gulaa12ma 0 Napisano Luty 27, 2013 ale ta Mel B daje czadu :) właśnie jestem po 10 minutach treningu z nią i czuję wszystkie mięśnie :) niestety nie mogłam zrobić więcej, bo córa piszczy więc trzeba iść na spacer. Dzięki za link. Naprawdę przyjemnie się z nią ćwiczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Luty 27, 2013 Gulaa zaczęłam amerykańską po jak zawsze, klasycznie obfitym weekendzie. W zeszły piatek miałam piaty dzień diety, który wieczorem skończył sie nie jedna a kilkoma lampkami wina. Dotrwałam. Powiem tak . Schudłam 3kg. ten weeken był tez obfity wiec w poniedziałek przybyło ale juz spadło. Teraz zdarza mi sie zjeść cos słodkiego ale raczej nie przekraczam 1000kcal i jest ok ale przez ten weekend to nie ma nic w dół poza zgubieniem tego co zrobiłam w czasie wolnym wiec bez zmian mam 59.5 kg gdyby nie słaba wola byłoby juz 58.5 kg;-P ale co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 27, 2013 Hubsa to gratuluje!!! Po amerykańskiej miałaś aż 3kilo mniej w 5 dni?! Toż to sukces ! Pewnie mnie też by ta dieta ruszyła, ale jak już zaczęłam swoją to przy niej pozostanę chociaż do końca tygodnia. W niedzielę mierzenie i ważenie. Porównam, przeanalizuję i zobaczę co dalej. Do świąt ma być 56 jak nic! zostało 8 kilo. Jak się uprę to w miesiąc dam radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 27, 2013 no ta mel b daje radę ja poszczególne ćwiczenia np przyciagaine kolan do brzucha z rękami robie po 1 min przed myciem naczyc i po 1 min po umyciu naczyń :) musze poszukac w necie jakies konkretne przepisy bo ja wariuje juz od tego liczenia kalorii, Gula z jakiego ty jestes woje ? bo u nas deszcze szaro chlapa i zmino ;) mnie do 6 z przodu zostały 3kg byłoby bosko jakbym schudła do 65 czyli 6 kg do 20 marca musze dac rade ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 27, 2013 Hubsa ! koniec z grzesznymi weekendami ! będziesz miała karniaki za grzechy weekendowe :P w ten weekend bedziemy Cię z Gulą pilnować - prawda Gula ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 27, 2013 i tak będzie jadła :P hehe nie upilnujesz, ale kare można wymyślić, jestem za :). Ja mieszkam w Norwegii kochana :) a z pochodzę z wielkopolski :) w necie jest pełno przepisów na super lekkie dania, które są pyszneee. Ja wiem, że takie liczenie jest męczące, bo sama teraz liczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 27, 2013 laski o co chodzi z ta kapuścianą same krytyki ... http://szczuplaizdrowa.pl/?p=166 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 27, 2013 laski miałam kryzys ale byłam głodna !! ale dalam rade wytrwalam do kolacji. :) no oby w poniedziałak waga pokazała troche mniej :) po tych wszytskich męczarniach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Luty 27, 2013 Moje kochane słodkie dziewczatka:-) macie racje , weekendy zabijaja moją tygodniowa ciezka prace. Kara mi sie nalezy jak nic:-) Za to zuch ze mnie dziewczynka bo wytrzymałam z Ewa Ch. dzisiaj 18 minut. Po tylu okrutnych dietach w weekendy mi odbija;-) ale od poniedziałku zaczynam amerykane jeszcze raz ale tym razem beda z nią ćwiczenia, moze efekt bedzie lepszy. Słoneczka wy moja ja stara baba jestem mniej zdyscyplinowana od was az wstyd ale uprzedzałam, ze mam w głowie same tulipany:-P i czasami świat wymyka mi sie spod kontroli. Obiecuje poprawe i to nie na wadze:-) buziaki. Co do kapuscianej to jak dla mnie ciezka sprawa wole amerykanke:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 27, 2013 a ja na mojej nowej diecie czuję się super! Mam dużo powera :) i nie chodzę głodna (no chyba, że po 21 :)). Dodam, że ugotowałam sobie właśnie kapuściankę i wcinam na 2 śniadanie :), jest bardzo zdrowa więc wykorzystałam ją również w mojej diecie. Hubsa masz szczęście, że ćwiczysz. Tym razem grzechy odpuszczone, ale następnym razem tak łatwo nie będzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 27, 2013 Ehh ... wiecie co tragedia nie chce Was zarazić ale ja mam chyba jakis kryzys .. nie dosyc ze jestem głodna nie mogę ćwiczy c i kurde chyba za dużo w lustro patrzałam bo się normalnie załamałam ! nie wiem co mi dzisiaj jest no poważnie nie moge sie zmusic zeby ćwiczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Luty 