lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 Ej fajny masz brzuch ;) laski kurde aż Wam zazdroszczę :) Gula z piersi mi zeszło 5 cm i z tali 2 cm pod biustem 3cm i biodra 1 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malena =-= Napisano Marzec 7, 2013 Zrob ladowanie w weekend i bedzie miejsce na aklo. Ja popijam sobie winko wytrawne , 100-150 g do kolacji i ketoza sie trzyma. Przeczytaj ten artykul- masz tam odpowiedzi na pytania wylozone jasno i w skrocie -http://www.sfd.pl/Ketoza-t219451.html np : Mit Przy diecie ketogennej przydatne są paski pomiarowe Ketostix. Fakt- Zmiany w ilości ciał ketonowyh w moczu są zależne od wielu czynników i tego typu pomiary o niczym nie świadczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malena*** 1 Napisano Marzec 7, 2013 Dzieki Lilka :) Zaraz sie za nego wezme. Polecam wam trening Tracy Anderson- nie obciaza kolan, stawow a fajnie modeluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 Gula co do smarowania ja z koleji odwrotnie z rana chłodzący a wieczorem rozgrzewający ale skóra jest miękka i ma ładny zapach :) super dzieki że poleciałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 7, 2013 Malena dzięki za linki, zaraz się zabieram za lekturę :). Kurde powiem Ci, że ja się mega boję takich ilości tłuszczu i podchodzę do tego z dystansem, ale jak patrze na Twoje fotki to mogę zjeść nawet całe masło, byleby tylko mieć taka figurkę :). Podaj proszę jeszcze jakieś przykładowe jadłospisy, albo napisz co jesz jeszcze. Mogę np. wypić rosół w kubku? Aha i co z tymi kostkami rosołowymi? Naprawdę aż tak trzeba uważać na sól? Lilikant nie ma za co, ja tylko piszę z własnego doświadczenia, co mi pomogło, pamiętaj jednak, że na każdego działa coś innego więc reklamacji nie uwzględniam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 no to mam juz ketoze bo sikam często ale mało:-) ale dzisiaj chyba ja przerwałam bo w pracy zjadłam kapuste z grochem i gulasz:P a trudno:-) Lilkant no el doopa to kultowy tekst w mojej rodzinie:D Malena ty sprytna jestes z tym sikaniem;-) i fajny masz brzuch ( mały kaloryferek jest:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 Lilkant osiągasz piękne wyniku w spadku wagi wiec po co na siłe przechodzic na inna diete skoro ta działa? to po pierwsze. No zjadłam wczoraj tyle kalorii i nie byłam głodna ale to przez mieso i tłuszcz, zawsze mnie zapychały i to po całości, w toalecie też nie byłam. Kurde ale mam wyrzuty o ta kapuste i gulasz:-( za to na kolacje tylko biały ser nie ma to tamto:-( za to wchłonęłam napewno duzo tłuszczu , szkoda tylko ze duzo za dużo węgli:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 Lilkant no z tą folią to własnie taki problem , że franczyzna nie dała się równomiernie rozwinąć;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malena =-= Napisano Marzec 7, 2013 a po co ci ten rosol z kostki? Jak nie ma wegli to niby mozna, ale czy nie ma tez E 621, ktory zwieksza apetyt? przykladowe posilki: karkowka lub zeberka pieczone w kapuscie salatka cesarska bez grzanek- pycha :) salatka z tunczykiem ( +olej lub majonez) papryka faszerowana brokuly w sosie ze smietany i sera plesniowego Wazne jest picie herbat odkwaszajacych, np rooibos, pokrzywa, honey bush. Kawe mozna, ale 1-2, bo kawa zakwasza. Ja zawsze lykam wapno z magnezem w czasie diety, bo jak raz nie lykalam to stawy zaczely mnie bolec. Na zaparcia siemie lniane surowe lub zaparzone trzeba lykac, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 7, 2013 chodzi mi o to że ugotowałam rosół, ale 1 kostkę dałam dla smaku i trochę maggi. Ja nie mówię o tym, żeby pić rozpuszczoną we wrzątku kostkę :). Poczytałam wszystko co podesłałaś i mam mętlik w głowie. Po co te ładownia? Nie lepiej zostać w ketozie z 2 tygodnie albo więcej i stopniowo wprowadzać węgle. Kurde już sama nie wiem. Wersja z ładowaniem oczywiście podoba mi się bardziej, ale czytałam, ze to dla ludzi, którzy naprawdę ostro trenują a nie dla jakichś dziewczynek co to 30 minut hopsasanek przed TV uważają za mega sport. Ponadto pomyślałam sobie, że ok mam ten limit 30 g węgli i teraz mam ochotę na ciastko które ma w 1 sztuce 5 węgli, bo to zwykła bebetka. To czy mogę ją zjeść w ramach limitu, czy nie (oczywiście wiem, ze węgiel węglowi nie równy, ale czasem jak daje córce taką bebetkę lub biszkopcik to sama mam na nią ochotę do kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 hubsa w tym tygodniu już nie bedzie tak pieknie bo moze i trzymam diete ale nie ćwicze cięzki tydzień mała daje mi wycisk w nocy ciągle się budzi i 20 to ja juz na oczy nie widze naszczęscie pogoda była w miare łądne to wychodizłam znimi na spacery. Wiesz hubsa bo to że mi teraz waga spada nie bedzie przeciez wiecznie na 1200 spadać no nie, więc jak już się wypale to chciałabym przejsc na właśnie stillmana albo dukana żey podbudowac mięsnie i wtedy jak już się wezmę za ta diete to kondycja tez bedzie lepsza i zaczne ćwiczenia z p90X . Gula może poszperaj dalej ja się nie chce wypowiadać w temacie którego nie znam ale mysle że powinnaś poszukać opinii może na YT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 No to dzisiaj dziewczyny niezle pozamiatałam dietw:-( Rano wypiłam kefir )% tłuszczu a potem ta kapusta z sosem. Wyliczyłąm ilościowo tak na oko bo przeciez nie ważyłam tego co jadłam wyszło białko 73.8 tłuszcz 97.6, ale wegle to śmierc 92, a kalorie przez ten obiadek to 1456 masakra:-( obiad jadłam o 12 i iiii juz dzisiaj nie bede jeśc.Odpokutuje grzech:-( ide ćwiczyc:-( chlip chlip chlip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 hubsa słyszałam, że nie jest tak do końca dobrze zjeść coś o 12 i potem przez reszte dnia nic b oorganizm odkłąda tłuszcz żeby mieć energie rozumiesz ? Mimo wszytsko zjedz jakąś suchą kolacje kochana .. nie wiem no jak jestes na tej miesnej to moze pieczoną pierś z indyka czy fileta z kurczaka albo moze jakas rybke ale nie rób tak ż e nic bo potem z głodu do czegoś się dobierzesz i wszytsko licho spali ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 Lilkant dzieki za wsparcie . Powiem ci ze jestem taka pełna po tym obiedze, ze koszmar. jestem po 3 dniu a6w (dzisiaj) i znowu po godzinie zumby. Folia w kawałkach ale na mnie była.Pływam. Poki co zumba wyciska ze mnie 7 poty a a6w bez wiekszego bolu choc te magiczne nozyce daja popalic. Dzisiaj po raz pierwszy poczułam bol miesni brzucha. Moze któras z was sie skusi na mały trening z zumba? ja wybieram raczej te intensywne. Nie bede spamowac wiec nie wklejam jak nie bedzie zainteresowania. Mnóstwo jest tego na necie ale nie wszystkie dobre jak dla mnie. Jak poczuje głód to coś wrzuce na ruszt ale poki co nie czuje głodu. wczoraj niewiele kcal i nie bylam głodna a dzisiaj taka masa kcal ze od samych cyferek jestem pełna:-)Wiecie co? po treningu nerwy mi mijaja i jestem odprezona, szkoda ze tyle wegli wchlonełam ale ćwicze codziennie ponad godzine wiec....moze efekty przyjda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 wiesz ja szczerze właśnie tez myślałam nad tym bo taniec jest świetny do spalania kalorii :) ja jak tylko położę synka tez się biore za ćwiczenia aż mi wstyd wy ta kwyciskacie a ja sie lenie jednak bez kitu sił na porządki ostatnio mi brak ! z koleji ja juz ktorys dzień jem na obiad mieso i surówke albo jakieś warzyw typu ogórek w krytycznych sytuacjach zrobie sobie ryż ale wykluczyłam ziemniaki i makarony:) Mój syn kartofeleki tak nie je a ja jak już zaczne to chce więcej. Więc pożegnałyśmy pyrki !! Hubsa zapodaj te ćwiczenia co robisz ..a z folią super się ćwiczy nikt m nie powie człowiek normalnie 7 poty wylewa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malena =-= Napisano Marzec 7, 2013 gulaa- mozesz ciagnac 2 tygodnie , ale jak juz pytasz o ciasteczko to dla mnie znak ze z ladowaniami byloby ci latwiej. Zasady znasz, mozesz eksperymentowac- Atkins zabrania wszelkiego cukru i maki po to zeby w ramach 20-30 ww zjesc warzywa a nie jakies,,ciasteczka,,. Ja jem po kilka migdalow jak mi sie slodkiego chce lub serek maskarpone- smakuje jak lody waniliowe a tylko 2 wegle na 100 gram. Wiorki kokosowe tez maja malo wegli a w smaku sa slodkie- no i raczej nie zjesz 100 gram od razu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54 tego gościa lubie bo tłumaczy kazdy nowy układ i jest tempo a ta laska zaczyna spokojnie ale jak sie rozkreci to jest nieżle http://www.youtube.com/watch?v=4O1M8P21kmE ja juz te układy umiem wiec dopiero teraz odczuwam prawdziwa przyjemność tanca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 HUUUUBBBSSAAA od samego patrzenia się pocę heheh ale super :D to dzisiaj zumba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 Hubsa Ty tak cały układ całe 50 minut pociśniesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 heh no chyba podchodze już pod spam ale laski heh musicie to zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=ENPXSVyO6Yc ii my mamy kompleksy :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 Lilkant od tygodnia ciagne całość treningu a od 3 dni przewijam gadanie prowadzących bo szkoda tyle czasu na odpoczynek. Ja daje rade ale pamietaj, ze wczesniej chodziłam 2 razy w tygodniu na zumbe:-) ciesze sie ze sie do czegos przydałam. Skupiasz sie na układach i synchronizacji a nie zmeczeniu:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 heh no powiem Ci Lilkant ze porazajace i motywujące a swoją droga prawadla laski choć ma silny charakter zeby sie tak pokazać a dieta out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 7, 2013 Normalnie mam kompleksy!!!! laska jest lepsza ode mnie;-P ja nie dałabym rady słowo!!!!:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 7, 2013 Hubsa nie dam rady dzisiaj mimo szczery chęci za mocno krew mi leci z nosa ja tak mam wystarczy ze wstane i już mi leci usiąde ziemne nie raz w nocy jak się przekręce na drugi bok to juz czuje że mi leci ;) może jutro się uda dzisiaj raczej musze zostać przy abs gdzie moge ćwiczyć z wacikiem w nosie jutro spróbuje na bank bo bardzomi się podoba ajuz wgl ta laska w końcu moje klimaty :D a co do Lulu heh no hmm .. wiesz nie wiem ale czasami warto mieć troche dobrego smaku ... ja się oram na forum wrzucić fotke brzucha bo nie wygląda to ciekawie a laska minimum 2 razy taka jak ja cisnie na rurze przed milionowa publiką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malena *** Napisano Marzec 8, 2013 Lilka, niezla ta Lulu, taka sprawna przy swojej figurze. Jakbym to zobaczyla w filmie jakims, to myslalabym ,ze ma kostium z gabki, hehe Dzieki za perska zumbe:) podoba mi sie! po kawie moze sie zbiore i zatancze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malena *** Napisano Marzec 8, 2013 Lilka- sa tacy co uwielbiaja puszyste, dla nich to hit! :) Widzialam kiedys w rozmowach w toku dziewczyny wazace kolo setki , namawiane przez swoich facetow zeby jeszcze 10-20 kg przytyly- sa rozne zboczenia, heh Gdyby jeszcze tyly bez szkody dla zdrowia, to pal licho, ale wiadomo ze tak sie nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malena *** Napisano Marzec 8, 2013 Ty niezle oslabiona jestes, Lilkant- moze anemie masz? W kazdym razie cos zdrowego zacznij pic jak pokrzywa czy dzika roza. Tu ci jeszcze wyszukalam zelazowe ziolka: ,,zioła bogate w żelazo. Należą do nich między innymi: pokrzywa zwyczajna, mięta, pietruszka, kminek, cynamon.'' http://blog-medyczny.pl/zelazo-we-krwi/ Nawet nie wiedzialam ze cynamon ma zelazo, bede dodawac podwojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 8, 2013 dzieki Malena aleja tak mam od dziecka ;) będe miała laserem podpalane naczyńka w nosie coś takiego. Ale czasami jak sie nie wysypiam to dolegliwość się nasila no a ostatnio własnie mało sypiam przez brzdące :) Mnie też się podobała perska zumba :D A co d otej laski to kurde ja wiem że trzeba miec dystans do siebie ale bez przesady :D a kolesie co namawiają swoje ponad 100 kg babki do tego żeby były grubsze to maja coś nie tak z głową ;/ powaznie jakies może zaburzenia powinni się leczyć i nie pisze złośliwie ale to jest chore. I tak jak piszesz przeciez stawy dostają po dupie, cukrzyca, nadczyność tarczycy, arytmia serca itd itp ... nie wiem, ja nie chciałabym nigdy tak wyglądać i tak jak pisze Hubsa dla mnie to motywacja żeby nie wmawiać sobie "ehh jestem jaka jestem jak komuś nie pasuje to niech nie patrzy bo ja kocham każdy kg swojego tłuściutkiego ciałka" :D kurde 2 dni i ważenie a ja w tym tygodniu prawie wgl nie ćwiczyłam dzisiaj na bank zumba ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 8, 2013 Ty likkant masz jak mój syn kruche naczyńka. Mój syn tez miał przypalana, brał tabletki na krwotoki i nic. Zaczełam mu podawac rutinoscorbin nie tylko w okresie zachorowalności i po pół roku mógł dostać w nos i farba sie nie puściła:-) i visolvit:-). Powiem tak...Lilkant pamietaj ze karmisz. Jesli chodzi o ćwiczenia to przede wszytkim modelują sylwetke. Im dłużej bedziemy cwiczyc tym mniej efektów na wadze:-) w lustrze wiecej. Ciesze się ze wam sie moja zumba podoba. Dostaje przy niej takiego kopa ze moge góry przenosić. Ja jutro rano sie zważe :-) tak na poważnie . Bedzie pełne 5 dni:-). Jedank efekty nie są porażające wiec jak mówiłam wczesniej pociągne ten układ do przyszłego piątku:-) Ja lilkant mam nie zel tylko balsam w butli z pompką:-) wczoraj już nie grzał tak ostro i długo:-) było do zniesienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malena*** 1 Napisano Marzec 8, 2013 hej Hubsa, mierzylas sie przed dieta? Bo na kg to naprawde nie masz co patrzec, tluszcz jest lekki, a jak cwiczys to miesnie wyrabiasz. A te miesnie waza, sladaja sie w 70 % z wody, ale podkrecaja ci metabolizm. Ciekawa jestem twoich efektow- mi z pasa zlecialy 2 cm, z bioder 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach