Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał39ba1

zakonczenie obowiązku alimentacyjnego

Polecane posty

Gość rafał39ba1
Mogłem ją nawet na plaży z 50 razy zobaczyć. (Mieszkam w Gdańsku). Nie wiem ale i mogłem jej nigdy nie widzieć nie znam prawdy

Gość DARIA_xD
,,Ona mnie nie zna jak pisałem nie mam pojęcia jak się nazywa jak wygląda gdzie mieszka. " Ale bajka. W wyroku Sądu masz dane na kogo masz łożyć alimenty. Adres masz , bo wykonujesz jej matce przelew.

Gość rafał39ba1
DARIA_xD Jak mu na NK napisałaś same wyzwiska za jakiego człowieka go uważasz to się nie dziwię że on usunął te konto. Bo gdyby nagle moja córka napisała by mi na facebooku niespodziewaną wiadomość za kogo mnie uważa i co o mnie myśli to też bym usunął konto. Coś mu tam napisała

Gość DARIA_xD
No popatrz, ja też jestem z Gdańska.

Gość rafał39ba1
Moja droga ona już dawno nie mieszka tam gdzie mieszkała. Nazwisko od tego czasu mogła zmienić 50- razy. Tak samo jak i miejsce zamieszkania, wygląd. Według ciebie to ja musiałbym trochę się naszukać żeby ich odnaleźć ale oni równie dobrze mogą być za granicą. A co jak jej matka znalazła jakiegoś faceta i córka myśli że on jest jej ojcem albo uważa go za ojca. Ja wtedy córce potrzebny nie jestem.

Gość rafał39ba1
DARIA_xD no i co z tego.

Gość DARIA_xD
A fakt pocisnęłam mu, przecież musiałam wyrzucić z siebie to co mi na sercu leżało. Dodałam też , że mimo wszystko jest moim ojcem. Powinien odpisać cokolwiek, choćby samo przepraszam, że tak wyszło...

Gość niebieska owieczka 2323020339
Chwila moment. kolego. Płacisz i nie wiesz gdzie te pieniądze idą? BAJKA... Musisz mieć jakieś dane. Nie pamiętasz nazwiska matki swojej córki? Albo ma Twoje albo matki. Wpisz np na facebooku nazwisko matki i do 18 lat, albo twoje i do 18 lat i miasto. jakbyś chciał to już dawno bys ją znalazł.

Gość rafał39ba1
Ale jak wiesz gdzie twój ojciec mieszka to możesz go odwiedzić.

Gość DARIA_xD
,,Bo gdyby nagle moja córka napisała by mi na facebooku niespodziewaną wiadomość za kogo mnie uważa i co o mnie myśli to też bym usunął konto." A co by miała napisać facetowi, który wyrzekł się własnego dziecka? Co? ,,Tatusiu tak się cieszę, że cię odnalazłam , tęsknię..."? Nie ma tak dobrze. Najpierw wyrzuca się to co boli, a dopiero potem można zbudować jakieś relacje.

Gość rafał39ba1
No znam imię córki i jej matki. Ale co mi po imieniu. Nie każdy ma facebooka. Ale zaraz sprawdzę. Moze bęzie jeszcze miała zdjęcia. Napisałem że nie znam jej imienia bo to miało tylko znaczyć że nic o niej nie wiem ale nie wiem co mam robić. Co mi po imieniu tylko. Imię mi nic nie daję. Oni nie mieszkają tam gdzie mieszkały. Nie znam córki i nie mam pojęcia jak wygląda. Oni już dawno zmieniły adres zamieszkania. Wiem że to jest gdzieś w papierach, ale mi się nie chce tego szukać

Gość DARIA_xD
,,Ale jak wiesz gdzie twój ojciec mieszka to możesz go odwiedzić. " Po co mam się narzucać ? Usuwając konto na NK pokazał, że ma mnie w d*. Może jego obecna kobieta nie wie że ma córkę i co wtedy?

no i wyszło szydło z worka, NIE CHCE Ci się i tyle, a nie że nie możesz - proste.

