Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba ZAKUPOHOLICZKAA

Czy jest tu jakaś zakupoholiczka?

Polecane posty

Gość ytyty
Madzik, ja dużo rzeczy wyhaczyłam na Allegro, choć są to pojedyńcze egzemplarze. Jak się trafi, to dobrze. A co do tej drugiej marynarki, to wg mnie tam są zdjęcia 3 rodzajów produktów

ja do all nie mogę się przekonać, obawiam się tego że nie mogę zwrócić jakby coś. co do tej marynarki, to napisałam do sprzedawcy o fotki przodu marynarki i pojawiły sie nowe zdjecia te na dole. ta na dole zupelnie mi sie nie podoba. myslałam że sprzedawana marynarka to ta z góry. no wlasnie i to mnie wkurza na all. ja sporo kupowałam ubrać w outlecie - u mnie jest in wearu i jackpotu. kiedys był tam raj cenowy, teraz stał się za bardzo znany. choc raz do roku robią mega wyprzedaż.wtedy spozniam sie do pracy bo o 9 gdy go otwieraja wpada taka baba i kupuje wszystko co leci - doslownie (bierze wozek z reala i pakuje az do pełna). nawet nie wiesz jakie sobie marże nalicza (ja kupiłam marynarkę za 45 zł a ona taką samą wstawiła na all gdzie ma sklep za 299 zł). sama zastanawiałam się czy nie otworzyć takiego biznesu ;) uciekam na basen. muszę się ruszyć; dziś w pracy kolega chciał nam zrobić przyjemność i kupił ciasteczka. cholera by go wzięła z tymi ciastkami :P

Dobry dzień, Dobry bo to mój ostatni w pracy :) Wczoraj był dzień zakupów; to moje ostatnie zakupy w tym roku. Jestem S P Ł U K A N A !!! Wysłali mnie po mleko - bo się skończyło - a wróciłam: z brązowymi botkami Wojasa, szarymi in wearu rurkami, zimowym grubym granatowym swetrem Part Two, cienkim sweterkiem na wiosnę w marynarskie pasy in wearu, paskiem, szalikiem i brązową marynarką z Cottonfielda z wełny z łatami ze skóry na łokciach. Prezent jak marzenie. Ze wszystkich zakupów najbardziej mnie cieszy bo jest piękna (poproszę identyczną w wersji damskiej) i dałam za nią tylko 160 zł. Także Zara z tymi 369 zł niech się schowa :P Były też przepiękne musztardowe spodnie 7/8 w kant na lato ale ... odłożyłam (za drogie: 250 zł). Na wszelki wypadek złożę Wam już świąteczne życzenia. Także ytyty, Jeronimo zdrowych i wesołych Świąt. Ja zmykam teraz do fryzjera bo dziś mamy imprezę świąteczną w pracy a że m82 lubi być su-22 :P to musi trzymać formę Buziaki :*

Hehe :) - pewnie to wszystko przez postanowienie "że od Nowego Roku ograniczasz" = trzeba było jeszcze trochę w tym poszaleć ;) madzik - Ciebie powinni wysyłać po rzeczy ... wówczas wrócisz z mlekiem ;) Ale ... zaraz, zaraz: "to moje ostatnie zakupy w tym roku." - to niczego przecież nie wyklucza :D Ja odkryłem wczoraj na mojej kurtce niewielką skazę :( - i udało mi się kupić identyczną, będzie podmiana, tym bardziej jestem z siebie zadowolony, że przeceniona o 70%. Buty wymiarowo idealne :) - w sumie nie chciałem kupować "takich samych" w innym kolorze ... no to kupiłem inne, przy okazji 2 bluzy, polo i ... brakowało mi coś tam do darmowej wysyłki ... no to wziąłem jeszcze spodenki ... z myślą o lecie. A wczoraj miałem ubraniowy zawrót głowy, dotarły do mnie, wcześniej zamówione, 3 paczki :) Podziękować za życzenia. ­ Miłej zabawy, niech parkiet zostanie zadeptany. P.S. a marynarkę z łatami na łokciach, prędzej czy później, i tak sobie kupisz ;)

