hubsa 0 Napisano Marzec 1, 2013 Lilkant jak dla ciebie 37 to starość , to ide sie powiesić;P Mam 39 lat. KIm jestem z zawodu? o kurde trudne pytanie bo skończyłam 5 kierunków studiów:-P. T9oretycznie mam teraz siedząca prace bo jestem dyrektorem placówki oświatowej hihihi . mam nadzieje ze cie nie zatkało;-) Ale tak naprawde to nabiegam sie po pietrach w 12cm szpilkach:-D. Lilkan wszystko jest mozliwe. Powiem ci że jak byłam na amerykanskiej to tłuszczu mialam cos 25,5% teraz jem do 1000kcal i waham sie od 26% na 27% a na wadze nie przybylo. Wystarczy ze zjesz pelniejszy posilek i juz. Ale to nie jest zawartosc tluszczu jaka masz w faldkach tylko w calym organizmie wiec luz:-) a wy jestescie młode KOZY , ale fajnie sie z wami gada i wolną chwila chetnie tu zagladam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 1, 2013 http://gotuj.skutecznie.tv/ Hubsa wejdz tutaj. Istna skarbnica super przepisów proteinowych pyszności....mmmm aż się nie mogę doczekać poniedziałku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 1, 2013 Hubsa własnie w druga strone zakładałam ze jestes jeszcze przed 40tka i ze mloda dupa z Ciebie a ciągle sie postarzasz :P Co do pracy chodziło mi o tryb wlasnie czy ciezki dzien to masa papierów czy ruchu :) a zawód powinien odpoowiadac Tobie ;) jesli sie spełniasz to mega super :) Gula nakręciłas sie pozytywnie na ta diete. ja chcialam zobaczyc ile kosztuje płytka z p90x ale sa dosyc drogie najtańsze kosztuje 180 zł ale ten tłuszcz hubsa to mi nie liczy waga tylko kalkulator w necie dlatego nie kumam tego. myslałam ze wraz ze spadkiem masy ciała to spadnie zawartośc tłuszczu. Ćwiczymy dzisiaj z mel b na posladki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 1, 2013 Ales Ty zdeterminowana :-). Ja dzis odpadam. Znow whisky i do tego ziemniaki z zapiekane ziemniaczki :-S wstyd mi, ale jak pomyśle, ze od poniedziałku zero grzechów to wole tak jak hubsa najeść sie za wczasu :-). Zreszta założe sie, ze Ona sie nie odzywa bo pewnie tez wlasnie grzeszy i nawet nie na czasu nam sie tu wyspowiadac ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 2, 2013 Gulaa ty BEBOKU:p właśnie , że wczoraj nic nie grzeszyłam i o dziwo razem z Ewą wytrzymałam 40 minut:-). dzisiaj zgrzesze ciemnym ryżem i warzywami. Laski ja na prawde chce schudnąć i osiągne swoj cel. Chce bez pani przeżyć święta i na kwietnia ( kiedy to mam super wyjazd) wyglądac idealnie i dopne swego. Lilkant człowiek składa się z wody i tłuszczu:-) Nie panikuj waga w dół i super tak właśnie trzymaj zawartośc tłuszczu olej:-) licza sie efekty.:-) a wczoraj po treningu była kąpiel baaaardzo długa tv i garsc orzeszków :-) Jestem z Wami i ani mi sie śni zrezygnować z zaplanowanych wyrzeczeń . Gulaa dla usystematyzowania wiedzy. Jak to robimy tego Stillmana. Pierwszy tydzien samo miecho?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 2, 2013 paniki miało byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 2, 2013 Samo mięcho i troche jaj :-) i galarety drobiowe. Napisze pozniej Bo teraz ogarniam chatę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 2, 2013 Witajcie, ja poszłam za ciosem i zamówiłam sobie paski wybielające zęby. Nie żebym miała jakies tragicznie żółte ale białe to one tez nie sa dlatego fundenłam sobie paski Crest do tego umówiłam się z kosmetyczka na przedłużenie rzęs. he oczywiscie wszystko bedzie gotowe na 20 marca chciąłabym zaskoczyć meża :D tylko żeby waga była jaką sobie zamierzyłam 65 kg kurde i byłąbym mega szczęśliwa .. 