gulaa12ma 0 Napisano Marzec 5, 2013 dziewczyny tak narzekacie dawać no tu fotki brzucholów. nikt mojego nie pobje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 5, 2013 nie mów dwa razy mój nie tylko jest tłusty ale do tego jest cały w sinych rozstępach i nie widziałam w całym swoim życiu gorszego a potrafie być obiektywna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 5, 2013 ja dodam zdjęcie brzuchola jutro :) zaraz idę ćwiczyć 30 day shred z Jillian Michaels. Wpiszcie w google "30 day shred" i przełączcie na grafikę. Jak Was przekonają efekty widoczne po 30 dniach to zapraszam do przyłączenia się do mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 5, 2013 a co tam ogladajcie juz dzisiaj :) http://zapodaj.net/d33b5204ee8e9.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 5, 2013 teraz Wy. Fotki można dodać na http://zapodaj.net za darmo :) wystarczy skopiować link i podesłać tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 5, 2013 Chciałabym mieć taki brzuch :) Ja się swojego wstydzę naprawdę nie chce go pokazywać :( co do tych ćwiczeń hmm ... HMMM ... level 1 pewnie będe robiłą z tydzień zanim zrobie cały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 5, 2013 no wiesz co. To ja sie tu na forum obnazam a Ty nie chcesz sie pokazac... A tak serio to ok. Nie przejmuj sie Ty masz mniejsze dziecko wiec masz jeszcze czas na regeneracje tej czesci ciala. Mi na rozstepy pomoglo smarowanie serum termoaktywnym eveline i na to folia i gacie sciagające. Rozstepy doslownie znikly w tydzien tzn. Sa nadal, ale bledsze i malo widoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 5, 2013 mega dzięki za porade jeszcze jutro kupie coś na te cholerne rozstępy obiecuje że jak tylko znikną to wtedy pokaże się:P naraie naprawde ugly ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 5, 2013 tylko od razu mowie ze to serum mega grzeje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 6, 2013 gulaa masz kopa w tyłek;P. Dramatyzujesz nad soba a jestes fajna doopa:D. Ja mam płaski brzuch i boczki też znikaja ale sa rozstępy. Skóra nie wisi ale ja tam widze ze mały nadmiar jej jest. Powiedz gdzie kupiłas ten preparat? tylko w aptece czy w kosmetycznym też da rade? Lilkant nie bojaj na razie masz swieże rozstepy. Wklepuj coś tam a napewno zbledna i beda mniej widoczne. Chociaż złe samopoczucie ze sie je ma zostaje na zawsze. Przynajmniej w moim przypadku:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malena *** Napisano Marzec 6, 2013 Dziendoberek ;) 3 dzien diety, energia od rana, juz przed kawa cwiczylam. wczorajszy jadlospis : 1 smazony camembert, 3 parowki, poledwica wieprzowa, klopsy z szynki i wolowinki, 200 ml mleka, brokuly, papryka, pieczarki. Po poludniu juz czulam ketoze- taki jakby prad na jezyku :) Ale chyba przesadzilam pozniej, srednie cappucino wypilam i juz zniknelo uczucie. Nic to- ostatnio zgubilam 5 cm w talii w 5 dni- jak dla mnie super spalacz tluszczu ta dieta. Mierze sie centymetrem i na wadze elektronicznej. artykul - jak to dziala tu - http://szczuplaizdrowa.pl/?p=77 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 6, 2013 nie zrozumiem tego jak można jeść tyle tłustych rzeczy i chudnąć :D:D przecież camembert sam w sobie jest mega kaloryczny a co dopiero smażony! (o ile jest smażony w głębokim tłuszczu w panierce z bułki tartej) Ja dziewczyny dzisiaj tak myśle sobie prawie półmetek tygodnia kontrolnie wejde na wage ... 67 :P hihihi no 67,6 aleee 67 :D:D:D:D wczaraj dzień zakończyłam z 1140 kcal :) ćwiczenia: abs pośladki . Co raz cieplej tak jak mówisz Hubsa że tez ta waga nie może szybciej spadać ... ide po to serum czytałam w necie ż enie jest na rozstepy tylko na spalanie tkanki tłuszczowej co do rozgrzewania hmm chyba ludzie panikują bo piszą że musieli zaraz pod prysznicem zmywać i takie tam bzdrury alenie zaleca się na dłuzsza metę bo podobno pojawiaja się pęknięcia naczyń krwionośnych w miejscu długotrwałego stosowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 6, 2013 Lilikant, bo tyję się przez węglowodany, a nie tłuszcze. Spójrz na człowieka z epoki