Gość ytyty
Moi mili, nie wiem kiedy tu znów zajrzę, więc przesyłam już NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I NOWOROCZNE ­ Madziu, ja mnóstwo rzeczy kupuję na Allegro i Ebay, najczęściej w sklepach - towar można reklamować, zwrócić do 10 dni (tracisz tylko koszta przesyłki) albo sprzedać ponownie (ja tak zrobię z 2 parami nie pasujących butów). Outlet - masz rację, kiedyś bywałam, muszę znów się wybrać, dzięki za przypomnienie :) ­ Kupiłam sobie pierścionek z perłą i perfumy. Od nowego roku... Madzik, jakie zapachy lubisz?

Ytyty dziękuję za życzenia! Koniecznie wróć do outletów. jeśli dobrze kojarzę co do miasta skąd jesteś, to zerknij sobie tu: http://galerki.pl/zdjecie/1683.IC.outlet.Jackpot.Cottonfield.Maninique.InWear Ja jakoś w szale zakupowym omijam biżuterię. Nie wiem czemu, zawsze o niej zapominam, a jak cos w domu mam to i tak nie noszę nie chce mi się zakładać. Perfumy? Czy ja wspominałam, że uwielbiam perfumy? :D U mnie sporo się zmieniło w tym zakresie w przeciągu ostatnich 2 lat. Kiedyś lubiłam świeżaki, teraz wolę cięższe zapachy, mocne, mroczne. Codzienne zimowe to Armani, Code http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27018 Kocham je miłością bezgraniczną. W nich czuje się taką 100 % kobietą; zapach jest taki tajemniczy i niesamowicie seksowny ;) Wcześniej uwielbiałam Chanel, Allure są bardzo eleganckie. Niestety koleżanka z pracy je zgapiła i tak je ześwechtała wylewając na siebie codziennie chyba pół butli, że nie mogę na nie patrzeć. A szkoda, bo kojarzyły mi się kobietą z klasą :( Letnie: uwielbiam DKNY, Woman http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=592 Polecam Ci je mimo ceny: mroźny, lekki, zapach który podoba się wszystkim mężczyznom czego chcieć więcej :D Moja ostatnia nowość: Dior, Addict dostałam na prezent. http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1927&next=1 Sama bym ich nie kupiła, bo są bardzo mocne - ale podobno pasują do mnie. Oswajamy się na razie wieczorami chyba będzie to jednak dłuższy romans :) Jak widać lubię ciężkie zapachy ot po prostu stara już jestem :D :D :D A Ty ytyty czym lubisz pachnieć? JM, a Ty? JM: masz rację: „Ciebie powinni wysyłać po rzeczy ... wówczas wrócisz z mlekiem na mnie po prostu trzeba znaleźć „sposób, inaczej jestem „nie do życia :) Haha widzę, że patent z podmianką jest powszechnie znany :D Co do dobierania rzeczy ja ostatnio też musiałam zastosować tę metodę: kup 6 zapłać za 5 ;) dobra niech stracę :P Spodenki letnie: nie wiem czy masz ale koniecznie kup granatowe, do kolan takie niby eleganckie, w kroju w stylu garniturowe, ale materiał bawełna, jak jeansy. Do tego mokasyny (bez skarpet of kors :P ), koszulka polo/koszula z krótkim rękawem i jest mhm. Ja teraz muszę znaleźć spodnie: musztardowe/kanarkowe i czerwone. Pierwsze do kupionej przed świętami brązowej marynarki, choć pasować będą też do innej (szarej), drugie do granatowej/brązowej góry (marynarki lub swetra). Ech całe życie pod górkę, człowiek ledwo z jednym się obrobi, inna robota się pojawia ;) Będzie coś w stylu tego co jest na blogu (facet w tle na 3 zdjęciu i foto podpisane „kolorowe spodnie, nie tylko ja je lubię) http://mr-vintage.blogspot.com/2012/01/pitti-uomo-woskie-inspiracje.html na marginesie dobry blog o modzie męskiej (zerkaj sobie). Tej marynarki dla mnie nie odpuszczę, za bardzo zalazła mi za skórę :P dobra wracam do gotowania, przede mną dziś jeszcze sernik i rolada szpinakowa ;)