4 kg mi brakuje i tylko 18 dni musi sie udać. Wczoraj się przyznam, nie ćwiczyłam ponieważ zasnełam jak usypiałam synka chyba organizm zmeczony troche. Ale dzisiaj byłąm u szwagra na kawie i częstował mnie moimi ulubionymi ciasteczkami i nie wzięlam ani jednego :) normalnie prowadziłam batalie w myślach ale na szczęście zdrowy rozsądek wygrał :) Hubsa 40 min to mega super wynik !!!!!! Kurde nie jestem jakoś przekonana do tej diety dlatego z ciekawością będę czekała na wasze relacje jeśli się sprawdzi to ja tez ją zastosuje jak tylko przestane karmić. to dziewczyny dzisiaj ja replay czyli ćwiczę na posladki,a wczoraj nie że tak do końca nic nir robiłam bo byłam na spacerze sprzątałam z folią i tańczyłam mega energicznie tak że lało się ze mnie z dziećmi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 3, 2013 Cześc dziewczyny:-) tak sobie siedze i mysle i chyba nie dam rady samo mieso i jajka...:-( musiałabym w pracy ciagle jesc zimne jajka a w domu mięso:-( zaczne gulaa z Toba od poniedziałku ale ckd, to większe urozmaicenie choćby ten nabiał. Wiem ze Stillman obiecuje duży spadek wagi ale ja nigdy nie mam efektów jakie obiecują. Nie bede obliczać zapotrzebowania na białko i tłuszcz. Jak bawiłam sie w Dukana po swojemu też była ketoda ( robiłam badania). Wiec od jutra bedzie tłusto jak bede miec ochote i biało. sery białe mieso jajka i takie tam. O samym miesie życie skonczy sie totalnymi zaparciami a tak to dorzuce jeszcze otreby. Niech każda testuje co czuje a bedziemy sie dzielić efektami po tygodniu określimy co jest lepsze:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 3, 2013 ok! Ja do niczego nie zmuszam :). Ponadto ja planuję jeść ryby i konserwy rybne, ale tylko w wodzie lub oleju :). Właśnie mi się gotuje rosół na galarty :). Co do zaparć to polecam colon c naprawdę sprawdzony. Przez ostatni tydzień przecież sama jechałam na mięsie i małej ilości warzyw i nie miałam problemów z wypróżnianiem :). Gdzieś czytałam, że otręby są odradzane ponieważ drażnią jelita, ale ile w tym prawdy to nie wiem. W każdym razie ja wolę 2 razy dziennie wypić colon :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 3, 2013 Cześć ale długo się nie odzywałyście. Gula jak pogoda u Ciebie bo u nas przepięknie świeci słonko :) Hubsa jeśli sie nie czujesz i wiesz, że nie dasz rady lepiej rzeczywiście cyba zrezygnować. JA twardo licze kalorie nieststy nie udaje mi się zachować 1200 kcal. Jutro ważenie :D trochę się tego boje bo 2 dni nie ćwiczyłam i 2 dni miałam powyżej 1500 kcal ... ale doszły codzienne spacery to chyba tez dużo daje. Słuchajcie a możemy to mieć wspólne co poniedziałek pod stopka waga ? :D no ja i gula mamy w sumie hubsa dołączysz się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 3, 2013 U nas dzis tez piękna pogoda. Słoneczko caly dzien świeciło a na termometrze bylo +4 wiec spacer tez dzis zaliczyłam :-P. Ja uaktualnie jutro dane w stopce. Ale pewnie nic sie tam nie zmieniło. Jak juz to troche przytylam wagowo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 3, 2013 elo moje Panie:-) ja też uaktualnie stopkw jutro, aleee powiem wam ze troche sobie pozwoliłam z tym jedzeniem. Włączyłam do diety czekolade;P Świadomość, że od jutra znowu katorga mnie obezwładnia:-). Na rozgrzeszenie zrobiłam 15 minut z Ewa i 30 minut zumby z neta. Od jutra czerpie samo białko z jajek serów (ale nie zółtych), mięsa i wędlin. Weacam do sprawdzonej metody no i od jutra całkowicie oddaje sie zumbie przez laptopem. tak jest lepiej bo