Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik pogladowy

Czy sa tu jacys Panowie, ktorzy lubia puszyste kobiety?

Polecane posty

Gość gość
ta z ostatniego linku jest przerażająca. Czy są kobiety , które chciałyby tak sie zapuscić ?

>>>Wyglądasz zle ( poniezej przecietnej ) , ale widziałem gorsze sylwetki niż twoja .. schudniesz 10 kg i będzie przyzwoicie<<< Przyzwoicie to będzie, gdy zamkniesz wreszcie swoją pryszczatą gębę prawiczku i przestaniesz w taki sposób pisać o innych. G_wno nas obchodzi, czy uważasz sylwetkę gość141414 za złą, czy bardzo złą. To jest TWOJA OCENA i masz jedynie prawo napisać, że tak TY myślisz, a nie, że tak jest (wg całego świata). x gość141414 bardzo ładnie wyglądasz na tym zdjęciu :). Wierzę, że wielu mężczyzn obejrzało się za Tobą na plaży :). Pamiętam reakcje mężczyzn, gdy spacerowałem ze swoją Panią (Twojego wzrostu, wagi, tylko biust 85H) :). A opinie prawiczka, przed którym uciekają wszystkie kobiety w realu, nie powinny być dla Ciebie ważne :).

Gość gość
prawik ty robniety zboku przestan wklejac zdjecia rozebranych lasek i walic konia pod nie jestes przyj****y... znajdz se kobiete ktora bydz moze łaskawie pokaze ci kawalek cycka a zwalisz se wtedy...

Nie,ale nie przeszkadzaja mi takie osoby,jako osoby mimo wszystko uwazam ze to przesada to promować.

Gość do prawictwo
Prawik, spadaj teoretyku- onanisto, który żywej kobiety nago nigdy nie widziałeś.

>>>Przestańcie!!!!Prawictwo mógl miec super laski,tylko ze był porzadny<<< Podam Cię do sądu o odszkodowanie !!! x Spadłem ze śmiechu z krzesła :(. To wszystko wina Twojego posta :D :D :D

Gość gośćnowy
A prawik teraz już nie chce nawet mieć kobiety :P Pomijając jego mądrowanie się która na focie ile waży i jakie ma wymiary to złych kobit nie wkleja. Wkleja własnie typowe jakie spotyka się najczęściej - i chyba o to chodzi.

>>>To bardzo porzadny mezczyzna!I jaki przystojny <3<<< A skąd Ty wiesz: jak nasz prawiczek wygląda :) ?

>>>Pomijając jego mądrowanie się która na focie ile waży i jakie ma wymiary<<< Po czym wyraźnie widać, że ciało kobiety TYLKO na zdjęciu oglądał :D. x >>>to złych kobit nie wkleja. Wkleja własnie typowe jakie spotyka się najczęściej<<< Ja jakoś w swoim bloku takich "wklejanych" kobiet nie widuję. A mieszkają tu dwie przepiękne siostry, za którymi faceci biegają od 10-ciu lat stadami :D.

>>>Widzę go oczami wyobraźni.<<< To napisz do niego. Takiemu zakompleksionemu prawiczkowi nie będą przeszkadzały Twoje mankamenty :), a Ty poczujesz się pożądana i przestanie sadzić tutaj głupie teksty o grubaskach :D :D :D.

Nie wiem czy jakikolwiek mężczyzna ma określone jasno: powyżej 90 kg. nie podobają mi się. Moim zdaniem wszystko zależy od tego jak dana kobieta wygląda, tzn. czy jest zadbana, ma jędrną skórę (tak, tak, wśród kobiet z nadwagą są takie co mają ładną skórę, gdyby ktoś nie wiedział). Ja swego czasu ważyłam 94 kg. przy 176 cm. Nie narzekałam na adoratorów, wręcz przeciwnie. Natomiast wydaję mi się, że to nie zależy od kilogramów nigdy, a od właśnie ww. zadbania, usposobienia, poczucia humoru, optymizmu, poruszania się i ogólnego poglądu na świat. Mnie też raz się podoba wyrzeźbiony mężczyzna, innym razem facet z brzuszkiem jest idealny, a za chwilę idzie rudy z piegami i też mi puls podnosi.

>>>Ale jak bez wymiarów modelki,moge miec czelnosc pisac pierwsza do niego?<<< Ty tyle nie marudź :D :D :D Ty daj mu szansę :D :D :D.

Gość gośćnowy
Misiek, sugerujesz, że mieszkasz wśród ludzi grubych czy bardzo chudych? Czy raczej kogo chcesz tym razem obrazić? Ze rozmiary 36-40 sa niespotykane? Bo totalnie nie rozumiem co chcesz przez to powiedzieć. Ja własnie znam takie kobiety, z wagą zblizonej do normy, a skrajności zdarzają się rzadko (jak to skrajności mają w zwyczaju).

>>>Mi wystarczy miłosc platoniczna.....<<< To do siebie pasujecie :D :D :D. Prawik pisał ostatnio, ze nie będzie już seksu uprawiał :D. Ja go rozumiem :D, łatwiej jest obejść się bez tego, czego nigdy w życiu nie doświadczyliśmy :D :D :D.

Gość gośćnowy
Mindy, Zakompleksieni ludzie tak mają. Stąd może jego podejście do flirtowania co pisał parę str temu - jak ktoś sie słabo czuje to musi potwierdzac swoją wartość, przy okazji umniejszając innym (no bo wg niego inaczej sie nie da :D )

A teraz wytłumaczcie mi,czemu kobiety nie wrzucaja tu fotek facetów,i nie pisza w jakich gustują?Akurat mi to jest obojetne,czy facet jest chudy,czy troszke większy.

>>>Misiek, sugerujesz, że mieszkasz wśród ludzi grubych czy bardzo chudych?<<< Sugeruję, że mieszkam wśród ludzi NORMALNYCH i wychudzone nastolatki z marzeń (zdjęć) prawika stanowią znikomy procent mieszkańców :D. x >>>Czy raczej kogo chcesz tym razem obrazić?<<< Daj sobie na wstrzymanie i przestań dopatrywać się w każdym moim poście próby obrażenia kogoś :D. x >>>Ja własnie znam takie kobiety, z wagą zblizonej do normy, a skrajności zdarzają się rzadko (jak to skrajności mają w zwyczaju).<<< Teraz to ja nie rozumiem: o czym Ty piszesz. Prawik często zamieszcza zdjęcia swoich "wybranek" i zazwyczaj są to osoby wyglądające jak małe dziewczynki. Nawet kumpel z komendy, śmiał się, że ma podstawy, by prawikowi wykonać przeszukanie jako podejrzanemu o pedofilię :D :D :D.

Według mnie Prawictwo wstawia kobiety które sa szczupłe i maja atrakcyjne ciała,Ty nie widziałes chyba wychudzenia.

>>>Bo jest porzadny!!!!!!<<< Noooo.... Jak Robinson na bezludnej wyspie :D. Całe szczęście, że nie ma pod ręką owieczki :D :D :D.