Gość ytyty
Hmmm... W zasadzie dobrze kojarzysz, ale bywam też w paru innych ;-) Miałam nadzieję, że uwielbiasz perfumy i coś mi podpowiesz. Ja od lat stosuję Opium i chciałabym coś zmienić. 'wolę cięższe zapachy, mocne, mroczne.' - to idealnie do mnie pasuje! ależ trafiłam! Moje ulubione zapachy to kadzidlaki - nie znoszę "świeżych" i typowo "kwiatowych". Jako, że nie jestem znawcą perfum, poprzestałam na opisach: JESUS DEL POZO HALLOWEEN DSQUARED SHE VELVET FOREST WOOD HUGO BOSS INTENSE TRUSSARDI ESSENZA DEL TEMPO oraz DONNA KARAN BLACK CASHMERE = to chyba jest mocne i mroczne ;-) Powinny do mnie pasować? Próbowalaś któryś? Mam jeszcze parę na liście... a może potrafisz coś doradzić? Czy znasz zapach łączący w sobie drewno, dym, kadzidła (są różne - koniecznie musi być paczula)? Lubię też cynamon :)

Gość ytyty
Allure i Addict, może wypróbuje ... hm

Merry X-mas. Tak, tam jest e, a nie a = ze świętami proszę nie wchodzić w związki małżeńskie ;) madzik - dzięki za letni tip, granatowe będą idealne, wyszukałem raz-dwa :) http://jackandjones.de/jack-jones/shorts/EdwardChinoShortsNavy/12057370,de_DE,pd.html?dwvar_12057370_colorPattern=12057370_NAVYBLUE&forceScope= Jak to bez skarpet? Obowiązkowo białe i do kolan! ;) - no żartuję, madzik ... a taki test - załóżmy, że ktoś daje Tobie 10 000zł żebyś przez cały dzień spacerowała z nim po mieście, a on miałby na sobie sandały i białe skarpety. Wchodzisz w to, czy nie? (chyba retoryczne ;) ). Ja za bardzo to nie lubię bez skarpet, w sumie ze względów higienicznych, mam sporo takich pod kostki, praktycznie niewidoczne, ale ich też za bardzo nie lubię, bo najgorsze jak trzeba ściągać buty ... to one tak dziwnie wyglądają :D A tak w ogóle to jestem chyba maniakiem skarpetek, mam ze 150 par :D Jedyne co mnie martwi - na pewno coś jeszcze do tego zamówię (paczka równowartości 50zł? - to przesyłka prawie tyle wyniesie :D), a właśnie co "sobie mówiłem", że jeszcze tylko czarna wiosenno-jesienna kurtka i kolekcja pełna :D - winę zrzucam na Ciebie! Hehe, madzik - markami to myślimy jednakowo ;) U mnie Chanel - Allure Homme Sport, Armani - Acqua Di Gio, Dior - Higher no i ze względu na nazwę Chanel ... Egoiste :) Ale nie lubię, bo to dla mnie takie mało męskie (jak już to ciut ciut). Tak samo jak blog - fajny, ale gdybym tam przesiadywał to bym się źle "psychicznie" czuł ;) A z Dior Higher to mam ciekawą historię, zamówiłem i się okazało, że nr seryjny jakiś zamazany/zdrapany. Napisałem do sklepu i mieli całą taką partię, poprosili o nr konta i zwrócili pieniądze a perfumy kazali zatrzymać :) "dobra wracam do gotowania, przede mną dziś jeszcze sernik i rolada szpinakowa" - ma się rozumieć, że do zjedzenia, albo testowania silnej woli ;) madzik - sposób na Ciebie = cotygodniowe kieszonkowe w sporej wysokości, Ty "obkupiona - Ty szczęśliwa" ;) ... no i ta marynarka :D

Ytyty perfumy lubię ale specjalistką jestem żadną. Ot mam swoje typy i po prostu trzymam się ich. Dla mnie Opium są za ciężkie to jedyne perfumy które wydałam bez żalu. Jeśli chcesz kupić perfumy uniwersalne ja bym wzięła Allure; będziesz mieć je na dzień i na wieczór; Addickt są tylko wieczorowe, choć jeśli lubisz Opium to może uznasz je też za dzienne. Przez ten wpis przypomniałam sobie o mojej wielkiej miłości i Święta w tym roku pachniały Allure. Po tych 3 dniach powiem tak: są wspaniałe. Kupuj Allure! :) Wskazanych przez Ciebie nie znam, perfumy wybieram wąchając je, opisy do mnie nigdy nie przemawiały. Idę, powącham i musi być wielkie BUM! To tak jak w miłości ;) bez tego nie dam rady wytrzymać ani z perfumami ani z facetem :D JM: spodenki ok. z foto wyglądają na takie o jakie mi chodziło. Mogę spędzić ZA DARMO cały dzień z facetem w długich białych skarpetach na boisku sportowym. Mam pewną małą obsesję, którą takie skarpetki pięknie podkreślą ;) no ale to już bez sandałek :P To Ci się przyfarciło z tymi perfumami :) Ja mam za to śmieszną historię z męskim Allure :) poznałam te perfumy będąc jeszcze na studiach i od tego czasu należą do mojej męskiej klasyki, która zawsze działa na mnie jak czerwona płachta na byka. Mianowicie będąc kiedyś na spinningu, jadę sobie jak zawsze. Po 5 min wszedł jakiś facet do sali i zajął rowerek za mną. Jadę, jadę i nagle BUM. Skupić się nie mogę zapach perfum połączony z męskim potem (tak wiem to obrzydliwe :P ) sprawił że całą godzinę myślałam tylko o ;) Po zajęciach oczywiście lecę do faceta i mówię mu że przez niego skupić się nie mogłam i koniecznie muszę wiedzieć co to za zapach bo chcę je dla swojego faceta. W ten sposób poznałam Allure i Pana Janka ;) Moja męska trójka: wspomniane Allure (pierwsza miłość), Boss Selection (miau), i Dior, Dior Homme te ostatnie to swojego czasu nawet podbierałam, także jeśli ktoś używa to lepiej niech mnie nie wpuszcza samej do swojej łazienki :P Co do sernika i rolady: nie mam silnej woli. Jak mam ochotę to pakuję do buzi i tyle :P potem myślę jak to spalić, a sposoby są różne :D Sernik wyszedł, rolada też. Tak dobrze mi poszło, że uwierzyłam, że jestem piep Magdą Gesler i mogę zrobić jeszcze makiełki. Szkoda tylko, że zrobiłam je z dodatkiem uwaga! uwaga! brendy. Boże widzisz i nie grzmisz! :D :D :D Sposób na mnie nie jest może aż TAK prosty ale zarowa marynarka mogłaby mnie do stanu "bycia do życia" znacznie przybliżyć. Nie mogę doczekać się sylwestra! Uwielbiam to napięcie tuż „przed :D http://www.youtube.com/watch?v=7VzeXNKkkcc do yourself a favour put me on lala I'll make you believe it :D :D :D

sobotni poranek z kawą kończy się tak: http://www.bata.pl/web/katalog/promo-promocja-kobiety-zimowe/92012-stylowe-obuwie-damskie-w-kolorze-brazowym i tak: http://www.bata.pl/web/katalog/promo-promocja-kobiety-zimowe/92013-stylowe-obuwie-damskie-w-kolorze-brazowym jedne zostaną - chyba pierwsze, no nie? - drugie do zwrotu. ale zobaczę jeszcze na żywo ;) a tak poza tym to chciałabym jeszcze te: http://www.bata.pl/web/katalog/web-katalog-kobiety-kozaki/95582-bata-boot weekend uważam za dobrze rozpoczęty. miłego dnia :)

Witajcie maniacy zakupów:) Może doradzilibyści coś w kontekscie walizek, jesteście prawdziwymi znawcami.Odbyłam wczoraj rundę po tego typu asortymencie...i na nic się nie zdecydowałam.W necie coś zamierzam wybrać.:)

Hello, nie ma to jak dobra sobota, ja zacząłem swoją od wyprawy na pocztę po 2 paczki :D madzik - te pierwsze :) - chociaż znawcą nie jestem = nigdy nie nosiłem ;) A co to za wstawka w środku? xxx A tak w ogóle to Cię zaraz zamorduję! :P - granatowe spodenki - OK, wyszukałem, składam zamówienie, no, ale same spodenki, nie - no coś dorzucę. Dorzuciłem 2 bluzy i polo, już mam potwierdzać, ale - zaraz, zaraz. Przecież to jest rozmiar L. W L-ce na dole to ja się utopię, no i miałem rację, bo dzisiaj doszły spodenki z poprzedniego zamówienia - rozmiar M, i są idealne. No to wyrzuciłem tamte granatowe L-ki z koszyka (M-ek nie mieli, wrrrr) i coś mnie jeszcze pokusiło, no i buty dodałem: http://www.chase-fashion.nl/now/c_images/external/4510.65.0035-1.jpg Czyli - miałem kupić spodenki, a kupiłem 2 bluzy, polo i buty :D I jak tutaj Cię nie mordować? ;) I zakazuję pisać jakie spodnie będą idealne do tych butów! ;) - nie, no żartuję, podpowiedzi mile widziane, jako, że dysponuję głównie jeansami - noszę tylko 501-ki, ostatni zakup to: http://www.levi.ca/canada/images/prod/005011323_pr.jpg - ale jakoś średnio to widzę. Myślę, że będę musiał nabyć coś beżowego. Polo będę pewnie zwracał, bo zamówiłem L-kę, no i za bardzo obcisła, to kolejne zamówienie się szykuje = zamówię XL-kę, to pewnie dorzucę co nieco, ale butów chyba już nie, bo wszystkie fajne wykupiłem :D No i niszczy mnie to, że kupuję u nich tylko te rzeczy, które są przecenione o 50% - a mają tego pełno, to zawsze coś tam sobie wybiorę, no ... bo jest okazja :D Z tych: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=180984207041 - zamówiłem zieloną, bo czerwonej nie mieli (tak to bym 2 zamówił), no, ale za 85zł to - sobie wmawiam - deal dnia ;) xxx MK - ja chodzę z torbami ... podróżnymi ;) Ostatnio kupiłem taką: http://www.torby-walizki.pl/produkt-622-roncato-Torba-podr%C3%B3%C5%BCna-Runner-7225-407225.html?sess_id=2435b94115c8fbdf0d288025bbbe7f65 - całkiem niezła = pewnie i walizki będą trzymały jakość. xxx Życzę Nowego Roku pełnego zamówień - Wam, jak i sobie :D