bede ćwiczyc tylko wtedy kiedy znajde czas a nie biegac na godzine. Waga na bank poszła do góry po troche sobie pozwalam no i jestem przed okresem:-( ale nic mnie nie tłumaczy od jutra nowa era:-) . Lilkant Gulaa wasze organizmy pieknie chudną. Jesteście młode wiec mwtabolizm do pozazdroszczenia pod warunkiem ze ani We ani ja nie bedziemy od jutra oszukiwac:-) Pozdrawiam, zycze wytrwałości i osiągniecia zamierzonego celu. U mnie pogoda na plusie ale zimny i silny wiatr nie zachecał do spacerów:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 3, 2013 własnie ja od jutra zero słodyczy o ja z koleji sobie pozwałam np na jedno ciasto nowość HIT mini black jedno ciastko ma 29 kcal. ale od jutra ani grama cukru :) Strasznie jestem ciekawa Waszych efektów ! Moim ogromny sukcesem jest zero Coli bo w sumie nie pisałam Wam ale byłam od niej uzalezniona :) od 4 lat wlewałam w siebie mimum puszke dziennie a gęsto było to okkoło 1 litra. nie umiałąm napic się niczym innym a od 18 lutego pije tylko zielona herbatkę i wodę :) Mo mąż był zaskoczony bo ja kole piłam do wszystkiego !!! I wiesz co hubsa na początku mi napisałam ze zjadąłam około 3000 kcal pomyslałam sobie że chyba żartujesz :P ale teraz jak licze kalorie to rzeczywiscie miałas rację ! lekko jadłam te 3000tys kcal ! i dlatego pewnie waga mi zjeżdża zero coli zero słodyczy zero cukru w herbacie i d otego mega więcej ruchu ćwiczeina spacery no nie może być inaczej ..ale boję się, że nie długo stanę... albo że po świętach znowu tragicznie przytyje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 4, 2013 Cześć kobietki :) to ja pierwsza dzisiaj, stopka aktualizowana :) Trzymam kciuki za Was ! i czekam na efekty. JA od dzisiaj codziennie ćwiczę ABS i inna partie ciała - niedziela wolne. Postawiłam na energiczna Mel B bo z nią czuje jak się wypalam :) Powodzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 4, 2013 wow! Lilkant pieknie:-) gratuluje efektów w tak krótkim czasie:-). Ja niestety nie mam czym sie pochwalić. Zupełnie nie rozumiem swojego organizmu. Tkanka tłuszczowa w dół a waga w góre;-P normalnie masakra. No ale cóż kara za łakomstwo musi być zatem waże sobie 61kg i od dzis jestem dla siebie potworem. Żadnej taryfy ulgowej. Cholera zaczęły mi się zarysowywać mięśnie łydek:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 4, 2013 moje efekty to też głównie dzięki Wam :) Czemu zmartwiły cię zarys mięśnia - nie zrozumiałam :P Hubsa może wybierzemy sobie jakieś słodycze fit do 100 kcal np w nagrodę w niedziele :D taki dzień dziecka co niedziele :P Ale Wy na białkowej chyba nie możecie nic z czekolad ... Wiesz martwie się że teraz już dupa będzie że 1200 kcal już mój organizm sie przyzywczaił musze wykąbinowac coś innego ale jest tak mało opcji jak się karmi piersią, że szok. Ale myslałam, że by kupić w aptece może jakies preparty oczyszczajace typu Xenna ? Testowałyście może jakies kremy ujędrniające czy odchudzające ? ściema czy działają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 4, 2013 Lilkant, ja nogi mam całkiem niezłe i wole jak ich linia jest łagodna teraz jest troszke mniej łagodna. Zaczeły się ćwiczenia to i są efekty:-) Jeżeli chodzi o praparaty to jak gimnastyka nie pomoże to krem też, juz tylko zkalpel;-P. Ja uzywam z lirene regenerująco ujędrniający z kawą. Powiem tak, jest po nim fajnie. Ciało delikatne i gładkie. Efekty ujędrniające moge poszukiwac chyba po miesiącu. Ja Lilkant wkurzyłam się dzisiaj okropnie tą wagą. Czuje sie wzdęta, bolą mnie