kamienia łupanego. Myślisz, że on zagryzał wszystko chlebkiem albo ziemniakiem? Można też jeść beż tłuszczu samo białko jak na dukanie, wszystko chude, ale udowodniono, że człowiek wtedy popada w depresję, nie ma na nic siły. A tak jak dostarcza się organizmowi innego paliwa w postaci tłuszczy to człowiek ma chęci do życia jak np. Malena :) Co do serum to faktycznie czasem daje nieźle po garach, ale to trwa max 40 minut i wieczorkiem jest super tak się wysmarować i pod koc :) z ciepłą herbatką mmm.... Ja nie wiedziałam, że on nie jest na rozstępy. Smarowałam się nim, żeby się trochę wymodelować, a jakieś 2 dni temu zauważyłam, że rozstępy są bledsze, więc albo to od tego, albo od ćwiczeń z Mel B ale raczej stawiam na serum. Hubsa można go kupić w każdym kosmetycznym. Nie jest drogi, bo coś do 20 zł kosztuje a ma chyba z 250 ml i jest bardzo wydajny. Tutaj tylko trochę opinii: http://www.bangla.pl/opinie/p4771/eveline-cosmetics-eveline-3d-slim-extreme-termoaktywne-serum-wyszczuplajace-antycellulit Co do popękanych naczynek, to ja używam tego serum już ponad tydzień i nic takiego u siebie nie zauważyłam, a dodam, że mam skórę skłonną do powstawania pajączków etc. Hubsa co do mojego brzucha to weź zobacz jakie mam tłuste boki i jaki jest wystający. Jak założę jeansy to wszystko wyjeżdża poza nie i po bokach i z przodu. A i jak Ci idzie z dietą?? Co tam jesz ciekawego. pochwal się :) Ja dzisiaj na śniadanie dosłownie skubnęłam makrelę wędzoną, taką słoną mój mąż kupił, że nie da się tego zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 6, 2013 Malena, może przeoczyłaś mój post z zapytaniem do Ciebie, czy byłaś już kiedyś na tej diecie i jak efekty oraz co z jojo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 6, 2013 kupiałam juz preparat w rossmanie jest jeszcze taki specjalnie na rozstepy ale kupiłam ten co poleca gulaa. najpierw zgubie łój a potem zajmę sie kosmetyką. Flaszka tego , flaszka tego;-). Gulaa smarujesz sie po całym dniu? znaczy przed snem a nie przed cwiczeniami? to kiedy ta folia spożywcza? Ja jem róznie. Pieczonego kurczaka ze skóra ogórka kiszonego, jogurt0%, orzeczki ( maja niski poziom glikemiczny i mało węglowodanów) oczywiscie cole zero. Poza tym nie uciekam od tłuszczu, wiec jajecznica na boczku , makrela itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 6, 2013 ja się smaruję tym tak jak zaleca producent 2 razy. Raz smaruję się ok. 12 jak idę z córą na spacer, wtedy też obwijam się folią i chodzę 1,5h więc daje nieźle "popalić" :) potem smaruję się przed snem, ale już bez folii, wczoraj nałożyłam folię na ok. 40 min, ale tak paliło, że bym nie zasnęła :). Ponadto tą folią to ja się od niedawna owijam, bo mi Lilikant (dzięki) przypomniała, że wtedy lepiej się wchłania kosmetyk, a tak to smarowałam tylko i zakładałam majtki ściągające, ale efekt grzania nie był taki jak pod folią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 6, 2013 średnio węgli 20g no dzisiaj może dojdzie do 40g:-) choć cebula chyba nie ma az tak dużo wegli. Gulaa żadne boczki. Fajnie wyglądasz, z drugiej strony czy ktoś kiedyś widział kobiete zadowolona z siebie i swojego wyglądu? absurd, nie ma takich;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 6, 2013 ja dwa razy nie dam rady się smarowac tym specyfikiem:-( chyba że folia smarowanie i ćwiczenia koło 16 a potem koło 22 przed snem . bedzie dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 6, 2013 gulaa a jakby se tym cycki wysmarowac?;P moze by zmalały?;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 6, 2013 Lilkant organizm musi spalić wiecej kcal , żeby strawić tłuszcz i mieso, tylko trzeba węgle ograniczyc i na tym polega cała filozofia. Niestety mimo, ze organizmowi węgle sa potrzebne jak wszystko, to wiecej w nich złego niz dobrego. Aczkolwiek sa diety owocowe, warzywne i tak dalej i tez efekty są:-) Ale jakby nie patrzec nie nalezy zbyt mocno łączyc wegli z białkiem, tłuszczem itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 6, 2013 a smaruj się kiedy chcesz. Przecież rano nie musisz folii nakładać :) na cycki to ja bym