Gość ytyty
Witajcie. Madzik - pierwsze lepsze! Ja dziś zaszłam do Wojasa i widziałam mnóstwo ładnych butów, ale żadnych nie kupiłam i jestem z siebie dumna ;) Później poszłam do C&A, wybrałam sobie mnóstwo kolczyków i pierścionków, ale doszłam do wniosku, że badziewia (nie srebro) nie kupuję i poprzestałam na gumkach. Później poszłam do Apartu obejrzeć kolczyki na Sylwestra i podobały mi się mniej, niż w katalogu... i nie kupiłam... i do perfumerii... nie mieli próbek Twoich perfum, nie chciało mi się użerać i prosić o otwieranie flakonów, wyszłam z Hypnotic Poison i mieli jakąś promocję na lakiery - kupiłam beżowy, różowy i kawowy. Przymierzałam też kapelusze... marzy mi się szary filcowy z czarną wstążką... niestety żaden nie pasował. Wczoraj zrobiłam chyba ostatnie w tym roku zakupy przez neta - kilka par bryczesów, "kominy" (przejadły mi się czapki) i kilka innych drobiazgów. Mam teraz trochę miejsca w domu na nowe zakupy, bo znajomy znajomego znalazł się w trudnej sytuacji. Znajomy napisał mi, że robi paczkę, więc zapytałam czy mogę coś dołożyć i akurat zdążyłam się załapać. MK Kaffee - nie jestem znawcą walizek, ja jeżdżę wyłącznie z plecakiem ;) Wiem, że nie przystoi to damie, ale tak jakoś się przyzwyczaiłam. Ale jeśli już miałabym kupić, to skórzaną. Jeronimo Martin - o. I widzisz. Te buty są bardzo ładne. Moim zdaniem dobrze, że Cię podkusiło. Ja bym na Twoim miejscu kupiła sobie jeszcze w innym kolorze ;-) :P Do tych czarnych jeansów to podobałyby mi się bordowe... może dlatego, że ja lubię facetów w typie południowym w szarościach, czerniach i bordo... Zapomniałam powiedzieć, że jeszcze perełki Seashell sobie kupiłam...

JeronimoMartin,ytyty, dzięki za opinie. Skórzana waliza? Nie widziałam,myslałam o wittchen, ech jeszcze powertuję. Na razie sklep Barakuda mam "za sobą":D i e-elegancja.I nie wiem co wybrać.I tak jak kupie elegancką, twardą to do auta tylko do samolotu odpada,nie chce mi się owijać na lotniskach,zresztą mało czasu często jest. Ale ja do Was znowu z prośbą, nie mam dużych doświadczen w wertowaniu neta za zakupami,wolałam "na żywo",no i widziałam w Barakudzie sliczne kozaczki jesienne wrangler,kurcze boskie.Jak to możliwe,że przeczesałam cały net i ich nie ma:( Chciałam im się lepiej przyjrzeć, a wczoraj w CH byłam już wykończona i :uradowana"m.in zakupem w Aparcie:D

MKK: ja się na walizkach nie znam, ale wiem jedno cokolwiek to by nie było czy walizka czy torba - musi mieć kółka. Kółka to podstawa! Skocz do TK Maxxa, tam coś znajdziesz. Ytyty: ja się do CH nie wybrałam, nie chce mi się. Wojasa wertuje on line; mam już swoje typy. Cieszę się ze nie kupiłaś tego „badziewia w C&A. Hypnotic Poison one mają ciemno filetowy flakon, taką beczułkę? Jeśli tak, to kiedyś wpadły mi w ręce i kojarzą mi się bardzo dobrze ;) Te perełki Sea cos tam to kosmetyk? Na twarz może? Jeśli tak do daj cynk co i jak. intensywnie nawilżam się i ciągle szukam cudownego kosmetyku. JM: Twoje buty miodzie. Dobrze kombinujesz beżowe spodnie jak nic; mogą być jeszcze jasnoszare i do tego granatowa góra albo odważniej czerwona ale ja już nic nie mówię :P L-ka za obcisła? Dziewczyny słyszycie?! Skupiamy się tutaj na butach, a tak ważna informacja nam umyka! ;) JM Kochanie rozwiń ten temat, postaramy Ci się Skarbie jakoś „pomóc :P Wolałabym abyś mnie nie mordował, a umordował :P Ja spadam do lasu, u mnie świeci słońce jakby była wiosna... Buziaki :*