jajniki i zakwasy mnie nie opuszczają. Jestem zdesperowana jak w tytule topiku i trudno....walka na całego. Nie ma nagród bo tak sie kończa jakl u mnie 1,5kg wiecej. Ty sobie możesz pozwolic choćby dlatego ze masz asa w rękawie ( karmisz) dziecku cukier tez potrzebny:-). Niestety dzisiaj co najmniej do 19 bede w pracy a to oznacza ze bede pic tylko yerba mate, bo nie zdążyłam nic przygotować do pracy. A dobrze mi tak!!!! mam nerwy na siebie ale dam rade. Ty sie nie bój, 1200 to dobry zestaw, pamietaj o dzidzi. Ćwiczysz wiec jest ok:-). Życze wytrwałości Wam i sobie . Słonko wychodzi , zaraz trzeba bedzie zdjąć kurtki ehhhhh mało czasu:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 4, 2013 skalpel;P co ja mam z tymi literówkami:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 4, 2013 Gulaa budz się!!!!!!! haaaaaloo!!!!!!!!!!!!!! czekamy na info od Ciebie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 4, 2013 no jestem jestem... ale chcialić to sie nie ma czym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 4, 2013 Hubsa Ty grzesznico a gdzie ta 5 którą miałaś na początku?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 4, 2013 No właśnie gulaa gdzie ta 5 z przodu:-( teraz mi zejdzie w optymistycznej wersji cały tydzień zeby to odzyskać:-( A jak mi z tym źle boziu................ Bede robic co sie da zeby ta piatka z przodu sie pojawiła i została na dłużej niz tydzień. No fatalnie ale co zrobić? walcze:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 4, 2013 Lilkant zapomniałam pogratulować! Pięknie lecisz w dól z tą wagą. Tak 3maj! Jak tak dalej pójdzie to nas dogonisz za chwilę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 4, 2013 od jutra włączam jeszcze do mojej diety zasadę 8h :) http://szczuplejsza.pl/dieta-8-godzinna-skuteczny-sposob-na-odchudzanie/ będę jeść w godzinach 10-18 przed 10 kawka a po 18 herbatki zielone czerwone i wodaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 4, 2013 sorry ze spamuje dziewczęta ale co chwile mi się cos nowego przypomina i muszę dopisać :) Lilkant link dla Ciebie http://szczuplejsza.pl/dieta-1200-kcal-przykladowy-jadlospis-7/ U mnie za oknem dziś szaruga, która zniechęca do spaceru, ale cóż trzeba się zmusić chociaż na godzinke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 4, 2013 Hubsa weź Ty mi jeszcze powiedz kochana jak Ty się zmuszasz do tych ćwiczeń z Ewką wieczorami? Bo ja to ni chu chu nie mogę tyłka z kanapy podnieść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 4, 2013 gulaa no kurde ciezko jest. Wczoraj zrobiłam z nia tylko ze 15 minut a potem zrobiłam wrzute zumby i poszły konie po betonie;P zamierzam od dzisiaj jeszcze a6w ale nie wiem juz sama.troche mi sie ulewa tymi cwiczeniami jak efektów brak. Niemozliwe zebym az taki przyrost mięsni miała;P po prostu zapasłam sie znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malena *** Napisano Marzec 4, 2013 hej dziewczyny :) Moge z wami podietowac? Wlasnie zaczelam ketogeniczna 5 -ciodniowke. Hubsa - gratulacje, to naprawde miesnie :) Zacznijcie sie mierzyc zamiast wazyc, miesnie sa ciezsze od tluszczu a chyba o wymiary wam chodzi i smukly wyglad , nie? Wagi sa okropne i podstepne :) Zjadlam grzecznie jajecznice i parowki (+ pomidor, papryka) a teraz sie rzuce na salatke z tunczykiem. Potem ,,powypalam,, miesnie brzucha , heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malena *** Napisano Marzec 4, 2013 wymiary w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach