Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbina26

Moj facet zabiera KOLEZANKE do rodzicow swoich....

Polecane posty

Nie ma przyjażni między kobietą a mężczyzną,takiej zwyczajnej. W to nigdy nie uwierzę

Gość hasta la vista beeeejbeee
Bardzo wspolczuje - radzę: 1) ochłonąć 2) zapytać, czym jest dla niego ta relacja (zapewne okaże się, że niczym groźnym dla niej) 3) poprosić o wygospodarowanie więcej czasu sam na sam. Bo jak na razie to był tylko bezzasadny foch. I nie dziwię się reakcji faceta. To nie brak szacunku, tylko normalna reakcja na postępowanie jak nastolatka z fochem, która się napina zanim zapyta, o co chodzi.

Gość zainteresowania dobre sobie?
wiesz co idz juz i nie pierd.... głupot , mieszasz takim pitoleniem autorce w głowie a tego ona nie potzrebuje, jestes takim samym chorym typem jak jej pozal sie boze wybranek

przyjaciele rozumieją się,pomagają sobie,...nadają na tych samych falach.Czyli sielanka. Dojdzie do czegoś więcej i przyjażń diabli wzięli

Gość Bardzo wspolczuje
40 letni facet strzela focha,przestaje rozmawiac ze swoja kobieta w ciazy. Jedzie sobie do rodzicow ze swoja stara przyjaciolka. Autorke zostawia jak znudzona zabawke. Ten facet nie jest dobry dla Ciebie. Dojrzaly facet rozmawialby z Toba ! WASZA RELACJA POWINNA BYC NAJWAZNIEJSZA. a nie ich relacja....

Jakie uczucia ma napalony prawik???Ktos napisal pozyzej.W czym jest leszy taki prawik od jak to napisalas podstarzalego kawalera?Taki prawik to dopiero ma kolezanki i to pewnie nie jedna i mysli hujem a nie glowa,a taki podstarzaly mysli zeby rodzine zalozyc.Ale to co zrobil teraz to zupelnie inny temat.

"jestes takim samym chorym typem jak jej pozal sie boze wybranek" Jestem kobietą. I mój związek jest od lat udany, bo nikt nie strzela focha. Gdyby mój facet kazał mi przestać spotykać się ze znajomymi, bo foch, to by wyleciał na kopach. I autorka też tak pewnie skończy.

Wlasnie dzwonila jego mama na domowy telefon,spytala co tam?Powiedzialam,ze jej syn jedzie wlasnie do niej i ze zrobilam dla niej ciasto ale nie zabral jej niech wie jaki jest zlosliwy.

Gość zalamana33
Posluchajcie, a moze hasta la vista beeeejbeee ma troche racji?, bo jesli facet autorce juz 100 razy mowil, ze ta jego przyjaciolka nie zagraza ich zwiazkowi, to moze teraz jak autorka nie chciala jechac, to powiedzial sobie: jedziemy nie bedzie mnie tu szantazowala! nie mam sobie nic do zarzucenia, bo nic zlego nie robie. Tylko, ze i tak pozostaje kwestia tego bycia tej kobiety w ich zyciu tak czy inaczej.

Gość hujowo- jajowo
Strasz ja strasz,by sie bala starego dziada i bala sie wiecej miec swoje zdanie. Kurwa woli stara dupe to niech ze stara zostanie.

i tu się mylisz prawik gdyby cie dorwał w swoje rece byłabys dla niego najwazniejsza na swiecie , oka by z ciebie nie spuszczał a ten twój co robi ? ma cię w d..... , więc nie unoś się na mnie tylko na niego

Gość hujowo- jajowo
Przecie puka ja na masce w lesie i na trawce. Troche czasu im to zajmie. Stara wdowka musi byc zadbana i doruchana.

powinien juz tam byc,tylko moze najpierw podrzucil to ubranko na chrzest...

,a taki podstarzaly mysli zeby rodzine zalozyc właśnie widac jak ten twój pan chce rodzine zakładac , gdzie on jest teraz skoro mysli o rodzinie? bardziej kolezanka mu w głowie niz ta szumnie powiedziane RODZINA otwórz oczy i nie karz nowego zycia za swoja głupote

Gość tylko spokojnie1111
mam takie wrazenie, że faceci nie myślą, jak autorka nie daj boże, dostanie skurczy przez jego chore fazy to ciekawe co wtedy zrobi. takim zachowanie nie robi tylko przykrości dziewczynie ale rownież wlasnemu dziecku, bo przeciez to co czuje matka, czuje tez dziecko

"Przecie puka ja na masce w lesie i na trawce." NAPRAWDĘ uważacie, że ma w domu 30-latkę, a chętnie leci pukać 50-latkę po dwóch porodach? Naprawdę? I na pewno ta ocena jest realistyczna i uzasadniona, a nie spowodowana Waszymi uprzedzeniami do mężczyzn i ogólną obsesją seksu i zdrady?

Gość zalamana33
I ta mama zapytala dlaczego nie jedziecie razem, dlaczego nie zabral ciasta? hasta la vista beeeejbeee a moze poradzilabys mi w moim temacie? serio mowie, potrzebuje wsparcia, trzezwej oceny sytuacji. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5215597&start=0

Gość hujowo- jajowo
Niektore 50 sa bardzo atrakcyjne i inne w seksie niz mlode dupy...

zalamana33 - teraz muszę iść już od kompa, ale wieczorem przeczytam i coś napiszę :) Pozdrówka!

duuuuużo tego ,,może,, jak dla mnie.może to przyjażn,może to koleżanka, może nie dojechał, może nie jest aż tak żle.....a ,,może,, ty poprostu chcesz tu przeczytać ,że nie masz powodu się denerwować?

Gość cxvxvfdsfsdf
Kuzwa, a wiecie, ze nie wiadomo? Moj znajomy mial 25-latke - szczupla i atrakvyjna, a pukal 37-latke - gruba i po dwoch porodach (on mial 35). Wiec kij to wie

Gość jak najbardziej jest
to możliwe , on ja zna kooope lat , jest starym kawalerem byc moze chciał zyc z tą kobietą ale ona ze względu na pamięc o mężu nie wchodzi w to , autorka jest na straconej pozycji i mam tylko nadzieje ze ta ciąża nie była jej pomysłem na usidlenie starego dziada bo jak tak to poniosła klęske po całosci i psychicznie nie wygrzebie sie tak szybko z gówna jakie sobie zgotowała

Gość zalamana33
Dzieki! wieczorem tez bede.

Gość hujowo- jajowo
Ubranka na chrzest mogl wyslac poczta. nie jedzie 250 km.w jedna strone ?ze swoja przyjaciolka... Kobiete w ciazy zostawia na cala niedziele sama. TO MA BYC MILOSC ?

Nigdy bym faceta nie chciala zatrzymac na sile a juz tym bardziej na dziecko.To byla nasza wspolna decyzja. Co do mamy nie rozmawialam z nia dlugo,spytala czemu ciasta nie wzial nie spytala czemu nie jedziemy razem.

Gość co jej powiedziałaś? jaki
podałaś powód?

Bo myslal tez zebym i ja jechala zmienila troche klimat i pooddychala swiezym wiejskim powietrzem.Ale nie wyszlo

Gość hujowo- jajowo
Wdowy tez maja swoje potrzeby !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile lat ta wdowa jest sama ????

Gość zalamana33
hmm, moze nic zlego nie podejrzewa dlatego nie zapytala dlaczego nie razem, ale co odpowiedzialas, jak zapytala o to ciasto? Zasugerowalas, ze cos miedzy Wami stalo sie nie tak?