Gość ytyty
Cześć. No, myślę, że kupiłam już dość badziewia w życiu, ale kolczyki miały być tylko na Sylwestra i być WIDOCZNE. No nic, mam inne. Nie, one mają czerwony flakon, taki raczej zwyczajny :) ale są bardzo trwałe, trzymają już ponad dobę. Perełki to nie kosmetyki :D http://i.aleladne.pl/5bed25502238e1902e98b0c8351b21433a48bcf1.jpg http://www.chaton.com.pl/product/image/78/DSC_0066.jpg po prostu perełki, wykonane z wewnętrznej części muszli. Dobra jakość, ładny wygląd, cena niższa niż prawdziwe perły. Miałam już w domu bransoletkę typu lilou z nimi i kolczyki trochę podobne do tych, ale marzył mi się naszyjnik. Kochani! Życzę Wam szczęśliwego 2013 roku, a Wy możecie mi życzyć... wstrzemięźliwości zakupowej!!!

Hello po Nowym, te soboty, kiedy to pierwsze co robię po przebudzeniu to szybkie śniadanie a później jazda na pocztę (tak to jest jak się wstaje o 11 a poczta do 12 :D) po paczki wchodzą mi w nawyk. Buty są boskie, do zwrotu mam 3 bluzy i 2 polo, bo coś się w ich obecną L-kę nie mieszczę, no, ale mała wychodzi w porównaniu z innymi rzeczami = to nie moja wina ;) Zamówiłem 6 bluz (tylko jedna granatowa i żadnej czarnej!) i 1 polo w rozmiarze XL: http://images45.fotosik.pl/1673/643a108ea8100ad2.jpg - no to mam już ich chyba ze 25 :D Muszę porobić zdjęcia wszystkich rzeczy, bo jak się coś stanie z chatką to nie chce mi się procesować z ubezpieczalnią o wartość szafy ;) xxx ytyty - są jeszcze szare, też fajne, kusi niemiłosiernie, ale będę trzymał się "zasady butowej" - jeden egzemplarz z danego rodzaju ;) Chociaż wcześniej ją łamałem :x xxx madzik - chyba będę musiał wziąć ze sobą buty do sklepu ze spodniami i testować :D L-ka obcisła, ale to przez ich rozmiarówkę, tak to L-ka jest idealna (jakaś Elka na sali? ;) ) ... no co, mam pokazać? ;) Zaraz jadę oddać :( xxx Szału zakupów w Nowym Roku życzę :D - i nie, nie wierzę, że niczego jeszcze sobie, w 2013, nie kupiłyście :P = wierzę w Was, prawda? :D

Gość ytyty
Cześć. Masz rację. Kupiłam 2 koszule, kolor brudny róż wpadający w beż, różnią się wzorem.

Kupiłam i nie pokazałam - oj nieładnie! :P xxx Paczka doszła a rozdział bluz w moim życiu uważam za zamknięty (na ten moment) :D ... no, poza tą, którą jeszcze dzisiaj zamówiłem :x No to teraz muszę sobie znaleźć inne uzależnienie ;)

hejka, Zara kupiona za - uwaga! uwaga! - 169 zł. Finansowanie - zewnętrzne bo zasoby własne wyczerpane na najbliższy rok! Madzik kupiła sobie wypasiony samochód :) nadzoruje tylko jeszcze kozaki: przecenili z 499 na 399 - mało, oj za mało! :P nowe uzależnienie , hm.... ;) miłego weekendu :*

Witam zakupoholików:D Walizy jeszcze nie kupiłam, ale już mam "ustrzeloną"chyba raczej wittchena, wózek tzw.twardy. Jeśli ktos z Was użytkuje/ował to proszę o rady. Lub ew.3 verso.ta sama cena co 1 wittchen.I być tu człeku mądry. A tak w ogóle to nie ma w PL przecen,to pic na wodę! Szmaty czasem jak z lumpa, chyba trzeba bedzie za granicę SPECJALNIE na wyprzedaże bilet rezerwować:) Madzik- pisz jakie to auto,ja maniaczka samochodowa muszę wiedzieć!:D Pozdrawiam Was-grupo wsparcia:)

Gość tak czytam ten topik i
się nadziwić nie mogę. Wam naprawde się chce wymieniać na pół strony całą liste rzeczy które kupiliście, w jakim sklepie, jaka metka i jaka cena ? Ktoś to w ogóle czyta te nudziarstwa oprócz was samych ? Kogoś to w ogóle obchodzi że jakiś metroseksualny pedzio kupił sobie spodnie, koszule, majtki i skarpety ? Ja myślałam że tu można podyskutować jak się można pozbyć tego problemu i zająć czymś sensowniejszym w życiu a wy tu tylko pielęgnujecie te swoje puste listy, których pewnie nikt inny dokładnie nie przeczyta bo to tylko taka papka nikomu nieprzydatne śmietnisko informacyjne i nic z tego nie wynika. Zastanówcie się ludzie nad sobą i tymi swoimi chorymi dennymi wpisami.

"tak czytam ten topik i" - pozdrawiam i miłego dnia życzę oraz sporego grona życzliwych osób dookoła. Życie jest piękne, prawda? :classic_cool: xxx MK - Ty też? :D ... madzik82 - dawaj! Tylko nie mów, że napęd na tył i w każdy zakręt wchodzisz bokiem, bo będę zazdrościł :( Pamiętam jak miałem 16 lat i brałem od rodziców malucha :classic_cool: - cóż to były za jazdy po śniegu, łezka w oku się zakręciła. xxx MK - Ty jesteś zakupohoilczka w zaawansowanej, nie ciąży :P, analizie przedmiotów nabywanych. A pytasz sprzedawców o szczegóły?

Gość ŻeronimoMartę
Coś się nie pojawia, spróbuję z innej przeglądarki i na pomarańczowo, na wstępie poprzedniej wiadomości życzyłem nowoprzybyłej koleżance wszystkiego najlepszego z okazji ... e, w sumie to bez okazji życzyłem, no to niech będzie, że z okazji braku okazji. Przecież nie będę jej życzył wszystkiego najgorszego, ani obrażał, kim bym wówczas był? ;) Zdrowia, szczęścia, pomyślności, no i, ten tego, fuksa w miłości, z okazji braku okazji składam ja, metro coś tam :classic_cool: Dobrze, że nie jestem autobusem, albo pociągiem, chociaż pociąg ... to jeszcze ujdzie.

JM-i słusznie napisałeś "nowej czytajacej",ale jednak przeczytała!:D:P Tak,tak ja też maniaczka samochodowa, dziś np.byłam po pakiet ubezp. no i pobuszowałam w salonie,ech ten zapach...I ...smak za kierownicą:) Nie wiem co już lepsze daje mi poczucie,czy zapach salonu, czy zapach galerii.Ba BWA:) też sojego czasu zaliczone!:)

Zapewniam, że Jeronimo nie jest „metro pedziem. Jeśli by był to drogie Panie musicie mi uwierzyć na słowo doszłoby do zbiorowego samobójstwa kobiet z Kafe, że facet z takim „potencjałem jest poza naszym zasięgiem! ;) Poza tym, ten topic a moje wpisy to już na 1000% - proszę traktować z dużżżżym przymrużeniem oka!!!! JM, MK: żaden napęd na 4 koła - uderzyłam w sportową nutę :) Wczoraj skusiłam się jeszcze na Zarową koszule, torbę i białe jeansy w kwiaty, co do których miałam lekkie wątpliwości ale koniec konca uznałam - podobnie jak w przypadku samochodu - że to już ostatni dzwonek na takie szaleństwa. Mając 30 tke na karku - mam tą swiadomość - że to juz równia pochyła :)

Gość ciekaweeeee
co byście zrobiły gdybyście nie miały pieniędzy na chleb,mleko,węgiel? jesteście płytkie,niski poziom intelektualny,och kolczyki:P och,perfumy:P Och buty:P Zenada... b/odpowiedzi