Gość Aneta16_16
Historia którą tu przeczytałam, z zapartym tchem, sprawiła, że odważyłam się i napisałam tu. czytając to wszystko, jakbym czytała o sobie. Mój ojciec (którego nie znam - nie poznałabym go na ulicy) płaci alimenty na mnie, 400zł. Mało tego...jestem z Gdańska:/

Gość rafał39ba1
DARIA_xD Przez 16 lat nie interesowałem się nią i co tak nagle pojawię się w jej zyciu. Ona znać mnie nie bezie chciała. Co ja jej powiem. Cześć kochanacóreczko jestem twoim ojcem. Witaj. Mam nadzieje że mi wybaczysz, wiem że nie byłem w twoim życiu, ale teraz jestem i się masz cieszyć. Takim tekstem tylko się ośmieszę

Faceci są beznadziejni, prosci i tacy mało inteligentni...

Córka ma na imię Aneta? To może sama się znalazła? :)

Gość rafał39ba1
niebieska owieczka 2323020339 Przez 16 lat nie interesowałem się nią i co tak nagle pojawię się w jej zyciu. Ona znać mnie nie bezie chciała. Co ja jej powiem. Cześć kochanacóreczko jestem twoim ojcem. Witaj. Mam nadzieje że mi wybaczysz, wiem że nie byłem w twoim życiu, ale teraz jestem i się masz cieszyć. Takim tekstem tylko się ośmieszę

Gość DARIA_xD
Ja ci ją znajdę w tydzień. Chcesz?

Gość Aneta16_16
Nie mam na imię aneta, to pierwsze, które wpadło mi do glowy pisząc tu, nie chciałam zdradzać swojego.

Gość rafał39ba1
DARIA_xD nie dziękuję poradzę sobie, ale myśle że to nie ma sensu. Wpisałem jej Imię i nazwisko na facebook-u.

Gość DARIA_xD
Spróbuj też w biurze meldunkowym. Idziesz, pokazujesz dowód i podadzą ci obecny adres. Ale musisz znać ten, który miała po urodzeniu.

Podejrzewam, że ja też szybciej znajde niż Ty, a jestem, ze Szczecina. :) Aneta - podaj proszę swoje prawdziwe imię, co Ci szkodzi, zobaczymy co na to Rafał. Tylko Ty musisz pierwsza, bo jak on powie to każda osoba na świecie może przytaknąć. ;) A Ty chciałabyś miec kontakt z ojcem? Rafał - gdyby moj mi tak wypalił to też by się ośmieszył. Dlatego stopniowo - małymi kroczkami byś za kilka lat miał dobry kontakt, nie da się na raz teraz natychmiast.

Gość rafał39ba1
niebieska owieczka 2323020339 Nie córka nie ma na imię Aneta

już pomine fakt, że płacisz więc masz do niej prawa jesteś jej ojcem i wszedzie mogą podać ci jej adres....

Gość rafał39ba1
DARIA_xD to spokojnie adres który miała po urodzeniu będę znać

Gość DARIA_xD
Aneta16_16 A chciałabyś go poznać?

Gość Aneta16_16
Jak zobaczyłam ten temat, to prawie padłam, za to co ojciec zrobił mamie nie wiem czy potrafiłabym z nim zamienić jakiekolwiek 2 słowa, zwłaszcza spokojne 2 słowa, obawiam sie, że zrobiłabym dokładnie to samo, co inna dziewczyna która tam pisała, naplułabym mu w twarz. Ponadto, czy jest sens, żebym ujawniała imię, skoro on sie tak skrupulatnie zarzeka, że nie chce płacić, że to córka zniszczyła mu życie, itd. A jeśli (co jest mało realne, wręcz wcale) to On? to co ja miałabym po tym wszystkim co tu przeczytałam myśleć? Chyba jest dobrze tak jak jest, nie znam ojca on mnie też (bo nie chce) gdyby chciał juz dawno by miał ze mną kontakt. Po co to komplikowac?

Gość rafał39ba1
DARIA_xD. Myślę że ją znalazłem na facebooku. Nie wiem czy to ona, ale Niebieskie oczy ma takie jak ja.Nie wiem czy to ona ale miejsce zamieszkania się nie zgadza. Nie Gdańsk tylko Elbląg

Aneta - ja Cię troche rozumiem bo miałam podobnie, nie bede tu opisywała jak mój ojciec się zachował, ale mama leżała w śpiączce. Ludzie zasługują na drugą szansę , a co do autora to wyszło, że on po prostu boi się bo chciałby miec chyba kontakt a nie wie jak. Zwykła męska głupia logika, że ucieka. a teraz powoli wychodzi że chciałby poznać córkę.