Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik pogladowy

Czy sa tu jacys Panowie, ktorzy lubia puszyste kobiety?

Polecane posty

Ale trochę to juz nudne te jego monotonne wypowiedzi,na temat sylwetek,jakby innych tematów nie było.

dla mnie chuda czy puszysta to nie gra zadnej roli ......,w zyciu wazna jest osobowosc czlowieka i jego wnetrze......,kto sie ze mna z tym zgodzi?

>>>Ale trochę to juz nudne te jego monotonne wypowiedzi,na temat sylwetek,jakby innych tematów nie było.<<< Zapewne wyszukiwanie w necie tych wyrośniętych dzieci jest całą treścią jego życia :(.

CZESC ja uwielbiam puszyste kobiety, które lubią sex odpisz do mnie na skype michla29k to……

Gość gośćnowy
Ja własnie tego typu widziałam zdjęcia u prawika. I tak własnie wygląda przeważająca większość i moich znajomych i znajomych mojej matki (!). Wmawianie, ze to sa osoby wychudzone jest własnie propagowaniem otylości o czym od poczatku tu piszemy. x Mysle, że teraz dyskusja naprawde nie ma sensu bo się okaże, że Eva Longoria to już w ogóle przypomina 5letniego chłopca.

Gość gość
jeżeli dla kogoś 11 lat to to samo co 21 to ja nie mam pytań

>>>Ale przeciez ta kobieta ma fajna figurę,o Ci chodzi Misio1?<<< Ja nie krytykuję figury dziewczyny ze zdjęcia :), trochę mi tylko nie pasuje ona do figury rówieśnicy matki gośćnowy :D :D :D.

Gość gośćnowy
Misiek co Cię tak szokuje? Wg Ciebie jak się ma 40-50 lat to się jest otyłym i się nie dba o cialo? Mojej matce wiele mlodszych będzie zazdrościć. x Na polskich plażach w tym roku tak samo widziałam tego typu kobiety, wiadomo parę kg wtę czy w drugą stronę, ale to nie zmienia faktu, że przeciętne kobiety nie mają wielkiej nadwagi ani niedowagi. x Może Ty mieszkasz za granicą gdzie otylośc jest bardziej popularna?

>>>Widocznie kobieta dba o siebie,ze w tym wieku ma taką swietna figurę i co w tym złego?<<< Jeżeli Ty wierzysz, że kobieta z tego zdjęcia ma czterdziestkę, to zaczynam rozumieć: dlaczego wierzysz w przymioty prawiczka :). Swoją drogą rzeczywiście spróbuj skontaktować sie z nim. Piszę poważnie :).

Misio1 ja nie napisałam ze ta kobieta ma 40stkę,tylko znajoma mamy Goscnw,nawet nie napisałam ze jest ok 40 tylko ze w jej wieku sobie zapracowała na taka sylwetkę.

>>>Misiek co Cię tak szokuje? Wg Ciebie jak się ma 40-50 lat to się jest otyłym i się nie dba o cialo? Mojej matce wiele mlodszych będzie zazdrościć.<<< Widzisz dziecko :D, ja właśnie jestem koło czterdziestki i mam bardzo dużo znajomych pań w tym wieku :). W większości są to bardzo zadbane kobiety, pracujące umysłowo. Dlatego bajki, o takim wyglądzie 40-stolatki mi nie wciśniesz :D. Zaczynam podejrzewać, że pod tym pomarańczowym nickiem pisze nasz ciapciowaty prawik :D :D :D.

Gość gość
To prawda w pewnym wieku człowiek czuje sie staro, niezależy mu na figurze . Woli oglądać TV jeść czipsy i pączki

Misio ja znam wiele kobiet ok 50tki z taka sylwetką,może nie dokładnie ale napewno niektóre sa bardzo szczupłe.Ale niektórxzy juz tak mają,jedza dużo a nie tyją latami.A np ktos w mojej rodzinie(nie podam ze względu na lojalnosc) ok 80tki a jest bardzo chudy w to chyba bys nie uwierzył?A je wszystko co mozliwe.

>>>To prawda w pewnym wieku człowiek czuje sie staro, niezależy mu na figurze . Woli oglądać TV jeść czipsy i pączki<<< Tu nie chodzi o to, jak czuje się człowiek, ale co czas robi z jego ciałem.

Gość gośćnowy
To twoje pojęcie zadbania=makeup i ciuchy widocznie skoro w swoim otoczeniu nie masz takich kobiet. Pozostaje współczuć. x Podejrzewaj co chcesz, jak widać dla Mindy tez jest normalne, że mając 40lat można mieć ładne ciało. Nie pisałam przecież, że mają identycznie jędrną skórę czy piersi (porody i lata robią swoje), nie mają ani grama zmarszczek i wgle. I nikt nie pisał, ze laska na focie ma 40 lat.... x Przeciez wysiłek fizyczny jest normalny....Seniorzy mojej rodziny do 80-90 roku zycia sa aktywni tak jak mogą (rower, pływanie, uprawa ogródka). Moj brat uprawia sport odkąd skończył 6 rok zycia. Nie wiem, może to ewenement, ze moi rodzice w zimie jak odpada im ulubiony sport to chodza ze znajomymi na siłownię.

>>>A np mój dziadek ok 80tki a jest bardzo chudy w to chyba bys nie uwierzył?A je wszystko co mozliwe.<<< Wierzę Ci :). Ale nikt mi nie wmówi, że kobieta z tamtego zdjęcia wygląda jak TYPOWA CZTERDZIESTOLATKA (szczególnie w Polsce :( ).

Lubię, ale jako koleżanki i nic więcej.. Dla mnie kobieta z nadwagą jest niezadbana (czyt. niezdrowa) i skoro ja dbam o formę dla niej to dlaczego ona nie miałaby robić tego samego w stosunku do mnie?

Ale znam ok 50tki kobiety które są naprawde szczupłe.I przeciwnie nie raz widzę małolaty z poważna nadwagą co ledwo gimnnazjum nie ukończyly.

No moze nie jako typowa,kobiety sa różne w kazdym wieku,ale zdarzają sie takie szczupłe kobiety w 40-50 wieku.

Kobiety maja rózne figury w kazdym wieku,jedne szczupłe od najmłodszych lat,drugie grubsze nie ma okreslonej sylwetki na dany wiek.W kazdym przedziale wiekowym sa kobiety chude,szczupłe,grube....

>>>Ale znam ok 50tki kobiety które są naprawde szczupłe.<<< Mindy zrozum wreszcie, że mi wcale nie chodzi o szczupłość, ale wmawianie, że dziewczyna ze zdjęcia jest typową czterdziestolatką - koleżanką mamy gośćnowy. Każde brednie mają swoje granice :(.