Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik pogladowy

Czy sa tu jacys Panowie, ktorzy lubia puszyste kobiety?

Polecane posty

Gość gość141414
Ale Mindymindy mimo wszystko dzieki za troskę :)

Gość gość141414
No oczywiscie, że jestem grubsza nie pisałam, że nie. Ale nie o 15 kg.Tylko w proporcjach jakieś 5. Chodzi o to, że nie każdy wygląda jak ta 85 kg dziewczyna którą pokazaliscie. Tylko wciaż dodaję, że ja sporo ćwiczę i stosuję niskotłuszczową dietę.

Gość prawictwo pospolite 143
rzeczywiscie nie wyglądasz na 85 kg .. Mozna ci dać 78 kg ..Ale i tak nadwaga wyrazna

Gość gość
Wybacz 141414 ale ILE !!! Ty wcinasz ? Piszesz,ze ćwiczysz,że dieta niskotłuszcz. ale małą kluchą jednak Jesteś ...Ile Masz wzrostu?

Gość gość141414
Jak pisałam biorę sterydy, mam silną alerie na prawie wszystko, łącznie z kurzem, zwierzętami itp.Odczulam sie ale póki co bez tabletek nie daję rady funkcjonować. Jakbym nie cwiczyła i nie stosowała diety wazyłabym już pewnie ok 100 kg. W jeden miesiąc terapii przytyłam 7 kg, w drugim 4. Potem wzięłam się za siebie i przestałam tyć a nawet waga pomalutku spada. Ale osoba zdrowa nie zrozumie chorej.

Pomijajac to czy jestes gruba czy chuda,ja bym tu nie dała nigdy zdjęcia swojej sylwetki chocbym nawet miała 90-60-90.

Gość gość
Mindymindy -przecież nie rozpoznasz jej na ulicy ...wyluzuj ciotko pruderio ;)

Gość gość
rozpozna ją po pieprzyku na lewej ręce

Gość gośćnowy
Hmmm Gość14 Może z czasem wrocisz do starej wagi. A myślisz, ze gdybyś szybciej rozpoczeła kontrolę to udało by się przytyć tylko kilka kg? Pytam bo jest szansa, że ja lecząć się przytyję i nie wiem czy jest sens od razu rozpoczynac intensywniejsze ćwiczenia+kontrola diety (teraz jem co chcę). Bo mimo wszystko nie chciałabym zmieniać swojej wagi :P

No z tym ze nikt jej nie rozpozna nie byłam bym taka pewna,widac kawalek mieszkania tapetę i drzwi od łazienki,a znajomych napewno ma którzy ja odwiedzaja no i włosy.

Gość gość141414
Mindy dodałam zdjecie bez twarzy, jak milion innych osób wyglądam. Gośćnowy, jestem pewna że jakbym od razu zaczęła się pilnować nie przytyłabym aż tyle. Przede wszystkim chodzi o picie dużej ilości wody. Min 3 l. dziennie. No i ważenie sie. Ja nie spodziewałam się takich efektów. Ciuchy nagle zaczęły mnie uwierać, zważyłam się i bach 7 kg wiecej, potem te 4 jeszcze. Tylko, że moje życie póki co to pasmo wyrzeczeń. Ale kiedys dojdę do mojej wagi w takiej, w której ja się czuję dobrze. Ale małymi kroczkami. Udaje mi się zrzucić góra po 1 kg miesięcznie, czasem 0,5. Piję jeszcze kawę zieloną. Też pomaga.

Gość gość141414
Zdjęcie w pokoju w pensjonacie na wakacjach, poza najbliższymi osobami nikt nie rozpozna. A jesli nawet to co? To nie jest erotyczna fotka. Ot. zdjęcie w kostiumie jakich miliony w internecie.

Wyglądasz zle ( poniezej przecietnej ) , ale widziałem gorsze sylwetki niż twoja .. schudniesz 10 kg i będzie przyzwoicie

wcale nie musisz odchudzać sie do 52 kg .. wystarczy do 68 kg i na pewno będziesz wyglądać poprawnie

Gość gość141414
Mindymindy ale naprawdę spoko, nie ma krwi nie ma żalu :) Jeśli ja Cię czymś uraziłam też przepraszam. Zdjecie wkleiłam by pokazać że są rodzaje nadwagi różnej. Wiem, że jestem okarąglutka, ale akceptuję siebie. I się siebie nie wstydzę. Każdy ma inny gust, ja wiem, że niektórym się podobam innym nie. Tak jak i Ty. Ale jak pisałam ważny jest środek. Ja jestem w szczęśliwym zwiazku, mój misio jest okrąglejszy niż ja, tzn ma spory brzuszek. Ale i tak o uwielbiam i nie zamieniłabym go na nikogo innego. A to dlatego, że jest najcudowniejszym facetem jakiego znam i jego miłość pozbawiła mnie kompleksów.

Gość gość
Mindymindy wyluzuj .. Przecież nie robi nic nieetycznego na tym zdjęciu , ani nie widac jej twarzy .. Gdyby robiła loda mogłabyś czuc sie oburzona .. Na tej focie nie ma nic kontrowersyjnego czy zdrożnego

Wygląd to nie wszystko,dlatego dobrze jeśli twój facet patrzy na twoj intelekt.....ja poprostu nie rozumiem chamstwa osób,którzy na siłę promuja otyłosc.

Gość gość
Gość14 No to jest pocieszające, i tak, że Ci się chce :) Wiele osob pewnie by olalo sprawę, wazyło 100kg "bo one są chore".

>>>85 kg to jest coś takiego..<<< Wyobraź sobie prawiczku, że tak wyglądała dziewczyna ważąca 112kg. Miała tylko większy o jakieś 2 rozmiary biust :).

Gość gość
teraz jest wysyp grubasek, bo one wiedza , ze jak przejda na rente po swoich supermenach, to zostanie im tylko na chleb i wode

Gość gośćnowy
To ja pisalam o 15.35. Gość14, Mieszkałam raz z osobą grubsza od CIebie i zupełnie inna figurą (jabłko, nei miała talii a pupę miała podobną do mojej, gdzie jestem chudzielec) i naprawdę przy jej trybie życia i diecie każdy by ważył 90-100kg. x x http://imalbum.aufeminin.com/album/D20111228/819892_TDKOMOWAD78LOM2AIR1BQHZABI13FP_dsc01661_H190255_L.jpg Czyli poniżej to jest opis Pani tego typu? "a znam chodzące (z wdziękiem) 112kg prawdziwej kobiecości, która ma kłopot z opędzeniem się od mężczyzn smiech.gif , także od całkiem dobrych (np. architekt, właściciel dużej firmy) propozycji matrymonialnych"