Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Su do czego poza wiązaniem piersi musiałaś się przekonywać i dałaś się namówić?

Gość stara samotna su ;)
wg mnie bdsm jest jak narkotyk. Jesli sie tego faktycznie pragnie, trudno zrezygnowac. Ale to nie oznacza, ze Pan suki nie przytula, czy nie potrafia zwyczajnie pojsc na zakupy, czy do tesciowej na obiad ;) wokol nas jest mnostwo par z pozoru niczym sie nie wyrozniajacych. Poki sami tego nie zechca. A sa "z klimatu". Jakas tam waska grupa afiszuje sie ze swoimi preferencjami, ale to naprawde maly procent (nie liczac maloletnich bawiacych sie w grozne stylizacje, ale nie majace wiekszych zwiazkow z dominacja sensu stricte).

Gość stara samotna su ;)
hm...po rozstaniu z Panem nie szukalam partnera. Nie w klasycznym tego slowa sensie. Chce znow nalezec do Kogos... Inaczej juz nie chce :)

Do tej pory nie miałam obroży, chociaż taka myśł mnie mocno podnieca... Ogólnie jestem fetyszystką - podnieca mnie świadomośc uzywania różnych zabawek :) Biorąc pod uwagę, że bez nich też jestem w stanie czerpać przyjemność, to znaczy, że da sie bez nich i bez klimatu, ale na stałe usunąć, to marnotractwo możliwości... Grunt to dobry kochanek :)

Gość stara samotna su ;)
Cukierek, ja o kobiety pytalam, nie ulegle, czy dominujace :P unikasz odp.na pytanie? ;)

Gość stara samotna su ;)
zmykam sie wyprysznicowac, wroce za kwadrans :)

Dziękuję :) To teraz inny wątek. Widzę same uległe Panie. I to jest dość szeroko akceptowane. Ale ulegli Panowie już mniej. Zastanawia mnie dlaczego.

Co kto lubi, mnie uległy facet by znudził... Żeby nie było wątpliwości - facet szanujący kobiete i posiadający kulturę osobistą też może dominować... Zamiast zmieniać temat, napisz coś więcej o sobie. Co Ty lubisz i co Cię zainteresowało w temacie?

Ok, ja też idę twoim przykładem Su i niedługo wracam ;)

stara samotna su nie powiem ile ,wystarczająco ! moje pytanie skierowane do ciebie było podyktowane chęcią poznania specyfiki twoich Panów -czy w życiu codziennym ,pracy byli samcami dominujacymi ? tylko o to mi chodziło ,nie interesuje mnie sama cyfra bądź liczba :)

Chodziło mi o mniejsza lub nawet o brak tolerancji dla "niewolników". Wiem, że Was tacy nie podniecają ;) Pójdę za Waszym przykładem... do łóżka :) Dobranoc wszystkim.

Gość stara samotna su ;)
Cukierek, Pan to nie zawsze wielki facet z zelaznym bicepsem. Rownie dobrze (a moze nawet czesciej) tak wyglada niewolnik...

Gość stara samotna su ;)
lubiekiedy... Czytalam, ze statystycznie ulegli mezczyzni maja najgorzej, bo Domin jest najmniej... Dobrej nocy

pan dominujacy w życiu codziennym =pan z bicepsem ? czytasz moje myśli ale błędnie pytam ,poprostu pytam .

Gość stara samotna su ;)
a ja odpowiadam - ze nie ma takiego schematu. Ludzie sa rozni. Mezczyzni czasem swoje frustracje, zyciowe niepowodzenia tez w dominacji sobie rekompensuja. Ale tych to bym unikala...

Gość Niepokorna suka
Badająca...czy Ty jesteś mną? Mamy dokładnie takie samo podejście do bdsm :)

Gość Niepokorna suka
cukierek...skąd jesteś? Skąd możesz wiedzieć? Sprawdziłeś się jako Pan?

Ja uważam ,że Pan (idealny )musi dominować w zyciu codziennym żeby być prawdziwym dla samego siebie i Suki swojej. Fajnie się was czyta bo przekazujecie mnóstwo informacji .

Gość stara samotna su ;)
mezczyzna powinien byc mezczyzna, to jasne. Ulegly tez moze byc w zyciu...dyrektorem banku, surowym dla swoich pracownikow i nawet spelniac sie w tej roli, co nie oznacza, ze w domowym zaciszu nie kleczy przed zona ;) A z kolei Pan moze byc jego podwladnym, nie unizonym, nie sluzalczym, ale jednak podrzednym pracownikiem. Ja tu nie widze sprzecznosci :)

...a może to jest coś mocniejszego? Słono gorzki smak w ustach, albo metaliczny smak? A może przyjęty, albo wymierzony policzek który sprawia, że wszystko nagle nabiera tępa?

Niepokorna suka, widać ludzie mają wiele podomieństw między sobą :)

Gość stara samotna su ;)
...wole gdy nabiera tempa ;)

Su ! widze ze nie az tak stara a na pewno bystra i intelekt rozwiniety prawidlowo! A teraz do pseudo panów, wiem ze kazdy świadomie, dla zaspokojenia swego ego lub dla zwyklego świntuszenia chcialby spotkac suke. Róznica natomiast polega na tym ze to wlasnie suka wybiera Pana anie na odwrót.Wszystkim którzy traktuja obelżywie rozmówce nie nadaja sie do polemiki. Zalezność miedzy Panem a ulegajacym bądź ulegajacą to przedewszystkim zaufanie i zrozumienie potrzeb-tak wiec jesli tego brakuje to nic innego jak łamanie praw czlowieka;) wiem, wiem brzmi dziwnie ale tak jest.Ja bedac włascicielem psa lub suki dokopał bym kazdemu kto chcialby skrzywdzic mojego pupilka. To moja wlasność wiec nikt inny nie bedzie glaskac bez mojej zgody.Tak wiec te gromkie okrzyki przygłupów, nawet te anonimowe w smietniku wirtualnego świata do cudzych suk to jedynie pożal sie Panie oznaka ich wlasnego niepokoju o wlasne dupsko! Nie majac jaj lub wyobraźni można sie tak zachowywac lecz wcale przez to nie stajemy sie Panami! wprost przeciwnie.Jak zwykle chyba marudze?

Lubiekiedy... Dobranoc :) Cukierku może zacznij ogólnie od doświadczenia z kobietami, a później przechodź pomału do BDSM, jak to Cię kręci. Jak dla mnie brakuje Ci pewności siebie i wiedzy - mnie byś już nie zdominował, nie czułabym respektu przed Tobą. Bez urazy... Z czasem możesz swoją wiedzę pogłębić i być dla kogoś świetnym Panem. :) dark_side policzkowanie jakoś mnie nie kręci, ale co kto lubi...

Ja uważam, że może choć w odrobine przerysowany sposób, to jednak kredek ukazał sedno sprawy i problemu... jak dla mnie 100% prawda.