27, 2013 gulaa włlaź na wage bo jestem ciekawa efektów, dieta brzmi zachecajaco teraz prosze efekty;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 27, 2013 specjalnie dla Ciebie. Waga 64,5 wieczorem. Rano było 64. Lilkant spokojnie, odpocznij sobie. Czasami tak jest. Dobrze, że przynajmniej nie najadłaś się czekolady :P wypij wodę i będzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 27, 2013 ok ogar :) no ja też jestem ciekawa jak tam ci idzie ja dzisiaj przejadłam 1570 kcal i wcale nie było tego dużo a Gula piszesz ze 1500 kcal jak sobie rozłozyłas to tyle tego ze nie wiesz czy dasz rade zjeść :D moze machnij jakis przykladowy dzień ? Norwegia super tylko chyba trochę zimno :) tak się mnie przynajmniej kojarzy Norwegia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 27, 2013 gulla czekolady nie ... ale porcje płatek liona w karmelu tak 334 kcal... ale za to bede skakać na skakance i porobie serie brzuszków z MArtą. Gula Przytyłaś od poniedziałku ? Ale wiecie, że jak będziemy ćwiczyć to z ta waga to nie jest tak do końca bo tłuszczu będzie mniej ale za to wejdą mięśnie a mięśnie są cięższe od tłuszczyku :P dlatego nie waga się powinna liczyć a cm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 27, 2013 jeny nie pomyslcie, że spamuje :P ale wyczaiłam taki kalkulator : http://www.e-manus.pl/calc.php?id=5 i wpisałam wszstkie czynności jakie robiłam dzisiaj nawet siedzenie ! i wyszło mi ze spaliłam ponad 900 kcal czy to możliwe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 27, 2013 no ja wiem, że trzeba patrzeć na cm :). W poniedziałek miałam dzień grzeszny :P mega tortilla itd :) dietę 3mam tak naprawdę od dzisiaj dopiero. Dziś rano miałam na wadze 54 a teraz tylko pol kilo wiecej wiec nie jest zle :) a to i przykladowy jadlospis: śniadanie: jajecznica z 2 jaj na maśle z łososiem wędzonym (40g) + kromka chleba low karb (ma bardzo mało węgli, bo tylko 6,7 na kromkę!) kawka ze śmietanką 38% śniadanie 2: 400 ml zupy kapuścianej obiad: pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem (50g) i serem gouda + 150g brokuł polanych masłem :) przekąska: konserwa rybna 110g makrela w sosie salsa (pychotkaaaa) i 30g migdałów kolacja 100g serka wiejskiego light do tego 3 filiżanki czerwonej herbaty colon c i 2 tabletki therm line 2. Zjadłam wszystko, ale musialam w siebie wpychać naprawdę. Może te tabsy tak działają, ale w ogóle nie chciało mi sie jeść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 27, 2013 miało być 64 wdarł się błąd, bo ciągle myślę o tym 54 (tyle chciałabym ważyć ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 28, 2013 jeny nie pomyslcie, że spamuje :P ale wyczaiłam taki kalkulator : http://www.e-manus.pl/calc.php?id=5 i wpisałam wszstkie czynności jakie robiłam dzisiaj nawet siedzenie ! i wyszło mi ze spaliłam ponad 900 kcal czy to możliwe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 28, 2013 fajny ten kalkulator ja to zgubiłam 1793 kcal dzisiaj :) wpisz wszystko, zabawa z dziećmi, gotowanie, prace domowe, mycie zębów, stanie, gotowanie to wyjdzie Ci więcej :) Hubsa mam dietę dla Ciebie!! Poczytaj o diecie Stillmana. Bardziej restrykcyjna niż moja, Trwa 7 dni (więcej nie wskazane, bo wprowadza w stan ketozy) Po tych 7 dniach lepiej się podładować wejść na low carb. Jak ja na mojej nie ruszę to od poniedziałku Stillman :) ludzie chudną na niej po 6 kilo w 10 dni (niektórzy przedłużają). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Luty 28, 2013 gulaaa lilkant, witaski. Juz czytam o nowej diecie. Lilkant bez paniki:-0 dasz rade:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Luty 28, 2013 gulaa ta dieta to nic innego jak Dukan. Ja schudłam 9kg w 3 tygodnie w zeszłym roku jedząc własnie tak. teraz też sie nad tym zastanawiam muszew dojrzec do decyzji. Bardzo dziekuje:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 28, 2013 tylko, ze na Dukanie możesz jeść otręby, serki wiejski, serki chude i różne inne źródła białka. Tu jedynym źródłem białka jest mięso lub podroby. Kuszący jest spadek wagi na tej diecie.A powiedz co się z Tobą stało po Dukanie? Jojo było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 28, 2013 ja na razie zobaczę jak mi pójdzie na tej co mam. Jak