się chyba nie odważyła :). Posmarowałam tym mojego męża i tak mu się podobało to ciepełko, że wpadł mu głupi pomysł do głowy... jaki to chyba się domyślacie... w każdym razie wytrzymał z tym specyfikiem z 3 minuty na ... po czym szybko pobiegł go zmyć, bo się aż palił :). Facetom to czasem głupie pomysły przychodzą do głowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malena *** Napisano Marzec 6, 2013 gulaa, bylam - 1szy ra jakies 11 lat temu- zrzucilam bez jo-jo kilogramy. Pozniej po ciazy mi 6 kg zostalo- tez zrzucilm i bez jo-jo, a ostatnio w kazda zime stosuje- lecz nie dlugo 2-3 tygodnie i to z przerwami , jak mi sie znudzi. Po tej diecie jem normalnie zawsze, jakies nalesniki czy ciasta sie zdarzaja. No ale jak juz jem ciasto to 1 kawalek maxymalnie, nie rzucam sie na 10 paczkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 6, 2013 O to super. A jakieś specjalne zalecenia co do wyjścia z tej diety? powoli dodawać ww? A powiedz mi jeszcze, czy udaje się na tym szybko schudnąć, bo mnie interesują tylko szybkie efekty :P tylko takie nakręcają mnie do dalszego działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malena *** Napisano Marzec 6, 2013 jak dla mnie 5 cm w 5 dni to bardzo szybko i dokladnie tam gdzie trzeba- mi z brzucha schodzi najpierw. Tylko przy tej diecie to zapomniec o wadze trzeba. Najpierw w 2 dni tracisz 1-2 kg/ zapasy glikogenu i woda/ jak zaczniesz jesc wegle to kilogramy wroca, ale bez tluszczu- mi to pasuje. Z bioder trace 1 cm na tydzien, tez niezle :) Mozna nawet bita smietane jesc :) no ale nie nalezy przesadzac, bilans kalorii ma byc ujemny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 6, 2013 a możesz troszkę jaśniej z tym bilansem? Tzn. jak go się liczy? Bo ja to nie jestem za bardzo zagłębiona w ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 6, 2013 efekty tej diety są faktycznie zadowalające - 1 cm w tydzień i to z bioder to ładnie. A ćwiczysz coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilkant 0 Napisano Marzec 6, 2013 hej laski ja tez poleciałam po to serum ale kupiłam z tej samej lini 3D ale na rozstępy iii hhe w domu wyczytałam,że to serum jest chłodzące ... :D jutro kupie rozgrzewające :D heh Gula może zrób mężowi niespodzianke i kup rozgrzewający z durex play :D czerwony z tego co pamiętam, mała ilość i jest super. ale czym by było życie bez owoców :( ja kocham owoce Hubsa ale jak tylko skończe karmić mimo tych depresji przejde na dukana. mojej kolezanki mama była na tej diecie i kurde ale ciacho z niej teraz normalnie taką pupe dostała że szok ! po dukanie wejde w stillmana i stopniowo bede wrpowadzać jakies tam węgle . ja dzisiaj jestem już po 6 km spacerze tempo mieszne ale według kalkulatora spaliłam : 476 hheheheh :D ciekawe czy to realne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gulaa12ma 0 Napisano Marzec 6, 2013 to chłodzące też mam. Smaruję tym nogi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 6, 2013 dziewczyny ja sobie tym serum posmaruje mózg. Przepraszam ale koorfa jak grzeje;-P. Z cyckami żartowałam ale wiecie co? co do tej folii spozywczej to penis mnie strzela w pogodny cień. Naszarpałam sie jak dzika, łagodnie wcale nie wychodziło. I tak jednolicie sie nie dało. Jeszcze chwila i wyrzuce przez okno. Malena ja od poniedziałku jestem na ckd i masz racja. dzisiaj 3 dzień a ja mam 2kg z hakiem mniej , ale to ważenie popołudniowe. To przez gule sie zważyłam;P. też chciałam zobaczyc czy coś drgneło. Poważne pierwsze ważenie dopiero w sobote rano, bo wreszcie nie musze wstawać do pracy.No i oczywiście rano. Zjadłam sobie rolade z piersi z kurczaka z odrobina pieczarek i sera żółtego w samym jajku. To dzisiaj moje pierwsze węglowodany i ostatnie. Przygotowałam sobie 3 rolady bo ja zawsze jem oczami ( jak to mowi rodzina) ale dałam rade tylko jednej. Teraz trzeba sajgon w kuchni posprzatac i za gimnastyke:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubsa 0 Napisano Marzec 6, 2013 Nie bywam tak głoda jak na innych dietach jednak tłuszcz i białko daje moc:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach