mniej atrakcyjne ? Czy to przejaw dyskryminacji ?

>>>Weronika Grycan w playboyu .. Weronika Grycan nago<<< Z niezdrowej ciekawości pogooglałem w poszukiwaniu takich zdjęć i znalazłem artykuł z komentarzem, który wywołał na mojej twarzy szeroki uśmiech: ...niech lepiej się rozbierze dla działu mięsnego w intermarche, a nie dla gazety dla mężczyzn!... Ja lubię kobiety, które są znane, bo coś sobą reprezentują :), a te siostrzyczki starają się być znane, by poczuć, ze coś sobą reprezentują :(. Nie słyszałem o chorobach tych pań, więc zakładam, że ich otyłość jest wyłącznie skutkiem leniwego podejścia do życia. Jeżeli mylę się, to proszę mnie poprawić :). Ps. Przestraszyłem się, bo ta pani rzeczywiście nie posiada szyi.

Gość marek1402
Puszyste Kobiety potrafia byc piekne. Moja dziewczyna jest szczupla ale byle z Kobietami z "cialkiem"i bylo super!!!

Gość mckaffe
pewnie że są, jedni męzczyżni wolą szczupłe dziewczyny a inni puszyste sama jestem dużą kobietą 98kg 170cm i mam kochającego męża i 2 dzieci,i żeby mi tu ktoś zaraz nie wyskoczył że pewno w ciąży żarłam i się spasłam przed ciążą ważyłam niewiele mniej;-) mam piękne długie do pasa krecone włochy,śliczną buzię i ładne oczka,wcale nie uważam się za śmierdzącego wieloryba można być zadbaną,pachnącą kobietą nawet z taką wagą

>>>dlaczego nie ma otyłych kobiet w playboyu ? Czy one są mniej atrakcyjne ? Czy to przejaw dyskryminacji ?<<< Nie. Zapewne czytelnicy PLAYBOY-a są przyzwyczajeni do określonego typu urody. Nie wiem jak teraz, ale dawniej ten typ urody nie był zdominowany przez wychudzone kości, ale modelki posiadały całkiem spore krągłości (nie mylić z otyłością :) ). Przynajmniej takie są na rozkładówce sprzed ćwierć wieku, wiszącej w moim warsztacie :D. x Są specjalne magazyny erotyczne poświęcone krągłym kobietom (nawet tym bardzo otyłym). W wydaniu papierowym nie dorównują one nakładom PLAYBOY-a. Inaczej wygląda na stronach internetowych. Tutaj ilość odsłon filmików z pulchnymi paniami jest jedną z największych.

Misio przeciez ta najmłodsza Grycanka i tak jest szczuplejsza,od niektórych kobiet ktore wstawiałes i podziwiałEs :P

>>>Ta starsza jest chora,dlatego jest otyła nawet Piróg o tym mówił.<<< Jeżeli starsza to ta, co miała w PLAYBOY-u pozować, to przepraszam. Nie interesują mnie wiadomości o celebrytach. O samych Grycankach dowiedziałem się z tematu podobnego do tego. Nie zmienia to faktu, że brzydzą mnie ludzie, którzy za wszelką cenę chcą stać się celebrytami, nie reprezentując sobą niczego wartościowego :(.

Gość gość
misiek sam wazy 120 kg (sam pisal!) wiec i takie kobiety preferuje, bo zadna zadbana i szczupla kobieta go nie bedzie chciala. proste !

Gość gość
No i co z tego że tyle waży? Chyba pytania nie zrozumiałeś/aś

Gość gość
tak ja uwielbiam puszyste kibiety te ich cialo to sama rizkosz.

Gość gość
tak ja uwielbiam puszyste kibiety te ich cialo to sama rozkosz.

A ja tam nie wierzę że Ci faceci gdyby mieli wybór to by nawet zwrócili uwagi na takie grubaski,jak to się mówi "Jak sie nie ma czego lubi,to się lubi co sie ma".

Gość Wielbiciel Otyłych
Ogromnie podniecają mnie takie puszyste i nawet te ,,więcej" a to z wielu powodów . Często jest tak , że taka kobieta jest milsza i ma więcej seksapilu , ładne buzie , jakąś siłę przyciągania do siebie itp. Marzę o takiej , już od nie pamiętam od jak dawna , chciałbym być z taką cieplutką i mięciutką , miłą kobietą ! Puszyste , kocham Was! Wielbiciel

Gość CieszyOko
Ja też bardzo lubię takie z nadwagą i nawet przez myśl mi nie przyszło rozliczać takie , bo powodów jest wiele . Nie cierpię kościstych chudych szkieletorów , a te puszyste nawet są podniecające kiedy je widzę w leginsach obcisłych i z widocznymi fałdkami , wtedy dostaje ...dreszczy na myśl że mogła by być moją !

Gość giacomo
Kocham puszyste!!!!! Piszcie do mnie na giacomo.alvarro@gmail.com!!!

Gość Facet 654
Dnia 23.09.2014 o 18:35, Gość gośćnowy napisał:

Ja własnie tego typu widziałam zdjęcia u prawika. I tak własnie wygląda przeważająca większość i moich znajomych i znajomych mojej matki (!). Wmawianie, ze to sa osoby wychudzone jest własnie propagowaniem otylości o czym od poczatku tu piszemy. x Mysle, że teraz dyskusja naprawde nie ma sensu bo się okaże, że Eva Longoria to już w ogóle przypomina 5letniego chłopca.