do poniedziałku nie będę miała 62,5 to przechodzę na stillmana na tydzień, a potem zrobię 1 ładowanie i stopniowo będę zwiększać węgle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 28, 2013 fajna ta dieta tymbardziej, ze ja uwielbiam mieso ale jak myslicie karmiąc mogę całkowicie ograniczyć węglowodany ? Hubsa juz wczoraj się ogarnęłam :) Nie wiem co mi było :P Może brak słodkiego .. ? dzisiaj ide kupić suszone owoce na właśnie takie kryzysowe sytuacje :) no Gula u nas 10 na plusie więc ja ubieram się i uciekam z dzieciakami na spacerosa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 28, 2013 a u mnie tyle samo, ale na minusie :) też niedługo uciekam na spacer. A jeśli chodzi o tą dietę to może poczekaj aż skończysz karmić. Odrzucenie węglowodanów nie byłoby dobrym pomysłem w Twoim przypadku. Ogranicz je po prostu do 130 dziennie to i tak powinno Ci pozwolić schudnąć, a przy takiej liczbie węgli możesz spokojnie zjeść dużo warzyw i trochę owoców :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 28, 2013 znalazłam 8 minutowy trening abs http://www.youtube.com/watch?v=s20q5H4ztGY twierdzą że po 2 tygodniach ćwicząc 4 razy w tygodniu zauważymy efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Luty 28, 2013 gulaa a co sie mogło ze mna dziac? jak myslisz?:-) rzuciłam sie na żarcie jak dzika. Na starcie wrócił 1kg, oczywiscie dalej jadłam tak jak lubie czyli jak kretynka do późnej nocy i duzo słodkiego wiec w ciągu 4 miesiecy wróciło ale nie do końca. po całej diecie ( która nie była fazowa jak zaleca Dukan) zrzuciłam 9kg a wróciło tylko 6kg. jesli chodzi o diete stillmana to albo ja robisz albo nie, bez ładowania , bo to co zrzucisz w tyzien wróci. No i siłą rzeczy wejdziesz w ketoze:-) też mam ochote na ta diete i to bardzo. Jedni piszą , że tylko mieso inni ze można jajka i tłusty nabiał, im wiecej tłuszczu tym mniej węglowodanów. Ale bedzie problem z jedzeniem w pracy :( znowu mam metlik w głowie. Lilkant brak słodkiego zdecydowanie, za mało endorfiny w organiźmie:-) walnij sobie jakiś napój witaminowy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Luty 28, 2013 no właśnie tak samo jak są różne wersje jadłospisu tak samo masz wersję z ładowaniem i bez :) jeśli chodzi o ładowanie to zaleca się je osobom aktywnym (ja się za taka teraz uważam, ponieważ dziennie robię ponad 10 000 kroków :) ) wtedy mięśnie znów wypełniają się glikogenem co daje im moc na następny tydzień aktywności. Ja jestem chętna, ale od poniedziałku. Będę też jadła jaja i majonez oraz parówki (czytałam, że jak się je tłuściej to nawet efekty są lepsze :))) narobię sobie różnych galartów i będę je jadła. A to z kurczakiem i jajkiem, a to z łososiem lub tuńczykiem w puszce :). To i tak nie tak źle z Tobą po tej diecie jak mówisz, że się rzuciłaś na żarcie i nie wszystkie kg wróciły :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Luty 28, 2013 Gula skąd wiesz ile kroków robisz dziennie ?! Hubsa własnie to jest chyba najgorsze w którkich dietach tydzień czy nawet dwa tygodnie człowiek odwraca głowę od wszytskiego a potem łapczywie się na wszytsko rzuca. Co do podjadania w nocy ja miałam swojego czasu taką głupią manie ze budziałam się nocy i miałam ochotę na... słodkie .. np ciasto z puszka pepsi:D pewnie to tez mnie zgubiło na szczeście szybko się opamiętałam ale w boczki posżło :) A dzisiaj to poprostu znowu miałam 1560 kcal ... po prostu szok. moja kolacja miała prawie tyle samo kcal co obiad ale od jutra trochę to zmieniam tzn wprowadzę 5 posiłków i kolacja bedzie gula jak u Ciebie jakiś jogurt czy serek wiejski i koniec ! A słuchajcie dziewczyny ja mam pytanie troche ze sfery osobistej wiec nie chcecie nie odpowiadajcie ale co na to wasi męzowie partnerzy ? Tzn jak ta druga połówka reaguje na diety ? Ćwiczenia i wgl ? wykazuje jakieś zainteresowanie czy może wyśmiewa ... ? Bo u mnie to tragedia normalnie ... dzisiaj to ledwo obejrzał p90x (dodam ze rozmawiamy na skyp bo wspominałam juz pracuje za granica) 2 minuty filmiku ... a jak chciałam pokazać meżowi jakie ćwiczenia wykonuje i wgl to zaraz się krzywił i wgl mnie wkurzył strasznie tym ;/ no i tak się zastanawiałam jak u Was jest ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach